Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την έχουν demo σε όλα τα καταστήματα για να την δεις από κοντά!
Συμπαθητική τιμή και τρελή κίνηση από τον Κότσο, μιας και παίζει να είναι η φτηνότερη τιμή της Ευρώπης!

Άντε να ρίξουν τις τιμές και στις 65ρες τους για να παίρνουμε σειρά... :-)

Δες παρακάτω στο λινκ σε σχέση με τις άλλες τις σειράς. (Κοίτα την φωτεινότητα για παράδειγμά, το πάνελ, ktl)
ΔΕΝ είναι εννοείτε η καλύτερη, οπότε ψάξε το καλά πριν την αγορά!
Είναι φαντάσου η ""φτηνότερη καλή"" , η entry level τους TV που την ανέβασαν την τιμή στο Θεό για να την ρίξουν τώρα και να ψαρώσουν πελάτες. Θα έλεγα, τόσο περίπου έπρεπε να κάνει από την αρχή.
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/5b5930f69

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 1
Δημοσ.

Τι είναι δηλαδή οι QLED;

LED τηλεοράσεις με local dimming, HDR με υψηλή φωτεινότητα σε HDR mode και Quantum Dots για υψηλή χρωματική κάλυψη. Ότι δηλαδή και αυτή του θέματος.

Το θέμα είναι σε τι ακριβώς διαφέρει από την Q7F.

Επίσης δεν κατάλαβα αυτό για την KS7000. Τηλεόραση επιπέδου ήταν, μόνο σε ποιότητα κατασκευής έπασχε.

Δημοσ.

Δε νομίζω να χαρακτήρισα την KS απλά μην τσιμπάμε στο marketing που την πλασάρουν ως νέα σειρά.Σε αντίθεση οι άλλες Q είναι βελτιωμένες σε φωτεινότητα (Q6-HDR1000 Q7-HDR1500)και στη διαχείριση του local dimming.

Αρκεί απλά να δεις δίπλα μια Q6 με μια Q7..

Δημοσ.

Να τις δεις πλάι-πλάι στο μαγαζί με ρυθμίσεις "κάηκαν τα μάτια μου";

Αυτό που είπες παραπάνω "..δεν έχει σχέση με τις άλλες qled" προσπαθώ να καταλάβω.

Δημοσ.

Δεν είναι Ultra HD certified όπως τα άλλα μοντέλα Qled και μάλλον μόνο 60hz. Εγώ θα έλεγα να περιμένετε μπας και πέσει η Sony ΧΕ90 στα ίδια χρήματα, τη συγκεκριμένη δε τη θεωρώ και τρελή προσφορά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cineaste είπε

Δεν είναι Ultra HD certified όπως τα άλλα μοντέλα Qled και μάλλον μόνο 60hz. Εγώ θα έλεγα να περιμένετε μπας και πέσει η Sony ΧΕ90 στα ίδια χρήματα, τη συγκεκριμένη δε τη θεωρώ και τρελή προσφορά.

Αν θυμαμαι καλα ειναι 100Hz.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...