Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, waveparticle είπε

Μα με νταμπλ υπαρχουν επιπλεον εκπτωσεις. Γιατι δεν συμφερει?

δες στο ποστ του αερίου , απαντώ και εδώ τα double έχουν ρεύμα με ρήτρα αναπροσαρμογής ~0,16 τελική

Διάβασε πρώτα την προτεινόμενη ανάρτηση (τέρμα πάνω) , και μετά κατέβασε το αντίστοιχο excel και βάλε ετήσιες κιλοβατώρες :)

ότι απέμεινε δηλαδή απο τα προγράμματα δυστυχώς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, waveparticle είπε

Παντως δεη βλεπω τιμη για ημερα 0,096.

άλλο τι βλέπεις σαν τιμή kw και άλλο αν έχεις μεγάλη κατανάλωση

βέβαια σήμερα αλλάξανε κιόλας 2 προγράμματα και απο Ιούνιο ακριβυναε όλα

Συμπλήρωσε κιλοβατώρες μήπως σε συμφέρει η efaenergy

3 λεπτά πριν, waveparticle είπε

Απο τις πιο οικονομικες δεν ειναι? Εχει καποια ρητρα?

το online λες ,αλλά υπάρχει άλλο θέμα για της ΔΕΗ .

Ρήτρα απο ΔΕΗ έχει μόνο το Γ1/ΓΝ1

Το ονλινε ναι, οποτε δεν υπαρχει ρητρα.

Μαλλον ρευμα+αεριο απο δεη συμφερει αρκετα.

κι αυτο δινει χαμηλες τιμες σε αεριο και δεη Total Smart nrg | nrg

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, waveparticle είπε

κι αυτο δινει χαμηλες τιμες σε αεριο και δεη Total Smart nrg | nrg

διαχώρισε τα θέματα,

για ρεύμα ότι πρόγραμμα δε βλέπεις στο excel έχει ρήτρα αναπροσαρμογής και απο το καλοκαίρι , η κιλοβατώρα έφτασε 0,16

για αέριο στο άλλο θέμα

Επεξ/σία από korakios

8 hours ago, korakios said:

ανέβασε έναν λογαριασμό πρώτα

803942768_Screenshot_20210915-032512_AcrobatforSamsung.jpg.8f527e18cbed9044464ac16ab0165b99.jpg

Τον προηγούμενο μήνα το πάγιο 5.25€ ! Ότι να ναι βάζουν! Μόλις είδα το συμβόλαιο που είχα υπογράψει και λέει πάγιο σταθερο 2.50€ ανεξαρτήτως κατανάλωσης!

8 minutes ago, cambo99 said:

803942768_Screenshot_20210915-032512_AcrobatforSamsung.jpg.8f527e18cbed9044464ac16ab0165b99.jpg

Τον προηγούμενο μήνα το πάγιο 5.25€ ! Ότι να ναι βάζουν! Μόλις είδα το συμβόλαιο που είχα υπογράψει και λέει πάγιο σταθερο 2.50€ ανεξαρτήτως κατανάλωσης!

863104313_Screenshot_20210915-033342_AcrobatforSamsung.jpg.a53ead2d98e5c3d2e9789807ac101e2e.jpg

Και συνδρομή nrg fixed 8.40€! Πωπω δεν ειχα προσέξει τίποτα!

Πόσο τυχεροί ήταν κάποιοι που είχαν το πάγιο 4 ευρώ στο φιξ στην nrg με τιμή 0.063 .......πόσο τυχεροί αυτοί που κράτησαν το Φιξ με 9.90 κ τιμή 0.061 γιατί τώρα αυτά είναι παρελθόν , τιμή 0.061,62,63 μόνο με ρήτρα αναπροσαρμογής. Φιξ προγράμματα έρχονται με κυμαινόμενο πάγιο ανάλογα στην κατανάλωση ....

Screenshot_20210915-074234.jpg

Screenshot_20210915-074239.jpg

Screenshot_20210915-074229.jpg

Screenshot_20210915-074224.jpg

15 λεπτά πριν, Lazostat είπε

Γνωριζουμε οι εναλλακτικοι παροχοι εαν κανουν τις ιδιες εκπτωσεις με την ΔΕΗ, τωρα που θα αυξηθει το ρευμα;

Οι ιδιώτες κάνουν μεγαλύτερη έκπτωση από ΔΕΗ πάντα , το πρόβλημα ήταν η ρήτρα τίποτα άλλο , από την στιγμή που έχει ρήτρα κ η ΔΕΗ κ η επιδότηση είναι κ για τους ιδιώτες τότε συμφέρει σε ιδιώτη εννοείται .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, korakios είπε

δες στο ποστ του αερίου , απαντώ και εδώ τα double έχουν ρεύμα με ρήτρα αναπροσαρμογής ~0,16 τελική

Διάβασε πρώτα την προτεινόμενη ανάρτηση (τέρμα πάνω) , και μετά κατέβασε το αντίστοιχο excel και βάλε ετήσιες κιλοβατώρες :)

ότι απέμεινε δηλαδή απο τα προγράμματα δυστυχώς

εγώ έκανα protergia home fixed με gas double energy, μπορεις να τα συνδυάσεις 

Επεξ/σία από cyberguy
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζετε πόσο διαρκεί η διαδικασία επανασύνδεσης μετρητή-ρευματος? Ο πάροχος λέει 5 εργάσιμες αλλά δυσκολεύομαι να το πιστέψω.

Επεξ/σία από giorgoskoy

Παιδια ειμαι 1 ατομο σε αρκετα μεγαλο Διαμερισμα εχω το κλασικο προγραμμα της ΔΕΗ Γ1 οικιακο....και με πολυ μεγαλη καταναλωση στο θερος ξεπερασα τις 600KW λογω κλιματιστικου. Με συμφερει να φυγω απο την ΔΕΗ ή να μπω σε καποιο προγραμμα πχ online? Τωρα που ακουσα οτι επιδοτειτε και η καταναλωση της ΔΕΗ.

αν ναι τι μου προτεινετε?

1 ώρα πριν, cyberguy είπε

εγώ έκανα protergia home fixed με gas double energy, μπορεις να τα συνδυάσεις 

συμφερει? μηπως εχουν ρητρα?

Νομιζω παντως σαν πακετο, αεριο + ρευμα απο δεη, δεν ειναι ισως το πιο συμφερον?

26 λεπτά πριν, PedroG είπε

Παιδια ειμαι 1 ατομο σε αρκετα μεγαλο Διαμερισμα εχω το κλασικο προγραμμα της ΔΕΗ Γ1 οικιακο....και με πολυ μεγαλη καταναλωση στο θερος ξεπερασα τις 600KW λογω κλιματιστικου. Με συμφερει να φυγω απο την ΔΕΗ ή να μπω σε καποιο προγραμμα πχ online? Τωρα που ακουσα οτι επιδοτειτε και η καταναλωση της ΔΕΗ.

αν ναι τι μου προτεινετε?

Διαβασε το sticky και βαλε τις κιλοβατωρες σου στο excel να δεις τι σε συμφερει.

Για την ΔΕΗ στο αλλο θεμα γιατι εδω ειναι για εναλλακτικους παροχους.

33 λεπτά πριν, giorgoskoy είπε

Γνωρίζετε πόσο διαρκεί η διαδικασία επανασύνδεσης μετρητή-ρευματος? Ο πάροχος λέει 5 εργάσιμες αλλά δυσκολεύομαι να το πιστέψω.

Διαβασε κανενα αλλο θεμα η ανοιξε καινουριο για επανασυνδεσεις κλπ. ωστε να μην χαλαμε το συγκεκριμενο.

Οσο περιμένω το Αέριο να μου απαντήσει για να αποχορίσω έχασα 2 μήνες συμβόλαια

Τελικά έπρεπε την πρώτη μέρα να φύγω χωρίς να ρωτήσω. Τώρα περιμένω απάντηση ή έκπτωση όπως της ΔΕΗ. Δε θα μας κάνουν κι εμας έκπτωση να ισοροπήσει.

Αλλιως δε βλέπω αν αξίζει πλέον το ρίσκο να εισαι εκτος ΔΕΗ.... Είναι πολύ δύσκολο στις χαμηλες καταναλώσεις να βρεις κέρδος 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...