what_if Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 οποιος κατοχος θελει ,εχω ποσταρει πιο πισω βασικες ρυθμισεις που ισχυουν για ολες τις tv ας ποσταρει καμια φωτο για να ξεμπλεξουμε επιτελους με αυτο το μοντελο κ τους μυθους που το περιβαλλουν
powerup Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, kostas123pao είπε Κάποιος που την έχει μπορεί να βάλει μια κόκκινη εικόνα και να μας πει αν φαίνεται ροζ? Η εικονα του κοκκινου (στο youtube που εκανα τεστ )ειναι κοκκινο κι οχι ροζ.(εκτος αν εχω αχρωματοψια, κατι που ομως δεν διεγνωσε προσφατα ο οφθαλμιατρος μου). Εσυ μπορεις να πας στο καταστημα και ζητησεις να δεις αν ειναι στις ρυθμισεις δυναμικο και λειτουργια καταστηματος (αυτο σημενει οτι η αντιθεση ειναι στο τερμα ( 100 )και τα χρωματα χανουν την ζωντανια τους.(Αν σου δωσει την δυνατοτητα αυτη το καταστημα ). Μπορεις κι να βαλεις ενα δικο σου στικακι με ταινια 4κ και 1080p να δεις πως παιζει (αυτο δε νομιζω να στο αρνηθουν). 2
liovag Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 41 λεπτά πριν, what_if είπε οποιος κατοχος θελει ,εχω ποσταρει πιο πισω βασικες ρυθμισεις που ισχυουν για ολες τις tv ας ποσταρει καμια φωτο για να ξεμπλεξουμε επιτελους με αυτο το μοντελο κ τους μυθους που το περιβαλλουν Δυστυχώς δεν γίνεται με φωτό από κινητό.. Δοκίμασα να βγάλω για να σας δείξω την θολούρα που ανέφερα αλλά δεν.. Λογικά αυτό το μοντέλο θα υπάρχει στα περισσότερα καταστήματα, οπότε καλό είναι ο ενδιαφερόμενος να πάει να ρίξει μια ματιά..
cabdik Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Στις 19/2/2018 στις 9:12 ΜΜ, lionheart75 είπε ............ Οπώς πολύ σωστά είπε και ο @what_if την tv την χρησιμοποιούν κυρίως τα παιδιά και εγώ βλέπω σειρές κυρίως αργά το βράδι που την απελευθερώνουν αν δεν βαρεθώ βέβαια και δεν τις δώ ξάπλα στην j6200 στο δωμάτιο. ΜΑ κι εσυ....!! εχεις την J6200 και καθεσαι στην JVC να δεις ταινιες.....???? εισαι σοβαρος? απο τα καλυτερα -σε μπατζετ TV- πανελ εχει η J6200. τα τελευταια 3 χρονια δεν εχω δει καμια τηλεοραση κατω των 1000€, που να εχει καλυτερη εικονα και κινηση.....!!!! 1
what_if Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, cabdik είπε ΜΑ κι εσυ....!! εχεις την J6200 και καθεσαι στην JVC να δεις ταινιες.....???? εισαι σοβαρος? απο τα καλυτερα -σε μπατζετ TV- πανελ εχει η J6200. τα τελευταια 3 χρονια δεν εχω δει καμια τηλεοραση κατω των 1000€, που να εχει καλυτερη εικονα και κινηση.....!!!! τα σπασιματα στην κινηση χωρις προφανη λογο εξαιτιας του απαραδεκτου soc τα εχεις δει; επειδη την ειχα κ εγω την συγκεκριμενη κ ναι υπεροχο panelακι κ απαραδεκτη samsung 1
cabdik Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, what_if είπε τα σπασιματα στην κινηση χωρις προφανη λογο εξαιτιας του απαραδεκτου soc τα εχεις δει; επειδη την ειχα κ εγω την συγκεκριμενη κ ναι υπεροχο panelακι κ απαραδεκτη samsung που εχεις σπασιματα..? Σε τι αρχειο? και μεταδοση απο που?
lionheart75 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, cabdik είπε ΜΑ κι εσυ....!! εχεις την J6200 και καθεσαι στην JVC να δεις ταινιες.....???? εισαι σοβαρος? απο τα καλυτερα -σε μπατζετ TV- πανελ εχει η J6200. τα τελευταια 3 χρονια δεν εχω δει καμια τηλεοραση κατω των 1000€, που να εχει καλυτερη εικονα και κινηση.....!!!! Φίλε μου το panel πράγματι είναι εξαιρετικό αλλά το soc της είναι απαράδεκτο. Σέρνεται απίστευτα στο μενού της και κάποιες φορές είναι αδύνατο να κάνεις το οτιδήποτε. Την κλείνεις και την ξανανοίξεις μπας και καταφέρεις να κάνεις αυτό που θέλεις, π.χ να την συνδέσεις στο ασύρματο δίκτυο, να βάλεις μια ταινία να παίξει από τον σκληρό, το οτιδήποτε. Τι να το κάνω να έχει εξαιρετικό panel αλλά τις μισές φορές να θέλω να την πετάξω από το παράθυρο; Για την ποιότητα κατασκευής απλά δεν υπάρχει. Χάλια συναρμογή πλαστικών, τριγμοί και όπως έχω ξαναπεί κενό στη δικιά μου σε ένα σημείο ανάμεσα στο panel και το πλαστικό γύρω - γύρω. Σίγουρα αυτό δεν θα συμβαίνει μόνο στην δικιά μου μιας και η ποιότητα υλικών είναι το λιγότερο απαράδεκτη. Θάβουμε λοιπόν μια τηλεόραση που έχει καλή εικόνα, είναι 4k RGB, Va panel, μενού που τρέχει απροβλημάτιστα, καλό ήχο και ένα κάρο συνδέσεις και κοστίζει 450 ευρώ τη στιγμή που μια samsung FHD διετίας αγορασμένη σε προσφορά στα 599 έχει εξαιρετικό Panel αλλά σε όλα τα υπόλοιπα χωλαίνει... Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από lionheart75
georsev Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Και επανερχόμαστε στο θέμα μας...άτομο που έχει από τα καλύτερα πάνελ του 2016 δεν ενοχλήθηκε η δεν παρατήρησε τόσο δραματική διαφορά στην εικόνα που να το ενοχλήσει αλλά έκανε στην άκρη ένα πάνελ λόγο του άθλιου socket που έχει η συγκεκριμένη samsung...και την θαβουν μερικοί μερικοί χωρίς καν να την δουν από κοντα η όσοι την έχουν δει και λένε για την πιστότητα των χρωμάτων που δεν έχει ενώ δεν έχουν calibrari η δεν έχουν καθήσει να ψαχουλεψουν τα demo που έχουν στα μαγαζιά τι σκατα ρυθμίσεις έχουν βαλει...γιατί άμα η αντίθεση είναι λάθος τότε δεν είναι στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά κάποιος τις έχει πειράξει...
maxdore217 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, what_if είπε τα σπασιματα στην κινηση χωρις προφανη λογο εξαιτιας του απαραδεκτου soc τα εχεις δει; επειδη την ειχα κ εγω την συγκεκριμενη κ ναι υπεροχο panelακι κ απαραδεκτη samsung Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πως θεωρείς ότι η jvc έχει διορθώσει προβλήματα που η samy δεν μπόρεσε . Βασικά υποστηρίζεις απ' όσο έχω διαβάσει τα panel Va και καλά κάνεις ( αυτό όμως είναι ο γενικός Κανόνας των γνωστών όμως μοντέλων ) στο ειδικό πήγες να την δεις από κοντά ? ( από τα ποστ σου σε κανένα δεν είπες είδα ! είπες θα κάνει...) ωστόσο έγραψε πίσω μέλος που την έχει και του την έπεσες ότι δεν είναι έτσι! Να ξέρεις αν έχεις διαβάσει πολλά από τα προηγούμενα θέματα που έχουν ανοιχτεί ο powerup είχε αρκετή συνησφορά σε πολλά κομμάτια ( από αυτά που εσύ μετά λες ως επιχειρήματα) είχε πάει να δει από κοντά τα μοντέλα όπως έκανα και εγώ , αυτό το κρίνω από τα γραφόμενα του! που καταλαβαίνω τι λέει στο περίπου. Είπε μάλιστα πίσω κάτι πολύ σωστό η τιμή max 450 € είναι ok ( κάνεις τις υποχωρήσεις σου και λες αυτή παίρνω και ξέρω γιατί την αγοράζω ) και τέλος όχι όμως είναι super και τέτοια εικόνα δεν έχουν άλλα μοντέλα μόνο από 800-900+ με την καμία . Το έγραψα ξανά ο σκοπός είναι να πληροφορήσουμε τον αντίστοιχο αγοραστή όχι να τον ''μπλέξουμε '' επειδή εμείς θέλουμε να λέμε ότι πάντα αγοράζουμε τα καλύτερα. Όλα σχετίζονται με την τιμή ( τώρα ναι είναι μια καλή τιμή σε ένα προϊόν vestel ) καμία σχέση δεν έχει η εικόνα της, ακόμα και ips πανελ όσο και να λες ότι δεν είναι έτσι . Στην τελικά το μοντέλο αυτό έρχεται μόνο Ελλάδα ( μόνο εμείς είμαστε έξυπνη σε όλο το πλανήτη ? ) Μετρήσεις δεν έχουν γίνει ...εικόνες δεν μπαίνουν , πολύ λένε έχει κάποια μικροπροβλήματα και τους λέμε μηδενιστές , στο τέλος έρχεται και δένει το αφοπλιστικό εντάξει 450€ έδωσες τι περίμενες ... πάμε καλά τι είναι ένας καφές τα 450€ να τα πεις εντάξει όλα καλά. Προφανώς όποιος πάρει tv σκοπεύει να την έχει περισσότερο από 3 χρόνια για αυτό πρέπει να λέμε και τα καλά και τα άσχημα. 3
cabdik Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) κοιτα.... αν παρω τοις μετρητοις αυτο που μου περιγραφεις, θα σου πως πως ....ΟΧΙ, δεν εχω τοσο απιστευτα αργη μεταβαση στα μενου, και κολληματα σε player, ειτε απο στικακι, ειτε απο το δικτυο μου, ειτε απο NETFLIX που χρησιμοποιω τους τελευταιους μηνες. δεν λεω οτι ειναι Η γρηγοροτερη σε μεταβασεις στα μενου, αλλα και οι αλλες τηλεορασεις που εχω (LM620S - D550 - UJ630V) δεν μπορω να πω οτι τις λες και σβελτες.................!!!!! δεν εχω δει ακομα καμια τηλεοραση που να ειναι οσο γρηγορη θελω εγω στα μενου. αλλα αυτο που θελω εγω ειναι η ταχυτητα της σκεψης.....!! δεν μετραει...!! παντως τα κολληματα που λες, και οπως το φανταζομαι, μιας και εχω την J6200, δεν μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινουν. μηπως υπαρχει και τεχνικο ζητημα? το εχεις ψαξει? EDIT παιδια, γενικοτερα, μην ψαχνετε να βρειτε ΤΕΛΕΙΑ τηλεοραση, και κυριως σε χαμηλα μπατζετ, κατω των 1000€...!! ΔΕΝ υπαρχει. ολες εχουν τα θεματα τους. αλλες με το ψευδο4Κ πανελ, αλλες με την κινηση, επειδη πλεον οι φθηνες ειναι ολες 60ΗΖ πανελ και βασιζονται σε διαφορες τεχνικες πολ/σμου ΗΖ, αλλες εχουν αργα SoC, αλλες εχουν ποιοτητα κατασκευης χαρτιου, αλλες εχουν προβληματα clouding, κλπ κλπ κλπ κλπ.......!!! ακομα και 5000€ τηλεοραση να παρεις σημερα, κατι θα βρεις....!! Δυστυχως τελειο δεν υπαρχει. αυτο που ψαχνουμε ολοι, ειναι το VFM...!! Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από cabdik 5
lionheart75 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, cabdik είπε κοιτα.... αν παρω τοις μετρητοις αυτο που μου περιγραφεις, θα σου πως πως ....ΟΧΙ, δεν εχω τοσο απιστευτα αργη μεταβαση στα μενου, και κολληματα σε player, ειτε απο στικακι, ειτε απο το δικτυο μου, ειτε απο NETFLIX που χρησιμοποιω τους τελευταιους μηνες. δεν λεω οτι ειναι Η γρηγοροτερη σε μεταβασεις στα μενου, αλλα και οι αλλες τηλεορασεις που εχω (LM620S - D550 - UJ630V) δεν μπορω να πω οτι τις λες και σβελτες.................!!!!! δεν εχω δει ακομα καμια τηλεοραση που να ειναι οσο γρηγορη θελω εγω στα μενου. αλλα αυτο που θελω εγω ειναι η ταχυτητα της σκεψης.....!! δεν μετραει...!! παντως τα κολληματα που λες, και οπως το φανταζομαι, μιας και εχω την J6200, δεν μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινουν. μηπως υπαρχει και τεχνικο ζητημα? το εχεις ψαξει? Δεν είμαι ο μόνος που αναφέρει αυτά τα ζητήματα, μάλλον εσύ αποτελείς την εξαίρεση αν σε όλα τρέχει απροβλημάτιστα η δικιά σου. Όπως και να χει για να μην το συνεχίσουμε μιας και δεν πρόκειται να βγει άκρη, εγώ προσωπικά έχοντας και την j6200 για να συγκρίνω η jvc είναι πολύ καλή και δεν είδα ότι έχασα κάπου, τουναντίον. Δεν προσπαθώ να πείσω κανένα όμως δεν μπορώ και να ανεχτώ σχόλια του τύπου "σάπια - σκουπίδι" κλπ. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, το αντίθετο ισχύει. Αν μπορούσα να πούλαγα την j6200 σε μία ικανοποιητική τιμή χωρίς να μπω και μέσα θα την έδινα χτες αλλά λυπάμαι αυτόν που θα την πάρει. 3
cabdik Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) OK, ειναι δεκτη η αποψη σου. αφου δεν σε ικανοποιει εσενα εμας μας περισσευει ο λογος....!! δεν υπαρχει κανενα θεμα. τις αποψεις μας λεμε. υπαρχει και φορουμ με ειδικο θεμα με το συγκεκριμενο μοντελο, παντως, που μπορεις να απευθυνθεις για περαιτερω λεπτομερειες και εντυπωσεις. ΑΝ θες να βγαλεις και καποια ακρη, μηπως τυχον και ειναι καποιο τεχνικο (hardware) προβλημα. ΕΔΙΤ. αφου απαντησες για το AVclub, θεωρησε οτι δεν το εγραψα το παραπανω...!! την JVC παντως -για να μην ξεφευγουμε και απο το θεμα,- θα ηθελα να πεταχτω να την δω απο κοντα στον Κωτσο. να εχω προσωπικη εικονα. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από cabdik 1
what_if Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) @cabdik δεν συζηταμε για παραξενια κ να θες ολα να γινονται αστραπιαια ,αυτο που λεμε εμεις κ πολλοι κατοχοι στο avclub ειναι οτι η τιβι καποιες φορες εχει φοβερη υστερηση κ κολληματα ακομα κ οταν αλλαζες πχ source η στο menu της k αυτο συνεβαινε οταν εκανε καθαρο boot k οχι resume ,γενικοτερα το soc παρολο που ειναι 4 core δεν ειναι για πολλα πολλα κ το προβλημα δεν εφτιαξε παρολα τα πολλα updates της samsung, εβλεπα καποιες φορες κολληματα στην κινηση σε streaming (χωρις να υπαρχει προβλημα καθως εχω buffering 400mb στο kodi μου) αλλα κ σε mkv ,εικαζω οτι συνεβαινε οταν η tv εκανε κ κατι αλλο απο πισω πχ updates ,γενικοτερα δεν χρησιμοποιουσα το smart της επειδη εχω χ86 κουτακι που παιζει ακομα κ σημερα απροβληματιστα την τηλεοραση δεν την εχω πια ,επεσε κ εσπασε το panel της ,οσα γραφω ειναι απο εμπειρια σχεδον 3 χρονων @maxdore217 μην βαζεις στο στομα μου λογια που δεν ειπα ,δεν ειπα πουθενα οτι η jvc ειναι απροβληματιστη ουτε οτι συγκρινεται με πολυ ακριβοτερα μοντελα αυτο που λεω οτι τοσοι κατοχοι κ τοσα νηματα δεν εχει αναφερθει προβλημα ουτε με την φωτεινοτητα ουτε με τα χρωματα κ εικαζω οτι ο lionheart της εχει τερματισει λανθασμενα το κοντραστ για αυτο κ οι προβληματικες φωτο, αυτο που λεω ειναι οτι δεν νομιζω οτι ειναι τοσο σκατα οσο θελετε να την παρουσιαζετε ορισμενοι , ουτε οτι οι επωνυμες που υποστηριζετε ειναι τοσο καλυτερες κ απροβληματιστες για να αξιζουν τα αρκετα παραπανω λεφτα που ζητανε οσο για τον powerup ουτε το ξερω το παλικαρι ουτε αμφισβητω τα οσα λεει η διαφορα μας ειναι οτι εσυ χρησιμοποιεις τα οσα γραφει για να πεις με λιγα λογια σκατα ειναι αλλα καλη για 450 ευρω,δεν ειπε τπτ τετοιο ο ανθρωπος ps τωρα σοβαρα πιστευεις οτι ενα va panel μπορει να ειναι χειροτερο απο ενα ips αν το κοιτας στις "επιτρεπομενες" γωνιες; ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- προς υπερασπιση της j6200 k παρολα τα θεματακια της ,το πανελ ηταν τοσο καλο κ η αγορα εχει μετατοπιστει τοσο προς το χειροτερο απο αποψεως vfm που αν σημερα εβρισκα 55αρα σε λογικα λεφτα την χτυπαγα κ ελεγα κ ευχαριστω Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από what_if 2
cabdik Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, what_if είπε @cabdik δεν συζηταμε για παραξενια κ να θες ολα να γινονται αστραπιαια ,αυτο που λεμε εμεις κ πολλοι κατοχοι στο avclub ειναι οτι η τιβι καποιες φορες εχει φοβερη υστερηση κ κολληματα ακομα κ οταν αλλαζες πχ source η στο menu της k αυτο συνεβαινε οταν εκανε καθαρο boot k οχι resume ,γενικοτερα το soc παρολο που ειναι 4 core δεν ειναι για πολλα πολλα κ το προβλημα δεν εφτιαξε παρολα τα πολλα updates της samsung, εβλεπα καποιες φορες κολληματα στην κινηση σε streaming (χωρις να υπαρχει προβλημα καθως εχω buffering 400mb στο kodi μου) αλλα κ σε mkv ,εικαζω οτι συνεβαινε οταν η tv εκανε κ κατι αλλο απο πισω πχ updates ,γενικοτερα δεν χρησιμοποιουσα το smart της επειδη εχω χ86 κουτακι που παιζει ακομα κ σημερα απροβληματιστα την τηλεοραση δεν την εχω πια ,επεσε κ εσπασε το panel της ,οσα γραφω ειναι απο εμπειρια σχεδον 3 χρονων επειδη ειμαι κι εκει μελος, (aka ennia), εχω διαβασει (και γραψει) αρκετα σχολια. δεν θελω να συνεχισουμε το offtopic θεμα, για ενα παλιοτερο ετσι κι αλλιως μοντελο, που δεν υπαρχει πλεον στην αγορα. δεν εχει νοημα. περιμενω να δω τα νεοτερα μοντελα, τι εχουν αν δωσουν. γιατι πλεον με την ταχυτητα των εξελιξεων, η 3-4ετια στις τηλεορασεις φαινεται οτι ειναι το οριο αλλαγης. ΥΓ πανω σε αυτο που συμπληρωσε ο what_if, κι εγω ειχα στο μυαλο μου καποια στιγμη, να πηγαινα σε 50-55" J6200, αλλα με ενα δυνατο Android TV box, να παιζει απο πισω, για να καλυπτω ολες τις τελευταιες απαιτησεις...!! Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από cabdik 1
lionheart75 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, cabdik είπε επειδη ειμαι κι εκει μελος, (aka ennia), εχω διαβασει (και γραψει) αρκετα σχολια. δεν θελω να συνεχισουμε το offtopic θεμα, για ενα παλιοτερο ετσι κι αλλιως μοντελο, που δεν υπαρχει πλεον στην αγορα. δεν εχει νοημα. περιμενω να δω τα νεοτερα μοντελα, τι εχουν αν δωσουν. γιατι πλεον με την ταχυτητα των εξελιξεων, η 3-4ετια στις τηλεορασεις φαινεται οτι ειναι το οριο αλλαγης. ΥΓ πανω σε αυτο που συμπληρωσε ο what_if, κι εγω ειχα στο μυαλο μου καποια στιγμη, να πηγαινα σε 50-55" J6200, αλλα με ενα δυνατο Android TV box, να παιζει απο πισω, για να καλυπτω ολες τις τελευταιες απαιτησεις...!! Nα πάς αν μπορείς να την δείς την JVC του τίτλου να μας πείς και εσύ την άποψή σου. Η J6200 που έχω είναι η 50άρα. Σκέφτομαι και εγώ καιρό να πάρω ένα android box μπας και ησυχάσω τουλάχιστον από τα κολλήματα στο smart κομμάτι της. Αν έχετε να προτείνετε κανένα καλό vfm θα ήθελα να μου πείτε σε pm για να μην χαλάσουμε άλλο το νήμα. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από lionheart75
Προτεινόμενες αναρτήσεις