Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδες τι εχετε τρελαθει ; 450ε κανει η εν λογο τηλεοραση χαλαρωστε. Δεν θα την παρει καποιος που εχει απαιτησεις και για οσους θελουν κατι που απλα να ειναι 4k δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ασχημη επιλογη.

• Like 1
  • Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το ότι προσπαθούμε να συγκρίνουμε και να αξιολογήσουμε την τηλεόραση μέσο φωτογραφίας από κινητό αυτό μας ξεπερνάει.....

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι ενδιαφέρεστε να πάρετε μια vfm 4K τηλεόραση πηγαίνετε να την δείτε από κοντά, με τις φωτογραφίες δεν γίνεται δουλειά και κακώς που ασχολήθηκα με φωτογραφίες από το κινητό καθώς μόνο κακό έκανα, έδωσα τροφή σε κάποιους χωρίς να υπάρχει λόγος και φυσικά αναλώθηκα σε σχόλια και διαμάχες που στην τελική δεν θα έπρεπε καν να με απασχολεί μιας και την τηλεόραση την έχω και δεν το μετάνιωσα καθόλου.

Επίσης την συγκεκριμένη την έχουμε πάρει αρκετά άτομα και από τα 3 νήματα που έχουν ανοίξει από τον Νοέμβριο και ΟΛΟΙ είμαστε ικανοποιημένοι. Όλοι προφανώς άσχετοι, τυφλοί και με ελάχιστες απαιτήσεις σύμφωνα με τα λεγόμενα κάποιων.

Είμαι σίγουρος ότι αν δεν έχετε τρελές απαιτήσεις από μια τηλεόραση που δίνεται στα 450€ θα μείνετε πολύ ευχαριστημένοι απο την εικόνα σε σχέση ακόμα και με ακριβότερες τηλεοράσεις αυτής.

Τώρα αν έχετε τρελές απαιτήσεις και ψάχνετε ψύλλο στα άχυρα τότε μην μπείτε στον κόπο να πάτε να την δείτε. Δεν κάνει για σας και θα πρέπει να χώσετε πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. ;) 

Αυτά και δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο με το νήμα καθώς ότι feedback είχα να δώσω το έκανα με το παραπάνω νομίζω. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lionheart75 είπε

Διευκρηνησεις απο ενα ακομη κατοχο:

α)Η τβ για 419€ ,που την πηρα, και αυτα που δινει ειναι νfm για ΜΕΝΑ.

β) Δεν μπορω να την συγκρινω τωρα με αλλες tv 600-700€( p.x sony 7096 790€) γιατι ειναι αλλη κατηγορια τιμων(οπως και την sony 7096 με την sony xe 9000 που εχουν διαφορες μεγαλες οπως  εχουν  jvc με sony7096)

3) καθε υποψηφιος αγοραστης εχει δυο πραγματα να λαβει υποψιν του.

α) το τι βλεπουν τα ματια του(αν κι μπορει να ξεγελαστουν απο τις ρυθμησεις της tv κι το φωτισμο του καταστηματος [ips panel θελει φωτισμο va panel θελει χαμηλο φωτισμο]

β) το μπατζετ που διαθετει (αν ειναι χωρις περιορισμο ικανοποιει το παραπανω κρητιριο,αν ειναι περιορισμενο κανει συμβιβασμους στο τι αρεσει στα ματια του)

Αν εχει ταβανι τα 450 παει σε f&U, toshiba,tomson,sharp kαι jvc.(απο αυτες θεωρω την jvc προσωπικα vfm)

Aν εχει μπατζετ 600-700€ αγοραζει μια απο τις philips ,samsung η sony (αν ποτε κατεβει στα 600-650€).

Αρα με κριτηριο τα ματια του και την τσεπη του αποφασιζει ο καθενας.

Επεξ/σία από powerup
  • Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, powerup είπε

Διευκρηνησεις απο ενα ακομη κατοχο:

α)Η τβ για 419€ ,που την πηρα, και αυτα που δινει ειναι νfm για ΜΕΝΑ.

β) Δεν μπορω να την συγκρινω τωρα με αλλες tv 600-700€( p.x sony 7096 790€) γιατι ειναι αλλη κατηγορια τιμων(οπως και την sony 7096 με την sony xe 9000 που εχουν διαφορες μεγαλες οπως  εχουν  jvc με sony7096)

3) καθε υποψηφιος αγοραστης εχει δυο πραγματα να λαβει υποψιν του.

α) το τι βλεπουν τα ματια του(αν κι μπορει να ξεγελαστουν απο τις ρυθμησεις της tv κι το φωτισμο του καταστηματος [ips panel θελει φωτισμο va panel θελει χαμηλο φωτισμο]

β) το μπατζετ που διαθετει (αν ειναι χωρις περιορισμο ικανοποιει το παραπανω κρητιριο,αν ειναι περιορισμενο κανει συμβιβασμους στο τι αρεσει στα ματια του)

Αν εχει ταβανι τα 450 παει σε f&U, toshiba,tomson,sharp kαι jvc.(απο αυτες θεωρω την jvc προσωπικα vfm)

Aν εχει μπατζετ 600-700€ αγοραζει μια απο τις philips ,samsung η sony (αν ποτε κατεβει στα 600-650€).

Αρα με κριτηριο τα ματια του και την τσεπη του αποφασιζει ο καθενας.

κατ αρχας το να σβηνεις τα γραφομενα καποιου αλλου ειναι αγενες (παρενθεντικα αυτο χωρις καμια διαθεση διαμαχης)

τωρα για τα οσα γραφεις δεν ειναι ακριβως ετσι

αυτη την στιγμη κατω απο 800€ υπαρχουν ελαχιστες va τηλεορασεις 

κ αυτες που υπαρχουν δεν ειναι κ στις καλυτερες τιμες που εχουν υπαρξει

προσωπικα αν αγοραζα τωρα θα επαιρνα την jvc κ θα ελεγα κ ευχαριστω ,γιατι 300€ διαφορα με τις γνωστες sony δεν νομιζω οτι δικαιολογουνται σε καμια περιπτωση 

απο εκει κ περα ο καθενας ξερει τι ειναι διατεθημενος να πληρωσει για να παρει καποιο ποσοστο καλυτερης εικονας 

το ζητημα ειναι να τα βλεπεις ολα αυτα ανεπηρεαστος απο μαρκες κ υποτιθεμενες ποιοτητες κλπ

δεν νομιζω οτι χρειαζεται να αναφερω περιστατικα οπως επωνυμες καιγονται μεσα στον μηνα η κανουν σαν ποπ κορν που σκαει κ αλλα τετοια ωραια

καλως η κακως οι τηλεορασεις δεν ειναι επενδυσεις οπως παλιοτερα κ η ποιοτικη διαφορα μεταξυ επωνυμων κ μη τεινει να εξαλειφθει

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, what_if είπε

κατ αρχας το να σβηνεις τα γραφομενα καποιου αλλου ειναι αγενες (παρενθεντικα αυτο χωρις καμια διαθεση διαμαχης)

τωρα για τα οσα γραφεις δεν ειναι ακριβως ετσι

αυτη την στιγμη κατω απο 800€ υπαρχουν ελαχιστες va τηλεορασεις 

κ αυτες που υπαρχουν δεν ειναι κ στις καλυτερες τιμες που εχουν υπαρξει

προσωπικα αν αγοραζα τωρα θα επαιρνα την jvc κ θα ελεγα κ ευχαριστω ,γιατι 300€ διαφορα με τις γνωστες sony δεν νομιζω οτι δικαιολογουνται σε καμια περιπτωση 

απο εκει κ περα ο καθενας ξερει τι ειναι διατεθημενος να πληρωσει για να παρει καποιο ποσοστο καλυτερης εικονας 

το ζητημα ειναι να τα βλεπεις ολα αυτα ανεπηρεαστος απο μαρκες κ υποτιθεμενες ποιοτητες κλπ

δεν νομιζω οτι χρειαζεται να αναφερω περιστατικα οπως επωνυμες καιγονται μεσα στον μηνα η κανουν σαν ποπ κορν που σκαει κ αλλα τετοια ωραια

καλως η κακως οι τηλεορασεις δεν ειναι επενδυσεις οπως παλιοτερα κ η ποιοτικη διαφορα μεταξυ επωνυμων κ μη τεινει να εξαλειφθει

Διευκρινιζω οτι το σβησιμο εγινε απο λαθος κι οχι σκοπιμα δεν εχω τιποτα με κανενα.

Εγω ειπα οτι εκφραζω προσωπικες αποψεις οπως κι εσυ γραφεις  προσωπικες αποψεις .

Λες δεν ειναι ακριβος ετσι τα πραγματα και παραθετεις αυτα που εγραψα εγω πριν καποια ποστ.:

"Να πουμε οτι ειναι το μοντελο sony 55χe7096.

Επισης 2 ατομα γραψαν για το μοντελο αυτο  οτι του ενος καηκε η οθονη σε λιγοτερο απο 1 μηνα και ο δευτερος ακουει ενα ηχο σαν να σκαει ποπ κορν σε τυχεια διαστηματα που προφανος οφειλετε στη συστολη και διαστολη των πλαστικων(  η εταιρια του ειπε οτι ειναι εντος φυσιολογικων οριων ο ηχος αυτος !!!!)

Και μια jvc επισης καηκε σε 20 μερες.

Απο εικονα ειναι ανωτερη η sony απο jvc.

Τωρα ομως η διαφορα τιμης sony και jvc ειναι περιπου 300€ που την καθηστα ασυμφωρη για αγορα σε σχεση με τον ανταγονισμο.

Αν ξαναπαει ποτε στα 594 €(προσφορα στις 1-1-2018) (που το ευχομαστε )τοτε ναι ειναι προσφορα.Αλλα μεχρι τοτε δεν αποτελει vfm προσφορα."

Εγω προτεινω:

Βλεπω.....μαρεσει ....εχω χρηματα....αγοραζω.

Εσυ?

Επεξ/σία από powerup
Δημοσ.

Aν και είπα να μην ασχοληθώ κάπου κάνεις κάποιο λάθος.

Τα Pop corn τα άκουγε χρήστης κάτοχος sony η οποία ανέβηκε πρόσφατα σε προσφορά. Ψάχτο λίγο έχεις μπερδευτεί. 

Καλορίζικη να είναι και να την χαρείς, τίποτα άλλο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Aν και είπα να μην ασχοληθώ κάπου κάνεις κάποιο λάθος.

Τα Pop corn τα άκουγε χρήστης κάτοχος sony η οποία ανέβηκε πρόσφατα σε προσφορά. Ψάχτο λίγο έχεις μπερδευτεί. 

Καλορίζικη να είναι και να την χαρείς, τίποτα άλλο. 

Μα αυτο ειπα κι εγω

"2 ατομα κατοχοι της sony 7096 του ενος καηκε και του αλλου ακουγετε ηχος ποπ κορν απο συστολη διαστολη πλαστικων"

"Παιδιά ακούει κανεις κάποιον θόρυβο απο πίσω από την τηλεόραση σαν τριγμο δυνατό. Μου τον κάνει μια φορά κάθε 10 λεπτά περίπου ενώ δουλεύει και είναι σπαστικό. Καμία φορά το κανει και χωρις να δουλεύει. Λέτε η tv μου να έχει κάποιο πρόβλημα. Αναφέρομαι στην sony 7096 55".

Δεν το διαβασες προσεκτικα.

Επεξ/σία από powerup
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!! Παίδες χθές έκανα και εγώ την κίνηση και παρηγειλα την συγκεκριμένη τηλεόραση απο Κωτσόβολο και αναμένω επικοινωνία για ημέρα και ώρα παράδοσης. Με λίγη βοήθεια απο τα σχόλια τα δικά σας και τις παρουσιάσεις καθώς και με μια επίσκεψη μου σε κατάστημα, έιδα την αντίστοιχη στις 43 ίντσες και μπορώ να πώ ότι έμεινα ικανοποιημενος και προχώρησα στο βήμα της αγοράς των 55 ιντσών. Να πώ την αλήθεια τις προηγούμενες μέρες ήμουν έτοιμος να αγοράσω την Philips 55pus6162 στα 540 ευρώ για την οπόια υπήρχαν πολύ θετικά σχόλια όσον αφορά την ποιότητα στην εικόνα της, όμως υπήρχαν και πολύ αρνητικά σχόλια για το λογισμικό της για περιστατικά που κόλλαγε η τηλεόραση πολλές φορές και χρειαζόταν απενεργοποίηση βγάζωντας την απο την πρίζα και τέλος για τρελλά κοληματα και άσχημη ανταπόκριση του smart tv. Με την νέα προσφορά του κωτσόβολου κατέληξα στην jvc lt55k870. Εχω την εντύπωση πως έκανα καλή επιλογή για τα χρήματα που ξόδεψα. Αναμένω την TV και θα επανέλθω με αναλυτικότερα σχόλια και εντυπώσεις μετά την χρήση.

Υ.Γ : Ολοι οι κάτοχοι της συγκεκριμένης τηλεόρασης μην μπαίνετε στον κόπο να αναλώνεστε με επεξηγήσεις σε διαφορους σχολιαστές που θεωρούν την συγκεκριμένη tv σκουπίδι-αχρηστη κτλ, δεν ωφελεί σε κάτι. Ο καθένας έχει την γνώμη του, το δικαίωμα της επιλογής του καθώς και τα δικά του στάνταρ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για 100-150€ δεν λεει να παρεις καυι χειρότερο. Ειδικα οταν μιλαμε γιαυτη τη τιμη και ειναι κατι που θες να το κρατησεις τουλάχιστον 5-6 χρόνια. Αξίζει η τσιγκουνιά; Ο καθένας αποφασίζει. Vfm εγω ξερω πως ειναι κατι που κάνει την ιδια δουλεια σε με λιγότερο κόστος απο το σύνολο. Οχι κατι χειρότερο.

Η συγκεκριμένη ειναι σκουπίδι. Δεν το εχω πει για αλλη προσφορά γιατι δεν εχω παρατηρήσει το προβλημα με το χρωματισμό.

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.
1 ώρα πριν, silver_29 είπε

Καλησπέρα σε όλους!! Παίδες χθές έκανα και εγώ την κίνηση και παρηγειλα την συγκεκριμένη τηλεόραση απο Κωτσόβολο και αναμένω επικοινωνία για ημέρα και ώρα παράδοσης. Με λίγη βοήθεια απο τα σχόλια τα δικά σας και τις παρουσιάσεις καθώς και με μια επίσκεψη μου σε κατάστημα, έιδα την αντίστοιχη στις 43 ίντσες και μπορώ να πώ ότι έμεινα ικανοποιημενος και προχώρησα στο βήμα της αγοράς των 55 ιντσών. Να πώ την αλήθεια τις προηγούμενες μέρες ήμουν έτοιμος να αγοράσω την Philips 55pus6162 στα 540 ευρώ για την οπόια υπήρχαν πολύ θετικά σχόλια όσον αφορά την ποιότητα στην εικόνα της, όμως υπήρχαν και πολύ αρνητικά σχόλια για το λογισμικό της για περιστατικά που κόλλαγε η τηλεόραση πολλές φορές και χρειαζόταν απενεργοποίηση βγάζωντας την απο την πρίζα και τέλος για τρελλά κοληματα και άσχημη ανταπόκριση του smart tv. Με την νέα προσφορά του κωτσόβολου κατέληξα στην jvc lt55k870. Εχω την εντύπωση πως έκανα καλή επιλογή για τα χρήματα που ξόδεψα. Αναμένω την TV και θα επανέλθω με αναλυτικότερα σχόλια και εντυπώσεις μετά την χρήση.

Υ.Γ : Ολοι οι κάτοχοι της συγκεκριμένης τηλεόρασης μην μπαίνετε στον κόπο να αναλώνεστε με επεξηγήσεις σε διαφορους σχολιαστές που θεωρούν την συγκεκριμένη tv σκουπίδι-αχρηστη κτλ, δεν ωφελεί σε κάτι. Ο καθένας έχει την γνώμη του, το δικαίωμα της επιλογής του καθώς και τα δικά του στάνταρ.

Καλορίζικη και να την χαρείς. Περιμένουμε να μας πείς εντυπώσεις όταν με το καλό παραλάβεις και την χρησιμοποιήσεις. Αν χρειαστείς κάτι γράψε εδώ να σε βοηθήσουμε. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά όπως είπα διαβάζοντας τα νήματα ήμουν αποφασισμένος να την πάρω και απλά πετάχτηκα να δω αν υπάρχει να την δω και από κοντά στο franchise που έχουμε.. Αν θέλετε ξαναπάω να σας βγάλω και φωτογραφία το κόκκινο χρώμα του kotsovolou στην jvc και σε οποιαδήποτε άλλη.. Ήταν κάτι που έκανε μπαμ και αμέσως φώναξα την υπάλληλο να την ρωτήσω και αυτή μου απάντησε ότι δεν έχουν αλλάξει τις ρυθμίσεις αλλά είναι όπως τους ήρθε. Μου είπε βέβαια ότι αυτό με το χρώμα διορθώνεται.. Άλλο βασικό ήταν αυτή η αίσθηση της θολούρας η οποία δεν υπήρχε σε κανένα άλλο μοντέλο ανεξαρτητος τιμής όπως νομίζω είχα γράψει και πριν και θυμάμαι ότι όντως και κάποιος άλλος χρήστης το είχε αναφέρει.. Συν και το περίγραμμα στα γράμματα το οποίο μια χαρά φαίνεται από τις φωτογραφίες που έβγαλα.. Η θολούρα και τα χρώματα την κάνουν την χειρότερη οθόνη που έχω δει από άποψη ευκρίνειας και χρωματικής απόδοσης.. Αυτό όμως θέλω να πιστεύω ότι διορθώνεται από τις ρυθμίσεις καθώς και οι υπόλοιπες οθόνες φαινοντουσαν τελείως ακαλιμπραριστες,  με άλλα θέματα.. Σίγουρα θα έπαιξε και ρόλο ότι ήταν και μέρα όταν επισκέφτηκα το κατάστημα.. Την θολούρα φοβάμαι κυρίως, καμία ιδέα κανείς για το τι μπορεί να παίζει? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, greed είπε

Για 100-150€ δεν λεει να παρεις καυι χειρότερο. Ειδικα οταν μιλαμε γιαυτη τη τιμη και ειναι κατι που θες να το κρατησεις τουλάχιστον 5-6 χρόνια. Αξίζει η τσιγκουνιά; Ο καθένας αποφασίζει. Vfm εγω ξερω πως ειναι κατι που κάνει την ιδια δουλεια σε με λιγότερο κόστος απο το σύνολο. Οχι κατι χειρότερο.

Η συγκεκριμένη ειναι σκουπίδι. Δεν το εχω πει για αλλη προσφορά γιατι δεν εχω παρατηρήσει το προβλημα με το χρωματισμό.

ποια ειναι η καλυτερη που παιρνεις με 600 τωρα;

Επεξ/σία από what_if
Δημοσ.
5 ώρες πριν, liovag είπε

Παιδιά όπως είπα διαβάζοντας τα νήματα ήμουν αποφασισμένος να την πάρω και απλά πετάχτηκα να δω αν υπάρχει να την δω και από κοντά στο franchise που έχουμε.. Αν θέλετε ξαναπάω να σας βγάλω και φωτογραφία το κόκκινο χρώμα του kotsovolou στην jvc και σε οποιαδήποτε άλλη.. Ήταν κάτι που έκανε μπαμ και αμέσως φώναξα την υπάλληλο να την ρωτήσω και αυτή μου απάντησε ότι δεν έχουν αλλάξει τις ρυθμίσεις αλλά είναι όπως τους ήρθε. Μου είπε βέβαια ότι αυτό με το χρώμα διορθώνεται.. Άλλο βασικό ήταν αυτή η αίσθηση της θολούρας η οποία δεν υπήρχε σε κανένα άλλο μοντέλο ανεξαρτητος τιμής όπως νομίζω είχα γράψει και πριν και θυμάμαι ότι όντως και κάποιος άλλος χρήστης το είχε αναφέρει.. Συν και το περίγραμμα στα γράμματα το οποίο μια χαρά φαίνεται από τις φωτογραφίες που έβγαλα.. Η θολούρα και τα χρώματα την κάνουν την χειρότερη οθόνη που έχω δει από άποψη ευκρίνειας και χρωματικής απόδοσης.. Αυτό όμως θέλω να πιστεύω ότι διορθώνεται από τις ρυθμίσεις καθώς και οι υπόλοιπες οθόνες φαινοντουσαν τελείως ακαλιμπραριστες,  με άλλα θέματα.. Σίγουρα θα έπαιξε και ρόλο ότι ήταν και μέρα όταν επισκέφτηκα το κατάστημα.. Την θολούρα φοβάμαι κυρίως, καμία ιδέα κανείς για το τι μπορεί να παίζει? 

Την θολουρα παντως και να ισχυει ακομα και καλιμπραρισμα δεν θα την βλεπεις απο 2-3 μετρα μακρια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...