Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

30 λεπτά πριν, korakios είπε

κάθομαι , δίπλα σε ένα κουβά με στάχτες , έδωσα  το τζάκι παραπάνω γιατί βαριόμουν και τα έβαλα όλα τα ξύλα μέσα . Αν ακούσετε στις ειδήσεις για εκτόξευση πυραύλου μην αγχώνεστε

to the moon !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

30 λεπτά πριν, spocky είπε

Πωωωωω μπερδεψα τα tabs..sorry το μεταφερω

ο 2ος που το κάνει , κολλητικό είναι ?

Φύγετε απο αυτό το θέμα , δεν έχει , απο 3/12 και μετά , να πάτε αλλού

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

edit: Ωπ τι βλέπω, νέα προγράμματα fix https://efaenergy.gr/fix-power/  😆

Κι όσοι κλείσουν εξάμηνο για εδώ τους βλέπω με 2 μήνες αναδρομική χρέωση πάνω στο 8μηνο.

ωχ μολις το ειδα, Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2021

τι κανω παω εντερ ονλαιν ζερο; ;;; με επιασε πανικος τωρα, διπλες τιμες απο πριν + εξτρα παγιο

😲

16 ώρες πριν, ekrepali είπε

Aκύρωση ΚΟΤ, ραντεβού ΔΕΗ, υπογραφή Enter. Σήμερα. Τέλος. 

...τί ωραία που τα έλεγες. Αλλά εγώ για 2η συνεχόμενη μέρα ΔΕΝ κατάφερα να πάω στο ραντεβού ΔΕΗ.

Αύριο 3η και φαρμακερή - αλλά αμφίβολη κι αυτή.

Αλλιώς γιατί να "συζήταγα" ΚΑΙ για τους άλλους 2...

Ξέρω ότι "για καλό μου το λες" (να μην το συζητάω και να πάω για Εντερ), αλλά δεν ξέρεις αδερφέ τις παραμέτρους μου εδώ...Και είναι παλουκάκια.

18 ώρες πριν, korakios είπε

πρώτα αυτό

ξέχασα οτι έχεις ΚΟΤ

κατέβασε το excel της υπογραφής μου και συμπλήρωσε κιλοβατώρες ,δες τελική Volton,

μετά βάλε το όριο που έχεις στο KOT και δες τελική Ηρών

...επιτέλους μου έκοψε πώς να "συμπληρώσω κιλοβατώρες" και τί να ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ...Ένα Enter δουλειά ήτανε (όχι της ΔΕΗ, δικό μου :ρ), κι εγώ έψαχνα "κουμπάκι"...:ρ.

Τα έκανα (έβαλα τις 2Κ κιλογαμώρες μου το 4μηνο, έβαλα και όριο ΚΟΤ=1400) και ναι ο Ηρων(ιάρης) με συμφέρει καλύτερα (ΑΝ δεν καταφέρω και αύριο να πάω ΔΕΗ)...Θενκς μαν.

2 ώρες πριν, washcloud είπε

...τί ωραία που τα έλεγες. Αλλά εγώ για 2η συνεχόμενη μέρα ΔΕΝ κατάφερα να πάω στο ραντεβού ΔΕΗ.

Αύριο 3η και φαρμακερή - αλλά αμφίβολη κι αυτή.

Αλλιώς γιατί να "συζήταγα" ΚΑΙ για τους άλλους 2...

Ξέρω ότι "για καλό μου το λες" (να μην το συζητάω και να πάω για Εντερ), αλλά δεν ξέρεις αδερφέ τις παραμέτρους μου εδώ...Και είναι παλουκάκια.

...επιτέλους μου έκοψε πώς να "συμπληρώσω κιλοβατώρες" και τί να ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ...Ένα Enter δουλειά ήτανε (όχι της ΔΕΗ, δικό μου :ρ), κι εγώ έψαχνα "κουμπάκι"...:ρ.

Τα έκανα (έβαλα τις 2Κ κιλογαμώρες μου το 4μηνο, έβαλα και όριο ΚΟΤ=1400) και ναι ο Ηρων(ιάρης) με συμφέρει καλύτερα (ΑΝ δεν καταφέρω και αύριο να πάω ΔΕΗ)...Θενκς μαν.

δεν συμφέρει να βγάλεις το κοτ και να πας Βολτον ?

Καλησπέρα παιδιά εγώ μετά από ένα άσχημο 3 μήνο στην volton όπου δεν είδα τα ψιλά γράμματα για την ρήτρα και είδα μόνο ότι χρέωναν το kw 0.55 έφυγα και πρόλαβα ένα πρόγραμμα στην volterra με μηδέν πάγια μηδέν ρήτρα οριακής τιμής και μηδέν ρήτρα αποδέσμευσης με τιμή kw 0.99 και όντως ήρθε ο πρώτος μήνας και μου χρέωσαν ότι έλεγαν μόνο την κατανάλωση μου τα δημοτικά τέλη την ερτ και τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις που ούτως ή άλλως έχουν όλα τα τιμολόγια πχ εγώ για 160 kw που κατανάλωση τον πρώτο μήνα σύνολο πλήρωσα 38€

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε

δεν συμφέρει να βγάλεις το κοτ και να πας Βολτον ?

Είναι λίγο πιο ακριβή (αν έχεις 2001 ΚWh/4μηνο) από Ήρωνα. Επίσης και οι 2 τους έχουν 24μηνη δέσμευση, πράγμα που πρέπει να συνυπολογίσει κάποιος αν πει να μην πάει στα ΝΕΑ Ονλάιν και Εντερ της ΔΕΗ (που είναι 12μηνα....).

Γενικά, μύλος.

13 λεπτά πριν, jonathan7arg είπε

Καλησπέρα παιδιά εγώ μετά από ένα άσχημο 3 μήνο στην volton όπου δεν είδα τα ψιλά γράμματα για την ρήτρα και είδα μόνο ότι χρέωναν το kw 0.55 έφυγα και πρόλαβα ένα πρόγραμμα στην volterra με μηδέν πάγια μηδέν ρήτρα οριακής τιμής και μηδέν ρήτρα αποδέσμευσης με τιμή kw 0.99 και όντως ήρθε ο πρώτος μήνας και μου χρέωσαν ότι έλεγαν μόνο την κατανάλωση μου τα δημοτικά τέλη την ερτ και τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις που ούτως ή άλλως έχουν όλα τα τιμολόγια πχ εγώ για 160 kw που κατανάλωση τον πρώτο μήνα σύνολο πλήρωσα 38€

...σωστό, αλλά αχρείαστο επί του παρόντος (...εκτός κι αν μπήκες για να διαφημίσεις Βολτέρα, οπότε πάσο :ρ), καθώς αυτή τη στιγμή η Βολτέρα έχει μόνο προγράμματα (είτε χωρίς ρήτρα, είτε ΜΕ) σε τιμές,,,υπερδιπλάσιες αυτού που πρόλαβες εσύ.

Υπ' όψιν (αν δεν είσαι διαφημιστής:ρ) ότι μετά το 6μηνο ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να σου αλλάξει τιμές (και πετρέλαια :ρ) η Βολτέρα. Δεν είναι βέβαιο ότι ΘΑ το κάνει, απλά έχει αυτήν την δυνατότητα από τον νόμο και στο λέω να το έχεις υπ' όψη (άλλοι πάροχοι, είτε το έχουν κάνει σε πελάτες τους - το "μετά το 6μηνο" - είτε τους έχουν ήδη ανακοινώσει ότι ΘΑ το κάνουν). Στην χειρότερη, αφού μπορείς να φύγεις χωρίς δέσμευση, όταν έρθει ο καιρός/και αν το κάνουν, κοιτάς ΤΟΤΕ μήπως σε συμφέρει αλλού....

Επεξ/σία από washcloud

10 λεπτά πριν, washcloud είπε

Είναι λίγο πιο ακριβή (αν έχεις 2001 ΚWh/4μηνο) από Ήρωνα. Επίσης και οι 2 τους έχουν 24μηνη δέσμευση, πράγμα που πρέπει να συνυπολογίσει κάποιος αν πει να μην πάει στα ΝΕΑ Ονλάιν και Εντερ της ΔΕΗ (που είναι 12μηνα....).

Γενικά, μύλος.

.,..σωστό, αλλά αχρείαστο επί του παρόντος (...εκτός κι αν μπήκες για να διαφημίσεις Βολτέρα, οπότε πάσο :ρ), καθώς αυτή τη στιγμή η Βολτέρα έχει μόνο προγράμματα (χωρίς ρήτρα) σε τιμές,,,υπερδιπλάσιες αυτού που πρόλαβες εσύ.

Υπ' όψιν (αν δεν είσαι διαφημιστής:ρ) ότι μετά το 6μηνο ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να σου αλλάξει τιμές (και πετρέλαια :ρ) η Βολτέρα. Δεν είναι βέβαιο ότι ΘΑ το κάνει, απλά έχει αυτήν την δυνατότητα από τον νόμο και στο λέω να το έχεις υπ' όψη (άλλοι πάροχοι, είτε το έχουν κάνει σε πελάτες τους - το "μετά το 6μηνο" - είτε τους έχουν ήδη ανακοινώσει ότι ΘΑ το κάνουν). Στην χειρότερη, αφού μπορείς να φύγεις χωρίς δέσμευση, όταν έρθει ο καιρός/και αν το κάνουν, κοιτάς ΤΟΤΕ μήπως σε συμφέρει αλλού....

Εννοείται δεν είμαι διαφημιστής απλά ανέφερα την εταιρεία που τότε βρήκα το συγκεκριμένο πρόγραμμα που τώρα το ξέρω το έχουν βγάλει στην volton που την πάτησα μου χρέωσαν ρήτρα αποδέσμευσης 120€ πάντως ακόμα και με αυτό το πακέτο που έχω τώρα πιστεύω ότι στο τέλος όλη στην δεη θα καταλήξουμε

14 λεπτά πριν, washcloud είπε

εμένα με σχεδόν τα διπλάσια μου βγαζει το αλλο καλυτερο

1 λεπτό πριν, LuNaTiC είπε

εμένα με σχεδόν τα διπλάσια μου βγαζει το αλλο καλυτερο

ε τότε να πας σε αυτό που σου βγάζει καλύτερο

1 λεπτό πριν, washcloud είπε

ε τότε να πας σε αυτό που σου βγάζει καλύτερο

Πάντα μιλάμε για το ενδεχόμενο να μην προλάβεις να πας σε κάποιο απο αυτά της ΔΕΗ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...