Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μία ερώτηση. Επειδή κοιτάω και για φίλους μήπως προλάβω και σώσω κανέναν από τον Αρμαγεδδώνα...😁
Στην elpedison τη ρήτρα ΟΤΣ την ονομάζουν "Αναπροσαρμογή χρέωσης προμήθειας";

4 ώρες πριν, ababa641 είπε

Πέρα από την πλάκα θέλει λίγο προσοχή για το πότε λήγει το συμβόλαιό σου μην βρεθείς προ εκπλήξεων...
Στα ΕΛΤΑ ήταν ετήσιο και τον Ιανουάριο έληγε σε μένα

Ώπα, ώπα, ώπα κάτσε τί λες εδώ; Δεν έχουμε κανένα δεσμευτικό συμβόλαιο. Πρόγραμμα με ΟΤΣ ήταν.

3 ώρες πριν, ababa641 είπε

@DownUNDERground μου τα έσβησαν όλα από το  myeltaenergeia... χθες πήγα στη ΔΕΗ για αλλαγή παρόχου... υπάρχει τόσο γρήγορη ενημέρωση???

Θύμωσαν τα ΕΛΤΑ, θα μας την σφυρίξουν την... ΟΤΣ.

Ναι, υπάρχει τόσο γρήγορη.😲 Ίσως με τόσα που τους βάλαμε μέσα χάρηκαν που μας διώχνουν!😂

Πέμπτη βράδυ πήγα ΔΕΗ, Παρασκευή πρωί μου τα είχαν σβήσει κι εμένα. Εντυπωσιάστηκα. Έλεγα ότι θα τους ψάχνω με το κερί για κανα διβδόμαδο για να με σβήσουν από πελάτη και θα κάτσω στον άξονα με τη ΔΕΗ.

3 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Oλα Zero.:lol:

Ζερό και στην τσέπη. Φουλ του ζερό.

2 ώρες πριν, sarakats85 είπε

καλησπέρα στην ομάδα!Τώρα ανακάλυψα το θέμα μιας και κάηκε η γούνα μου από τον τελευταίο λογαριασμό στην watt με 79€ ρήτρα αναπροσαρμογης..Είμαι 3 χρονια μαζί με αεριο εκεί..

Δε βλέπω ερωτήσεις. Μπήκες απλά να μας το ανακοινώσεις; Τίμιος. Ε συγχαρητήρια, να τους χαίρεσαι!:P

8 λεπτά πριν, geodimis είπε

Έχω σε εκκρεμότητα 6 αιτήσεις αλλαγής παρόχου

Εισοδηματίας;:P

Επεξ/σία από DownUNDERground
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Δε βλέπω ερωτήσεις. Μπήκες απλά να μας το ανακοινώσεις; Τίμιος. Ε συγχαρητήρια, να τους χαίρεσαι!:P

σαν τους ανώνυμους ρητρορικούς ένα πράγμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, korakios είπε

σαν τους ανώνυμους ρητρορικούς ένα πράγμα

Να τον ευχαριστείς. Σου γλυτώνει δουλειά. Έρχεται, ανακοινώνει, απέρχεται. Ούτε ερωτήσεις να απαντάς, ούτε τίποτα. Αυτάρκης.

Όποιος ξέρει για elpedison να μου πει για να βοηθήσω έναν συνάνθρωπο ε!:lol:

Επεξ/σία από DownUNDERground

4 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Μία ερώτηση. Επειδή κοιτάω και για φίλους μήπως προλάβω και σώσω κανέναν από τον Αρμαγεδδώνα...😁

Ώπα, ώπα, ώπα κάτσε τί λες εδώ; Δεν έχουμε κανένα δεσμευτικό συμβόλαιο. Πρόγραμμα με ΟΤΣ ήταν.

😂

Η σύμβαση ήταν για 12 μήνες, έτσι έγραφε σε μένα... Μετά τους 12 μήνες δεν θα μπορούσαν να μας αλλάξουν την τιμή της κιλοβατώρας με αυτή που ισχύει τώρα? 

Μόλις τώρα, ababa641 είπε

Η σύμβαση ήταν για 12 μήνες, έτσι έγραφε σε μένα... Μετά τους 12 μήνες δεν θα μπορούσαν να μας αλλάξουν την τιμή της κιλοβατώρας με αυτή που ισχύει τώρα? 

Αυτό δε μας νοιάζει αυτή τη στιγμή, φύγαμε. Αυτό που εξετάζω είναι το κατά πόσο είχαμε κάποια δέσμευση και θα κληθούμε να πληρώσουμε πρόστιμο σπασίματος. Πολύ αμφιβάλλω και δεν έχω καν διάθεση να κάτσω να ψάξω στο FAQ τους τώρα. FΆQησέ τους.:lol:

11 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Όποιος ξέρει για elpedison να μου πει για να βοηθήσω έναν συνάνθρωπο ε!:lol:

https://www.insomnia.gr/forums/topic/669691-ποιον-εναλλακτικό-πάροχο-αντί-δεη/?do=findComment&comment=58394214

προσαρμογής

9 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Αυτό δε μας νοιάζει αυτή τη στιγμή, φύγαμε. Αυτό που εξετάζω είναι το κατά πόσο είχαμε κάποια δέσμευση και θα κληθούμε να πληρώσουμε πρόστιμο σπασίματος. Πολύ αμφιβάλλω και δεν έχω καν διάθεση να κάτσω να ψάξω στο FAQ τους τώρα. FΆQησέ τους.:lol:

1 χρόνο ήταν και δεν είχε ρήτρα αποχώρησης

9 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Δεν θα πληρώσουμε για την πρόωρη αποχώρηση, ΟΤΣ όμως..! 

2 λεπτά πριν, korakios είπε

Πιο λακωνικός και από τους Σπαρτιάτες έχεις γίνει τώρα που έχει πέσει δουλειά.:P

Και το "αναπροσαρμογή χρέωσης προμήθειας" τί διάολο είναι;

1 χρόνο ήταν και δεν είχε ρήτρα αποχώρησης

Μου έχουν τελειώσει οι αντιδράσεις για σήμερα. Σου χρωστάω ένα like.:lol:

1 λεπτό πριν, ababa641 είπε

Δεν θα πληρώσουμε για την πρόωρη αποχώρηση, ΟΤΣ όμως..! 

Ε ΟΤΣ ναι θα τη φάμε. Λίγο θα μας μπει, δεν κάτσαμε πολύ μην ανησυχείς. Απλά πλύσου καλού κακού.

Άμα είχε ποινή αποχώρησης δε θα είχα πάει καν. Το θυμάμαι.

5 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Και το "αναπροσαρμογή χρέωσης προμήθειας" τί διάολο είναι;

που το είδες αυτό αλλά και γιατί σκάλωσες ???

6 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Μου έχουν τελειώσει οι αντιδράσεις για σήμερα. Σου χρωστάω ένα like.:lol:

άσε μια απο τα ίδια 2 μέρες τώρα , η φάση είναι πέρασε 12 λέω οκ έδωσα 2-3 μου λέει αύριο πάλι , ντεκαντανς

που το είδες αυτό αλλά και γιατί σκάλωσες ???

Το είδα σε λογαριασμό φίλου. Με ημερήσια χρέωση κιλοβατώρας 0.08950. Νομίζω έχει πάνω από εξάμηνο (σχεδόν σίγουρα). Μου κάνει εντύπωση που φαίνεται να μην τον έχουν αρχίσει στις ρήτρες αν τον διαβάζω σωστά.

Του είπα να εξετάσουμε μήπως προσπαθήσει την ερχόμενη εβδομάδα να πάει από ΔΕΗ να το γυρίσει στο Enter. Απλά εφόσον δεν αφορά εμένα το θέμα, δε θέλω να ρισκάρω να τον πάω σε ακριβότερο συμβόλαιο. Αν όντως τώρα είναι σε ένα που η elpedison μπορεί να το υποστηρίξει και δε θα αρχίσει να κοπανάει. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να τραβήξει για πολύ αυτό, αλλά καταλαβαίνεις πως το λέω. Δεν αφορά δικιά μου υπόθεση βασικά, γι' αυτό το τριπλοεξετάζω πριν το προτείνω ως απαραίτητο να γίνει.

12 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Το είδα σε λογαριασμό φίλου. Με ημερήσια χρέωση κιλοβατώρας 0.08950. Νομίζω έχει πάνω από εξάμηνο (σχεδόν σίγουρα). Μου κάνει εντύπωση που φαίνεται να μην τον έχουν αρχίσει στις ρήτρες αν τον διαβάζω σωστά.

αν το είδες σαν "αναπροσαρμογή" , ρήτρα είναι , απλό

1 λεπτό πριν, korakios είπε

αν το είδες σαν "αναπροσαρμογή" , ρήτρα είναι , απλό

Ε α μπράβο μ' έσκασες!:lol:

Αυτό θεώρησα κι εγώ απλά είχα ανασφάλειες.😁

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...