cripdk Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα σας, προσπαθώ εδω και πολύ καιρό να στήσω εναν PXE Server σε ένα PC με windows Server 2012 R2, με Custom μενού που να μπορώ εγω να το αλλάζω και να το διαμορφώνω ανάλογα και να φορτώνω διάφορα ISΟ με διαγνωστικά οπως Hirens και Acronis boot CD, αλλα μέχρι στιγμής δεν έχω βρεί καποιο αποτέλεσμα επίσης έχω προσπαθήσει να στήσω DHCP Server πάλι χωρις κανένα αποτέλεσμα οπότε το DHCP το έχω ακόμα στο Μοντεμ το οποίο ειναι το Zte Speedport Entry 2i του Οτε.Έχω ψάξει αρκετά στο ιντερνετ χωρις να βγάλω καποια άκρη και εχω δοκιμάσει και κάποια προγράματα οπως το Serva και το CCboot αλλα πάλι τίποτα.Και με το WDS των windows δεν μπορώ να ανοίξω τετοια iso. Θα ήθελα μια βοήθεια αν κάποιος ξέρει κάτι ή εχει κάποιον οδηγό που να με βοηθήσει. Υ.Γ. είμαι αυτοδίδακτος στο θέμα δίκτυα (ότι βρησκω στο ιντερνετ δηλαδή ) για αυτό θα προτιμούσα οποιος μπορεί με λίγο απλό τροπο για να τα καταλάβω Ευχαριστώ!
mad-proffessor Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Εφόσον είσαι αυτοδίδακτος και δεν είναι επαγγελματική υποχρέωση καλύτερα να πειραματιστείς σε linux, θα μάθεις πολλά και συχνά υπάρχουν απλά και κατανοητά tutorials τέτοιου τύπου στο web.
cripdk Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 έχω δοκιμάσει αρκετά και με linux αλλα τα έτρεξα σε vm πρωτα για δοκιμή και δεν είχα καποιο αποτέλεσμα (δεν ξερω αν παίζει καποιο ρόλο που δεν δούλεψε αυτο) μήπως έχεις καποιο guide η κατι για να προσανατολιστώ? ευχαριστώ για την απάντηση!
mad-proffessor Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Οι πιο απλές διανομές είναι mint, ubuntu αν έχεις κάποιον σκληρό δισκο παλιό που δε σου χρειάζεται εγκαθιστάς σε αυτόν. Guides κλπ θα βρείς διάφορα στο internet αλλά και εδω μέσα νομίζω εχει. Για το pxe, dhcp server functionality εγκαθιστάς dnsmasq (αν και στις περισσότερες διανομές είναι προεγκατεστημένος). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα