Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, korakios είπε

το μήνα τι κατανάλωση έχεις ? πλέον υπάρχει χαζοεπιδότηση

0,03€/kw απο 1/9
0,06€/kw απο 1/10
0,13€/kw απο 1/11
μέχρι 300kw/μήνα

δηλαδή πλέον δεν ξέρω αν ακριβό σταθερό συμφέρει (τα σταθερά έχουν 0,02€/kw απο 1/9 μέχρι 300kw/μήνα)

ναι , αλλά στα επαγγελματικά αργήσατε , πριν πχ μια εβδομάδα ήταν κάπως καλό της NRG Γ21 , που αυξήθηκε και αυτό

Μακαρι οι kW να ήταν λίγες αλλά μιλάμε για 2000-2300 το μήνα, έχεις κατά νου για Γ22 κάτι που να συμφέρει τώρα η μόνο wv fix? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

12 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι , αλλά στα επαγγελματικά αργήσατε , πριν πχ μια εβδομάδα ήταν κάπως καλό της NRG Γ21 , που αυξήθηκε και αυτό

και στέλνω απλά μέιλ στην εταιρεία ή πάω κάπου συγκεκριμένα να κάνω αίτηση;

1 λεπτό πριν, thanos-parousis είπε

Μακαρι οι kW να ήταν λίγες αλλά μιλάμε για 2000-2300 το μήνα, έχεις κατά νου για Γ22 κάτι που να συμφέρει τώρα η μόνο wv fix? 

επαγγελματικά δεν τα πολυκοιτάω συχνά , αλλά για Γ22 ζήτα απο Protergia , Hrwn κτλ εξατομικευμένη προσφορά εκτός καταλόγου , πάρε τηλέφωνα δηλαδή

στο excel περίπου τα ίδια με κυμαινόμενο μου βγαίνει πάντως σε ετήσια βάση ,σε σxεση της WV

φυσικά με την προϋπόθεση οτι η χοντρική κάπως θα πέσει , αν απο 140 που την έχω ,μείνει 180 (τώρα είναι 200+) ,οκ συμφέρει σταθερό , αλλά ζήτα προσφορές

6 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε

και στέλνω απλά μέιλ στην εταιρεία ή πάω κάπου συγκεκριμένα να κάνω αίτηση;

δε σε κατάλαβα

4 λεπτά πριν, lazarnik είπε

@korakiosτο δεύτερο εξελ σου έχει κάποιο θεμα; το ανοίγω και μου βγαίνει σε μορφή φωτογραφιας

ποιο λες ? της υπογραφής μου ? κανονικά δουλεύει , μήπως το κατέβασες καταλάθος ως pdf ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι από το link που έχεις μέσα στο εξελ

Δοκίμασα και αυτό της υπογραφής σου και αυτό  το ίδιο. Από κινητό είμαι.... χωρίς να πατήσω κάτι μου το ανοίγει ως pdf ,θα ρίξω μια ματιά στις ρυθμίσεις μου.  Αλλά περίεργο...

Επεξ/σία από lazarnik

23 λεπτά πριν, korakios είπε

επαγγελματικά δεν τα πολυκοιτάω συχνά , αλλά για Γ22 ζήτα απο Protergia , Hrwn κτλ εξατομικευμένη προσφορά εκτός καταλόγου , πάρε τηλέφωνα δηλαδή

στο excel περίπου τα ίδια με κυμαινόμενο μου βγαίνει πάντως σε ετήσια βάση ,σε σxεση της WV

φυσικά με την προϋπόθεση οτι η χοντρική κάπως θα πέσει , αν απο 140 που την έχω ,μείνει 180 (τώρα είναι 200+) ,οκ συμφέρει σταθερό , αλλά ζήτα προσφορές

δε σε κατάλαβα

ποιο λες ? της υπογραφής μου ? κανονικά δουλεύει , μήπως το κατέβασες καταλάθος ως pdf ?

Άμα η τιμή εκκαθάρισης αγοράς παραμείνει γύρω στα 200 έως Ιανουάριο-Φεβρουάριο με συμφέρει το σταθερό στα 0,20, ακόμα και αν τον Μάρτιο φύγω και πληρώσω ρήτρα αποχώρησης, δεν νομίζω να πέσουν οι τιμές πριν τον Μάρτιο, ρίσκο η όλη υπόθεση.... 

Στις 22/11/2021 στις 10:57 ΜΜ, Kzaxas είπε

Ουφ!!!! Βγήκε τελικά λογαριασμός από την Solar κανονικά με την "πίστωση ταμείου ενεργειακής μετάβασης" και χωρίς κάποια ενημέρωση για αλλαγές κτλ.

Κάθε φορά πριν την έκδοση λογαριασμού με βλέπω να φοβάμαι να ανοίξω το mail μη δω τίποτα για αλλαγές.

Κλείδωσε ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ η μια θέση στον τελικό CL των παρόχων! 
Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό πήρε η ομαδάρα η SOLΆRα που από τελευταία στον πίνακα των πελατών ανα την Ελλάδα, κι εκεί που την χλεύαζαν όλοι, κατάφερε να παίξει μπαλάρα και να συντρίψει όλους τους αντιπάλους της. 
Χωρίς άγχος πλέον, αναμένει τον νικητή του ζευγαριού ΕΛΤΑ-Volterra για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιουνζ Λήνγκ παρόχων ρεύματος στις 31/12/2021, ημέρα λήξης των myhome online/enter, και οπότε την επομένη του νέου έτους θα κλάψουν πολλές μανούλες με τις ρήτρες και τις τιμές στον Θεό!!

SOLAR_CL_1.jpg

SOLAR_CL_2.jpg

13 ώρες πριν, valantis123 είπε

Καλημέρα, βγήκε και στους δικούς μου ο λογαριασμός της σολαρ κομπλέ μου φαίνεται αλλα ας δουν και οι έμπειροι γιατί είμαι και στο κινητό πάλι... 

Απόκρυψη περιεχομένων

IMG_20211123_093407.jpg.2e62876a81873b97964559e4f6ac7a1a.jpgIMG_20211123_093519.jpg.1b6d9dbc7474c15e4f700b2830518646.jpg

Κομπλέ είσαι! Σε ποιά θέση θες να παίξεις στον τελικό? 

19 λεπτά πριν, Fallen333 είπε

Κλείδωσε ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ η μια θέση στον τελικό CL των παρόχων! 
Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό πήρε η ομαδάρα η SOLΆRα που από τελευταία στον πίνακα των πελατών ανα την Ελλάδα, κι εκεί που την χλεύαζαν όλοι, κατάφερε να παίξει μπαλάρα και να συντρίψει όλους τους αντιπάλους της. 
Χωρίς άγχος πλέον, αναμένει τον νικητή του ζευγαριού ΕΛΤΑ-Volterra για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιουνζ Λήνγκ παρόχων ρεύματος στις 31/12/2021, ημέρα λήξης των myhome online/enter, και οπότε την επομένη του νέου έτους θα κλάψουν πολλές μανούλες με τις ρήτρες και τις τιμές στον Θεό!!

Αντέχουν ακόμα τα θηρία;;; Μωρέ μπράβο!

• Like 1
  • Thanks 1

4 ώρες πριν, ekrepali είπε

To θέμα είναι πότε έλαβε την ειδοποίηση.

@panthers83 30 μέρες είναι το περιθώριο

Ωχ... Αυτό μόλις το είδα και γω το είχαν βάλει στο λογαριασμό του Αυγούστου. Εννοείται ψιλά γράμματα, το ότι είναι έντονα δεν σημαίνει ότι το βλέπεις κιόλας. 

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα αποχωρήσεις χωρίς πεναλτι; 

10 λεπτά πριν, franky10 είπε

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα αποχωρήσεις χωρίς πεναλτι; 

Δυστυχώς. Εκτός αν μιλάς για πρόγραμμα με ΟΤΣ (κυμαινόμενη χρέωση).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...