cobracharged Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 καλησπερα! εχω ενα θεμα με εγγραφη ταινιων χρησιμοποιω-------------------> format factory 4.2.0 Η any video converter και (USB Stick) --> 60 giga αποθηκευτικου χωρου με συστημα αρχειων: κωδικοποιημενo σε fat 32 ... και ps3 για να παιζω τις ταινιες ! Το προβλημα ειναι το εξης : για να κανω εγγραφη σε ταινιες πανω απο 2 μιση ωρες μου περναει τα 4 giga ( ενω το εκανα φατ 32 για παιξει στο ps3 και χησιμοποιω υψηλη αναλυση avc 1080p και κωδικοποιηση Η264 το ξερω τρωει χωρο ) που ειναι το οριο αποδοχης για εγγραφη και τα δυο προγραμματα δεν μου δεχονται να κανω split η cut μιας ταινιας π.χ η (δικη της νυρεμβεργης). Δυλαδη ενω παω να φτιαξω την ταινια σε 2 η τρια μερη παντα κολλαει στο 0% στο δευτερο η τριτο κομματι ποτε στο πρωτο δυλαδη πειτε μια ταινια ειναι 3 ωρες απο την αρχη μεχρι τη μεσι οκ 100% conversion status παιζει μια χαρα ολα οκ... στο δευτερο cut η τριτο τμημα κολλαει στο 0% ουτε καν ξεκινανε επαναλαμβανω και τα δυο προγραμματα την διαδικασια εγγραφης.. και μενουν στο 0%.. εχω φαει ολο το ιντερνετ και δεν βρισκω λυση.... ξερερε τι φταιει?
eliasjuve Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε να κάνεις split με αυτό το πρόγραμμα: https://www.videohelp.com/software/MP4Joiner Είναι πολύ απλό. Φορτώνεις το βίντεο (αν δεν βλέπεις το αρχείο διάλεξε all files στο open file), μετακινείς την μπάρα στο σημείο που θέλεις και πατάς add split point. Βάζεις όσα split points θέλεις και μετά πατάς start splitting. Δίνεις φάκελο εξόδου των βίντεο και τέλος. Αυτό μπορείς να το κάνεις στο κατεβασμένο σου βίντεο κατευθείαν χωρίς να κάνεις encoding. Αν πάλι θέλεις να περάσεις υπότιτλους πάνω στο βίντεο κάνε encode με το format factory (ή όποιο άλλο) σε ένα αρχείο και μετά χρησιμοποίησε το MP4Splitter. Να σου πω εδώ πάντως ότι αν κωδικοποιείς ένα συμπιεσμένο βίντεο σε μεγαλύτερη ανάλυση ή bitrate δεν κερδίζεις τίποτα όσον αφορά την ποιότητα. Αν το κάνεις για να περάσεις υπότιτλους πάνω στο βίντεο μπορείς να το κάνεις με λίγο μεγαλύτερο bitrate από αυτό του αρχικού βίντεο. Δηλαδή μια ταινία από yify είναι ανάλυσης 1080p και συμπιεσμένη με H.264 και έχει ένα συνολικό bitrate ας πούμε 2000kbps. Αν εσύ πας να κωδικοποιήσεις ξανά την ταινία με bitrate 8000kbps δεν θα κερδίσεις τίποτα σε ποιότητα. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από eliasjuve
micos000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Αν έχεις και το pc και το ps4 συνδεμένα στο δίκτυο με καλώδιο και όχι ασύρματα (για διάφορους λόγους αλλά κυρίως λόγω ταχύτητας του wifi) μπορείς να δοκιμάσεις να στριμάρεις τις ταινίες στο ps4 και να μην ξανασχοληθείς με encoding. Δες έναν οδηγό για το ps3mediaserver.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα