Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 12/1/2022 στις 2:25 ΠΜ, marmagia είπε

Σύσταση είναι περί της μη χρέωσης πέναλτι αποχώρησης. Το ότι για 6 μήνες πρέπει να κρατήσουν την τιμή χωρίς ρήτρες δε είναι σύσταση είναι στον κώδικα προμήθειας. Όσο για το zero της w&v δεν τίθεται θέμα ρήτρας. Καθαρά και ξάστερα το λένε ότι θα πληρώσει ο πελάτης το υψηλό κόστος ενέργειας

Αυτό με τους 6 μήνες επειδή έχει αναφερθεί ξανά, νόμιζα πως αφορά την τιμή της κιλοβατώρας που έχεις υπογράψει. Δηλαδή αν στην σύμβαση λέει 8λεπτά δεν μπορούν να σου πουν τώρα θα πληρώνεις 12 ξέρω γω. Αφορά δηλαδή και την ρήτρα αναπροσαρμογής;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, artshadows είπε

Ειμαι στην Ελιν πηρα είδηση  οτι το ρολοι μου ειναι χαλασμενο εδω και παραπολυ καιρο  και  χρεωνει την νυχτα μερα δηλαδη οτι ωρα και να ειναι γυρναει μονο ο μετρητης μερας  πηρα ελιν  και τιποτα  , μου ειπαν εμεις σε χρεωνουμε οτι πει η δεδδηε ,πηρα δεδδηε μου ειπαν οτι βλεπουμε οτι εχει χαλασει απο το 2020  και απο τοτε  τα γραφει  ολα για μερας ,ηρθε συνεργειο διαπιστώνει την βλαβη μαζι μου παρεα , περνανε μηνες παλι τους περνω  τηλ  στη   δεδδηε να μαθω  τι γινεται μου λενε το φτιαξαμε ,τους λεω οχι το τσεκαρω και ειναι  οπως ηταν , δηλαδη χρεωνει την νυχτα μερα , Α λενε μαλλον σημειώσαμε καταλαθος  οτι το φτιαξαμε  και βλέπουμε απο την καταμετρηση οτι οντως ειναι ακομα χαλασμενο , θα το φτιαξουμε και ο καιρος περναει ,...

Ρωταω τι θα γινει που εχω εδω τοσο καιρο νυχτερινο και δεν εχω  καμια εκπτωση  λογο νυχτας ;δεν περνω απαντηση..... Ρωταω τι θα γινει που εχω κοτ Α και το χανω διοτι ειναι ολη η καταναλωση για μερα ; δεν περνω απαντηση....

Τι να κανω; 

Αν είχε χαλάσει και μέτραγε τα πάντα νύχτα, θα είχαν κινητοποιηθεί σε χρόνο dt. 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Kathye είπε

@korakios εσύ που είσαι ειδήμων, τι προτεινεις;

ειδήμων δεν είμαι ,

αναφέρεις στην καταγγελία στη ΡΑΕ οτι ζήτησες και απο την εταιρία την ηχογράφηση για απόδειξη του οτι δεν ενημερώθηκες για την ύπαρξη της ρήτρας και η εταιρία αρνήθηκε να σου τη δώσει επικαλούμενη οτι δεν ηχογραφεί τις κλήσεις

Επεξ/σία από korakios

42 λεπτά πριν, Zoe_B είπε

Αυτό με τους 6 μήνες επειδή έχει αναφερθεί ξανά, νόμιζα πως αφορά την τιμή της κιλοβατώρας που έχεις υπογράψει. Δηλαδή αν στην σύμβαση λέει 8λεπτά δεν μπορούν να σου πουν τώρα θα πληρώνεις 12 ξέρω γω. Αφορά δηλαδή και την ρήτρα αναπροσαρμογής;;;

Κοιτάζοντας τα μεταξύ σας ποστ, βγάζω το συμπέρασμα ότι κι εσύ κι η marmagia μπερδευτήκατε λίγο σχετικά με το τί λέγατε/εννοούσατε (έπαιξε ολίγον καταχρηστική χρήση του όρου "ρήτρα", από μεριάς της). Επίσης δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς εννοείς με αυτό που ρωτάς στο τέλος - αλλά για να μπούνε λίγο τα πράγματα στη θέση τους : η έννοια "6μηνο" έχει να κάνει με την δυνατότητα των παρόχων μετά το πέρας του (6μήνου), να κάνουν αυξήσεις στα τιμολόγια ΣΤΑΘΕΡΩΝ προγραμμάτων ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Μην το μπερδεύεις με οτιδήποτε άλλο...

• Like 3

50 λεπτά πριν, Zoe_B είπε

Αυτό με τους 6 μήνες επειδή έχει αναφερθεί ξανά, νόμιζα πως αφορά την τιμή της κιλοβατώρας που έχεις υπογράψει

αυτό αφορά , καθώς και το πάγιο και τους γενικούς όρους

50 λεπτά πριν, Zoe_B είπε

Αφορά δηλαδή και την ρήτρα αναπροσαρμογής;;;

ναι , αλλά στο οτι δεν μπορεί να μεταβληθεί ο τρόπος υπολογισμού (συντελεστές και όρια)

• Like 1

1 ώρα πριν, Kathye είπε

Υποστηρίζει ότι δεν καταγράφονται οι κλήσεις από το αρμόδιο τμήμα.

Είναι δυνατόν να ισχυει κάτι τετοιο;

Δεν σε νοιάζει, διότι υπέρ σου είναι.

• Like 1

5 λεπτά πριν, korakios είπε

ειδήμων δεν είμαι ,

αναφέρεις στην καταγγελία στη ΡΑΕ οτι ζήτησες και απο την εταιρία την ηχογράφηση για απόδειξη του οτι δεν ενημερώθηκες για την ύπαρξη της ρήτρας και η εταιρία αρνήθηκε να σου τη δώσει επικαλούμενη οτι δεν ηχογραφεί τις κλήσεις

Για μένα είσαι!!!

Με έχεις βοηθήσει πάρα πολύ!

Σε ευχαριστώ για μια ακόμα φορα

6 λεπτά πριν, korakios είπε

ειδήμων δεν είμαι ,

Σε αυτούς να μην απαντήσω τιποτα;

Στη ραε έχω κάνει ήδη αναφορά.

Θα περιμένω να απαντήσουν και θα το αναφέρω και αυτο

Μόλις τώρα, Kathye είπε

Για μένα είσαι!!!

Με έχεις βοηθήσει πάρα πολύ!

Σε ευχαριστώ για μια ακόμα φορα

κράτα τα καλά λόγια αν έρθει αποτέλεσμα , θυμήθηκα οτι είναι και αστρονομικό το ποσό

άσχετο , ήθελα να σε ρωτήσω

είχες αναφέρει οτι η περίοδος κατανάλωσης ήταν για ένα διάστημα που είχες κλειστό το μαγαζί τους τελευταίους μήνες . Με αποτέλεσμα να χρεωθείς αναλογικά μήνες που η χοντρική ήταν στα ύψη

Για δες περίοδο κατανάλωσης που γράφει ο λογαριασμός , μήπως είχε περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ για καταμέτρηση στο ενδιάμεσο (μπορείς να μάθεις απο ΔΕΔΔΗΕ πότε έγινε μέτρηση

Φυσικά για την καταμέτρηση δεν το αναφέρεις ακόμα , ανάλογα πως θα εξελιχθεί η χρέωση της ρήτρας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, washcloud said:

Κοιτάζοντας τα μεταξύ σας ποστ, βγάζω το συμπέρασμα ότι κι εσύ κι η marmagia μπερδευτήκατε λίγο σχετικά με το τί λέγατε/εννοούσατε (έπαιξε ολίγον καταχρηστική χρήση του όρου "ρήτρα", από μεριάς της). Επίσης δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς εννοείς με αυτό που ρωτάς στο τέλος - αλλά για να μπούνε λίγο τα πράγματα στη θέση τους : η έννοια "6μηνο" έχει να κάνει με την δυνατότητα των παρόχων μετά το πέρας του (6μήνου), να κάνουν αυξήσεις στα τιμολόγια ΣΤΑΘΕΡΩΝ προγραμμάτων ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Μην το μπερδεύεις με οτιδήποτε άλλο...

Σίγουρα είναι μόνο για τα σταθερά; Είχα την εντύπωση ότι και στα κυμαινόμενα δεν μπορούσαν να επιβάλουν ρήτρα πριν το εξάμηνο υπό την έννοια ότι γνωρίζουν τις συνθήκες τις αγοράς την στιγμή της υπογραφής της σύμβασης και όφειλαν να έχουν αλλάξει το τιμολόγιο εάν δεν βγαίνουν πια 

edit: μάλλον κατάλαβα τι λέει ο κορακιος, ότι εννοούν ότι δεν μπορεί να αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού 

Επεξ/σία από marmagia

12 λεπτά πριν, korakios είπε

κράτα τα καλά λόγια αν έρθει αποτέλεσμα , θυμήθηκα οτι είναι και αστρονομικό το ποσό

άσχετο , ήθελα να σε ρωτήσω

είχες αναφέρει οτι η περίοδος κατανάλωσης ήταν για ένα διάστημα που είχες κλειστό το μαγαζί τους τελευταίους μήνες . Με αποτέλεσμα να χρεωθείς αναλογικά μήνες που η χοντρική ήταν στα ύψη

Για δες περίοδο κατανάλωσης που γράφει ο λογαριασμός , μήπως είχε περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ για καταμέτρηση στο ενδιάμεσο (μπορείς να μάθεις απο ΔΕΔΔΗΕ πότε έγινε μέτρηση

Φυσικά για την καταμέτρηση δεν το αναφέρεις ακόμα , ανάλογα πως θα εξελιχθεί η χρέωση της ρήτρας

Η καταμέτρηση στην ώρα της έγινε. Αν ήμουν υποψιασμενη, τέλος Αυγούστου θα έστελνα την καταμέτρηση και ίσως να ήταν μικρότερο το ποσό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, marmagia είπε

Σίγουρα είναι μόνο για τα σταθερά; Είχα την εντύπωση ότι και στα κυμαινόμενα δεν μπορούσαν να επιβάλουν ρήτρα πριν το εξάμηνο υπό την έννοια ότι γνωρίζουν τις συνθήκες τις αγοράς την στιγμή της υπογραφής της σύμβασης και όφειλαν να έχουν αλλάξει το τιμολόγιο εάν δεν βγαίνουν πια 

edit: μάλλον κατάλαβα τι λέει ο κορακιος, ότι εννοούν ότι δεν μπορεί να αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού 

ναι είτε κυμαινόμενο είτε σταθερό , δεν αλλάζει τίποτα για ένα εξάμηνο απο τιμή και όρους

25 λεπτά πριν, Kathye είπε

Σε αυτούς να μην απαντήσω τιποτα;

όχι , τέλος η επικοινωνία με την εταιρία , πλέον μόνο μέσω ΡΑΕ

αν καθυστερούν απο ΡΑΕ πάρε και τηλ και να αναφέρεις και το ποσό

25 λεπτά πριν, Kathye είπε

Στη ραε έχω κάνει ήδη αναφορά.

Θα περιμένω να απαντήσουν και θα το αναφέρω και αυτο

εννοείται να το αναφέρεις , είναι θετικό το οτι ζητά κάποιος την ηχογράφηση της παρουσίασης

4 λεπτά πριν, Kathye είπε

Η καταμέτρηση στην ώρα της έγινε. Αν ήμουν υποψιασμενη, τέλος Αυγούστου θα έστελνα την καταμέτρηση και ίσως να ήταν μικρότερο το ποσό.

σίγουρα θα ήταν μιας και τότε ξεκίνησε η αύξηση με κορύφωση τον Δεκέμβριο

Επεξ/σία από korakios

3 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι είτε κυμαινόμενο είτε σταθερό , δεν αλλάζει τίποτα για ένα εξάμηνο απο τιμή και όρους

όχι , τέλος η επικοινωνία με την εταιρία , πλέον μόνο μέσω ΡΑΕ

αν καθυστερούν απο ΡΑΕ πάρε και τηλ και να αναφέρεις και το ποσό

εννοείται να το αναφέρεις , είναι θετικό το οτι ζητά κάποιος την ηχογράφηση της παρουσίασης

σίγουρα θα ήταν μιας και τότε ξεκίνησε η αύξηση με κορύφωση τον Δεκέμβριο

Μόλις έχω νεότερα, θα ενημερώσω!

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, korakios said:

Αυτό είχα κατά νου, μιλάμε όμως για τελική τιμή η αρχική συν οποία ρήτρα;. Εννοώ στο εξάμηνο δεν μπορεί να επιβληθεί ρήτρα αναπροσαρμογής;

Επεξ/σία από marmagia

41 λεπτά πριν, korakios είπε
1 ώρα πριν, Zoe_B είπε

Αφορά δηλαδή και την ρήτρα αναπροσαρμογής;;;

ναι , αλλά στο οτι δεν μπορεί να μεταβληθεί ο τρόπος υπολογισμού (συντελεστές και όρια)

Μάλιστα κατάλαβα. Χάρηκα λίγο γιατί αν ίσχυε ότι δεν μπορούν να την επιβάλλουν εντός 6 μηνών θα άλλαζε το πράγμα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι είναι αυτό ρε παιδιά 

Λέει 0.039 και χωρίς ρήτρα πλάκα μας κάνουν ? 

Βασικά τα λέει λίγο όλα μαζί και μπερδεμένα μου το πέταξε το λινκ στο Facebook σαν sponsored 

https://www.zen-energy.gr/allaxe-energeia-gine-zen/?utm_source=facebook.com&utm_medium=FacebookAds&utm_campaign=Zen-Start-Conversions-May2021-Banner2-Interact

Επεξ/σία από TSINE

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...