mindtrapper Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γειά σας, μια γρήγορη ερώτηση γιατί με τα του ήχου δεν το έχω πολύ. Αυτή την στιγμή έχω κάτι ηχεία συνδεδεμένα με την on board κάρτα ήχου και πάνω σε αυτά έχω συνδέσει ένα receiver για τα ασύρματα ακουστικά μου. Έτσι έχω οπότε θέλω ήχο στα ακουστικά και αν θέλω τα ηχεία απλά ξεσυνδέω το receiver. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα ήχου της on board. Σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω το hdmi audio από την 1050 Ti. Η οθόνη μου είναι η HP LP2475w και έχει αρκετές συνδέσεις για audio αλλά δεν νομίζω ότι γίνεται απλά να συνδέσω τα ηχεία πάνω της και να στέλνει το hdmi audio εκεί. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι χρειάζομαι κάποιο dac ανάμεσα στην κάρτα γραφικών και την οθόνη και εκεί πάνω θα συνδεθούν τα ηχεία; Πως μπορώ να κάνω την δουλειά οικονομικά αλλά με καλύτερο ήχο από την on-board; Δεν με ενδιαφέρει να πάρω pci κάρτα ήχου, τα ηχεία μου και τα ακουστικά μου είναι basic πράσινο και ροζ βύσμα και όχι κόκκινο, άσπρο, κίτρινο. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από mindtrapper
atheatos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 https://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?from=most-popular&keyphrase=hdmi+audio+extractor θελεις hdmi audio extractor σαν τα παραπάνω αλλα η ποιοτητα του ηχου δεν θα ειναι και τοσο διαφορετικη απο την onboard, απλα θα παίζουν και τα ηχεια της οθονης, αν υπάρχουν. Αλλα χαμηλοτερα απο πριν ισως, γιατι ο ηχος μοιράζεται και μπορει να εχεις λιγο θολη οθονη αναλογα την ποιοτητα του extractor και τι αναλυση υποστηριζει. Η παραπανω λυσεις ειναι κυριως για συνδεση με τηλεοραση. Πιστεύω οτι καλυτερα θα κανεις αυτο που θέλεις με μια φτηνη καρτα ηχου,παρα με μετατροπέα απο την στιγμη που η οθονη δεν εχει τα δικα της ηχεια να τα εκμεταλευτεις και αυτα.
mindtrapper Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Thank you. Ακόμα και μια πιο παλιά να βρω στις αγγελίες θα είναι καλύτερη από on board; Έχουμε προτάσεις για vfm κάρτες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα