Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, maxdore217 είπε

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πως θεωρείς ότι η jvc έχει διορθώσει προβλήματα που η samy δεν μπόρεσε . 

Βασικά υποστηρίζεις απ' όσο έχω διαβάσει τα panel Va και καλά κάνεις ( αυτό όμως είναι ο γενικός Κανόνας των γνωστών όμως μοντέλων  ) στο ειδικό πήγες να την δεις από κοντά ? ( από τα ποστ σου σε κανένα δεν είπες είδα ! είπες θα κάνει...) ωστόσο έγραψε πίσω μέλος που την έχει και του την έπεσες ότι δεν είναι έτσι!

Να ξέρεις αν έχεις διαβάσει πολλά από τα προηγούμενα θέματα που έχουν ανοιχτεί ο powerup είχε αρκετή συνησφορά σε πολλά κομμάτια ( από αυτά που εσύ μετά λες ως επιχειρήματα) είχε πάει να δει από κοντά τα μοντέλα όπως έκανα και εγώ , αυτό το κρίνω από τα γραφόμενα του! που καταλαβαίνω τι λέει στο περίπου. 

Είπε μάλιστα  πίσω κάτι πολύ σωστό η τιμή max 450 € είναι ok ( κάνεις τις υποχωρήσεις σου και λες αυτή παίρνω και ξέρω γιατί την αγοράζω ) και τέλος όχι όμως είναι super και τέτοια εικόνα δεν έχουν άλλα μοντέλα μόνο από 800-900+ με την καμία .

Το έγραψα ξανά ο σκοπός είναι να πληροφορήσουμε τον αντίστοιχο αγοραστή όχι να τον ''μπλέξουμε '' επειδή εμείς θέλουμε να λέμε ότι πάντα αγοράζουμε τα καλύτερα.

Όλα σχετίζονται με την τιμή ( τώρα ναι είναι μια καλή τιμή σε ένα προϊόν vestel ) καμία σχέση δεν έχει η εικόνα της, ακόμα και ips πανελ όσο και να λες ότι δεν είναι έτσι .

Στην τελικά το μοντέλο αυτό έρχεται μόνο Ελλάδα ( μόνο εμείς είμαστε έξυπνη σε όλο το πλανήτη ? ) 

Μετρήσεις δεν έχουν γίνει ...εικόνες δεν μπαίνουν , πολύ λένε έχει κάποια μικροπροβλήματα  και τους λέμε μηδενιστές , στο τέλος έρχεται και δένει το αφοπλιστικό εντάξει 450€ έδωσες τι περίμενες ... πάμε καλά τι είναι ένας καφές τα 450€ να τα πεις εντάξει όλα καλά. 

Προφανώς όποιος πάρει tv σκοπεύει να την έχει περισσότερο από 3 χρόνια για αυτό πρέπει να λέμε και τα καλά και τα άσχημα. 

Συμφωνω με τα παραπανω απλα καποιες διευκρινησεις. :

α) Στο θεμα της εικονας και των χρωματων δεν εχω κανενα παραπονο (για τα χρηματα που εδωσα)δεν την συγκινω ομως με sony xe7096 που ηταν διπλα (και ΤΩΡΑ στοιχιζει 780€ ) γιατι η διαφορα ηταν σημαντικη κι σε ολα τα επιπεδα.Στα 600€ θα επερνα τηsony σαν το καλυτερο vfm στην τιμη αυτη.(Η sony με εντυπωσιασε και σε σχεση με την samsung s6100 και την lg στο ιδιο πανω κατω μπατζετ)

β) η κινηση ειναι το αδυνατο σημειο της (οπως συμβαινει και σε ολες τις tv με πανελ 50Ηrz) ο επεξεργαστης της δεν μπορει να βελτιωση πολυ το panel σε γρηγορες σκηνες ταινιας κι ειδικα στο ποδοσφαιρο οπου δεν εχουμε τοσο ομαλη κινηση και μια θολουρα αν ειναι γρηγορη η κινηση.Στην sony αυτο δεν φανηκε σε τοσο εντονο βαθμο γιατι κανει καλυτερη δουλεια ο επεξεργαστης.

γ) Το πανελ της jvc μου φανηκε ποιο λεπτο και ευαισθητο απο το πανελ sony και samsung γιαυτο θελει περισσοτερη προσοχη αν εχετε μικρα παιδια που την πειραζουν.

δ) το τηλεκοντρολ για μενα πολυ αβολο.

ε) Η jvc ειναι φασον της dixon απο το εργοστασιο vestal της Τουρκιας.Ερχετε στην Ελλαδα για τον kotsovolo με το μοντελο lt55k870 ενω κυκλοφορει και στην Αγγλια απο την dixon με το μοντελο lt55c870.

Δειτε εδω review απο χρηστες στην Αγγλια.

https://www.currys.co.uk/gbuk/tv-and-home-entertainment/televisions/televisions/jvc-lt-55c870-55-smart-4k-ultra-hd-led-tv-10167273-pdt.html

Οτι αλλο θελετε ρωτηστε.

Υ.Γ Οι ρυθμισεις μου( μετα τις προτασεις του what_if)

Λειτουργια: cinema

Εξοικονομιση ενεργειας: κλειστο

Προηγμενες ρυθμισεις εικονας:

Δυναμικη αντιθεση :κλειστο

Ελαττωση θορυβου :κλειστο

Θερμοκρασια χρωματος : κανονικο

Ζουμ σε εικονα :πληρες

Λειτουργια ταινιας :αυτοματα.

Αποχρωση δερματος : 0

Χρωματικη μετατωπιση : Κ_____°_____Π

Ηdmi πληρες φασμα        :κλειστο

Οι ρυθμισεις του lionheard75 μου εδειναν την εντυπωση οτι η εικονα αρχισε να κιτρινιζει επικινδυνα .

Αν θελετε να βαλετε τις ρυθμισεις μου να πειτε εντυπωσεις ή να προτεινετε να αλαξω κατι.

• Like 2
  • Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@powerup

μερικες παρατηρησεις για τις ρυθμισεις

Θερμοκρασια χρωματος : κανονικο (αυτο οταν το αλλαζεις (γιατι κανονικα ειναι σε θερμο) το Λειτουργια: cinema παραμενει η αλλαζει σε custom κλπ ,ουσιαστικα βαζεις cinema για να παει το gamma κοντα στα 2,2 που ειναι κ το ενδεδειγμενο για θεαση ταινιων κλπ σε σχετικα σκοτεινο περιβαλλον)

Ζουμ σε εικονα :πληρες (μπορεις να μας παεις τι αλλες επιλογες σου βγαζει;)

Λειτουργια ταινιας :αυτοματα. (τους αυτοματισμους γενικα απενεργοποιησε τους ,δεν κανουν κατι ουσιαστικο περα απο software τερτιπια που κατα βαση ξεγελανε το ματι κ χαλανε την οποια εικονα βγαζει το panel με σωστες ρυθμισεις)

Αποχρωση δερματος : 0 (αυτο ειναι το default στο cinema; αν οχι εικαζω οτι εχεις αλλαξει τον κορεμσο του κοκκινου)

Ηdmi πληρες φασμα        :κλειστο (καντο ανοιχτο ,ουσιαστικα του λες να δουλευει ολη την παλετα του μαυρου απο 0-255 οποτε εχεις αυξημενο κοντραστ κ μαυρο αν το υποστηριζει κ η πηγη)

συνιστω να μην πειραξεις καθολου brightness ,contrat k ρυθμιστικα χρωματος αν υπαρχουν ,αστα default οπως στα σεταρει το cinema mode)

αν εφαρμοζοντας αυτα η εικονα σου φαινεται σκοτεινη παιξε με το baclkight μεχρι να σε ικανοποιει (βαλε καμια σκοτεινη σκηνη στο pause k ρυθμισε το να μην σου κοβει πληροφορια αλλα να ειναι στο χαμηλότερο δυνατο)

οταν τα σεταρεις αυτα μπορεις σε παρακαλω ν ποσταρεις καμια φωτο να δουμε;

Επεξ/σία από what_if
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, AzaZyL είπε

Έχει DVB-T2? 

Nαι εχει.

6 ώρες πριν, what_if είπε

@powerup

μερικες παρατηρησεις για τις ρυθμισεις

Θερμοκρασια χρωματος : κανονικο (αυτο οταν το αλλαζεις (γιατι κανονικα ειναι σε θερμο) το Λειτουργια: cinema παραμενει η αλλαζει σε custom κλπ ,ουσιαστικα βαζεις cinema για να παει το gamma κοντα στα 2,2 που ειναι κ το ενδεδειγμενο για θεαση ταινιων κλπ σε σχετικα σκοτεινο περιβαλλον)

Ζουμ σε εικονα :πληρες (μπορεις να μας παεις τι αλλες επιλογες σου βγαζει;)

Λειτουργια ταινιας :αυτοματα. (τους αυτοματισμους γενικα απενεργοποιησε τους ,δεν κανουν κατι ουσιαστικο περα απο software τερτιπια που κατα βαση ξεγελανε το ματι κ χαλανε την οποια εικονα βγαζει το panel με σωστες ρυθμισεις)

Αποχρωση δερματος : 0 (αυτο ειναι το default στο cinema; αν οχι εικαζω οτι εχεις αλλαξει τον κορεμσο του κοκκινου)

Ηdmi πληρες φασμα        :κλειστο (καντο ανοιχτο ,ουσιαστικα του λες να δουλευει ολη την παλετα του μαυρου απο 0-255 οποτε εχεις αυξημενο κοντραστ κ μαυρο αν το υποστηριζει κ η πηγη)

συνιστω να μην πειραξεις καθολου brightness ,contrat k ρυθμιστικα χρωματος αν υπαρχουν ,αστα default οπως στα σεταρει το cinema mode)

αν εφαρμοζοντας αυτα η εικονα σου φαινεται σκοτεινη παιξε με το baclkight μεχρι να σε ικανοποιει (βαλε καμια σκοτεινη σκηνη στο pause k ρυθμισε το να μην σου κοβει πληροφορια αλλα να ειναι στο χαμηλότερο δυνατο)

οταν τα σεταρεις αυτα μπορεις σε παρακαλω ν ποσταρεις καμια φωτο να δουμε;

Η λειτουργια  cinema εχει προκαθορισμενες τις εξης ρυθμησεις:

Αντιθεση        : 90

Φωτεινοτητα: 50

Ευκρινεια.      : 45

Χρωμα.           : 50

Το backlite προκαθορισμενο στα :50

Θερμοκρασια χρωματος προκαθορισμενο στο : κανονικο αν βαλω θερμο κιτρινιζει .....το συμπαν.

(16:9,

Υποτιτλοι,

14:9,

14:9 ζοομ ,

4:3, 

Σινεμα 

Ποιο να επιλεξω?

Λειτουργια ταινιας :

αυτοματα ,κλειστο

επελεξα κλειστο.

Αποχρωση δερματος : 0 (προεπιλεγμενο)

Ηdmi πληρες φασμα  : ανοικτο (το επελεξα εγω)

Φωτο με κινητο δεν μπορω να βαλω γιατι αλιωνει τα χρωματα και φαινετε λιγο θολη η οθονη .

Αν κανει τις αλλαγες μπορει να βαλει φωτο ο lionheart75?

Α εβαλα κι πισω σε θυρα usb ενα λεντακι τυπουusb led light για να εχω οπιστιο φωτισμο για ν μην κουραζονται τα ματια στη παρακολουθηση ταινιων σε σκοτεινο περιβαλλον.

Εκανα μια προσπαθεια να τραβηξω στιγμιοτυπο οθονης απο το tv box που εχω συνδεδεμενη την tv και δεν μπορω να το ανεβασω γιατι ειναι 2,45mb και το οριο 2mb.

Επεξ/σία από powerup
Δημοσ.
3 ώρες πριν, powerup είπε

Nαι εχει.

Η λειτουργια  cinema εχει προκαθορισμενες τις εξης ρυθμησεις:

Αντιθεση        : 90

Φωτεινοτητα: 50

Ευκρινεια.      : 45

Χρωμα.           : 50

Το backlite προκαθορισμενο στα :50

Θερμοκρασια χρωματος προκαθορισμενο στο : κανονικο αν βαλω θερμο κιτρινιζει .....το συμπαν.

(16:9,

Υποτιτλοι,

14:9,

14:9 ζοομ ,

4:3, 

Σινεμα 

Ποιο να επιλεξω?

Λειτουργια ταινιας :

αυτοματα ,κλειστο

επελεξα κλειστο.

Αποχρωση δερματος : 0 (προεπιλεγμενο)

Ηdmi πληρες φασμα  : ανοικτο (το επελεξα εγω)

Φωτο με κινητο δεν μπορω να βαλω γιατι αλιωνει τα χρωματα και φαινετε λιγο θολη η οθονη .

Αν κανει τις αλλαγες μπορει να βαλει φωτο ο lionheart75?

Α εβαλα κι πισω σε θυρα usb ενα λεντακι τυπουusb led light για να εχω οπιστιο φωτισμο για ν μην κουραζονται τα ματια στη παρακολουθηση ταινιων σε σκοτεινο περιβαλλον.

Εκανα μια προσπαθεια να τραβηξω στιγμιοτυπο οθονης απο το tv box που εχω συνδεδεμενη την tv και δεν μπορω να το ανεβασω γιατι ειναι 2,45mb και το οριο 2mb.

οκ αφησε τις ρυθμισεις οπως σου τις εχει το cinema mode

Λειτουργια ταινιας : κλειστο

Ηdmi πληρες φασμα  : ανοικτο

η εικονα με ολες αυτες τις ρυθμισεις + το backlight που υποθετω ρυθμισες δεν σου φαινεται αρκετα καλυτερη απο οτι ειχε η tv οταν την πηρες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, what_if είπε

οκ αφησε τις ρυθμισεις οπως σου τις εχει το cinema mode

Λειτουργια ταινιας : κλειστο

Ηdmi πληρες φασμα  : ανοικτο

η εικονα με ολες αυτες τις ρυθμισεις + το backlight που υποθετω ρυθμισες δεν σου φαινεται αρκετα καλυτερη απο οτι ειχε η tv οταν την πηρες?

Φωτο απο την jvc μετα της ρυθμησεις εδω 

https://postimg.org/gallery/316dl6sze/ 

Πειτε εντυπωσεις ?

Επεξ/σία από powerup
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, powerup είπε

Φωτο απο την jvc μετα της ρυθμησεις εδω 

https://postimg.org/gallery/1ch8d1p8m/

εισαι σιγουρος οτι το link ειναι σωστο; μην μας δειχνεις printscreens ,βγαλε φωτο να δουμε πως δειχνει το οποιο περιεχομενο η τιβι σου

εσενα πως σου φαινεται σε σχεση με πριν της περασεις ολες αυτες τις ρυθμισεις

αλλα κ γενικοτερα ,σου αρεσει η εικονα της;

Επεξ/σία από what_if
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, what_if είπε

εισαι σιγουρος οτι το link ειναι σωστο;

εσενα πως σου φαινεται σε σχεση με πριν της περασεις ολες αυτες τις ρυθμισεις

αλλα κ γενικοτερα ,σου αρεσει η εικονα της;

Ειμαι σιγουρος εγω τουλαχιστων της βλεπω εσυ?

Εσυ θα μου πεις αν ειναι ενταξη στα ματια σου

To αλλαξα το link το σωστο ειναι:

https://postimg.org/gallery/316dl6sze/

Επεξ/σία από powerup
Δημοσ.
Μόλις τώρα, powerup είπε

Ειμαι σιγουρος εγω τουλαχιστων της βλεπω εσυ?

Εσυ θα μου πεις αν ειναι ενταξη στα ματια σου

μην μας δειχνεις printscreens ,βγαλε φωτο να δουμε πως δειχνει το οποιο περιεχομενο η τιβι σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να έχει και κάποιο αξιόλογο κινητό για να βγάλει καλή φωτό...Πάντος το μαύρο της είναι ολα τα λεφτά..τώρα σε θέμα κίνησης στην πρώτη φωτό το φύλλο πάνω αριστερά είναι θολό η ιδέα μου είναι?

Επεξ/σία από georsev
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε powerup ,υποθετω εχεις καποιο android box κ τραβας στιγμιοτυπα απο οτι βλεπεις εκει 

αυτο μας δειχνει το περιεχομενο που βλεπεις

δεν μας δειχνει πως προβαλει η τιβι σου αυτο που βλεπεις

Επεξ/σία από what_if
  • Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, what_if είπε

φιλε powerup ,υποθετω εχεις καποιο android box κ τραβας στιγμιοτυπα απο οτι βλεπεις εκει 

Ακριβως, αυτο μας δειχνει την ποιοτητα του Player και οχι της τηλεορασης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, what_if είπε

Αυτο νομιζω οτι βλεπω κι εγω στην tv .Στιγμιοτυπο οθονης ειναι.

Δεν εχει καμια σχεση η φωτο με αυτο που βλεπω αλιωνοντε τα χρωματα κι εχει θολουρα ενω εγω τα βλεπω οπως στα screenprint(η ετσι νομιζω ?λες να ειναι αυταπατη ?)

Υπαρχει δηλαδη περιπτωση ο player να ειναι καλος και η tv να τα δειχνει χαλια και το αντιστροφο.(εγω επαναλαμβανω οτι βλεπω αυτο που δειχνει το screenprint με λιγο bliding στις ακρες σε σκοτεινες σκηνες) .

Επεξ/σία από powerup
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ξερουμε βρε οτι βλεπεις αυτες τις φωτο

απλα τραβωντας screenshot εμεις βλεπουμε πως τα δειχνει το monitor μας

εμεις θελουμε να τραβηξεις φωτο για να δουμε πως τα προβαλει η τηλεοραση σου κ να πουμε μια πολυ επιφανειακα αποψη

πες μας ομως εσυ που εχεις δει κ καλες τηλεορασεις κ τωρα που η τιβι σου ειναι στις βασικες ρυθμισεις σωστη 

σε ικανοποιει; βλεπεις ασθενικα χρωματα η μουντη εικονα ,στην κινηση προφανως κ δεν μπορει να γινει κατι

προσπαθουμε να καταλαβουμε αν η τιβι εχει καποιο προβλημα απεικονισης η οχι

Επεξ/σία από what_if
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, what_if είπε

το ξερουμε βρε οτι βλεπεις αυτες τις φωτο

απλα τραβωντας screenshot εμεις βλεπουμε πως τα δειχνει το monitor μας

εμεις θελουμε να τραβηξεις φωτο πως τα προβαλει η τηλεοραση σου για να πουμε πολυ επιφανειακα μια αποψη

πες μας ομως εσυ που εχεις δει κ καλες τηλεορασεις κ τωρα που η τιβι σου ειναι στις βασικες ρυθμισεις σωστη 

σε ικανοποιει; βλεπεις ασθενικα χρωματα η μουντη εικονα ,στην κινηση προφανως κ δεν μπορει να γινει κατι

προσπαθουμε να καταλαβουμε αν η τιβι εχει καποιο προβλημα απεικονισης η οχι

Θεωρω οτι η εικονα ειναι το πιο δυνατο της σημειο, επισης οτι υπαρχει μια βελτιωση μετα απο τις ρυθμησεις που εκανα και ευχαριστω τον what_if .Τωρα σε καποια video του youtube η κινηση παει καρε καρε κι πιξελιαζει κι σε αργη κινηση ,αλλα αυτο μπορει να εχει να κανει με χαμηλο bitrate.

Κι σε καποια αλλα βιντεο σα να αναβοσβηνε το ασπρο σαν ιριδισμο σε καποιες επιφανειες.

Φωτο δεν θα ανεβασω γιατι ενω βλεπω μοβ φωτογραφιζω μοβ εμφανιζετε ...ροζ μαλιστα ...θολο ροζ.

Αυτα οτι θελετε ρωτατε .Σας κουρασα κι με το μπλα μπλα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...