greed Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, villasg είπε Οποτε ο κληρος πεφτει στην Blaupunkt του αλλου νηματος Τσεκαρε και αυτη https://www.skroutz.gr/s/13223186/F-U-FLS55201.html Αλλα γιαυτο που λες παρε την πιο φθηνη ανα ιντσα. Δεν σε νοιαζει τι αναλυση θα εχει. Και hd ready κοιτα. Καλο ειναι να ριξεις και μια ματια στη καταναλωση που θα εχει. 50-70watt max Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από greed
villasg Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Off topik Για τις F&U δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα απο φιλο που δουλευει σε επισκευες .... Off topik Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από villasg
what_if Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 ειμαι 45 k στην ζωη μου εχω αγορασει κ σεταρει περιπου 10 μεγαλες τηλεορασεις ,απο plasma ,lcd ,led κλπ οταν αγοραζα lcd το κοστος για μια 37αρα ηταν 1800€ κ οταν λεω σεταρα δεν λεω να πειραξω το brightness κ το contrast ουτε ειδικος το παιζω απο το net ουτε τπτ ξερω οτι η εικονα μιας tv αν δεν δεις πως ειναι ρυθμισμενη ,σε τι συνθηκες φωτισμου ,με τι πηγη κ τι ρυθμισεις φωτογραφικης δεν μπορεις να ξερεις τπτ απο μια φωτο βλεποντας ομως τις προδιαγραφες του panel , ειμαι απολυτα σιγουρος οτι μπορω να την φερω να σου φυγει το σαγονι
what_if Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, villasg είπε Οποτε ο κληρος πεφτει στην Blaupunkt του αλλου νηματος εγγυημενα πολυ αξιοπρεπες paneλακι κ κατασκευη ειδικα για τα λεφτα της
greed Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, what_if είπε ειμαι 45 k στην ζωη μου εχω αγορασει κ σεταρει περιπου 10 μεγαλες τηλεορασεις ,απο plasma ,lcd ,led κλπ οταν αγοραζα lcd το κοστος για μια 37αρα ηταν 1800€ κ οταν λεω σεταρα δεν λεω να πειραξω το brightness κ το contrast ουτε ειδικος το παιζω απο το net ουτε τπτ ξερω οτι η εικονα μιας tv αν δεν δεις πως ειναι ρυθμισμενη ,σε τι συνθηκες φωτισμου ,με τι πηγη κ τι ρυθμισεις φωτογραφικης δεν μπορεις να ξερεις τπτ απο μια φωτο βλεποντας ομως τις προδιαγραφες του panel , ειμαι απολυτα σιγουρος οτι μπορω να την φερω να σου φυγει το σαγονι Παλι δεν καταλαβαινεις που εστιαζω. Δεν το συνεχιζω. Το google ειναι ο φιλος σου αν το θελησεις.
what_if Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 δεν θα ασχοληθω αλλο φιλτατε ,καλη συνεχεια 1
maxdore217 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Για αυτό λέω εγώ , μόνο αν ανέβει καμία σοβαρή φωτογραφία ( ούτε κουνημένη ,ούτε με χ πρόβλημα κτλ ) τότε μπορούμε να έχουμε μια άποψη σχετική πάλι και όχι απόλυτη για να κρίνουμε .... στην άλλη του you.gr προχθές τα άτομα που αγόρασαν έκανα τον κόπο να ανεβάσουν 4-5 ακόμα και στην αρχή χωρίς σεταρισματα , οπότε είδαμε τι μπορεί να κάνει και τι όχι, εδώ γιατί μετά από 3 μήνες έχει ανέβει μόνο μια και αυτή από στατική εικόνα μενού ? Μην είμαστε απόλυτοι, ποσοστά δεν παίρνει κανένας απλά ο σκοπός είναι να ενημερώσουμε τον αντίστοιχο αγοραστή όπως θα θέλαμε να κάνουν και με εμάς. Καλή η τιμή αλλά δεν είναι το μόνο κριτήριο. 4
lionheart75 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα σας ανεβασω αλλη μια αργοτερα αν καταφερω και θα παιξω λιγο με τις ρυθμισεις μιας και δεν την εχω πειραξει ιδαιτερα απο τοτε που την πηρα. Την ιδια εικονα για να εχετε να συγκρινετε. Ελπιζω τα παιδια να με αφησουν και να μην βαρεθω! Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από lionheart75
greed Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ετσι. Ο καθενας επισης εστιαζει αλλου. Αλλος στο μαυρο, αλλος στην αντιθεση αλλος στο hz. Eγω αυτο που δεν μπορω με τιποτα ειναι τα hz (για games) και οι διακυμανσεις του χρωματος οπως στη φωτογραφια. Αυτο θα το παρατηρησετε μονο σε τετοια πανελς του κιλου ας γραφει και sony πανω, και γινεται αισθητο οταν το πχ ενα χρωμα ειναι 1,2,3,4,5 (σε τονους χρωματος) αλλα το πανελ δειχνει 1,3,5. Αυτο εχει ως αποτελεσμα να βλεπεις το φωτισμο πχ στο συννεφο να κανει γραμμες. Τα σημερινα games εχω αρκετη ομιχλη,συννεφα εφε και το προβλημα γινεται οχι μονο αισθητο αλλα ενοχλητικο. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από greed
what_if Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 ρε παιδια ο ανθρωπος ολοφανερα την εχει πολυ λαθος ρυθμισμενη εικαζω οτι επειδη βλεπουν πολυ τα παιδια του την μερα με πολυ φως της εχει ανεβασει υπερβολικα φωτεινοτητα η οτι εστω δεν ξερει (δεν το θεωρω κακο) ειμαι σιγουρος οτι αν διαβασει 5 πραγματα η tv εχει δυνατοτητες ,την ειδα στο show του κωτσοβολου κ η εικονα μια χαρα μου φανηκε
greed Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 http://www.eizoglobal.com/library/basics/difference_in_image_quality/index.html
zio10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, greed είπε Αθλιο πανελακι η jvc. Tην ειχα πατησει και εγω ετσι με μια crown και τη σκοτωσα. Δεν κανουν για παιχνιδια αυτες μονο για καμια ταινια ή tv. Αυτό είναι το clouding που λένε; 1
maxdore217 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Προσωπικά εγώ σκέφτομαι κάτι άλλο και η fu και η jvc είναι vestel πως η 2η είναι super και η πρώτη μάπα ( από το ίδιο εργοστάσιο βγαίνουν με τα ίδια στάνταρ ότι είναι αυτά τες/πα ) Έχω διαβάσει πολλές φορές να λέμε όχι hitachi όχι toublo X είναι vestel ....εδώ τι έχει άλλη κατασκευή ? Οπότε καλό είναι να υπάρξει αξιόπιστη κριτική γιατί για κάποιους τα 450€ δεν είναι ψίχουλα. 1
forgotten Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, maxdore217 είπε Προσωπικά εγώ σκέφτομαι κάτι άλλο και η fu και η jvc είναι vestel πως η 2η είναι super και η πρώτη μάπα ( από το ίδιο εργοστάσιο βγαίνουν με τα ίδια στάνταρ ότι είναι αυτά τες/πα ) Έχω διαβάσει πολλές φορές να λέμε όχι hitachi όχι toublo X είναι vestel ....εδώ τι έχει άλλη κατασκευή ? Οπότε καλό είναι να υπάρξει αξιόπιστη κριτική γιατί για κάποιους τα 450€ δεν είναι ψίχουλα. βασικα περαν του πανελ λογο παιζει και ο επεξεργαστης, και επισης ενα εργοστασιο δεν βγαζει μονο μια ποιοτητα οθονης αλλα πολαπλης ποιοτητας ,πχ αλλη οθονη θα δωσει σε καποιον μικροκατασκευαστη και αλλη σε αλλον .τα 450 ευρω δεν ειναι ψιχουλα ωστοσο για μενα το va panel απο μονο του ειναι plus ,αν ειχε και hdr μαλιστα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις