Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, korakios είπε

θα σου ζητήσει ο νέος πάροχος τελευταίο λογαριασμό και εξόφληση

θεωρητικά όσο εκκρεμεί στις αρχές αμφισβήτηση δεν μπορεί ο παλιός να κάνει τίποτα , αλλά πάντα ρισκάρεις με εντολή διακοπής

αν το πληρώσω θα είναι λάθος? απο την άποψη οτι δε θα τα δώσουν πίσω κτλ

Επεξ/σία από LuNaTiC
  • Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xraxra είπε

Και αυτά που έγραψα ,τα έκανα στο φύλλο ΟΙΚΙΑΚΑ ΜΕ ΡΗΤΡΑ. 

Λάθος είναι?

όχι εφόσον έχεις fix, αλλά το προσθέτεις στο πάγιο

φυσικά πλέον όλα τα νέα προγράμματα είναι πιο ακριβά

εσένα δε σου ήρθε ειδοποίηση για κατάργηση του fixed ωστε να προλάβαινες τα online/enter με τις παλιές τιμές ?

2 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε

αν το πληρώσω θα είναι λάθος? απο την άποψη οτι δε θα τα δώσουν πίσω κτλ

δε γνωρίζω , απλά σου εξήγησα τις συνέπειες με το να μην το πληρώσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

όχι εφόσον έχεις fix, αλλά το προσθέτεις στο πάγιο

φυσικά πλέον όλα τα νέα προγράμματα είναι πιο ακριβά

εσένα δε σου ήρθε ειδοποίηση για κατάργηση του fixed ωστε να προλάβαινες τα online/enter με τις παλιές τιμές ?

δε γνωρίζω , απλά σου εξήγησα τις συνέπειες με το να μην το πληρώσεις

Α ναι. Ξεχασα να προσθέσω το fix

Το εβαλα τωρα και ανέβηκα πολύ. Βεβαια ,και ολα τα παραπάνω να προστεθει στο πάγιο το fix,δεν θα ανεβουν και αυτά?

Τωρα ειμαι στα 1001 ευρώ ενω τα περισσότερα απο πάνω ειναι 870-900(αλλά βλέπω χαμηλό πάγιο,αρα χωρις να εχει προστεθει,το αντιστοιχο fix?

YG=Ειχε ερθει ειδοποίηση,αλλά δυστυχώς προέκυψε θέμα υγείας και δεν έκανα τίποτα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xraxra είπε

Τωρα ειμαι στα 1001 ευρώ ενω τα περισσότερα απο πάνω ειναι 870-900(αλλά βλέπω χαμηλό πάγιο,αρα χωρις να εχει προστεθει,το αντιστοιχο fix?

ανέβασε ένα screenshot μέσα σε spoiler , κάτι δεν κολλά

Δημοσ.
Στις 2/12/2021 στις 4:05 ΜΜ, korakios είπε

για το πρώτο εξάμηνο της αρχικής σύμβασης

αν σου αλλάξανε πρόγραμμα ισχύει το 6μηνο απο την αρχή

Καλησπέρα, επικαλέστηκα το άρθρο που μου υπέδειξες και μου απάντησαν από την Ελιν το παρακάτω:

Αγαπητέ μας Πελάτη,

Η διάρκεια άρχετε με την αρχική εκπροσώπηση του χρήστη και ανανεώνεται άμα την υπογραφή νέας σύμβασης. Συνεπώς, η εταιρία μας λειτουργώντας υπό το γράμμα του νόμου, είχε το δικαίωμα και δεύτερης αναπροσαρμογής μετά το πέρας των 6μηνών από την υπογραφή της σύμβασης σας.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, George! είπε

Καλησπέρα, επικαλέστηκα το άρθρο που μου υπέδειξες και μου απάντησαν από την Ελιν το παρακάτω:

Αγαπητέ μας Πελάτη,

Η διάρκεια άρχετε με την αρχική εκπροσώπηση του χρήστη και ανανεώνεται άμα την υπογραφή νέας σύμβασης. Συνεπώς, η εταιρία μας λειτουργώντας υπό το γράμμα του νόμου, είχε το δικαίωμα και δεύτερης αναπροσαρμογής μετά το πέρας των 6μηνών από την υπογραφή της σύμβασης σας.

ποιο άρθρο ?

βασικά σου είχα πει

Στις 2/12/2021 στις 4:05 ΜΜ, korakios είπε

για το πρώτο εξάμηνο της αρχικής σύμβασης

Δημοσ.

Κ korakios καλησπερα,τους ζητησα το ηχητικο και μου απαντησανε το εξης,εγω να συμπληρωσω τις αιτησεις και να τις στειλω αλλα οταν μου στειλουν το ηχητικο και μετα τι πρεπει να κανω?αξιζει τον κοπο?

Σε συνέχεια του αιτήματός σας και με γνώμονα τη διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων - σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκός Κανονισμό περί Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) - σας ενημερώνουμε ότι για την υλοποίηση του αιτήματός σας - περί αποστολής των ηχογραφημένων συνομιλιών σας με την εταιρεία μας - πρέπει να συμπληρώσετε και αποστείλετε προς την εταιρεία μας το επισυναπτόμενο έγγραφο.

Η αποστολή του εγγράφου μπορεί να γίνει:
•    Είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ,
•    Είτε ταχυδρομικά στη διεύθυνση : 1ο χλμ Ηρακλείου - ΠΑΓΝΗ, Τ.Κ. 71410, Ηράκλειο Κρήτης, υπόψιν Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών.

Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αρχείο των κλήσεων μπορείτε να το παραλάβετε μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, στο email που θα δηλώσετε στο παραπάνω έγγραφο . 
Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο αρχείο θα σας ζητηθεί κωδικός.
Ο κωδικός αυτός είναι τα 4 τελευταία ψηφία την καταχωρημένης – στα συστήματά μας - ταυτότητάς σας.

Εν συνεχεία , εφόσον παραλάβουμε το έγγραφο ορθά συμπληρωμένο , το αίτημά σας θα προωθηθεί στο αρμόδιο τμήμα προς επεξεργασία και ολοκλήρωση αυτού.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giannakos106 είπε

αξιζει τον κοπο?

δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό

2 λεπτά πριν, giannakos106 είπε

τι πρεπει να κανω?

ας σοβαρευτούμε λίγο ,

μη αποδοχή της απάντησης που σου δώσανε και δε θυμάμαι τι έγραφε ,μέσω ΡΑΕ και παρουσιάζεις οτι δεν είχες ενημερωθεί για τη ρήτρα (αν όντως έγινε έτσι μέσω της ηχογράφησης)

Δεν ξέρω αν μπορείς να ανεβάσεις την ηχογράφηση , πάρε τηλ στη ΡΑΕ να ρωτήσεις αν μπορείς να ανεβάσεις ηχητικό ντοκουμέντο

αν μετά ξαναπαντήσουν κουκουρούκου , ζητάς απο την αρχή να πάρει θέση και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες

Φυσικά δε μπορώ να κάτσω να σου γράψω κείμενο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεγας προβληματισμος...ο ηρωνας ως γνωστο, καθυστερει να εκδιδει λογαριασμους..σημερα μου ρθε λοιπον μηνυμα να καταχωρησω τους μετρητες μου στην εφαρμογη..Η επομενη περιοδος τιμολογησης ομως, (ο επομενος λογαριασμος) ειναι η 11-09-21 εως 10-10-21!!! Εντωμεταξυ στις 11-10-21 εγινε καταμετρηση απ τον ΔΕΔΔΗΕ, τουλαχιστον συμφωνα με τις προβλεπομενες ημερομηνιες καταμετρησης! Τωρα εγω τι να καταχωρησω; Αν βαλω ολες τις κιλοβατωρες που βλεπω σημερα, τοτε ο μεθεπομενος εκκαθαριστικος τι θα περιλαμβανει; Θα ειναι σαν να εχω βαλει μεσα και την καταμετρηση του ΔΕΔΔΗΕ... 

Κατι σημαντικο που ξεχασα..Το συμβολαιο ανευ ρητρας ληγει 15/10/21!

Επεξ/σία από energy52
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, energy52 είπε

Μεγας προβληματισμος...ο ηρωνας ως γνωστο, καθυστερει να εκδιδει λογαριασμους..σημερα μου ρθε λοιπον μηνυμα να καταχωρησω τους μετρητες μου στην εφαρμογη..Η επομενη περιοδος τιμολογησης ομως, (ο επομενος λογαριασμος) ειναι η 11-09-21 εως 10-10-21!!! Εντωμεταξυ στις 11-10-21 εγινε καταμετρηση απ τον ΔΕΔΔΗΕ, τουλαχιστον συμφωνα με τις προβλεπομενες ημερομηνιες καταμετρησης! Τωρα εγω τι να καταχωρησω; Αν βαλω ολες τις κιλοβατωρες που βλεπω σημερα, τοτε ο μεθεπομενος εκκαθαριστικος τι θα περιλαμβανει; Θα ειναι σαν να εχω βαλει μεσα και την καταμετρηση του ΔΕΔΔΗΕ... 

Κατι σημαντικο που ξεχασα..Το συμβολαιο ανευ ρητρας ληγει 15/10/21!

Για να μη τα κάνεις μπάχαλο, δε βάζεις τίποτα και χρεώνεσαι έναντι κατά προσέγγιση.

Έχεις ΚΟΤ ναι ή όχι;

Ποιο πρόγραμμα είχες πριν λήξει;

Η σύμβαση τι γράφει πώς θα χρεώνεσαι μετά τη λήξη;

Έλαβες κάποια ενημέρωση για αλλαγή τιμής ή αλλαγή όρων;

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΜΕΑΡ (αφορά ρύπους και ΑΠΕ)

αφού τα φάγανε , και για να μην χρεοκοπήσει πάλι το ΕΛΑΠΕ (καθαρά για ΑΠΕ) , πλέον το ΕΤΜΕΑΡ θα πηγαίνει στο ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου

το σχέδιο είναι όντως καλό

https://energypress.gr/news/sto-antagonistiko-skelos-ton-logariasmon-reymatos-perna-etmear-pos-tha-leitoyrgei-gia-ton-elape

αλλά και η ιδιωτικοποίηση του ρεύματος ήταν πραγματικά πολύ καλή ιδέα , αλλά είδαμε πως εφαρμόστηκε

εκεί που κλείσαμε δηλαδή 0,03€/kw απο ΑΠΕ λόγω υπερπροσφοράς και θα είχε πολύ θετικό αντίκτυπο σύντομα στο ρεύμα που χρειάζεται επειγόντως , τώρα θα δημοπρατούνται σε αρχική τιμή 0,03

μετά ο πάροχος θα λέει σταθερό τιμολόγιο χωρίς ρήτρα μια τιμή και το ΕΤΜΕΑΡ θα είναι στο θεό

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Για να μη τα κάνεις μπάχαλο, δε βάζεις τίποτα και χρεώνεσαι έναντι κατά προσέγγιση.

Έχεις ΚΟΤ ναι ή όχι;

Ποιο πρόγραμμα είχες πριν λήξει;

Η σύμβαση τι γράφει πώς θα χρεώνεσαι μετά τη λήξη;

Έλαβες κάποια ενημέρωση για αλλαγή τιμής ή αλλαγή όρων;

Ναι φιλε μου, αυτο σκεφτηκα κι εγω να το αφησω ετσι..Πριν ληξει (που ακομη η περιοδος τιμολογησης δεν εχει ληξει ομως..) ειχα ενα παλιο χωρις ρητρα..μετα τη ληξη δε λεει τιποτα..Οχι δεν εστειλαν μεσα στον λογαριασμο καποια ενημερωση για αλλαγη τιμων..

Ομως σκεφτομαι και το αλλο..μηπως με συμφερει να βαλω τις πιο πολλες τωρα, ωστε να με τιμολογησουν χωρις ρητρα;  γιατι παιζει να μου ερθει κι ο επομενος εναντι χαμηλος και μετα βασει μετρησης ΔΕΔΔΗΕ να με σκισουν στη ρητρα...Παρ αυτα... η μετρηση ΔΕΔΔΗΕ στις 11/10 ειναι εντος συμβασης ανευ ρητρας!! Μπαχαλο η δουλεια ..Μηπως να τους ρωτησω ή οχι λες;;😄

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, energy52 είπε

Μπαχαλο η δουλεια...

Ξεμπερδέψου λοιπόν.

ειχα ενα παλιο χωρις ρητρα

Ναι ωραία... ποιο; Έχουν ονόματα τα προγράμματα.

μετα τη ληξη δε λεει τιποτα..

Αποκλείεται να μη λέει. Πάντα γράφει στους ειδικούς όρους ότι μετά τη λήξη τιμολογείται με τον τάδε τρόπο...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, George! είπε

Για το παρακάτω λέω:

οκ , απλά δεν είναι "άρθρο" εκεί κόλλησα

επίσης ανέφερα

Στις 2/12/2021 στις 3:45 ΜΜ, korakios είπε

τώρα είδα , γράφεις κάτι διαφορετικό , ψάξε τον κώδικα

αν είδες κάτι διαφορετικό πες μας , μέχρι στιγμής σωστά απάντησε η Ελίν

φυσικά , αν έχεις όρεξη μπορείς να κάνεις μια προσπάθεια να αλλάξει η νομοθεσία με καταγγελία

απίθανο σενάριο να πάρεις λεφτά πίσω , αλλά θα βοηθήσει για το μέλλον

συνέχεια στο αντίστοιχο θέμα

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...