Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παίδες καλησπέρα,είμαι σε ένα παλιό πρόγραμμα της Watt & volt και έχω κατανάλωση σχεδόν 1900kwh το τετράμηνο!

Υπάρχει χρόνος για αλλαγή?Σε σταθερό προτείνετε να πάω?Έχετε καμία πρόταση?

Είδα τα excell παλέυω να τα επεξεργαστω προς το παρόν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παλικάρια συγχαρητήρια για το έργο σας! Ήθελα να διαβάσω και μετά να σας ρωτήσω!!! Μετά από αυτά που διάβασα κόντεψα να ξηλώσω πίνακα και ρελέδες και να τα στείλω στην watt&wolt..

Σας παραθέτω τον τελευταίο λογαριασμό μου..Καρφί για ΔΕΗ ENTER αφού δεν έχω κοτ. Το θέμα είναι τι κάνω με το αέριο μένω σε αυτούς;

286197155_.png.0760569b8fed83d12c93423fd4d2fd2c.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, lazarnik είπε

0,184 του βγήκε, σε σχέση με άλλα δεν είναι καλά??? 

Λάθος υπολογισμό έκανες, έβαλες μέσα τη χρέωση έναντι και τη πίστωση ενεργειακής μετάβασης.

111.jpg.d3388aabf882a72c6b698a99fafa17ce.jpg

Για ρεύμα πλήρωσε 643,76+325,64+81,33 = 1050,73 / 3810kw = 0.275€/kwh 😱

Μάλιστα η μισή κατανάλωση χρεώθηκε τη περίοδο Μαρτίου - Ιουλίου που ήταν χαμηλά η ΟΤΣ.

Δηλαδή για τη περίοδο Ιουλίου - Νοεμβρίου πόσο χρεώθηκε;

Επεξ/σία από ekrepali

Δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ και δεν ενημερώνομαι άρα καλά να πάθω..Έχει καταντήσει το θέμα ρεύματος επιστήμη . Πάλι καλά που βρήκα το θέμα σας.. Το ευχαριστώ δεν λέγεται..

1485473302_.png.9bf4db062b0afecfd54da40a55230b83.png

• Like 1

21 λεπτά πριν, sarakats85 είπε

Παλικάρια συγχαρητήρια για το έργο σας! Ήθελα να διαβάσω και μετά να σας ρωτήσω!!! Μετά από αυτά που διάβασα κόντεψα να ξηλώσω πίνακα και ρελέδες και να τα στείλω στην watt&wolt..

Σας παραθέτω τον τελευταίο λογαριασμό μου..Καρφί για ΔΕΗ ENTER αφού δεν έχω κοτ. Το θέμα είναι τι κάνω με το αέριο μένω σε αυτούς;

Κλείσε άμεσα ραντεβού ναι. Μετά ρίξε μια ματιά στην υπογραφή του korakios για να κάνεις αμφισβήτηση των χρεώσεων μπας και γλυτώσεις τίποτα. Για αέριο έλα στο άλλο θέμα.

• Like 1

10 ώρες πριν, geodimis είπε

Διάβασα ότι το παλιό καλό ΔΕΗ home online ισχύει για ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ μεχρι 3/12 άρα όχι ΑΙΤΗΣΕΙΣ; Έχω σε εκκρεμότητα 6 αιτήσεις αλλαγής παρόχου εκ των οποίων μόνο στις 4 έχω στείλει πίσω υπογεγραμμένα χαρτιά. Για τις άλλες δυο τους κυνηγάω με mail. Τι προτεινετε;

Οποίο σπίτι δε μπει στο online πούλα το 

6 ώρες πριν, etien4 είπε

Παίδες καλησπέρα,είμαι σε ένα παλιό πρόγραμμα της Watt & volt και έχω κατανάλωση σχεδόν 1900kwh το τετράμηνο!

Υπάρχει χρόνος για αλλαγή?Σε σταθερό προτείνετε να πάω?Έχετε καμία πρόταση?

Είδα τα excell παλέυω να τα επεξεργαστω προς το παρόν.

ένα είναι το excel και το κατεβάζεις

συνέχεια εκεί

Για τη ρήτρα αναπροσαρμογής ξεκινάς
Α) με το έντυπο αμφισβήτησης λογαριασμού (στο site του κάθε πάροχου είναι στα "χρήσιμα έγγραφα")
Ζητάς από την εταιρία γραπτώς μέσω email :
1.τι είναι η χρέωση αναπροσαρμογής, (ή ρήτρα ή πως αλλιώς την ονομάζουν)
2.την ανάλυση του ποσού πως προέκυψε ακριβώς
3. (σημαντικό) γιατί δεν ενημερώθηκες ποτέ γιαυτή πριν υπογράψεις καθώς επηρεάζει την πραγματική τιμή από τη διαφημιζόμενη
(ζητάς και τυχών τηλεφωνική ηχογράφηση της προσφοράς που έγινε ή και κοιτάτε email προσφοράς)
Αιτήσαι
1. επιστροφή όλου του ποσού της κρυφής χρέωσης
2. να φύγεις αζημίως (αν το συμβόλαιο προβλέπει ρήτρα αποχώρησης) μιας και το πρόγραμμα άλλη τελική χρέωση έχει από αυτό που σου παρουσίασαν

Β) Αν δεν απαντήσουν εντός 10 εργάσιμων ημερών στέλνεις έντυπο παραπόνου (στα "χρήσιμα έγγραφα" και αυτό)

Γ) Ανάλογα την αρνητική απάντηση (ή μη απάντηση ), τότε μόνο κάνεις αίτηση στο νέο πάροχο και
προχωράς σε καταγγελία στο ΣτΚ και όποτε βγει η απόφαση, παίρνεις μέρος ή όλο το ποσό

Μπορείς να κάνεις και εγγραφή στο https://my.rae.gr/ και να κάνεις αίτημα/παράπονο

δεν έχεις χρόνο άρα κάνε σήμερα την αμφισβήτηση και ξέχνα την αναμονή 10 ημερών

• Like 1

3 λεπτά πριν, Twoface είπε

Να και οι δικιά μου κατάντια. 

2 συνεχόμενη έναντι 400€ για αξία ρεύματος 50€!!!! 

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω

σίγουρα το να περιμένεις δεν αποδίδει απο ότι κατάλαβες και άργησες απο το καλοκαίρι

3 λεπτά πριν, korakios είπε

συνέχεια εκεί

Για τη ρήτρα αναπροσαρμογής ξεκινάς
Α) με το έντυπο αμφισβήτησης λογαριασμού (στο site του κάθε πάροχου είναι στα "χρήσιμα έγγραφα")
Ζητάς από την εταιρία γραπτώς μέσω email :
1.τι είναι η χρέωση αναπροσαρμογής, (ή ρήτρα ή πως αλλιώς την ονομάζουν)
2.την ανάλυση του ποσού πως προέκυψε ακριβώς
3. (σημαντικό) γιατί δεν ενημερώθηκες ποτέ γιαυτή πριν υπογράψεις καθώς επηρεάζει την πραγματική τιμή από τη διαφημιζόμενη
(ζητάς και τυχών τηλεφωνική ηχογράφηση της προσφοράς που έγινε ή και κοιτάτε email προσφοράς)
Αιτήσαι
1. επιστροφή όλου του ποσού της κρυφής χρέωσης
2. να φύγεις αζημίως (αν το συμβόλαιο προβλέπει ρήτρα αποχώρησης) μιας και το πρόγραμμα άλλη τελική χρέωση έχει από αυτό που σου παρουσίασαν

Β) Αν δεν απαντήσουν εντός 10 εργάσιμων ημερών στέλνεις έντυπο παραπόνου (στα "χρήσιμα έγγραφα" και αυτό)

Γ) Ανάλογα την αρνητική απάντηση (ή μη απάντηση ), τότε μόνο κάνεις αίτηση στο νέο πάροχο και
προχωράς σε καταγγελία στο ΣτΚ και όποτε βγει η απόφαση, παίρνεις μέρος ή όλο το ποσό

Μπορείς να κάνεις και εγγραφή στο https://my.rae.gr/ και να κάνεις αίτημα/παράπονο

δεν έχεις χρόνο άρα κάνε σήμερα την αμφισβήτηση και ξέχνα την αναμονή 10 ημερών

1 λεπτό πριν, Twoface είπε

Και που σκατα να παω ;;

35 λεπτά πριν, korakios είπε

συνέχεια εκεί

3 λεπτά πριν, Brown είπε

Να σε ρωτησω εγω ειχα ζενιθ και μου ηρθε λογαριασμος τελευταιος με 101οτς σε συνολο 128ε αλλα θυμαμαι πριν 2 χρονια που ειχα υπογραψει μου ειπαν κατι για οτς καταγγελεια μπας και γλιτωσω κατι μπορω να κανω;

https://www.insomnia.gr/forums/topic/669691-ποιον-εναλλακτικό-πάροχο-αντί-δεη/?do=findComment&comment=58942499

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...