Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι

Πάντως δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα η καταγγελία σε ραε, ένας γνωστός έκανε καταγγελία για ρήτρες και η απάντηση που πήρε σε μέσες άκρες ήταν υπέρ της εταιρείας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, thanos-parousis είπε

Πάντως δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα η καταγγελία σε ραε, ένας γνωστός έκανε καταγγελία για ρήτρες και η απάντηση που πήρε σε μέσες άκρες ήταν υπέρ της εταιρείας!

να ποστάρει εδώ ,

το κάνω καταγγελία δεν είναι απλό , πχ για τις ρήτρες που είπες ,ζήτησε ηχογραφήσεις ?

συνομιλίες μέσω chat ? το site ήταν ενημερωμένο με την υποχρέωση απο ΡΑΕ να δίνεται παράδειγμα υπολογισμού ? κτλ κτλ

εσύ φυσικά κάνεις ότι καταλαβαίνεις , δικά σου δικαιώματα (edit και λεφτά φυσικά) είναι ή ήταν

Επεξ/σία από korakios

4 λεπτά πριν, korakios είπε

να ποστάρει εδώ ,

το κάνω καταγγελία δεν είναι απλό , πχ για τις ρήτρες που είπες ,ζήτησε ηχογραφήσεις ?

συνομιλίες μέσω chat ? το site ήταν ενημερωμένο με την υποχρέωση απο ΡΑΕ να δίνεται παράδειγμα υπολογισμού ? κτλ κτλ

εσύ φυσικά κάνεις ότι καταλαβαίνεις , δικά σου δικαιώματα είναι ή ήταν

Έκανε πρώτα αμφισβήτηση και εφόσον του απάντησαν με τη γνωστή κονσέρβα απάντηση έκανε καταγγελία ραε γιατι δεν ενημερώθηκε ποτέ γιαυτές τις χρεώσεις - ρήτρες (ναι ζήτησε  ηχογράφηση και είχε  και email) 

2 ώρες πριν, tsofras είπε

Μόλις έκανα καταγγελία στη ΡΑΕ για τον Ήρων , θα ενημερώσω το παρών αν έχω νεότερα

Στην καταγγελίασε ΡΑΕ σου απαντάει ποιός δεν έχω καταλάβει...γιατί σε μένα που έγραψα μου απάντησε ο πάροχος και μου έστειλε ακριβώς το ίδιο που μου έστειλε και στο προσωπικό email... απο κει και πέρα ποιά είναι η συνέχεια και αν δεν παρεμβαίνει σε κάτι η ΡΑΕ ποιός ο λόγος να κάνουμε εκεί αίτημα?

Μόλις τώρα, LuNaTiC είπε

Στην καταγγελίασε ΡΑΕ σου απαντάει ποιός δεν έχω καταλάβει...γιατί σε μένα που έγραψα μου απάντησε ο πάροχος και μου έστειλε ακριβώς το ίδιο που μου έστειλε και στο προσωπικό email... απο κει και πέρα ποιά είναι η συνέχεια και αν δεν παρεμβαίνει σε κάτι η ΡΑΕ ποιός ο λόγος να κάνουμε εκεί αίτημα?

αν το αφήσεις έτσι δεν πρόκειται να γίνει κάτι αυτόματα

με το που σου απαντά την κονσέρβα , κάνεις απόρριψη απάντησης και ζητάς απο τη ΡΑΕ να πάρει θέση επαναλαμβάνοντας τις θέσεις σου

• Like 2

2 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε

Θα σε γελάσω δεν ξέρω , εδώ το είδα και εγώ και είπα ας κάνω καταγγελία για να δούμε τι μπορεί να γίνει 

12 λεπτά πριν, tsofras είπε

Θα σε γελάσω δεν ξέρω , εδώ το είδα και εγώ και είπα ας κάνω καταγγελία για να δούμε τι μπορεί να γίνει 

Μακαρι να υπήρχε σοβαρό κράτος και να γινόταν κάτι με τις καταγγελίες.... 

• Like 1

16 λεπτά πριν, korakios είπε

αν το αφήσεις έτσι δεν πρόκειται να γίνει κάτι αυτόματα

με το που σου απαντά την κονσέρβα , κάνεις απόρριψη απάντησης και ζητάς απο τη ΡΑΕ να πάρει θέση επαναλαμβάνοντας τις θέσεις σου

ok για να δούμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια και μιλάτε για τις καταγγελίες να σας πω ότι εγώ έκανα αναφορά στον ΣτΚ έστειλαν αυτοί στην Ζενίθ και στην ΡΑΕ στις 24/11/21. Αναφορά στον ΣτΚ έκανα στις 26/10/21. 

1111.png

Επεξ/σία από tasep

1 ώρα πριν, thanos-parousis είπε

Αφού έγινε η μετάβαση πάλι καλά... εγώ ακόμα περιμένω 😂

Καλά αν δεν λάβω λογαριασμό της Efa,τίποτα δεν είναι σίγουρο για μένα..

12 λεπτά πριν, tasep είπε

Μια και μιλάτε για τις καταγγελίες να σας πω ότι εγώ έκανα αναφορά στον ΣτΚ και δείτε τι έστειλαν αυτοί στην Ζενίθ και στην ΡΑΕ στις 24/11/21. Αναφορά στον ΣτΚ έκανα στις 26/10/21.

καταρχάς βγάζεις το έγγραφο μιας και δεν είναι για δημοσιοποίηση , περιέγραψε ο ίδιος το τι λέει

Επίσης η εταιρία μπορεί να απορρίψει το πόρισμα του ΣτΚ. Ο ΣτΚ το μόνο που κάνει είναι να δημοσιεύσει επώνυμα (την εταιρία) το πόρισμα

Η χρησιμότητα φυσικά είναι τεράστια αν το πάει κάποιος δικαστικά (φυσικά στο 99% των περιπτώσεων το ποσό δεν είναι ικανό για τέτοια ταλαιπωρία)

Μετά ξεκινάς για ΡΑΕ

8 λεπτά πριν, korakios είπε

καταρχάς βγάζεις το έγγραφο μιας και δεν είναι για δημοσιοποίηση , περιέγραψε ο ίδιος το τι λέει

Επίσης η εταιρία μπορεί να απορρίψει το πόρισμα του ΣτΚ. Ο ΣτΚ το μόνο που κάνει είναι να δημοσιεύσει επώνυμα (την εταιρία) το πόρισμα

Η χρησιμότητα φυσικά είναι τεράστια αν το πάει κάποιος δικαστικά (φυσικά στο 99% των περιπτώσεων το ποσό δεν είναι ικανό για τέτοια ταλαιπωρία)

Μετά ξεκινάς για ΡΑΕ

Η ραε αντε να επιβάλει κάποιο προστιμο το πολύ, για να διεκδικήσει κάποιος χρηματικό ποσό ρήτρες κ.λ από μια εταιρεία μόνο δικαστικά ακόμα και απόφαση από ραε να έχει που τον δικαιώνει

• Sad 1

3 ώρες πριν, helicoid είπε

Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση. Άρα τον ήπιαμε. Αυτό το "ΗΡΩΝ only home Plus" που βλέπω στο excel του korakios με 0,11/kWh έχουμε ιδέα τι ρήτρα αναπροσαρμογής έχει και πόσο βγαίνει αυτό τελική τιμή; Αν δεν κάνω λάθος είναι το μοναδικό που υποστηρίζει την έκπτωση ΚΟΤ;

Τα ίδια βγάζει πάνω κάτω η ΔΕΗ στα νέα προγράμματα Εnter με 0.18 που παίρνουν ΚΟΤ. Και είναι πιο σιγουράκι γιατί είναι πρόσφατα δημοσιευμένοι όροι, είναι 12 μήνες σύμβαση με μικρή ρήτρα απόδεσμευσης.

Οι εναλλακτικοί πλέον έχουν 24μηνη δέσμευση στα ΚΟΤ με ελάχιστες εξαιρέσεις, μεγαλύτερο πέναλτυ αποχώρησης. Επίσης να μην αρκείται μόνο στο excel του κοράκιου ούτε στα λεγόμενα των εκπροσώπων, αλλά να ζητάτε και γραπτώς:

- Ότι τα προγράμματα συνδιάζονται ακόμα με ΚΟΤ. ο πάροχος έχει το δικαίωμα να εφαρμόζει το ΚΟΤ σε όποιο πρόγραμμα γουστάρει, οπότε μπορεί να έχει γίνει κάποια αλλαγή που δε γνωρίζουμε και δεν έχει αποτυπώσει ο κοράκιος στο excel.

- Ότι δεν έχουν έξτρα ειδικούς όρους σε σχέση με τα εμπορικά τιμολόγια. Έχουν βγει ουκ ολίγα λαυράκια έτσι πχ Nova KOT σταθερό που κατάντησε σε μια μέρα Nova KOT κυμαινόμενο, Εfa Fixed KOT που τελικά ήταν Efa Power KOT εξαρχής, Protergia Oικιακό KOT που δε χρεώνουν ρήτρα αλλά μπορεί και να χρεώνουν αναλόγως τα κέφια.

1 ώρα πριν, korakios είπε

Μετά ξεκινάς για ΡΑΕ

Αφού ενημερώνεται η ΡΑΕ από την κοινοποίηση προς αυτήν από τον ΣτΚ, πρέπει να γίνει αναφορά στην ΡΑΕ μετά αν δεν έχουμε αποτέλεσμα; Από τις οδηγίες σου κατάλαβα ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα θετικής εξέλιξης μέσω ΣτΚ, τώρα δεν σε βλέπω τόσο αισιόδοξο. Άλλαξε κάτι; Τέλος πάντων, βοήθησες αρκετά, σ' ευχαριστώ πάρω-δεν πάρω κάτι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...