Προς το περιεχόμενο

Dual Boot Tablet από ευρωπαϊκή αποθήκη

x_vagos_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ πως το λαπτοπ πλέον έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα λόγω όγκου και μέτριας οθόνης, οπότε ψάχνω ένα ταμπλετάκι (που στο μέλλον ίσως κάνω 2-in-1 με κάποια βάση πληκτρολόγιο).

Το χρησιμοποιώ κυρίως το βράδυ στο κρεβάτι πριν κοιμηθώ, για browsing στο feedly και πολλές ώρες youtube. Το πιο βαρύ task που θα κάνω είναι σχετικά ελαφρύ Lightroom. Όχι ολόκληρη διαχείριση βιβλιοθήκης, αλλά κάμποσα edits σε μια φωτό τη φορά.

Έχω δει στα 150 ευρώ περίπου το Chuwi Hi10 Plus και το Teclast X89 Plus II (και από Ευρωπαϊκή αποθήκη βεβαίως-βεβαίως).

Υπάρχει κάποια πιο vfm ή πιο ποιοτική επιλογή σε παρόμοια χρήματα; Δεν θα ήθελα να ανέβω πάνω από 180 τελική τιμή μαζί με θήκη-πληκτρολόγιο. Αλλιώς ποιο απ' τα δυο θα προτιμούσατε εσείς και γιατί;

Το dual boot το θέλω περισσότερο γιατί αν δεν με ικανοποιούν οι επιδόσεις σε windows θα μείνω με android που ξέρω πως με τα specs με τα οποία κυκλοφορούν τα dual boot (x8350 + 4gb ram) απλά θα πετάει το μηχάνημα ;) 

Ευχαριστώ εκ των προταίρων

Επεξ/σία από x_vagos_x
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικα τα dual boot αν και προτεινονται απο πολλους σπανια προσφερουν υψηλη αποδοση και στα 2 λειτουργικα. Συνηθως στο 1 λειτουργικο πασχουν και απλα το υποστηριζουν. Αν πας μονο σε android επιλογη εχεις πιο πολλες επιλογες. Οσον αφορα τα 2 αυτα μοντελα σε καλυπτουν για τη χρηση που θελεις, εχουν ιδια εκδοση. της chuwi εχει λιγο καλυτερη μπαταρια κ μεγαλυτερη οθονη (οποτε μια η αλλη) αλλα της Teclast εχει καλυτερο υλικο κατασκευης/σχεδιασμο συνολικα κ ειναι και ελαφρυτερο σαν συσκευη στο χερι κατα 100gr. (568gr vs 680gr)

Επεξ/σία από aces
  • Thanks 1

Καλησπερα στην παρεα.Κατοχος του chuwi hi 10/plus μονο τα καλυτερα εχω να πω.Το ταμπλετ ειναι ταχυτατο χωρις το παραμικρο προβλημα.Η τιμη που το βρηκες στα 150€ ειναι παρα πολυ καλη αρκει να δεις την τιμη του στο σκρουτζ (300€ χωρις το πληκτρολογιο).Απο teclast εχω καει απο θεμα μπαταριας οποτε δεν θα το προτεινα.Η μπαταρια του chuwi ειναι πολυ καλη.

• Like 2
  • Thanks 1

Στις 2/18/2018 στις 12:10 ΜΜ, aces είπε

Γενικα τα dual boot αν και προτεινονται απο πολλους σπανια προσφερουν υψηλη αποδοση και στα 2 λειτουργικα. Συνηθως στο 1 λειτουργικο πασχουν και απλα το υποστηριζουν. Αν πας μονο σε android επιλογη εχεις πιο πολλες επιλογες. Οσον αφορα τα 2 αυτα μοντελα σε καλυπτουν για τη χρηση που θελεις, εχουν ιδια εκδοση. της chuwi εχει λιγο καλυτερη μπαταρια κ μεγαλυτερη οθονη (οποτε μια η αλλη) αλλα της Teclast εχει καλυτερο υλικο κατασκευης/σχεδιασμο συνολικα κ ειναι και ελαφρυτερο σαν συσκευη στο χερι κατα 100gr. (568gr vs 680gr)

ναι, διαβάζοντας και βλέποντας reviews κι εγώ εκεί κατέληξα για τα περισσότερα μοντέλα. Σε αυτό ποντάρουν στα Windows και το Android "απλά υπάρχει", όντως.

Νομίζω θα δοκιμάσω το Chuwi...

11 ώρες πριν, MATEO73 είπε

Καλησπερα στην παρεα.Κατοχος του chuwi hi 10/plus μονο τα καλυτερα εχω να πω.Το ταμπλετ ειναι ταχυτατο χωρις το παραμικρο προβλημα.Η τιμη που το βρηκες στα 150€ ειναι παρα πολυ καλη αρκει να δεις την τιμη του στο σκρουτζ (300€ χωρις το πληκτρολογιο).Απο teclast εχω καει απο θεμα μπαταριας οποτε δεν θα το προτεινα.Η μπαταρια του chuwi ειναι πολυ καλη.

Ευχαριστώ για το input ;) Καλά, με skroutz δεν το συγκρίνω καν, υπάρχουν καλύτερες λύσεις σε τόσα λεφτά...

Επειδή δεν έχω εμπειρία με x8350 (μέχρι Z3735 είχα φτάσει με ένα Asus Transformer Pad), ένας Chrome με 5+tabs ανοιχτά την παλεύει;

• Like 1

Μην το λες αυτο για το android οτι απλα υπαρχει.Μια χαρα την κανει την δουλεια του το android.Το λεω αυτο γιατι εγω κατα κυριω λογο το android χρησιμοποιω και δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα χωρις κανενα κολλημα και με ολες τις εφαρμογες να ανταποκρινονται αψογα.Να το παρεις χωρις καμια σκεψη να εισαι σιγουρος οτι θα το ευχαριστηθεις και αν μπορεις αγορασετο με το πληκτρολογιο του το οποιο ειναι πολυ ευχρηστο και ομορφο.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεγαλη διαφορα τιμης παντως για αγορα απο Ελλαδα (295 ευρω) αν ητανε μεχρι 40-60 ευρω πιθανον να συνεφερε η επιλογη απο εδω.

Επεξ/σία από aces

Θα το πάρω παιδιά τέλος του μήνα που πληρώνομαι!

Παίζει να είναι κανείς που το έχει Νότια προάστια (Γλυφάδα-Ηλιούπολη) να κεράσω καφεδάκι να τεστάρω ένα-δυο πραγματάκια που θέλω; Να περάσω μια Lightroom σε Windows και μια-δυο εφαρμογές σε Android και να δω αν κολλάει, συγκεκριμένα.

σαν κάτοχος του Chuwi Hi10 Plus να πω ότι είμαι demi ευχαριστημένος

Στο browsing είχα πολλά προβλήματα, (άνοιγαν άδειες σελίδες),

εντέλει το ξεπέρασα χρησιμοποιώντας εξωτερικό usb wifi dongle.

(Η πλάκα είναι ότι στο usb wifi δείχνει ταχύτητα σύνδεσης 1-2 mbs ενώ στο internal 58 mbs,

παρόλα αυτά παίζει ομαλά με το usb κάτι που δεν μπορώ να πω για το άλλο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...