Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, κάηκε-χάλασε η TV στο σαλόνι (32" Samsung, 8 ετών)

Λόγω διαρρύθμισης σαλονιού, βολεύει 32". Ίσως πάω και προς 40" αλλά θα προεξέχει κτλ ή θα χρειαστεί να τη βάλω τοίχο. Οπότε ας έχουμε προτάσεις και για τα δυο μεγέθη και θα δούμε.

Η TV προορίζεται για τα παρακάτω:

α) Ταινίες, σειρές μέσω USB

β) Τηλεοπτικά κανάλια

Οπότε μας ενδιαφέρει κυρίως ο media player και η εικόνα. Λόγω αυτού κοιτάμε σε Samsung και LG; Θέλουμε να παίζει τα πάντα, mkv, dts κτλ. (Να τονίσω πως δεν είμαι "κολλημένος" με την ποιότητα. Δηλαδή σπάνια κάθομαι να κατεβάζω τπτ 1080p κτλ)

Άρα συνοψίζοντας full HD, καλή εικόνα και γωνίες θέασης, υποστήριξη Τ2 ή όπως λέγεται το νέο πρότυπο.

Τώρα αν έχει και κάνα εξτραδάκι, smartTV, Wi-Fi κτλ δεν θα με χάλαγε, αλλά δεν με νοιάζει και τόσο. Κυρίως κοιτάμε καλή τιμή, αν η διαφορές για smart είναι κάνα 50 οκ, αλλά μην πάμε κάνα 100 ευρώ πάνω.

budget είναι free, άλλα όσο πιο φτηνά τόσα πιο καλά :lol: .

Δημοσ.
Στις 19/2/2018 στις 3:51 ΜΜ, Πανος999 είπε

την έχω δει και την λιγουρεύομαι.

απλά κάπου κολλάω λιγο στα 450 για 40". Μήπως είναι overkill;

Είμαι κάπου στο ή να κάνω την υπέρβαση και να την πάρω ή να πάρω μια μη smart (που δεν με καίει και πολύ) εκεί στα 350.

Aπο άλλες μαρκες να μην κοιτάξω καν; Δηλαδή πέρα απόSamsung &  LG οι άλλες μάπα Media Player έχουν;

Δημοσ.

Κοιτα εγω εχω μια lg κ μια samsung..Με τη samsung δν εχω κανενα θεμα παιζει τα παντα..Η lg δν παιζει μονο μερικα mkv..Κ αυτη ειναι μοντελο του 12 να φανταστεις..

Δν ξερω οι αλλες μαρκες τι media player εχουν..Γι αυτο κ δν σου προτεινα καποια αλλη..

Δημοσ.

Την έχω πάρει και γω την ιδια Samsung... Πίστεψέ με αξίζει κάθε ευρώ. Απίστευτη εικόνα, αρκετά καλός ήχος (σίγουρα με ενα soundbar γινεται ακόμα καλύτερος), αλλά ναι τα 450 ειναι αρκετά. Αν την βρεις σε καμιά προσφορά στα 400 πάρτην χωρις δεύτερη σκέψη. Αν και απο τα χριστούγεννα που την πήρα, βλεπω οτι η τιμή της δεν πέφτει με τπτ

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε

Την έχω πάρει και γω την ιδια Samsung... Πίστεψέ με αξίζει κάθε ευρώ. Απίστευτη εικόνα, αρκετά καλός ήχος (σίγουρα με ενα soundbar γινεται ακόμα καλύτερος), αλλά ναι τα 450 ειναι αρκετά. Αν την βρεις σε καμιά προσφορά στα 400 πάρτην χωρις δεύτερη σκέψη. Αν και απο τα χριστούγεννα που την πήρα, βλεπω οτι η τιμή της δεν πέφτει με τπτ

Ευχαριστώ.

Λογικά εκεί θα καταλήξω. Απλά έχω καθυστερήσει, γιατί με το που αρχίζω να το ψάχνω παραπάνω μπερδεύει περισσότερο.

Πχ έχει VA panel; Είναι λοταρία αν θα έχει; Κτλ

Δημοσ.
11 ώρες πριν, guido είπε

Ευχαριστώ.

Λογικά εκεί θα καταλήξω. Απλά έχω καθυστερήσει, γιατί με το που αρχίζω να το ψάχνω παραπάνω μπερδεύει περισσότερο.

Πχ έχει VA panel; Είναι λοταρία αν θα έχει; Κτλ

Αν ηταν καμιά 55+ ιντσες θα σου ελεγα καλά κάνεις και το ψάχνεις τόσο. Αλλά τώρα 40'' δεν νομιζω να μπορείς να δεις τοση λεπτομέρεια. Επίσης είναι και ο λόγος που την θες. Αν θες να βλέπεις απλά tv, κανά youtube και τπτ ταινίες κατεβασμένες, τότε μια 4Κ με HDR θα σε καλύψει πλήρως.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gkostas2007 είπε

Αν ηταν καμιά 55+ ιντσες θα σου ελεγα καλά κάνεις και το ψάχνεις τόσο. Αλλά τώρα 40'' δεν νομιζω να μπορείς να δεις τοση λεπτομέρεια. Επίσης είναι και ο λόγος που την θες. Αν θες να βλέπεις απλά tv, κανά youtube και τπτ ταινίες κατεβασμένες, τότε μια 4Κ με HDR θα σε καλύψει πλήρως.

σωστά.

από γωνίες θέασης  πως πάει; επειδή λόγω διαρρύθμισης παίζει αρκετή γωνία σε όποιον καναπέ και αν κάτσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, guido είπε

σωστά.

από γωνίες θέασης  πως πάει; επειδή λόγω διαρρύθμισης παίζει αρκετή γωνία σε όποιον καναπέ και αν κάτσεις

Επειδή εχω γωνιακό καναπε, την τηλεόραση την έχω στο κέντρο περίπου. 'Οταν κάθομαι στην γωνία στα δεξιά, δεν εχω παρατηρήσει κάποια ιδιαίτερη αλλοίωση στο χρώμα. Τώρα δεν ξέρω και συ πόσο πλάγια θα κάθεσαι.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Gkostas2007 είπε

Επειδή εχω γωνιακό καναπε, την τηλεόραση την έχω στο κέντρο περίπου. 'Οταν κάθομαι στην γωνία στα δεξιά, δεν εχω παρατηρήσει κάποια ιδιαίτερη αλλοίωση στο χρώμα. Τώρα δεν ξέρω και συ πόσο πλάγια θα κάθεσαι.

Σε ευχαριστώ καταρχήν για το χρόνο σου.

Αν μπορείς, δες κάποια στιγμή υπό μεγάλη γωνία πχ 45 μοίρες

Απλά αν είμαστε κάνα 3-4 άτομα, ο ένας αναγκαστικά βλέπει υπό αρκετή γωνία 

επίσης η κατασκευή με βάση είναι σταθερή ή μπορεί να περιστραφεί; πχ αν θέλω να τη στρίψω πρέπει να μετακινήσω και τη βάση;

Επεξ/σία από guido
Δημοσ.
Στις 2/26/2018 στις 4:37 ΜΜ, guido είπε

Σε ευχαριστώ καταρχήν για το χρόνο σου.

Αν μπορείς, δες κάποια στιγμή υπό μεγάλη γωνία πχ 45 μοίρες

Απλά αν είμαστε κάνα 3-4 άτομα, ο ένας αναγκαστικά βλέπει υπό αρκετή γωνία 

επίσης η κατασκευή με βάση είναι σταθερή ή μπορεί να περιστραφεί; πχ αν θέλω να τη στρίψω πρέπει να μετακινήσω και τη βάση;

Κοίταξα και απο γωνία. Σχεδόν πλάγια με την TV. Τα χρώματα είναι και πάλι κανονικά. Πάρα πολύ μικρη διαφορά με το να βλέπεις ευθεία. Απλά επειδή ειναι flat δεν είναι και το καλυτερο σημείο να δεις κατι. Ειναι σαν να βλέπεις πινακα απο πολύ πλάγια.

Η βάση δεν περιστρέφεται. :)

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 26/2/2018 στις 2:08 ΜΜ, guido είπε

σωστά.

Κοιτα για ips πανελ απο οτι εχω διαβασει ειναι το καταλληλο για τετοιες περιπτωσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

μπορει καποιος να γραψει ενα top5 με εταιριες tv, απο την καλυτερη στην χειροτερη ωστε να παρουμε μια ιδεα. η sony παραδειγμα πλεον τι rank ειναι? καποτε ηταν πρωτη top. τωρα απο ο,τι ξερω ειναι ποιο χαμηλα..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, markoliaz είπε

μπορει καποιος να γραψει ενα top5 με εταιριες tv, απο την καλυτερη στην χειροτερη ωστε να παρουμε μια ιδεα. η sony παραδειγμα πλεον τι rank ειναι? καποτε ηταν πρωτη top. τωρα απο ο,τι ξερω ειναι ποιο χαμηλα..

Νομίζω και απο τις τιμές το καταλαβαίνεις. Για μένα είναι Samsung, Sony, LG

Δημοσ.

Δειτε και τι παιζει απο σερβις στην περιοχη σας . Χωρια αν μπλεξεις με την εγγυηση ,δεν βγαζεις ακρη.Πληρωνεις και μεταφορικα κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...