Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, forgotten είπε

βασικα περαν του πανελ λογο παιζει και ο επεξεργαστης, και επισης ενα εργοστασιο δεν βγαζει μονο μια ποιοτητα οθονης αλλα πολαπλης ποιοτητας ,πχ αλλη οθονη θα δωσει σε καποιον μικροκατασκευαστη και αλλη σε αλλον .τα 450 ευρω δεν ειναι ψιχουλα ωστοσο για μενα το va panel απο μονο του ειναι plus ,αν ειχε και hdr μαλιστα....

Εγώ μιλάω για την ποιότητα κατασκευής και υλικών. 

Όλες είναι Vestel και δεν νομίζω να κάνουν διακρίσεις ως προς αυτά τα δύο... τώρα τι χαρακτηριστικά θα έχει ναι διαφέρουν.

• Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω παρει την τηλεοραση στα 450Ε στο black friday, μπορω να πω πως ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την εικονα της  τωρα αν καποιοι θελετε να εχει την εικονα που βγαζει μια αλλη που εχει πανω απο 800Ε μπορει να βρισκετε χιλιες δυο ατελειες. το μαχαιρι στο λαιμο κανενος να την παρει δε το βαζουμε. οποιος την εχει παρει γραφει καλα λογια απο οτι εχω δει. το μονο θεμα μου που ειχα δει στο προηγουμενο τοπικ ειναι στα καναλια της που δεν μου αρχιζει με 1,2,3 κτλ αλλα 101, 102,103. επειδη τα καναλια τα βλεπω μεσα απο τους δεκτες μου ομως δε με εχει απασχολησει

Επεξ/σία από fanis8791
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβαλα ρύθμιση cinema, έριξα φωτεινότητα στο 55, back light στο 50, χρώμα θερμό, ελλάτωση θορύβου κλειστό, δυναμική αντίθεση μέτριο και στα μάτια μου έχει βελτιωθεί κάπως η κατάσταση. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο τώρα να την ψάξω και άλλο. Κάποια στιγμή θα το κάνω μιας και το θέλω και εγώ. Οπώς πολύ σωστά είπε και ο @what_if την tv την χρησιμοποιούν κυρίως τα παιδιά και εγώ βλέπω σειρές κυρίως αργά το βράδι που την απελευθερώνουν αν δεν βαρεθώ βέβαια και δεν τις δώ ξάπλα στην j6200 στο δωμάτιο. 

Σας βάζω και τις ρυθμίσεις απο το μενού της. Όσοι γνωρίζετε ρίξτε και καμμιά ιδέα. 

https://imgur.com/a/shTqh

https://imgur.com/a/vG4AK

@what_if ευχαριστώ για τα tips φίλε μου. :) 

1.jpg

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

lion μην καθεσαι κ ακους τον καθενα ,ειδικα οταν τα οσα γραφει ειναι θεωρια κ μονο θεωρια κ ιδεατες αποψεις απο super τηλεορασεις των 2000+€ που σιγα την διαφορα που εχουν με τις πηγες που παιζουμε οι περισσοτεροι

εκτος κ αν οι τυποι που γραφουν παιζουν μονο απο 4k blurays αναφορας thx certified :lol: 

η εικονα της μου φαινεται μια χαρα

οσο για το οτι δεν εχει hdr ,επισης μην χαλας την ζαχαρενια σου ,οι περισσοτερες μην πω ολες οι επωνυμες κατω απο 1000 ,δεν εχουν ουτε την φωτεινοτητα ουτε local dimming για να το υποστηριξουν ,κοινως γκιμικια κ παλι

αστην στο cinema mode

μην πειραζεις τπτ απο brightness,contrast,color κλπ ,οπως ειναι default δλδ απο το εργοστασιο στο cinema mode

κατεβεασε το backlight οσο μπορεις ωστε να μην σου φαινεται σκοτεινη (κ θα πρεπει να το δεις κ μερα)

απενεργοποιησε ολους τους αυτοματισμους ,οπως το dynamic contrast κλπ κλπ

απενεργοποιησε τελειως μειωση θορυβου κ οξυτητα

ξαναλεω μια χαρα την βλεπω κ αν σε ικανοποιει κ εσενα εισαι μια χαρα 

edit 

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να εχεις επισης 1:1 pixel mapping ,δλδ το 4κ που σου δειχνει το netflix να πεφτει just πανω στο panel

δεν ξερω πως το λεει η jvc ,καπου στο μενου εικονας ειναι ,μπορει να το λεει just ,point to point κλπ

Επεξ/σία από what_if
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επειδή όσο διαβάζω τόσο περισσότερο μπερδεύομαι για μένα που η χρήση θα είναι τηλεόραση μεσω nova κάπου 1 ώρα την ημέρα, ταινίες-σειρές τα βράδια και κανένα παιχνιδάκι απο το xbox 360 που και που να προχωρήσω ή να πάω για την blaupunkt του άλλου νήματος όταν ξαναπέσει η τιμή της?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, paramedic είπε

Επειδή όσο διαβάζω τόσο περισσότερο μπερδεύομαι για μένα που η χρήση θα είναι τηλεόραση μεσω nova κάπου 1 ώρα την ημέρα, ταινίες-σειρές τα βράδια και κανένα παιχνιδάκι απο το xbox 360 που και που να προχωρήσω ή να πάω για την blaupunkt του άλλου νήματος όταν ξαναπέσει η τιμή της?

επειδη εχω την blaupunkt που λες στα 280 ειναι καλη ,δεν εχει εικονα να σου πεσει το σαγονι ,ειναι απλα αξιοπρεπης ειδικα για τα λεφτα της

βρες μια καλη 1080p αλλιως αν σκοπευεις να βαλεις vdsl κ netflix συντομα παρε την jvc

@lionheart75

τωρα ειδα τα μενου εικονας που εχεις φωτογραφισει

------------------------------------------------------------------------------

ευκρινεια 0

εξοικονομηση ενεργειας ανενεργο

τα υπολοιπα ολα default οπως ειναι απο το cinema mode

πλην backlight που ειπαμε το κατεβαζεις οσο μπορεις αρκει να μην σου φαινεται σκοτεινη η εικονα κ το τσεκαρεις κ μερα

εχεις πειραξει την αντιθεση η ετσι ειναι default στο cinema?

δυναμικη αντιθεση ανενεργο

ελαττωση θορυβου κλειστο οπως το εχεις

ΖΟΥΜ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ πες μου τι επιλογες σου βγαζει

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, what_if είπε

επειδη εχω την blaupunkt που λες στα 280 ειναι καλη ,δεν εχει εικονα να σου πεσει το σαγονι ,ειναι απλα αξιοπρεπης ειδικα για τα λεφτα της

βρες μια καλη 1080p αλλιως αν σκοπευεις να βαλεις vdsl κ netflix συντομα παρε την jvc

@lionheart75

τωρα ειδα τα μενου εικονας που εχεις φωτογραφισει

------------------------------------------------------------------------------

ευκρινεια 0

εξοικονομηση ενεργειας ανενεργο

τα υπολοιπα ολα default οπως ειναι απο το cinema mode

πλην backlight που ειπαμε το κατεβαζεις οσο μπορεις αρκει να μην σου φαινεται σκοτεινη η εικονα κ το τσεκαρεις κ μερα

εχεις πειραξει την αντιθεση η ετσι ειναι default στο cinema?

δυναμικη αντιθεση ανενεργο

ελαττωση θορυβου κλειστο οπως το εχεις

ΖΟΥΜ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ πες μου τι επιλογες σου βγαζει

Την έχω πειράξει την αντίθεση νομίζω. Θα το ξανατσεκάρω αύριο.

Θα σου πώ και τι βγάζει απο επιλογές στο ζούμ σε εικόνα.

Σε ευχαριστώ για όλα καθώς αν δεν άνοιγες το θέμα με τις ρυθμίσεις ούτε που θα την σκάλιζα. :P 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τπτ ρε 

οτι θες ρωτα

edit

εικαζω οτι η εικονα σου χαλαει επειδη μαλλον τερματιζεις την αντιθεση ,αυτο αντιθετα απο οτι νομιζεις καταστρεφει τις ενδιαμεσες διαβαθμισεις μαυρου κ ασπρου κ κατα συνεπεια ολων των χρωματων με αποτελεσμα μειωμενη ευκρινεια κ εντονα σκαλοπατια στις χρωματικες διαβαθμισεις ,συνηθως πρεπει να το αφηνεις default οπως ερχεται απο το εργοστασιο στο cinema mode η κανε κ καμια δοκιμη πηγαινοντας το στο 50 αν δεν ειναι 50 το default

ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΧΡΟΝΟ στον εαυτο σου να συνηθισει λιγο τις αλλαγες ,μην βιαστεις να το επεναφερεις πισω

Επεξ/σία από what_if
  • Thanks 1
Δημοσ.

Διαβάζοντας όλο το αρχικό νήμα για την τηλεόραση αλλά και αυτό ήμουν έτοιμος για παραγγελία καθώς δεν ξέρω πότε και αν ξανα παιχτεί προσφορά αντίστοιχη με αυτήν στα για την 7000 σειρά της Sony στα 600€ που σίγουρα άξιζε τα παραπάνω χρήματα σε σχέση με αυτήν. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να δω μήπως και το τοπικό franchise του κωτσοβολου την έχει διαθέσιμη να την τσεκάρω.. Μπορώ να σας πω ότι με τις ρυθμίσεις οι οποίες όπως μου είπαν είναι εργστασιακες για όλες τις τηλεοράσεις (που δεν παίζει να ήταν) το κόκκινο χρώμα του κωτσοβολου ήταν ροζ. Αυτό το προσπέρασα.. Στάθηκα όμως στην ευκρίνεια που πραγματικά σου έδινε την αίσθηση μιας θολής εικόνας κάτι που δεν υπήρχε σε κανένα άλλο μοντέλο που είχε διαθέσιμο. Κάτι επίσης που μου έκανε εντύπωση και το έβγαλα φωτογραφία είναι ότι τα γράμματα στην φωτογραφία που θα δείτε στην jvc είναι λες και έχουν περίγραμμα κάτι που επίσης δεν συνάντησα σε κανένα άλλο μοντέλο όσο φθηνό και να ήταν.. Τουλάχιστον όχι σε αυτό τον βαθμό
Η δεύτερη φωτογραφία είναι από την jvc
https://imgur.com/a/Dy0R9

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, liovag είπε

Διαβάζοντας όλο το αρχικό νήμα για την τηλεόραση αλλά και αυτό ήμουν έτοιμος για παραγγελία καθώς δεν ξέρω πότε και αν ξανα παιχτεί προσφορά αντίστοιχη με αυτήν στα για την 7000 σειρά της Sony στα 600€ που σίγουρα άξιζε τα παραπάνω χρήματα σε σχέση με αυτήν. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να δω μήπως και το τοπικό franchise του κωτσοβολου την έχει διαθέσιμη να την τσεκάρω.. Μπορώ να σας πω ότι με τις ρυθμίσεις οι οποίες όπως μου είπαν είναι εργστασιακες για όλες τις τηλεοράσεις (που δεν παίζει να ήταν) το κόκκινο χρώμα του κωτσοβολου ήταν ροζ. Αυτό το προσπέρασα.. Στάθηκα όμως στην ευκρίνεια που πραγματικά σου έδινε την αίσθηση μιας θολής εικόνας κάτι που δεν υπήρχε σε κανένα άλλο μοντέλο που είχε διαθέσιμο. Κάτι επίσης που μου έκανε εντύπωση και το έβγαλα φωτογραφία είναι ότι τα γράμματα στην φωτογραφία που θα δείτε στην jvc είναι λες και έχουν περίγραμμα κάτι που επίσης δεν συνάντησα σε κανένα άλλο μοντέλο όσο φθηνό και να ήταν.. Τουλάχιστον όχι σε αυτό τον βαθμό

Το άλλο μοντέλο που συγκρίνεις ποιο είναι;και εγω την είχα δει από κοντά αλλά γύρο της είχε μοντέλα ακριβά...

Εγώ πάντως την παραγγειλα γιατί βάση τιμής ιντσας...

Κάποιος που την έχει και έχει εξαντλήσει της δυνατότητες της ας μιλήσει...

Επεξ/σία από georsev
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, liovag είπε

Στο παρακάτω link είχα βγάλει φωτό το μικρότερο αδερφάκι της την 43άρα jvc με μια 43άρα lg ips. Προφανώς κάποιος την έχει πειράξει καθώς το κόκκινο να φαίνεται ρόζ δεν υπάρχει στην δικιά μου. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liovag είπε

Το ίδιο ακριβός είχα γράψει και εγώ στο προηγούμενο θέμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...