Προς το περιεχόμενο

Speedport Entry 2i

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Αναβάθμισα το πρόγραμμα μου σε Cosmote fiber 30 από την απλή 24άρα. Μέχρι σήμερα είχα ρουτερ του εμπορίου το οποίο όμως δεν μπορεί να παίξει σε VDSL και έτσι είπα αρχικά να δοκιμάσω της Cosmote. Μου το έστειλαν λοιπόν με την προυπόθεση ότι θα μπω στο VOIP και το δέχτηκα καθώς δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα το τηλ. 2-3 ημέρες που το έχω είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο στο Wifi όσο και στην σταθερότητα. Ισχύει αυτό που λένε κάποιοι ότι αργούν λίγο να φορτώνουν τα site? Παρατηρώ κάτι αλλά δεν είμαι και σίγουρος καθώς μιλάμε για λίγα sec αν υπάρχει κάτι. Και τελικά για έναν απλό χρήστη που δεν ασχολείται με online gaming παρά μόνο με ιντερνετ, torrents, streaming και προβολή ταινιών σε Smart TV μέσω plex αξίζει να δοκιμάσει κάτι άλλο? έχει να κερδίσει κάτι? (Ανεβάζω και στατιστικά της γραμμής αν βλέπετε κάτι περίεργο). ΕυχαριστώScreenshot_1.png.7dc208b65e0f184cfa9b8f097e0b3a57.png

Δημοσ.

Έχω το ίδιο μηχανάκι δύο χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Γρήγορο και σταθερό, έχω ξεχάσει τι σημαίνει αποσύνδεση. Ικανοποιητικό wi-fi.

Αφού μάλιστα δεν έχεις ειδικές απαιτήσεις, δεν αξίζει να ψαχτείς για κάτι άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...