Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, greed είπε

Δειτε τα συννεφα πανω αριστερα.

Κανει διακυμανση η αντιθεση στα χρωματα δηλαδη καθολου smooth. Αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα να μη μπορειτε να παιξετε games σαν ανθρωποι αλλα και να χαρειτε τα τοπια.

Δεξια στο 5.1 δειτε τα συννεφα.

Και στο qhd monitor που έχω έτσι θα φαίνεται αν στο βγάλω φωτογραφία το συγκεκριμένο. 

Επίσης η φωτό είναι με κινητό και γενικά υπάρχει θολούρα.

Έχω συνδέσει ps4 και δεν είχα κάποιο θέμα στο να παίξω και να ευχαριστηθώ κάποιο παιχνίδι (αν και τις κονσόλες τις έχω στην j6200 στο δωμάτιο για να μην τις πειράζουν τα μικρά).

Τώρα βέβαια αν είσαι ψείρας και κοιτάς την παραμικρή λεπτομέρεια, τότε πάς σε πολύ ακριβότερη υλοποίηση όπως και να χει, δεν κοιτάς να πάρεις απο μια tv των 450 ευρώ όσα θα σου έδινε μια άλλη των 1000 ευρώ. ;) 

Edit: Για του λόγου το αληθές έβγαλα και μία φωτό με το κινητό από το qhd monitor για να δείς ότι έτσι είναι η εικόνα και δεν φταίει το panel της jvc. ;) 

Παιδιά πολύ το ψειρίζετε, η tv είναι vfm στα χρήματα αυτά και κάνει για όλα αρκεί ο χρήστης να μην έχει τρελές απαιτήσεις! 

νικο.jpg

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 2
  • Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

20180218_124956.jpg.4c35fee7863224a104f06b618502762b.jpg

Αθλιο πανελακι η jvc.

Tην ειχα πατησει και εγω ετσι με μια crown και τη σκοτωσα. 
Δεν κανουν για παιχνιδια αυτες μονο για καμια ταινια ή tv.

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.

τωρα σοβαρα ρε μαγκες; βλεπετε flat panel deformities απο μια φωτογραφια με περιεχομενο που δεν ξερουμε ουτε συνθηκες φωτισμου ουτε ρυθμισεις φωτογραφικης;

αν ειναι να σας βαζουμε φωτο να μας λετε τι βλεπετε να καλιμπραρουμε τις τηλεορασεις μας

εγω αυτο που βλεπω ειναι σιγουρα μια τηλεοραση που θελει ρυθμιση

αν δεν δεις τελειως μαυρο η ασπρο φοντο σε πληρη συσκοτιση κ με καλη φωτογραφικη δεν ξερεις τπτ

ασε δε που δεν υπαρχει ουτε ενα panel που να μην εχει τετοια θεματα ,ουτε καν τα κορυφαια

που να δειτε ποσο dirty ηταν η panasonic vt 30 που σε συνολικη ποιοτητα ολες τις σημερινες τις εχει για πρωινο

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aυτο που λεω εγω δεν εχει να κανει με το τι ρυθμιση θα κανεις. Αλλα εχει να κανει με το αν λειτουργει σωστα το contrast. Eιναι κατι που γινεται εμφανες αμεσα διχως δυνατοτητα ρυθμισης. Καμια φωτο δεν μπορει να σε ξεγελασει πανω σε αυτο το κομματι.

Επεξ/σία από greed
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πρώτη φωτό στην Tv τραβήχτηκε από τα 2 μέτρα  με το παράθυρο στο πλάι και η εικόνα έγινε crop για να μπορέσω να την ανεβάσω.

Η δεύτερη φωτό τραβήχτηκε από το μισό μέτρο σε qhd monitor. Και ψαχνόμαστε με λεπτομέρειες που ούτως ή άλλως δεν ισχύουν καθώς κανένα κινητό δεν μπορεί να αποδώσει αυτό που βλέπουν τα μάτια. 

Εντάξει δεν το συνεχίζω άλλο γιατί δεν έχει και νόημα πια. Δεν κάνει η tv για σας δείτε κάτι άλλο παιδιά. Το έχετε κουράσει ειλικρινά.

Για όλους τους άλλους που δεν περιμένουν παπάδες με 450 ευρώ είναι παραπάνω από καλή!

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πω εσυ κουραζεις που δεν δεχεσαι την πραγματικοτητα. 
Ναι στη πρωτη παιρνουσε ufo στη δευτερη οχι. 
Δεν ειναι κακο να τη πεις σκουπιδι τη tv. Τουλαχιστον θα ξερει ο αλλος τι θα παρει.

Βγαλε μας μια φωτο με αυτη την εικονα στη jvc και στην αλλη.

LG_E7_large_28.jpg

Επεξ/σία από greed
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, greed είπε

Aυτο που λεω εγω δεν εχει να κανει με το τι ρυθμιση θα κανεις. Αλλα εχει να κανει με το αν λειτουργει σωστα το contrast. Eιναι κατι που γινεται εμφανες αμεσα διχως δυνατοτητα ρυθμισης. Καμια φωτο δεν μπορει να σε ξεγελασει πανω σε αυτο το κομματι.

σοβαρα ,ποσες τηλεορασεις εχεις ρυθμισει δλδ κ ξερεις οτι το κοντραστ δεν φτιαχνεται κ μαλιστα σε tv με va panel κ αντιθεση τουλαχιστον 4000:1

πως ξερεις σε τι mode την δουλευει 

εγω βλεπω τερματισμενη φωτεινοτητα κ ξεπλυμενα χρωματα

εγω θα την εβαζα σε cinema mode κ θα εμπαινα στο service menu να ρυθμισω gamma 2.2 κ θα εριχνα οσο μπορουσα το backlight

κ τοτε θα σου ελεγα τι κοντραστ μπορει να βγαλει μια va

Επεξ/σία από what_if
Δημοσ.

Πια πραγματικότητα ρε φίλε, πας καλά; 

H tv κάνει 450 ευρώ , τι δεν καταλαβαίνεις;

Δεν κάνει λέμε για σένα, δες κάτι άλλο.

Θα χρειαστείς το λιγότερο τα διπλάσια αλλά όπως σε κόβω και πάλι δεν θα σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα.

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, what_if είπε

σοβαρα ,ποσες τηλεορασεις εχεις ρυθμισεις δλδ κ ξερεις οτι το κοντραστ δεν φτιαχνεται κ μαλιστα σε tv με va panel κ αντιθεση τουλαχιστον 4000:1

πως ξερεις σε τι mode την δουλευει 

εγω βλεπω τερματισμενη φωτεινοτητα κ ξεπλυμενα χρωματα

εγω θα την εβαζα σε cinema mode κ θα εμπαινα στο service menu να ρυθμισω gamma 2.2 κ θα εριχνα οσο μπορουσα το backlight

κ τοτε θα σου ελεγα τι κοντραστ μπορει να βγαλει μια va

googlαρε πριν ξανα απαντησεις. Μετα θα νιωσεις.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, greed είπε

googlαρε πριν ξανα απαντησεις. Μετα θα νιωσεις.

ασε μας κουκλιτσα μου ,ετσι για να σου απαντησω στο ιδιο υφος

• Like 1
Δημοσ.

Ειρηνη παιδια , δεν ειναι αναγκη να σφαχτουμε εδω μεσα .
Θα ηθελα να ρωτησω , επειδη την θελω βασικα για θεαση καναλιων Tv απο την μανα μου ( 85 ετων )  και ταινιων - σειρων απο tvbox 1080 απο μενα  ..
Η αποσταση θα ειναι στα 3,3 μετρα , θα ειναι ok ή θα εχει πιξελιασματα και γενιακ θα κουραζει στα καναλια ?
Γιατι μανα ειναι μονο μια !

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, villasg είπε

Ειρηνη παιδια , δεν ειναι αναγκη να σφαχτουμε εδω μεσα .
Θα ηθελα να ρωτησω , επειδη την θελω βασικα για θεαση καναλιων Tv απο την μανα μου ( 85 ετων )  και ταινιων - σειρων απο tvbox 1080 απο μενα  ..
Η αποσταση θα ειναι στα 3,3 μετρα , θα ειναι ok ή θα εχει πιξελιασματα και γενιακ θα κουραζει στα καναλια ?
Γιατι μανα ειναι μονο μια !

Αν δεν ειναι τουλαχιστον 100 σαν τον αειμνηστο τον Μητσοτακη πρεπει να της παρεις τουλαχιστον με 1000ε TV :)

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, what_if είπε

ασε μας κουκλιτσα μου ,ετσι για να σου απαντησω στο ιδιο υφος

Υφος δεν υπαρχει. Στυλακι γραφης υπαρχει. Αλλα ουτε το τελευταιο δεν επιασες. 
Ενταξει και εγω στα 18 μου οταν αγοραζα κατι ενιωθα πως επιανα τον παπα απο τα @@ αλλα οχι και ετσι. 
Απο την αλλη σε δικαιολογω. Αν δεν εχεις εντοπισει το καμενο pixel τοτε δεν υπαρχει καμενο pixel. Αλλα αμα το δεις μια φορα...μετα το ματι σου θα κλειδωνει εκει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, what_if είπε

για τηλεοπτικο παρε μια 1080p ,οσο καλο upscalling κ να κανει μια tv το πιξελιασμα κ τα judder δεν τα γλιτωνεις

Οποτε ο κληρος πεφτει στην Blaupunkt του αλλου νηματος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...