Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, userAnon είπε

αν το site έχει έσοδα από διαφημίσεις δεν θα πουν σχεδόν τίποτα

Εαν ανηκει σε ανταγωνιστικο ομιλο εχουμε ελπιδες...

Παντως δεν βλεπω διαφημισεις για ρευμα σε ειδησιογραφικα site εδω και καιρο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Παντως δεν βλεπω διαφημισεις για ρευμα σε ειδησιογραφικα site εδω και καιρο...

μπα, το θέμα είναι οι διαφημιστικές.. ας κλείσουμε το οφτοπικ γιατι θα μας φάει ο κορακιος :)

Επεξ/σία από userAnon
  • Like 1

@washcloud Τωρα που το αναφερες στο αλλο το παιδι σε αυτο το site που βλεπεις το πιστοποιητικο ηλεκτρολογου και μεχρι ποτε ισχυει εμενα πλεον η παροχη ενω τελειωνε σε 005 τωρα γραφει 006 αυτο σημαινει οτι μπηκα στο δικτυο της δεη??

38 λεπτά πριν, icenex είπε

@washcloud Τωρα που το αναφερες στο αλλο το παιδι σε αυτο το site που βλεπεις το πιστοποιητικο ηλεκτρολογου και μεχρι ποτε ισχυει εμενα πλεον η παροχη ενω τελειωνε σε 005 τωρα γραφει 006 αυτο σημαινει οτι μπηκα στο δικτυο της δεη??

Καλησπερα μαλλον ετσι θα ειναι... Μπορεις να παρεις τηλ 2111900500 στον Δεδδηε αν εγινε η αλλαγη αυτη..

https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, icenex είπε

Αχά.

1 ώρα πριν, userAnon είπε

αν το site έχει έσοδα από διαφημίσεις δεν θα πουν σχεδόν τίποτα

....μα και να πουν,,,θα γίνει κάτι; Οι 'αρχές' το μόνο που τους νοιάζει είναι πώς θα μας εμβολιάσουν και ο κόσμος το μόνο που θα κάνει θα είναι να κουνήσει το κεφάλι και να πει "α τους απάτηδες" (άντε και να βρίσει).

Οι μόνοι που θα επωφεληθούν από ένα τέτοιο ρεπορτάζ, θα είναι οι δημοσιογράφοι που "θα παρουσιάσουν υλικό" στην αρχισυνταξία...

Δεν είναι βλέπεις "μη μου απτού" (:ρ) και Χαϊκάλης για να αχοληθεί το σύμπαν...

2 ώρες πριν, riverpx είπε

Κάλεσα Δεδδεη και μου είπαν οτι δεν έχει ενεργοποιηθεί. Θα γίνει στην προγραμματισμένη καταμέτρηση 17/01. Κάλεσα αμέσως elpedison τους το είπα, ψιλό κόλλησαν, και ζήτησα δήλωση υπαναχώρησης την οποια υπέγραψα και εστειλα. Κάλεσα μετά απο λίγο και μου είπαν οτι την έλαβαν και την προώθησαν στο αρμόδιο τμήμα. Αύριο θα τους ξανά πάρω για να δω εαν προχώρησαν.

spacer.png

:-D

Επεξ/σία από washcloud

Ειμαι στην Ελιν πηρα είδηση  οτι το ρολοι μου ειναι χαλασμενο εδω και παραπολυ καιρο  και  χρεωνει την νυχτα μερα δηλαδη οτι ωρα και να ειναι γυρναει μονο ο μετρητης μερας  πηρα ελιν  και τιποτα  , μου ειπαν εμεις σε χρεωνουμε οτι πει η δεδδηε ,πηρα δεδδηε μου ειπαν οτι βλεπουμε οτι εχει χαλασει απο το 2020  και απο τοτε  τα γραφει  ολα για μερας ,ηρθε συνεργειο διαπιστώνει την βλαβη μαζι μου παρεα , περνανε μηνες παλι τους περνω  τηλ  στη   δεδδηε να μαθω  τι γινεται μου λενε το φτιαξαμε ,τους λεω οχι το τσεκαρω και ειναι  οπως ηταν , δηλαδη χρεωνει την νυχτα μερα , Α λενε μαλλον σημειώσαμε καταλαθος  οτι το φτιαξαμε  και βλέπουμε απο την καταμετρηση οτι οντως ειναι ακομα χαλασμενο , θα το φτιαξουμε και ο καιρος περναει ,...

Ρωταω τι θα γινει που εχω εδω τοσο καιρο νυχτερινο και δεν εχω  καμια εκπτωση  λογο νυχτας ;δεν περνω απαντηση..... Ρωταω τι θα γινει που εχω κοτ Α και το χανω διοτι ειναι ολη η καταναλωση για μερα ; δεν περνω απαντηση....

Τι να κανω; 

Καλησπέρα παιδιά. Κρίμα που δεν είδα δει αυτό το θέμα πριν. Συγχαρητήρια για την βοήθεια και την αλληλεγγύη σας.

Εχω γ22 κοντεύει να κλείσει η επιχείρηση μου με αυτά που μου έρχονται. 

2 ερωτήσεις. 

1) Τι τιμή να έβρισκα σε σταθερο τον Οκτώβριο; 

2) Έκλεισα με μια εταιρεία σταθερό. Βέβαια με τους υπολογισμούς που κάνω αυτοί θα μπαίνουν μέσα αν η ρήτρα είναι στα 200€/MWh+ . Υπάρχει περίπτωση να μου αλλάξουν το πρόγραμμα; Πχ να μου πουν ξέρετε αλλάζει η σταθερή τιμή για τον άλφα βήτα λόγο; Θέλω να κάνω ετήσιο προγραμματισμό της επιχείρησης και δεν μπορώ. Το 2021 μπήκα μέσα και δεν με βλέπω καλά. Ευχαριστώ πολύ για όλα . Χρωστάω κέρασμα ειδικά στον Κοράκιο . 

5 λεπτά πριν, aguero88 είπε

1) Τι τιμή να έβρισκα σε σταθερο τον Οκτώβριο; 

Δεν έχει νόημα , καλή τιμή θα έβρισκες αλλά τώρα αργά 

6 λεπτά πριν, aguero88 είπε

2) Έκλεισα με μια εταιρεία σταθερό. Βέβαια με τους υπολογισμούς που κάνω αυτοί θα μπαίνουν μέσα αν η ρήτρα είναι στα 200€/MWh+ . Υπάρχει περίπτωση να μου αλλάξουν το πρόγραμμα;

Ναι στους 6 μήνες δυστυχώς έχουν δικαίωμα αλλαγής τιμών 

ειτε θα δεις πχ στον 7ο μήνα αυξημένες τιμές απροειδοποίητα με αναφορά ότι αλλάξανε οι τιμές 

ή

αλλαγή στους  γενικούς όρους και εφαρμογή ρήτρας . Όμως προβλέπεται ειδοποίηση 60 μέρες πριν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, artshadows είπε

Ειμαι στην Ελιν πηρα είδηση  οτι το ρολοι μου ειναι χαλασμενο εδω και παραπολυ καιρο  και  χρεωνει την νυχτα μερα δηλαδη οτι ωρα και να ειναι γυρναει μονο ο μετρητης μερας  πηρα ελιν  και τιποτα  , μου ειπαν εμεις σε χρεωνουμε οτι πει η δεδδηε ,πηρα δεδδηε μου ειπαν οτι βλεπουμε οτι εχει χαλασει απο το 2020  και απο τοτε  τα γραφει  ολα για μερας ,ηρθε συνεργειο διαπιστώνει την βλαβη μαζι μου παρεα , περνανε μηνες παλι τους περνω  τηλ  στη   δεδδηε να μαθω  τι γινεται μου λενε το φτιαξαμε ,τους λεω οχι το τσεκαρω και ειναι  οπως ηταν , δηλαδη χρεωνει την νυχτα μερα , Α λενε μαλλον σημειώσαμε καταλαθος  οτι το φτιαξαμε  και βλέπουμε απο την καταμετρηση οτι οντως ειναι ακομα χαλασμενο , θα το φτιαξουμε και ο καιρος περναει ,...

Ρωταω τι θα γινει που εχω εδω τοσο καιρο νυχτερινο και δεν εχω  καμια εκπτωση  λογο νυχτας ;δεν περνω απαντηση..... Ρωταω τι θα γινει που εχω κοτ Α και το χανω διοτι ειναι ολη η καταναλωση για μερα ; δεν περνω απαντηση....

Τι να κανω; 

Καλησπερα... Εχεις ενημερωσει τον Δεδδηε; Τι σου  εχουν απαντησει..Να πιεσεις...Οταν θα σου το φτιαξουν θα γινει συμψηφισμος με τις καταναλωσεις σου..

Επεξ/σία από takoulou

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλησπερα... Εχεις ενημερωσει τον Δεδδηε; Τι σου  εχουν απαντησει..Οταν θα σου το φτιαξουν θα γινει συμψηφισμος με τις καταναλωσεις σου..

με δεδδηε μιλαω η Ελιν χρεωνει οτι πει η δεδδηε , οι λογαριασμοι εδω και παρα πολυ καιρο γραφουν νυχτα μηδεν εγω ομως τα αναβω νυχτα αλλα το ρολοι γυρναει σαν να ηταν μερα πως θα ΜΕ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ  δηλαδη οτι εδω και ενα χρονο θα υποθεσω οτι το πχ το 20% της καταναλωσης που ειχες τελικα ηταν νυχτας ; Και το κοινωνικο που θα ακυρωθει λογικα τι θα γινει;

Επεξ/σία από artshadows

Στις 11/1/2022 στις 10:59 ΜΜ, washcloud είπε

Ρώτησες τους βατβολτατζήδες αν δέχονται να πάτε στο σταθερό τους χωρίς ποινή; Δενκακό...(σε σχέση με άλλα δηλαδή....)(...βέβαια έχει 24μηνη δέσμευση.....)

(αν και νομίζω ότι παίζει ένα ΚΟΤ που δεν το δέχονται.....; ή θυμάμαι λάθος...)

Κατά τ' άλλα, η μόνη διέξοδος μοιάζει να είναι η,,,οικονομία...Μείωση καταναλώσεων όσο περισσότερο γίνεται...(μέχρι να ξεστραβώσουν τα πράγματα). Βασικά, εγώ θα σκεφτόμουν μέχρι και περίπτωση να,,,κλείσει το σπίτι η γιαγιά, και να φιλοξενηθεί για ένα διάστημα αλλού.....Λεπτομέρειες,,,"εφικτότητας", εσύ ξέρεις...

Το σταθερό τους είναι 0.199 euro/kwh...φθηνό δεν το λες και έχει όντως και 24μηνη δέσμευση. Από τον τελευταίο λογαριασμό πάντως αυτό που κατάλαβα είναι πως αν καταφέρνεις και είσαι εντός των ορίων με τις επιδοτήσεις κάτι γίνεται. Τώρα αν θα το καταφέρνει δεν είμαι σίγουρη, γιατί το χειμώνα λόγω κλιματιστικού ξεφεύγει. θεωρώ πως από την άνοιξη και μετά θα είναι οκ. Και το χειμώνα δηλαδή , δεν θα την αφήσουμε έτσι, είμαστε κι εμείς εδώ. Το θέμα είναι εκτός από το οικονομικό και η κοροϊδία. Αυτό εμένα μου τη δίνει περισσότερο. Στην αρχή να φανταστείς ούτε για την ετήσια συνδρομή δεν μας είχαν πει, στο επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα το μάθαμε.  Το άλλο που με εκνευρίζει είναι που με τον τρόπο που περιγράφουν ότι υπολογίζουν τις ρήτρες, ούτε να το διασταυρώσεις δεν μπορείς, αν στο υπολόγισαν σωστά. Τουλάχιστον οι άλλοι απ' ότι είδα έχουν ένα απλό τύπο, βάζεις την  μέση ΤΕΑ  και βλέπεις. Ας πούμε στην ΕΛΙΝ (που προσωπικά από όσους μιλήσαμε μου έκαναν την καλύτερη εντύπωση), σου λέει πως είναι 1,22*ΜΕΣΗ ΤΕΑ+ 5,7 μέιον το ανω όριο που σε αυτούς είναι 58 και ότι βγει το πολλαπλασιάζεις με τις κιλοβατώρες που έκαψες. Ξεκάθαρο και  απλό να το επιβεβαιώσεις. Στην W&V σου λέει Αν το άθροισμα (Ι) της μέσης ΤΕΑ, (ΙΙ) των μέσων μοναδιαίων χρεώσεων για τους ΛΠ, (ΙΙΙ) της μέσης χρέωσης ΜΜΚΘΣΣ, (IV) της μέσης χρέωσης Μηχανισμού Αποζημίωσης Ευελιξίας και (V) της Μέσης Χρέωσης ΕΛΑΠΕ κατά την Περίοδο Κατανάλωσης, με τα (Ι) έως και (IV), σταθμισμένα με το προφίλ καταναλώσεων πελατών ΧΤ του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας και προσαυξημένα κατά τον εκάστοτε ισχύοντα συντελεστή Απωλειών Δικτύου (εφεξής το «Μέσο Προσαυξημένο Άθροισμα»), κυμαίνεται εντός των ορίων 35 και 45€/ΜWh, δε θα πραγματοποιείται αύξηση ή μείωση των Χρεώσεων Προμήθειας. Αν το Μέσο Προσαυξημένο Άθροισμα κατά την Περίοδο Κατανάλωσης είναι μικρότερο του ορίου των 35€/ΜWh, οι Χρεώσεις Προμήθειας θα μειώνονται κατά τη διαφορά των 35€/ΜWh με το Μέσο Προσαυξημένο Άθροισμα. Αν το Μέσο Προσαυξημένο Άθροισμα κατά την Περίοδο Κατανάλωσης είναι μεγαλύτερο του ορίου των 45€/ΜWh, οι Χρεώσεις Προμήθειας θα αυξάνονται κατά τη διαφορά του Μέσου Προσαυξημένου Αθροίσματος με το όριο των 45€/MWh.

Δηλαδή συγνώμη πλάκα μας κάνεις; Τα περισσότερα ούτε που ξέρω τι είναι , ούτε που να τα βρω να τα διασταυρώσω αλλά ακόμα και να μάθω, αυτή τη δουλειά θα κάνω; Γενικά να σου πω εγώ αν ήταν μόνο δική μου  η απόφαση θα έφευγα, αλλά δεν αποφασίζω μόνη μου και οι άλλοι λένε πως αν είναι να την πάμε αλλού και να πληρώνει τα ίδια ας μείνουμε...Άντε βγάλε άκρη!😕

14 λεπτά πριν, artshadows είπε

Τι να κανω; 

Άμεση καταγγελία στο myrae κατά ΔΕΔΔΗΕ 

• Thanks 1

11 ώρες πριν, transport_planner είπε

Καλημέρα σε όλους, πρόλαβα και μπήκα Protergia με σταθερό τιμολόγιο 8,8 λεπτα/KWH και χωρίς πάγιο

Άραγε στη λήξη του 12μηνου συμβολαίου συνεχίζει αορίστου με τα ίδια χαρακτηριστικά η πάμε σε ρήτρες και λοιπά ωραία;

Παρακάτω ο εκκαθαριστικός μου

image.png.7c0894f7646f5a74034d59735f3ea3e6.png

image.png.65cb8f23665b18a5d9c5c974c6be7341.png

Καλησπέρα,  και εγώ είχα την εντύπωση πως δεν χρεώνουν ρήτρα αλλά είδα ρυθμιζόμενες χρεώσεις 70 ,00 ευρώ στον εκκαθαριστικό. Νομίζω πως χρεώνουν εκεί τη ρήτρα προσαρμογής. Θα ξαναπροσπαθήσω να μιλήσω με την εξυπηρέτηση πελατών για διευκρινίσεις. Μετά το 12μηνο σίγουρα θα ψάχνουμε για πάροχο πάντως.

Μου απάντησε μετά από ένα μήνα η watt+volt σχετικά με την ηχογραφημένη κλήση.

Υποστηρίζει ότι δεν καταγράφονται οι κλήσεις από το αρμόδιο τμήμα.

Είναι δυνατόν να ισχυει κάτι τετοιο;

Όταν μου απάντησαν στην αμφισβήτηση που ειχα κάνει μου είπαν ότι  αναζητούν την κλήση και σύντομα θα μου την έστελναν.

Τους είπα ότι αναμένω και  μαλιστα χτες μου έστειλαν μήνυμα ξανά, λεγοντας ότι το αρμόδιο τμημα κάνει ο.τι μπορεί για να μου αποσταλεί άμεσα και σήμερα μου λένε άλλα.

Δενν ήξεραν ότι δεν είχε καταγραφει, σήμερα το ανακάλυψαν;

Όταν τους παίρνεις τηλέφωνο για να ρωτήσεις το οτιδήποτε, σε ενημερώνουν ότι η κλήση καταγράφεται, αλλά κατά την προσυμβατικη ενημέρωση δεν καταγράφεται...

Περίεργο μου φαίνεται

@korakios εσύ που είσαι ειδήμων, τι προτεινεις;

774007674_Screenshot_20220113-211339_SamsungInternet.jpg.7c9d70737bc63bb02081c6e0a2aeb8cd.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...