Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, JOHNX2 είπε

ΔΕΗ My Home

Myhome λέγονται όλα τα νέα προγράμματα , υποθέτω αναφέρεσαι στο enter ,

έχω τις εκπτώσεις που αναφέρονται στα σχόλι , συνέπεια και πάγια εντολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ναι οι τιμες αυτες ειναι για το ΔΕΗ My Home enter.

Το ΔΕΗ My Home εχει αλλες χρεωσεις ?

Οποτε με απλα λογια αυτην την στιγμη το ΔΕΗ My Home ειναι οτι φθηνοτερο μπορει να βαλει καποιος ?

7 λεπτά πριν, JOHNX2 είπε

Ναι οι τιμες αυτες ειναι για το ΔΕΗ My Home enter.

Το ΔΕΗ My Home εχει αλλες χρεωσεις ?

Οποτε με απλα λογια αυτην την στιγμη το ΔΕΗ My Home ειναι οτι φθηνοτερο μπορει να βαλει καποιος ?

δεν υπάρχει πρόγραμμα myhome

για τα myhome :

-enter

-enter+

υπάρχει αυτό το θέμα

Στο excel φαίνεται τι σε συμφέρει

5 ώρες πριν, ekrepali είπε

Δε καταλαβαίνεις από σαρκασμό. Το Zero είναι το χειρότερο πρόγραμμα της αγοράς. Πληρώνεις όλη τη τιμή χονδρικής που αυτή τη στιγμή είναι 0.22. Συν τη προμήθεια 0.02 = 0.024. Κι επειδή η προμήθεια είναι "σταθερή" 0.02 και το πρόγραμμα δεν έχει ρήτρα προσαρμγογής (πληρώνεις όμως τη χονδρική στο 100%), το παρουσιάζουν σταθερό πρόγραμμα και παίρνει μόνο 0.02 επιδότηση απ'τη κυβέρνηση αντί 0.13.  Θα πληρώνεις διπλάσια από το ΔΕΗ myhomeonline ή το Enter...

Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Σχετικά με την επιδότηση, ο πίνακας έλεγε μέχρι 300kw/μήνα, σωστά; Εγώ είμαι 500 με 600/μήνα.

Παρακάτω,υπάρχει περίπτωση σε οποιαδήποτε πρόγραμμα να ΜΗΝ πληρώσουμε τουλάχιστον την τιμή χονδρικής μέσω ρυθμιζόμενων χρεώσεων; Πείτε μου! Νομίζω θα το έκλειναν το μαγαζί.Προσπαθώ να μάθω,δεν γνωρίζω.Όποτε με αυτήν την λογική κ χωρίς να το έχω ψάξει αρκετά μου φάνηκε οκ τουλάχιστον να ΜΗΝ πληρώνω το τέλος αναπροσαρμογής (που δεν έχει να κάνει με το πόσες κw θα κάψεις) και το 0.2 αντί για πάγιο!  Σας ευχαριστώ και πάλι για την κατανόηση σας.

2 λεπτά πριν, madwalker είπε

Παρακάτω,υπάρχει περίπτωση σε οποιαδήποτε πρόγραμμα να ΜΗΝ πληρώσουμε τουλάχιστον την τιμή χονδρικής μέσω ρυθμιζόμενων χρεώσεων;

ποτέ δεν έγινε τέτοιο πράγμα μέχρι τώρα .

μην καίγεσαι με ρήτρες και Zero κτλ πήγαινε εκεί και διάβασε τελευταίες σελίδες

3 λεπτά πριν, JOHNX2 είπε

Ο καμενος φυσαει και το γιαουρτι παιδια !

Αναφορά σε κείμενο

Για τη ρήτρα αναπροσαρμογής ξεκινάς
Α) με το έντυπο αμφισβήτησης λογαριασμού (στο site του κάθε πάροχου είναι στα "χρήσιμα έγγραφα")
Ζητάς από την εταιρία γραπτώς μέσω email :
1.τι είναι η χρέωση αναπροσαρμογής, (ή ρήτρα ή πως αλλιώς την ονομάζουν)
2.την ανάλυση του ποσού πως προέκυψε ακριβώς
3. (σημαντικό) γιατί δεν ενημερώθηκες ποτέ γιαυτή πριν υπογράψεις καθώς επηρεάζει την πραγματική τιμή από τη διαφημιζόμενη
(ζητάς και τυχών τηλεφωνική ηχογράφηση της προσφοράς που έγινε ή και κοιτάτε email προσφοράς)
Αιτήσαι
1. επιστροφή όλου του ποσού της κρυφής χρέωσης
2. να φύγεις αζημίως (αν το συμβόλαιο προβλέπει ρήτρα αποχώρησης) μιας και το πρόγραμμα άλλη τελική χρέωση έχει από αυτό που σου παρουσίασαν

Β) Αν δεν απαντήσουν εντός 10 εργάσιμων ημερών στέλνεις έντυπο παραπόνου (στα "χρήσιμα έγγραφα" και αυτό)

Γ) Ανάλογα την αρνητική απάντηση (ή μη απάντηση ), τότε μόνο κάνεις αίτηση στο νέο πάροχο και
προχωράς σε καταγγελία στο ΣτΚ και όποτε βγει η απόφαση, παίρνεις μέρος ή όλο το ποσό

Μπορείς να κάνεις και εγγραφή στο https://my.rae.gr/ και να κάνεις αίτημα/παράπονο αν και ακόμα δε μου απάντησαν στο πως γίνεται η επίλυση και αν μπαίνει και ο ΣτΚ

2 λεπτά πριν, bill27 είπε

@korakios Μηπως ειδες τα καινουργια πακετα σμαρτ της volton??Ειναι χωρις ρητρα,αξιζει κανενα??

volton και smart δεν κολλαει.:P

Ανεβασε τα εδω εφοσον δεν εχουν ρητρα να τα δουμε ολοι.

• Like 1
  • Confused 1

21 λεπτά πριν, bill27 είπε

@korakios Μηπως ειδες τα καινουργια πακετα σμαρτ της volton??Ειναι χωρις ρητρα,αξιζει κανενα??

με 0,18€/kw , (στην καλύτερη των περιπτώσεων) δε νομίζω

Μόλις τώρα, chmichael είπε

Καλησπερα!
  Η προσφορα με το ΔΕΗ online εχει οριο στις khw που καις ανα μηνα ή 4μηνο;

όχι

19 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

volton και smart δεν κολλαει.:P

Ανεβασε τα εδω εφοσον δεν εχουν ρητρα να τα δουμε ολοι.

https://volton.gr/services/volton-smart/

υπόψιν , χάσιμο χρόνου

• Thanks 1

Να κάνω μια ερώτηση αν ξέρει κανείς στην ΔΕΗ My home online έχωυμε μηνιαίους λογαριασμούς, η καταμέτρηση σε εμένα γίνεται κάθε 4 μήνες, η καταμέτρηση που δίνουμε ONLINE είναι υποχρεωτική να δίνεται? και αν ΝΑΙ κάθε πότε μήνα η δίμηνο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Το συμπέρασμα όπως έχουν τα πράγματα για το επόμενο διάστημα στο χώρο της ενέργειας για ένα νοικοκυριό που καταναλώνει 470 με 550 kw/μήνα (+νυχτερινό) ποιο είναι; 

Αν κατάλαβα καλά ΔΕΗ home enter που δεν έχει ρήτρα αναπροσαρμογής +100 δώρο υπό προϋποθέσεις; Σωστά; 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ.

12 λεπτά πριν, madwalker είπε

Αν κατάλαβα καλά ΔΕΗ home enter που δεν έχει ρήτρα αναπροσαρμογής +100 δώρο υπό προϋποθέσεις; Σωστά; 

λάθος , έμεινες κανα χρόνο πίσω , πήγαινε στο online

16 λεπτά πριν, leotzian είπε

Να κάνω μια ερώτηση αν ξέρει κανείς στην ΔΕΗ My home online έχωυμε μηνιαίους λογαριασμούς, η καταμέτρηση σε εμένα γίνεται κάθε 4 μήνες, η καταμέτρηση που δίνουμε ONLINE είναι υποχρεωτική να δίνεται? και αν ΝΑΙ κάθε πότε μήνα η δίμηνο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

και οι δύο

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/

διαβάστε τελευταίες σελίδες

• Like 1

44 λεπτά πριν, korakios είπε

λάθος , έμεινες κανα χρόνο πίσω , πήγαινε στο online

και οι δύο

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/

διαβάστε τελευταίες σελίδες

Όντως, αδελφέ χάθηκα τελείως κ ακόμη χαμένος είμαι.Πάραυτα από ότι διάβασα το στο site το ΔΕΗ για το enter γράφει χωρίς χρεώσεις αναπροσαρμογής...😕

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...