Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, washcloud είπε

.

...νομίζω εγώ σου έλεγα εξ' αρχής να μην το καθυστερήσεις για ΔΕΗ. Ανακάτεψες και την Ελπέντισον,,,,,και να τώρα το "μπλέξιμο"

Φυσικά και μπορείς πάντα να πας ΔΕΗ, με την διαφορά ότι τώρα κανονικά πρέπει να πληρώσεις ρήτρα πρόωρης αποχώρησης. Εκτός κι αν κάνεις την διαδικασία καταγγελίας μέσω ΡΑΕ, όπως σου είπε βλέπω ο Korakios, λογικά με πάτημα το ότι δεν αποδέχτηκες/υπέγραψες ποτέ για κάτι και θεωρούσες πως το συμβόλαιό σου είχε ισχύ έως 29/1 και παράλληλα έκανες διαδικασίες για να πας σε άλλο πάροχο και πως καταχρηστικά η Πρωτέργεια προχώρησε σε πρόωρη ανανέωση και πως γι' αυτούς τους λόγους ζητάς να άρουν την επιβολή ποινής πρόωρης αποχώρησης και να τους επιστρέψεις το 90άρι που ήταν (αν δεν κάνω λάθος) για να ΜΕΙΝΕΙΣ άλλα δύο χρόνια....

Καλημέρα! Μίλησα με προτεργια και μου είπαν ότι από την στιγμή που δεν μου έχουν στείλει καν συμβόλαιο ανανέωσης κακώς έγινε η αφαίρεση των 90 ευρώ. Δεν είμαι υποχρεωμένη να προχωρήσω μαζί τους και απλά θα χρεωθώ τα 90 ευρώ στον επόμενο λογαριασμό εάν αποφασίσω να αποχωρήσω. Λες να μου έλεγε μπαρούφες και να έχω μπλεξίματα γιατί προχώρησα με το ΔΕΗ enter!

Επεξ/σία από riverpx
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, riverpx είπε

Καλημέρα! Μίλησα με προτεργια και μου είπαν ότι από την στιγμή που δεν μου έχουν στείλει καν συμβόλαιο ανανέωσης κακώς έγινε η αφαίρεση των 90 ευρώ. Δεν είμαι υποχρεωμένη να προχωρήσω μαζί τους και απλά θα χρεωθώ τα 90 ευρώ στον επόμενο λογαριασμό εάν αποφασίσω να αποχωρήσω. Λες να μου έλεγε μπαρούφες και να έχω μπλεξίματα γιατί προχώρησα με το ΔΕΗ enter!

Στην Elpedison που μου ειχαν κανει 50€ εκπτωση και καλα λογω ανανεωσης οταν εφυγα απλα τα προσθεσαν στον τελικο λογαριασμο...

Καλημέρα σε όλους.το 4μηνο καίω περίπου 2500 κιλοβατώρες. Έχω τριφασικό ρεύμα αν επηρεάζει κάπου.το άλλο μήνα κλείνω 2 χρόνια στον ηρων και τους τελευταίους μήνες είδα σημαντικες αυξήσεις με αποτέλεσμα να σκέφτομαι αλλαγή παροχου. Θα δω διαφορά αλλού ή τα ίδια πάνω κάτω ολοι;αυτή τη στιγμή έχω το πρόγραμμα 24/7 σταθερή χρέωση 0.659 με το τελευταίο μήνα η ρήτρα αναπροσαρμογης να έχει χρεωση 0,230824 ευρω

2 ώρες πριν, sifis_1908 είπε

Καλημέρα σε όλους.το 4μηνο καίω περίπου 2500 κιλοβατώρες. Έχω τριφασικό ρεύμα αν επηρεάζει κάπου.το άλλο μήνα κλείνω 2 χρόνια στον ηρων και τους τελευταίους μήνες είδα σημαντικες αυξήσεις με αποτέλεσμα να σκέφτομαι αλλαγή παροχου. Θα δω διαφορά αλλού ή τα ίδια πάνω κάτω ολοι;αυτή τη στιγμή έχω το πρόγραμμα 24/7 σταθερή χρέωση 0.659 με το τελευταίο μήνα η ρήτρα αναπροσαρμογης να έχει χρεωση 0,230824 ευρω

...εξαρτάται τί συμβόλαιο/τιμές είχες και τί είδους "αυξήσεις" είδες (και αν είχες ειδοποίηση πριν από αυτές), πράγματα που χωρίς να δούμε έναν έστω λογαριασμό δεν μπορούμε να σου απαντήσουμε με ακρίβεια - αλλά αφού ούτως ή άλλως λήγει το συμβόλαιο, η τυχόν ανανέωσή του σίγουρα θα σε χάλαγε (με τις τωρινές τιμές τους), οπότε ναι, θα δεις διαφορά, ανάλογα το σε τί είδος νέο πρόγραμμα θα μπεις (χρειάζεσαι πρόγραμμα σταθερής τιμής και όχι κυμαινόμενης = με ρήτρα αναπροσαρμογής) επειδή έχεις πολλή κατανάλωση (πάνω από τα όρια που επιδοτούνται). Σε κάθε περίπτωση "σταθερη χρέωση" ΚΑΙ "ρήτρα αναπροσαρμογής", ΔΕΝ συμβαδίζουν (ή ήταν σταθερό πρόγραμμα και σε αλλάξανε κατά βούληση, ή η λέξη "σταθερή" ήταν απλά διαφημιστικό τυράκι).

Υπ' όψιν ότι αυτό δεν σημαίνει ότι θα δεις ΤΡΕΛΕΣ διαφορές, καθώς το ρεύμα ούτως ή άλλως έγινε πανάκριβο από το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποια "μυστική" σωτηρία που την ξέρουν λίγοι. Το ιδανικό αυτή τη στιγμή είναι να πας σε σταθερό της ΔΕΗ για μια πλειάδα λόγων (τιμές, πάγιο, 12μηνη δέσμευση, δέχονται νυχτερινό, δέχονται ΚΟΤ αν έχεις, μικρή ποινή αποχώρησης αν χρειαστεί τους επόμενους μήνες). Δες τα 2 σταθερά της, μελέτα διαφορές (υποχρεωτική αυτόματη εξόφληση με πάγια εντολή το ένα - εγγύηση το άλλο, οι βασικές τους διαφορές) και αποφάσισε ποιο, αλλά μην το πολυαργείς καθώς για νέες συνδέσεις θα ισχύουν τιμές και όροι μέχρι 31/1 - μετά, ποιος ξέρει αν και τί θ' αλλάξουν, και το θέμα είναι ότι επειδή είσαι από α΄λλο πα΄ροχο, παίζει να καθυστερήσει η μετάβασά σου και μετά να έχεις μπλεξίματα με την προθεσμία. Μπλεξίματα παίζει να έχεις και με το Home Online (θέλει προσοχή στην διαδικασία ενεργοποίησης), γι' αυτό το πιο "ασφαλές" είναι το Home Enter (και καλύτερα υπογραφές σε κατάστημα, όχι διαδικασία από Internet, καθώς έτσι η μετάβαση θα γίνει πιο γρήγορα και με λιγότερο μπελά).

Αν θες να μπεις σε διαδικασία "αμφισβήτησης χρεώσεων" με "δικηγόρο" την ΡΑΕ (ή τον ΣτΚ), διάβασε όσο μπορείς από το thread, από Δεκέμβρη έστω κι έπειτα, για να μπεις "στο πνεύμα" του πώς πρέπει να κινηθείς (έχοντας κατανοήσει διάφορα). Οι γενικές οδηγίες υπάρχουν σε λινκ στην υπογραφή του μέλους Korakios. 

2 ώρες πριν, k_w_t είπε

Στην Elpedison που μου ειχαν κανει 50€ εκπτωση και καλα λογω ανανεωσης οταν εφυγα απλα τα προσθεσαν στον τελικο λογαριασμο...

...με τα "μπλεξίματα" που είπε, δεν εννοούσε το 90άρι, αλλά το να την χρεώσουν ποινή αποχώρησης. 

2 ώρες πριν, riverpx είπε

...από εδώ και πέρα πάντως όποτε μιλάς τηλεφωνικά με πάροχο, να ζητάς να σου στέλνουν αυτά που υποστηρίζουν, άμεσα ΚΑΙ σε mail με δηλωμένο το όνομα συνεργάτη που μίλησες (και φυσικά με το που αρχίζεις να μιλάς, ρωτάς ονοματεπώνυμο και το σημειώνεις, όπως και την ώρα/μέρα που πραγματοποιήθηκε η συνομιλία - για να μην πω καταγραφή της αν μιλάς από κινητό που έχει την δυνατότητα. Μπορείς μάλιστα να τους ζητάς να σε καλέσουν ΑΥΤΟΙ για να μην χρεώνεσαι στο κινητό. Κι αν είναι chat, screen recording ή έστω screenshots). Σημείωσε πάντως την ώρα που μίλησες μαζί τους σήμερα, αν χρειαστεί να τους ζητήσεις την καταγραφή της συνομιλίας που πιθανώς κάνανε οι ίδιοι, κι αν θυμάσαι και επίθετο εκπροσώπου.

Θα έλεγα να τους ξανακαλέσεις και να τους ζητήσεις να επιβεβαιώσουν (και να το ζητήσεις και γραπτώς για να δεσμευτούν επίσημα). Αν θυμάσαι επίθετο, ζήτα να σε καλέσει ο ίδιος/α.

Κατά τ' άλλα ούτε μπαρούφες ΠΙΣΤΕΥΩ σου είπε (αλλά δεν μπορώ να ξέρω) - ούτε πιστεύω θα έχεις μπλεξίματα με την αζήμια μετάβαση στην ΔΕΗ. Αν όμως τυχόν κάτι πάει στραβά, μετά ξαναμπαίνεις εδώ και ζητάς οδηγίες για να απευθυνθείς στην ΡΑΕ για να πάρει πίσω τυχόν claim η Πρωτέργεια για ποινή αποχώρησης. Η μετάβασή σου στη ΔΕΗ πάντως θα προχωρήσει ούτως ή άλλως.

3 ώρες πριν, barimagas είπε

Μόλις έκανα αίτηση για ΔΕΗ home online, τικαρισμενο ebill, πέρασα και την πιστωτική κάρτα για πάγια πληρωμή. Bye bye NRG, ήταν σαν να πλήρωνα ενοίκια στο σπίτι μου.

...καλά, μην νομίζεις, και στην ΔΕΗ θα είναι σαν να πληρώνεις,,,,μειωμένο ενοίκιο....Άλλωστε (μάλλον) έπαιρνες και κρατική επιδότηση (αν την έβαζε/την έβαζε σωστά η NRG) για τις μισές κιλοβατώρες.Το θέμα είναι ότι το ρεύμα ούτως ή άλλως ακρίβυνε. Απλά στο σταθερο της ΔΕΗ θα έχεις το καλύτερο damage control που μπορείς να έχεις, για το επόμενο διάστημα. Τα σταθερά άλλωστε είναι, ας πούμε "το μισό από την ρήτρα" (για όσους έχουν καταναλώσεις σαν τις δικές σου).

Κι έχε φυσικά τον νου σου να παρακολουθείς πώς θα πάει το πράμμα, τουλάχιστον μέσα από εδώ, πού και πού. Μην "ξεχαστείς" επειδή πας ΔΕΗ. Μέχρι να βγει η χρονιά (το λιγότερο) θα πρέπει να είμαστε όλοι alert...Αν πχ σε μερικούς μήνες (τέλος χειμώνα) πέσει σημαντικά η χονδρική και ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ για άλλους τόσους μήνες κάτω και ανάλογα τί εξελίξεις θα υπάρχουν με Ρωσία, Ουκρανία, φυσικό αέριο κ.α., μπορεί και να χρειαστεί/εποφασίσεις να ξαναπάς σε ρητροπρόγραμμα...(της ΔΕΗ θα έλεγα εγώ, καθώς δύσκολα θα ξαναγίνουν "ελκυστικοί" οι "εναλλακτικοί"...).

• Like 1

Sos σε οποιον ξέρει.

Στέλνω αιτημα στο myrae. Τα εχω συμπληρωσει όλα αλλά δεν με αφήνει να κάνω υποβολή. Οταν παω πάνω στο κουμπί της υποβολής δεν με αφήνει να το πατήσω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, xraxra είπε

Οχι. Σιγουρα ειναι 1.3.2022.

Οπότε τι γίνεται?

...απλά ισχύει το 1/3 που λες. Εγώ θα ζήταγα και μια επιβεβαίωση μέσω mail.

6 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Θα τους 'κράξω' στον Συνήγορο του Καταναλωτή και στην ΡΑΕ γιατί ακόμα δεν έχουν απαντήσει. Επίσης δεν το θεωρώ νόμιμο το δήθεν προειδοποιητικό μήνυμα ότι πήραν έγκριση για αριθμό παροχής που δεν έχω. Σε αυτό φαντάζομαι δεν θα έπρεπε να τους ρίξει 'καμπάνα' η ΡΑΕ;

Το ότι στέλνουν αυτοματοποιημένα μηνύματα οκ, αλλά όταν φτάνει στο κινητό μου, είναι προσωπικό. Επίσης δεν θεωρώ ότι μπορούν να στέλνουν νόμιμα πράγματα που δεν στέκουν.

...δεν είναι ότι τα λες λάθος - απλά εγώ δεν θ' ασχολιόμουν τόσο, καθώς ΔΕΝ τους κάνεις "schooling" με όλο αυτό, απλά "επιβαρύνεις" κι άλλο την ΡΑΕ που έχει πιο σοβαρά ν' ασχοληθεί (="ρήτρες"). Βέβαια είναι το ανάλογο με το να σου λέω "μην πετάς το χαρτί από την γκοφρέτα στον δρόμο διότι επιβαρύνεις το περιβάλλον", αλλά ΟΚ....

Από την άλλη, για δικό σου καλό, δεν θα ήταν καθόλου άσχημη κίνηση μια καταγγελία, γιατί σε αυτή την περίπτωση μειώνεις τον,,,κίνδυνο να σου κόψει κα'νας κάγκουρας το ρεύμα (να σου κατεβάσει τον διακόπτη του ρολογιού δηλαδή, τον οποίον αν,,,χρειαστεί τον ανεβάζεις, με δικιά σου ευθύνη βέβαια του τί δυνητικά συνεπάγεται αυτό, για να μην μείνεις στο σκοτάδι).

Πρακτικά πάντως, εγώ στη θέση σου θα επικοινωνούσα και με τους 3 (πρώην και νυν πάροχο αλλά και - κυρίως - ΔΕΔΔΗΕ) για να τονίσω πως δεν μιλάμε για την παροχή που ήταν στ' όνομά σου, αλλά για νέα παροχή σε όνομα άλλου. Ο πρώην βέβαια πιθανώς θα γκρινιάξει αν πεις ότι είσαι ο,,,φεσατζής κι ότι η νέα παροχή είναι στην γυναίκα σου, και αν και δεν το πιστεύω, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ αν "νομικά" μήπως και δεν έχει διαφορά, αφού - λογικά - κάνετε μέχρι και κοινή δήλωση ίσως και είστε σίγουρα καταχωρημένοι στο ίδιο "νοικοκυριό"...

Εγώ θα έβαζα την γυναίκα μου να πάρει και χωρίς να δώσει πολλές "εξηγήσεις", απλά να τους γκαρίξει ότι το ρεύμα το έχει στο όνομά της και ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν είστε το ίδιο άτομο που χρωστάει (ξεωρωγώ; στην ανάγκη ας πει κι ότι είστε σε...διάσταση πλέον λόγω του χρέους :ρ, σ' έχει στείλει στην μάνα σου κι ότι για οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνούν μαζί σου αλλά να μην,,,τολμήσουν να διαννοηθούν να δώσουν εντολή διακοπής στον ΔΕΔΔΗΕ καθώς ΑΥΤΗ πλέον είναι η υπεύθυνη της ΝΕΑΣ παροχής και δεν χρωστά τίποτα σε κανέναν...).

5 ώρες πριν, ri3per είπε

Καλημερα σε ολους. Εγω ειμαι πελατης της Watt & Volt εναμησι χρονο τωρα με συμβολαιο σε ενα συγκεκριμενο πακετο για 2 χρονια. Αυτες τις μερες εγκριθηκε ομως το ΚΟΤ Β για την παροχη μου και δεν εχω πλεον καποιο οφελος απο το πακετο της εταιρειας οποτε δεν υπαρχει καποιος λογος να ειμαι στην εταιρεια αυτη. Γνωριζετε αν μπορω να σπασω το συμβολαιο χωρις να εχω καποιο "προστιμο" λογω της εγκρισης μου στο ΚΟΤ Β;

Δεν δέχεται η W&V ΚΟΤ στο συγκεκριμένο πρόγραμμα; Ειχες μιλήσει μαζί τους; Το λέω μήπως οι τιμές του σε συμφέρουν να μείνεις (μαζί ΜΕ ΚΟΤ).

Επεξ/σία από washcloud

14 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε

εχτες ειχα μιλησει  με την we energy και μου ειπανε οτι θα με καλουσανε σημερα . Με πηρανε σημερα τηλεφωνο απο ενα κινητο και μου ειπε ενας ευγενεστατος κυριος οτι εχουνε και προγραμμα με ρητρα μεσα και χωρις ρητρα . Αλλα μου ειπε οτι μπορει να με συμφερει καλυτερα να εχει προγραμμα με ρητρα διοτι επειδη το ρευμα που παραγουνε ειναι πρασινο απο ανανεωσιμες πηγες ενεργειας εχει 12% μονο την ρητρα ,δηλαδη λιγοτερο απο τον τροπο υπολογισμου σε αλλους παροχους . Το τελειο ειναι επισης οτι δεν εχει δεσμευση μπορεις να γινεις συνδρομητης τους για ενα μηνα και μετα να φυγεις!. Και οτι μπορεις τον ενα μηνα να βαλεις προγραμμα με την ρητρα μεσα και οποτε θελεις να βαλεις το αλλο το προγραμμα με την ρητρα που χρεωνεται ξεχωριστα , δηλαδη αμα το καλοκαιρι χρησιμοποιεις aircondition παραπανω τοτε βαζεις με την ρητρα μεσα για να εισαι μεσα, και μετα τους αλλους μηνες που ξερεις οτι δεν εχεις αυξημενη καταναλωση βαζεις με την ρητρα ξεχωριστα. 

πάρε γραπτώς το μαθηματικό τύπο υπολογισμό της ρήτρας

υπόψιν οτι η εταιρία αλλάζει συχνά πυκνά ή και καταργεί προγράμματα

απο Αύγουστο μέχρι Σεπτέμβριο (ή Οκτώβριο δε θυμάμαι ακριβώς) είχε καταργήσει ένα πρόγραμμα (το green) και άλλαξε 3 φορές (άυξηση) το yellow μέχρι που το κατάργησε και μετά το ξανάβαλε στην ακριβή τιμή

14 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε

το προγραμμα με την ρητρα προσαρμογης μεσα ( ονομαζεται we yellow )  για το επαγγελματικο ρολοι γ22 εχει 0,23 ευρω την κιλοβατωρα και δεν εχει παγιο αλλα εχει χρεωση ζητησης *2,20 ευρω τον μηνα . 

δες εδω https://weenergy.gr/prasino-reuma/prosfores/weyellow/ 

το έχω στο excel ήδη :)

4 ώρες πριν, barimagas είπε

Μόλις έκανα αίτηση για ΔΕΗ home online, τικαρισμενο ebill, πέρασα και την πιστωτική κάρτα για πάγια πληρωμή. Bye bye NRG, ήταν σαν να πλήρωνα ενοίκια στο σπίτι μου.

κάνε καταγγελία για τις ρήτρες

3 ώρες πριν, sifis_1908 είπε

Έχω τριφασικό ρεύμα αν επηρεάζει κάπου.το άλλο μήνα κλείνω 2 χρόνια στον ηρων και τους τελευταίους μήνες είδα σημαντικες αυξήσεις με αποτέλεσμα να σκέφτομαι αλλαγή παροχου.

νωρίς - νωρίς το σκέφτηκες ! Το τριφασικό δεν παίζει ρόλο πάντως

copy-paste
πλέον εξαρτάται απο το αν σε καλύπτει η επιδότηση

0,30 η τελική στα ρητροπρογράμματα
έχεις επιδότηση

0,03€/kw Σεπ
0,06€/kw Οκτ 0,08 KOT
0,13€/kw Νοε 0,16 KOT
0,165€/kw Δεκ 0,185 KOT
Σταθερά προγράμματα 0,02€/kw
μέχρι 300kw/μήνα
Ιαν : 0,16€/kw<150kw/μήνα και 0,12€/kw 150kw έως 300kw , 0,18€/kw για ΚΟΤ

άγνωστο τον επόμενο μήνα πόση , μέχρι πόσο χρόνο, για πόσα kw και με τι κριτήρια θα δίνεται

3 ώρες πριν, sifis_1908 είπε

Καλημέρα σε όλους.το 4μηνο καίω περίπου 2500 κιλοβατώρες.

δε σε καλύπτουν αρα πας σε σταθερό

24 λεπτά πριν, xraxra είπε

Sos σε οποιον ξέρει.

Στέλνω αιτημα στο myrae. Τα εχω συμπληρωσει όλα αλλά δεν με αφήνει να κάνω υποβολή. Οταν παω πάνω στο κουμπί της υποβολής δεν με αφήνει να το πατήσω

δοκίμασε να κλείσεις adblocker και άλλο browser

Μπήκαν και τα επαγγελματικά της Volton στο excel

@johnmegarythmos

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

πάρε γραπτώς το μαθηματικό τύπο υπολογισμό της ρήτρας

υπόψιν οτι η εταιρία αλλάζει συχνά πυκνά ή και καταργεί προγράμματα

απο Αύγουστο μέχρι Σεπτέμβριο (ή Οκτώβριο δε θυμάμαι ακριβώς) είχε καταργήσει ένα πρόγραμμα (το green) και άλλαξε 3 φορές (άυξηση) το yellow μέχρι που το κατάργησε και μετά το ξανάβαλε στην ακριβή τιμή

το έχω στο excel ήδη :)

κάνε καταγγελία για τις ρήτρες

νωρίς - νωρίς το σκέφτηκες ! Το τριφασικό δεν παίζει ρόλο πάντως

copy-paste
πλέον εξαρτάται απο το αν σε καλύπτει η επιδότηση

0,30 η τελική στα ρητροπρογράμματα
έχεις επιδότηση

0,03€/kw Σεπ
0,06€/kw Οκτ 0,08 KOT
0,13€/kw Νοε 0,16 KOT
0,165€/kw Δεκ 0,185 KOT
Σταθερά προγράμματα 0,02€/kw
μέχρι 300kw/μήνα
Ιαν : 0,16€/kw<150kw/μήνα και 0,12€/kw 150kw έως 300kw , 0,18€/kw για ΚΟΤ

άγνωστο τον επόμενο μήνα πόση , μέχρι πόσο χρόνο, για πόσα kw και με τι κριτήρια θα δίνεται

δε σε καλύπτουν αρα πας σε σταθερό

δοκίμασε να κλείσεις adblocker και άλλο browser

Εκλεισα adblocker και τιποτα. Να φταίει το chrome?

Και απο mozilla τιποτα

Τι γινεται ρε παιδιά?

Επεξ/σία από xraxra

40 λεπτά πριν, xraxra είπε

Και απο mozilla τιποτα

Τι γινεται ρε παιδιά?

εγω μονο απο Brave browser   καταφερα να κανω αιτημα

41 λεπτά πριν, xraxra είπε

Και απο mozilla τιποτα

Τι γινεται ρε παιδιά?

Αν είσαι από Windows δοκίμασε και τις αηδίες της Microsoft (Εdge, Internet Explorer).

Εναλλακτικά βάλε κι έναν Opera και δοκίμασε και μ' αυτόν.

Δες μήπως οι browser που χρησιμοποιείς έχουν κανένα ενσωματωμένο μπλόκερ (πχ ο Όπερα έχει)

Έκανες ένα ρηστάρτ (κι ένα καθαρισμό κούκις έστω για το γαμώτο) του μηχανήματος μετά τις αλλαγές;

3 λεπτά πριν, rose from hell είπε

εγω μονο απο Brave browser   καταφερα να κανω αιτημα

...αυτά είναι....

Καλησπέρα και πάλι. Διαβάζω όσα περισσότερα μηνύματα αλλά λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω.

Επειδή έχω επιχείρηση και οι ρήτρες ξεκίνησαν από 800€/μήνα και έφτασαν τα 4000€/μήνα θα έχει νόημα κάποιο παράπονο στην myraee? Υπόψιν ο πάροχος είναι nrg και είχα στείλει email να μου πουν αναλυτικά τι τιμές βάζουν στον τύπο της ρήτρας γιατί με τους δικούς μου υπολογισμούς δεν έβγαζα το ίδιο αποτέλεσμα και δεν απάντησαν ποτέ. 

Έχει νόημα; Θα κερδίσω κάτι; Η τζάμπα κόπος; 

4 λεπτά πριν, aguero88 είπε

Υπόψιν ο πάροχος είναι nrg και είχα στείλει email να μου πουν αναλυτικά τι τιμές βάζουν στον τύπο της ρήτρας γιατί με τους δικούς μου υπολογισμούς δεν έβγαζα το ίδιο αποτέλεσμα και δεν απάντησαν ποτέ. 

με το παραπάνω έχασες τεράστια πιθανότητα για αμφισβήτηση

δες το λινκ της υπογραφής μου

4 λεπτά πριν, aguero88 είπε

Έχει νόημα; Θα κερδίσω κάτι; Η τζάμπα κόπος; 

το μόνο σίγουρο είναι αν δεν κάνεις κάτι δε θα πάρεις και τίποτα

5 λεπτά πριν, aguero88 είπε

Επειδή έχω επιχείρηση και οι ρήτρες ξεκίνησαν από 800€/μήνα και έφτασαν τα 4000€/μήνα

νωρίς το κατάλαβες .... (απο το καλοκαίρι τα λέγαμε)

δες το excel της υπογραφής μου με τα επαγγελματικά

επειδή είσαι σε κυμαινόμενο πες μου το μαθηματικό τύπο υπολογισμού

την ΤΕΑ μόνο στην τύχη μπορεί κάποιος να την προβλέψει για τον επόμενο χρόνο , όπως και επιδοτήσεις (οι οποίες με την κατανάλωση που έχεις είναι ψίχουλα)

5 λεπτά πριν, korakios είπε

επειδή είσαι σε κυμαινόμενο πες μου το μαθηματικό τύπο υπολογισμού

την ΤΕΑ μόνο στην τύχη μπορεί κάποιος να την προβλέψει για τον επόμενο χρόνο , όπως και επιδοτήσεις (οι οποίες με την κατανάλωση που έχεις είναι ψίχουλα)

1,18 * (MCP + Αποκλίσεις)+ 0,011€/kWh όρια 40-52 ρήτρα για 10830κw= 2.735,50€ . Περίοδος κατανάλωσης 23/11-22/12

(1,18*(248,13+1,5)+11-52)/1000=0,2536 η προσαύξηση

10830*0,2536=2440

το κακό είναι οτι οι αποκλίσεις δεν έχουν σταθεροποιηθεί ακόμα

Η ΤΕΑ είναι

Spoiler

1153164643_.png.9d9c8b929f1b3135604c442e6d244b1a.png

σίγουρα πάντως είσαι για σταθερό , κατέβασε το excel της υπογραφής μου, δυστυχώς άργησες πολλούς μήνες και πολλά χιλιάρικα

όσο για τις ρήτρες , το νόημα θα ήταν να έκανες εξαρχής αμφισβήτηση παρουσιάζοντας άγνοια , τώρα κινείσαι όπως καταλαβαίνεις

1 ώρα πριν, washcloud είπε

Αν είσαι από Windows δοκίμασε και τις αηδίες της Microsoft (Εdge, Internet Explorer).

Εναλλακτικά βάλε κι έναν Opera και δοκίμασε και μ' αυτόν.

Δες μήπως οι browser που χρησιμοποιείς έχουν κανένα ενσωματωμένο μπλόκερ (πχ ο Όπερα έχει)

Έκανες ένα ρηστάρτ (κι ένα καθαρισμό κούκις έστω για το γαμώτο) του μηχανήματος μετά τις αλλαγές;

...αυτά είναι....

Nαι φυσικά έκανα. Τιποτα δεν γίνεται όμως... ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...