Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Αδειμαντος είπε

Αν μου χρεώσουν θα πάω συνήγορο και ΡΑΕ.  Γιατί έχω και άλλα στοιχεία που για προφανείς λόγους δε θα αναφέρω εδώ. By the way δεν φεύγω νωρίτερα του 6μηνου αλλά λίγο μετά την λήξη του (καμια 10αριά μέρες)

Άρα φεύγεις μετά το πέρας του 6μήνου. Πότε περίπου? Ρίξε μια ενημέρωση ειδικά αν είσαι μέχρι 30 Ιανουαρίου να ξέρω πως να κινηθώ!

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, supermarioarv είπε

1)αν θυμάμαι καλά μόνο μετά το 6μηνο δεν έχει δικαίωμα απο τον νόμο να τροποποιήσει το συμβόλαιό μου?

ναι , απο ~1η Οκτωβρίου μέχρι Απρίλιο δε μπορεί , ουσιαστικά σου τρώει ένα μήνα

στέλνεις γραπτώς αίτημα/παράπονο και ζητάς το δικαίωμα αποχώρησης να ισχύσει απο 1/4 (ή δες παρακάτω για ακριβή ημερομηνία)

2)το εξάμηνο μετράει απο την ημερομηνία αίτησης ή απο την ημερομηνία ενεργοποίησης?

απο την εκπροσώπηση (αρχική ημερομηνία περιόδου κατανάλωσης πρώτου λογαριασμού)

3)γνωρίζεται αν συμφέρει να παραμείνω στο εν λόγω πρόγραμμα που μου αναφέρουν (εχω μονοφασική παροχη με νυχτερινό και περίπου 1300κιλοβατόρες το τετράμηνο)

κοιτάς αν σε καλύπτει η επιδότηση

0,30 η τελική στα ρητροπρογράμματα
έχεις επιδότηση

0,03€/kw Σεπ
0,06€/kw Οκτ 0,08 KOT
0,13€/kw Νοε 0,16 KOT
0,165€/kw Δεκ 0,185 KOT
Σταθερά προγράμματα 0,02€/kw
μέχρι 300kw/μήνα

Ιαν : 0,16€/kw<150kw/μήνα και 0,12€/kw 150kw έως 300kw , 0,18€/kw για ΚΟΤ

άγνωστο τον επόμενο μήνα πόση , μέχρι πόσο χρόνο, για πόσα kw και με τι κριτήρια θα δίνεται

40 λεπτά πριν, Volteros100 είπε

Στο νέο excel: " Προγράμματα_Ρεύματος" υπάρχουν απορίες όσον αφορά το γιατί για παράδειγμα το πρόγραμμα W&V Zer0 είναι στην καρτέλα "οικιακά με ρήτρα" καθώς ο πάροχος λέει ότι είναι χωρίς ρήτρα

γιατί στο zero πληρώνεις όλο το κόστος της χοντρικής , είναι καθαρά παραπλάνηση και δεν έχει παρέμβει κανένας μέχρι τώρα για ευνόητους λόγους

51 λεπτά πριν, skoudinio είπε

Καλησπέρα παιδιά μου κάνανε μια προσφορά η nrg 4u στα 11 λεπτά την κιλοβατώρα συν δεκα το μήνα πάγιο, σταθερή τιμη, είναι κανένας στην εταιρία είναι ευχαριστημένος? 

η τιμή δε λέει , κατέβασε το excel της υπογραφής μου και θα καταλάβεις

αν δε θες ΔΕΗ home/online , η NRG έχει άψογο chat , πολύ καλή εφαρμογή και γενικά ήμουν σούπερ ευχαριστημένος απο τις υπηρεσίες

Ερώτηση 1: -"Πότε να επιλέξω πρόγραμμα με ρήτρα και πότε πρόγραμμα χωρίς?" (σε γενικές γραμμές

απο πέρυσι δε σύμφερε με ρήτρα

φέτος επειδή ακρίβυναν τα σταθερά δες αν σε καλύπτουν οι επιδοτήσεις (πιο πάνω)

Ερώτηση 2: -"Πως στο καλό να κρίνω σε ποιόν πάροχο να πάω και σε ποιό πρόγραμμα με ρήτρα ή χωρίς, αφού η τιμή της kwh είναι μια μεταβλητή που δεν μπορείς να προβλέψεις?

πλέον δεν είναι μόνο η χοντρική αλλά και οι επιδοτήσεις

Παίζει ρόλο σε αυτά μονοφασικό - τριφασικό?'

όχι

Ερώτηση 3: - " Και έστω ότι αποφασίζω να κάνω συμβόλαιο χωρίς ρήτρα με ένα πάροχο x. Σε ένα άλλο παλικάρι στο φόρουμ του αλλάξανε χωρίς να τον ρωτήσουν σε συμβόλαιο με ρήτρα μετά από λίγο."

αυτό δε γίνεται απλά , βέβαια η ΔΕΗ έβαλε στο Γ1 χωρίς προειδοποίηση , κάνεις καταγγελία

όλοι τρέξαμε για το 6μηνο να μη φάμε το αγγούρι , τώρα είναι μια απο τα ίδια σχεδόν

για την EFA τα έχουμε ξαναπει , όσοι θέλουν φεύγουν άμεσα και αν φάνε ρήτρα αποχώρησης κάνουν καταγγελία αφού γράφει ο λογαριασμός ξεκάθαρα οτι έχετε δικαίωμα για αποχώρηση αζημίως

όσοι θέλουν να μείνουν το 6μηνο κάνουν αίτημα στην EFA για τήρηση του 6μηνου (ή καταγγελία μέσω ΡΑΕ αν δε βγει άκρη) ,ωστε να φύγετε μετά την ολοκλήρωση του 6μήνου αζημίως

Διαλέξτε και πάρτε ότι σας βολεύει

Επεξ/σία από korakios
  • Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Να ρωτήσω λίγο από περιέργεια. 

Μόλις ήρθαν στο σπίτι μου για ενημέρωση από ζενίθ για νέα πακέτα κτλ.

Το ρεύμα power home max της ζενίθ δεν έχει ρήτρα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

Σταθερά προγράμματα 0,02€/kw

Βλέπω δεν αναφέρεις πλέον ότι είναι άγνωστο τι θα γίνει με τα σταθερά τον Ιανουάριο. Άλλαξε κάτι;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Καλησπέρα σας!

Οι ενημερώσεις που γίνονται προφορικά δεν έχουν καμία αξία. 

Αν έμεινες ικανοποιημένος από αυτά που σου είπανε ζητα να σου τα στείλουν και γραπτώς. Ειδικούς όρους, γενικούς όρους τα πάντα όλα. Και ιδιαίτερη προσοχή στα ψιλά γράμματα. Εκεί θα σου λυθούν όλες οι απορίες!

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

Οι ενημερώσεις που γίνονται προφορικά δεν έχουν καμία αξία. 

Αν έμεινες ικανοποιημένος από αυτά που σου είπανε ζητα να σου τα στείλουν και γραπτώς. Ειδικούς όρους, γενικούς όρους τα πάντα όλα. Και ιδιαίτερη προσοχή στα ψιλά γράμματα. Εκεί θα σου λυθούν όλες οι απορίες!

Εγώ δεν το κουνάω. 

Είναι σταθερό αέριο ΔΕΗ και ΔΕΗ home on-line ρεύμα. 

Απλά μου έκανε εντύπωση που είπε χωρίς ρήτρα. 

Εγώ δεν τους πιστεύω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, washcloud είπε

Δεν ξέρω πώς το χρησιμοποίησες το εξελάκι του κοράκιου, αλλά δεν μπορείς ακριβώς να συγκρίνεις το Enter της ΔΕΗ με αυτό στο οποίο θα σε έχει από εδώ και πέρα η NRG (για το οποίο καν δεν έχουμε τιμές αρχικής κιλοβατώρας/πάγιο/τρόπο υπολογισμού της ρήτρας αναπροσαρμογής που θα κάνει η NRG - εκτός κι εννοούν ότι σε περνάνε πλέον στο "SMART 46%"...;). Kαι γενικότερα δεν έχει νόημα μια τέτοια σύγκριση, καθώς πχ δεν ξέρουμε πώς θα πάει με τις κρατικές επιδοήσεις από Φλεβάρη (αν πχ τα υπολογίσεις με δεδομένο ότι θα συνεχίσουν, και τελικά κουτσουρευτούν περαιτέρω/κοπούν, δεν βγαίνει σωστό συμπέρασμα...). Είναι εν τω μεταξύ η παροχή στο όνομά σου, και το σπίτι δηλωμένο στο Τaxis ως η 1η σου κατοικία; Γιατί αν όχι, από εδώ και πέρα δεν θα παίρνεις καθόλου επιδότηση...

Το εξέλ έχει δύο φύλλα : στο 1ο συγκρίνονται μεταξύ τους ΣΤΑΘΕΡΑ προγράμματα (όπου φυσικά δεν υπαρχει η έννοια της ρήτρας αναπροσαρμογής), με βάση μία κατανάλωση 1.250kWh/4μηνο. Αν θες να συγκρίνεις με κάποιο σταθερό που ΔΕΝ υπάρχει ήδη στο εξέλ, θα βάλεις τιμές στα χρωματισμένα πεδία (που αντιστοιχούν στο "πρόγραμμά σας"), αφήνοντας τις κιλοβατώρες ως έχουν. Αν πάλι θες να δεις πόσα πραγματικά θα πληρώσεις με βάση δικές σου πραγματικές κιλοβατώρες, κάνεις αλλαγές στα αντίστοιχα κελιά. Δεν μπορείς δηλαδή να βάλεις στο ίδιο φύλλο, τις καταναλώσεις για το ρητροπρόγραμμα που σε έχει πλέον η NRG. Αυτό που ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις, είναι να βάλεις ΕΤΗΣΙΑ κατανάλωση, στο δεύτερο φύλλο, και να δεις πόσο θα σου βγαίνει εκεί η "τελική τιμή" για την "προμήθεια ρεύματος" ΜΟΝΟ - δεν υπολογίζεις και τίς "Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις"),,,,αλλά θα πρέπει να κάνεις αλλαγές ΚΑΙ στον τύπο υπολογισμού ρήτρας αναπροσαρμογής,,,,και αυτό είναι μπελάς. Κράτα ότι στο ρητροπρόγραμμα της NRG, θα έχεις ΠΕΡΙΠΟΥ μια διαφορά γύρω στα 175€ τον χρόνο, σε σχέση με το Enter της ΔΕΗ, όπως φαίνεται από τις τιμές με τις deafult 1.250 κιλοβατώρες/4μηνο (τόσες είναι και στα 2 φύλλα) που έχει βάλει ο Κοράκιος, και που άλλωστε είναι περιπου όσες δείχνεις να καις κι εσύ....

Όπως έχουν τα πράγματα, σημασία δεν έχει ο ακριβής υπολογισμός μικροδιαφορών, αλλά η γενική εικόνα. Δηλαδή δεν θα πας ΔΕΗ, "επειδή εκεί θα κερδίσεις συνολικά 50€ το χρόνο" (τυχαίο νούμερο, εσύ μα΄λλον περισσότερα θα κερδίσεις, σαν τελικό αποτέλεσμα), αλλά θα πας επειδή είναι σε σταθερό πρόγραμμα, το πιο φθηνό σταθερό για την ακρίβεια (το βλέπεις κι απ' τις "τελικές τιμές/έτος" στο εξέλ, χωρίς ν' αλλάξεις κάτι εσύ), η πιο "εντάξει" (μέχρι στιγμής) εταιρία/πάροχος, το πιο χαμηλό πάγιο χωρίς αλχημείες τύπου "τόσο το πάγιο, αλλά έχουμε και,,,συνδρομή ή χρέωση φιξντ και αν ξεπεράσετε τις τάδε κιλοβατώρες το μήνα ανεβαίνει κι όλας" κτλ, την πιο χαμηλή ποινή αποχώρησης και συνολική δέσμευση μόνο 12 μήνες. Θα πας επίσης γιατί δεν ξέρεις τί τελικά θα παιχτεί με τις επιδοτήσεις από Φλεβάρη.

Η δε NRG δεν ξέρουμε καν για πόσο χρόνο σε δεσμεύει πλέον : είναι για άλλους 12; Για άλλους 24; Και με τί συντελεστή υπολογισμού; Πάγιο επί υπολειπόμενους μήνες; Πόσοι είναι αυτοί; Και πόσο το ρημάδι το πάγιο; Καθότι ο τελευταίος λογαριασμός σου αναφέρει τις τιμές του "fixed" που σου καταργήσανε.......Ίσως τελικά δεν είναι τόσο μεγάλη η ποινή. Αν πχ είναι τα πάγια, και το παγιο στο "46%" είναι 2-2.5€ και αν θέλουν να το αποπληρώσεις για 24 μήνες, τότε μιλάμε για σχετικά λίγα. Αλλά ΕΙΝΑΙ έτσι....; Τους τα ρωτάς όλα αυτά ("σε τί πρόγραμμα με έχετε βάλει, πώς λέγεται, πόσους μήνες με έχετε δεσμεύσει, πόσο είναι ΟΛΑ τα πάγια που χρεώνετε εκεί, και πόσους μήνες έχω ακόμα και πόσο σκατά τεσπα θέλετε, πείτε μου αφού το υπολογίσετε οι ίδιοι το στεγνό ποσό αν δω τί θα κάνω" κτλ). Όσα όμως και να 'ναι, θα πας κάπου που θα έχεις μεγαλύτερη "ασφάλεια", καθαρότητα, "σιγουριά",,,,,,αν δεν κάνουν κι αυτοί στο 6μηνο καμμιά καγουριά (μέχρι στιγμή πάντως, τους "παλιούς" ΔΕΝ τους έχουν πειράξει...Και θα μπορούσαν, από τον Αύγουστο κι όλας. Ή ΕΣΤΩ από 1/1/22).

...έχε τον νου σου πως όταν εμφανιστεί στο ebill η συγκεκριμένη παροχή θα πρέπει ο ίδιος να ενεργοποιήσεις τα "προαπαιτούμενα" του Home Online και από εκεί (κάρτα, αυτόματη εξόφληση, μηνιαίο ηλεκτρονικό λογαριασμό), γιατί αλλιώς θα βρεθείς στο Γ1...Μη βασιστεις ότι το αιτήθηκες και δήλωσες ότι τα θέλεις. Υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που την πάτησαν ακριβώς έτσι.

Στην περίπτωση που αναφέρεις για την διακοπή συμβολαίου στην nrg, στους 2 λογαριασμούς γράφει διαφορετικά πράγματα. Στην μια περίπτωση του γράφει πώς διακόπτεται η συνδρομή του στο nrg fixed από 1/1 και στο άλλο ότι αλλάζουν οι όροι της σύμβασης από 1/12. Πώς γίνεται να είναι καλυμένοι; (Ρωτάω διότι έχω ακριβώς τα ίδια μηνύματα και μάλιστα το 2ο για την αλλαγή των όρων από 1/12 το έλαβα μέσα Ιανουαρίου)

Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από martkonsta
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Καλησπέρα σας!

Αν μπεις στο site, δεν αναφερει πως δεν εχει, αρα εχει.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Εγώ δεν το κουνάω. 

Είναι σταθερό αέριο ΔΕΗ και ΔΕΗ home on-line ρεύμα. 

Απλά μου έκανε εντύπωση που είπε χωρίς ρήτρα. 

Εγώ δεν τους πιστεύω. 

Καλά κάνεις και δεν τους πιστεύεις. Δεν αποκλείεται όντως το πρόγραμμα να είναι χωρίς ρήτρα αλλά με καμία τιμή κιλοβατώρας πχ στο 0,40 και 25 ευρώ πάγιο.

Έχουν χάσει πολύ κόσμο τους τελευταίους μήνες και κάνουν ότι μπορούν για να μαζέψουν κόσμο αποκρύπτοντας πολλά πράγματα. Όποιος πέσει στην παγίδα άντε να ξεμπλέξει μετά

Δημοσ.

Παιδια για να γνωρίζετε οσοι ενδιαφέρεστε για το δεη online. Καπου μετα τις 20 Δεκεμβρη εκανα την αιτηση για μεταφορα ολα απο email. Αρχες Γενάρη ενεργοποιήθηκε αλλα μπαίνοντας στο ebill το αιτημα για ΔΕΗ online ελεγε ηταν ΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ακόμα. Τους έστηλα email στο contracts @ dei.gr που ειναι το mail για τις συμβάσεις και έθιξα το θέμα οτι ακόμα στο ebill δεν με δείχνει σε πρόγραμμα. Μετα απο δυο μέρες ξαναμπαίνωντας στο ebill είδα οτι ήμουνα απλα σε Γ1Ν. Οπότε ξαναπάτησα πλέον το κουμπάκι για το ONLINE (οχι ΕΝΤΕΡ ή ΕΝΤΕΡ plus - γιατί στα δείχνει και αυτα ) και τους ξαναενημέρωσα με email. Πλέον μπαίνωντας στο ebill το λέει ξεκάθαρα οτι το προγραμμα μου ειναι το ONLINE. Αυτά για όποιον ενδιαφέρεται ωστε να ξέρει μην περιμένει άσκοπα. Σχετικά εγω δεν συναντησα πρόβλημα απλά τους έκανα 2-3 τηλεφωνα και έστηλα και 2-3 email. Ολα απτο σπίτι. Δεν πήγα σε κατάστημα. Συνολικά απο την αίτηση μου όλα αυτα να γίνανε σε δυο βδομάδες και μεσολαβούσαν και οι γιορτές.

με την ζε νιθ παρολο που και μεσω RAE εγινε η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ λογαριασμου, το μονο που απαντησαν ειναι οτι δεν λάβανε ποτε mail μου. Μεσω ΡΑΕ τους διαψευσα αφου καμια αποστολή δε μου γύρισε πισω παραυτα δεν μου απαντησαν ποτε επι της ουσίας όυτε και μετα αφου ξαναέστηλα mail. Με πήραν ένα τηλεφωνο απλά να μου πουν οτι δεν έχουν λάβει email μου αλλα θα προωθήσουν το παραπονό μου στο αρμόδιο τμήμα. Καταγγελία και στην προστασία καταναλωτή μετα

• Like 1
Δημοσ.

Λίγο άσχετο με το θέμα και συγγνώμη για αυτό.

Κάνοντας την αίτηση για το MyHomeOnline πρίν λίγο, κατέβηκα για να πάρω τις μετρήσεις απο το ρολόι, είδα οτι ο μετρητής του νυχτερινού είχε ίδια ένδειξη με την ένδειξη του τελευταίου εκκαθαριστικού, οπότε θεωρώ οτί τα έπαιξε και δεν μετράει πλέον, χαρακτηριστικά:

Καταμέτρηση 13/08/2021: 12538
Καταμέτρηση 15/12/2021: 12714

Σήμερα (17/1/2022) η ένδειξη του νυχτερινού δείχνει ακόμα 12714, οπότε μάλλον πρέπει να τα έχει παίξει πριν από την τελευταία καταμέτρηση (εκτός και εάν έκαναν κάτι κατά την τελευταία καταμέτρηση και χάλασε τότε).

Θυμάμαι και έναν άλλον συμφορουμίτη ο οποίος είχε το ίδιο πρόβλημα για πολύ καιρό, έμπλεξα και εγώ.

Το ερώτημα είναι παίρνω άμεσα ΔΕΔΗΕ ή περιμένω να ολοκληρωθεί η διαδικασία με την ΔΕΗ; Δεν θέλω να κολλήσει κάπως η αίτηση της ΔΕΗ επειδή υπάρχει δηλωμένη βλάβη, μιας και απο 1/2/22 παίρνει φωτιά το πρόγραμμα της Ελιν που είμαι τώρα. 

Επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος να διεκδικήσω επιστροφές για τις καταναλώσεις που έχουν λογικά μεταφερθεί στην κατανάλωση ημέρας (γιατί το θεωρώ απίθανο να μην μετράει καθόλου κατά την διάρκεια της νύχτας, λογικά τα μετράει σαν ημέρας, θα το επιβεβαιώσω αύριο το μεσημέρι).

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, epir21 είπε

Λίγο άσχετο με το θέμα και συγγνώμη για αυτό.

Κάνοντας την αίτηση για το MyHomeOnline πρίν λίγο, κατέβηκα για να πάρω τις μετρήσεις απο το ρολόι, είδα οτι ο μετρητής του νυχτερινού είχε ίδια ένδειξη με την ένδειξη του τελευταίου εκκαθαριστικού, οπότε θεωρώ οτί τα έπαιξε και δεν μετράει πλέον, χαρακτηριστικά:

Καταμέτρηση 13/08/2021: 12538
Καταμέτρηση 15/12/2021: 12714

Σήμερα (17/1/2022) η ένδειξη του νυχτερινού δείχνει ακόμα 12714, οπότε μάλλον πρέπει να τα έχει παίξει πριν από την τελευταία καταμέτρηση (εκτός και εάν έκαναν κάτι κατά την τελευταία καταμέτρηση και χάλασε τότε).

Θυμάμαι και έναν άλλον συμφορουμίτη ο οποίος είχε το ίδιο πρόβλημα για πολύ καιρό, έμπλεξα και εγώ.

Το ερώτημα είναι παίρνω άμεσα ΔΕΔΗΕ ή περιμένω να ολοκληρωθεί η διαδικασία με την ΔΕΗ; Δεν θέλω να κολλήσει κάπως η αίτηση της ΔΕΗ επειδή υπάρχει δηλωμένη βλάβη, μιας και απο 1/2/22 παίρνει φωτιά το πρόγραμμα της Ελιν που είμαι τώρα. 

Επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος να διεκδικήσω επιστροφές για τις καταναλώσεις που έχουν λογικά μεταφερθεί στην κατανάλωση ημέρας (γιατί το θεωρώ απίθανο να μην μετράει καθόλου κατά την διάρκεια της νύχτας, λογικά τα μετράει σαν ημέρας, θα το επιβεβαιώσω αύριο το μεσημέρι).

Καλησπερα... Αν εχει την ιδια ενδειξη στο νυχτερινο θα παρεις τηλεφωνο στον Δεδδηε και θα δηλωσεις βλαβη..Δεν κολαει πουθενα η αιτηση που εχεις υποβαλει... Δεν παιζει κανενα ρολο... Θα ζητησεις απο τον Δεδδηε μετα συμψηφισμο για την βλαβη που εχει υπαρξει οταν ειναι ενταξει ο μετρητης.....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, martkonsta είπε

Στην περίπτωση που αναφέρεις για την διακοπή συμβολαίου στην nrg, στους 2 λογαριασμούς γράφει διαφορετικά πράγματα. Στην μια περίπτωση του γράφει πώς διακόπτεται η συνδρομή του στο nrg fixed από 1/1 και στο άλλο ότι αλλάζουν οι όροι της σύμβασης από 1/12. Πώς γίνεται να είναι καλυμένοι; (Ρωτάω διότι έχω ακριβώς τα ίδια μηνύματα και μάλιστα το 2ο για την αλλαγή των όρων από 1/12 το έλαβα μέσα Ιανουαρίου)

Ευχαριστώ πολύ!

Δεν ξέρω αν "απλά άλλαξαν κείμενο" από λογαριασμό σε λογαριασμό και τί νομική σημασία μπορεί να έχει αυτό (ή αν είναι η προβλεπόμενη διαδικασία/διατύπωση), πάντως την πρώτη ειδοποίηση για κατάργηση του "Fixed" και επιβολή ρήτρας πλέον, ο xarispgs τουλάχιστον (δεν ξέρω για εσένα/δεν διευκρίνισες για τον χρόνο που έλαβες το πρώτο) την είχε, στις 60 μέρες πριν (2 λογαριασμούς, μηνιαίους να υποθέσω, κατά δήλωσή του) - πάντως σε κάθε περίπτωση, την αναπροσαρμογή την έκαναν όντως από Γενάρη και όχι νωρίτερα. 

Εγώ το 2ο το καταλαβαίνω ως "επιβεβαίωση" της αρχικής (και "εμπρόθεσμης") ειδοποίησης. Αν όμως θεωρείτε (εσύ κι ο xarispgs) είτε πως αυτή η "ανακολουθία" διατυπώσεων δεν είναι σύννομη, ή αν πιο απλά, όφειλαν να ήταν πιο ξεκάθαροι με την αρχική διατύπωση (πχ να περιλαμβάνει τον όρο "αλλαγή των όρων σύμβασης", πέρα από το "κατάργηση του Fixed/επιβολή ρήτρας σε 2 μήνες"), είτε για να διεκδικήσετε εκ των υστέρων αζήμια αποχώρηση, είτε επιβολή αναπροσαρμογής τιμής κιλοβατώρας από Γενάρη, προχωρήστε σε διατύπωση επίσημου παραπόνου προς την NRG μέσω κι αν εντός 10ημέρου δεν έχετε απάντηση, σε καταγγελία στην φόρμα της ΡΑΕ.

Πριν από αυτά, ρωτήστε συγκεκριμένα το μέλος Korakios για γνώμη, καθώς γνωρίζει σαφώς καλύτερα από τον καθένα εδώ μέσα, για τέτοιες λεπτομέρειες.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλησπερα... Αν εχει την ιδια ενδειξη στο νυχτερινο θα παρεις τηλεφωνο στον Δεδδηε και θα δηλωσεις βλαβη..Δεν κολαει πουθενα η αιτηση που εχεις υποβαλει... Δεν παιζει κανενα ρολο... Θα ζητησεις απο τον Δεδδηε μετα συμψηφισμο για την βλαβη που εχει υπαρξει οταν ειναι ενταξει ο μετρητης.....

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Ο συμψηφισμός πως γίνεται; σε επόμενο εκκαθαριστικό θα μεταφέρουν προσεγγιστικά κάποιες κιλοβατώρες από την ημερήσια κατανάλωση στην νυχτερινή;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, epir21 είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Ο συμψηφισμός πως γίνεται; σε επόμενο εκκαθαριστικό θα μεταφέρουν προσεγγιστικά κάποιες κιλοβατώρες από την ημερήσια κατανάλωση στην νυχτερινή;

Αυτο θα το ζητησεις απο τον Δεδδηε οταν ειναι ενταξει.. Θα το κανουν αυτοι...Θα δουν τις διαφορες...

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...