what_if Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 ακομα καλυτερη αγορα θα ηταν οι εισαγωγικες hisense 55n5300 η 55n5700 στα 450 η κ λιγο παρακατω
lionheart75 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, powerup είπε Να πουμε οτι ειναι το μοντελο sony 55χe7096 κι οχι 55χe7076 . Επισης 2 ατομα γραψαν για το μοντελο αυτο οτι του ενος καηκε η οθονη σε λιγοτερο απο 1 μηνα και ο δευτερος ακουει ενα ηχο σαν να σκαει ποπ κορν σε τυχεια διαστηματα που προφανος οφειλετε στη συστολη και διαστολη των πλαστικων( η εταιρια του ειπε οτι ειναι εντος φυσιολογικων οριων ο ηχος αυτος !!!!) Και μια jvc επισης καηκε σε 20 μερες. Εμένα δεν μου κάνει κίχ η jvc, ούτε τριγμοί, ούτε κολλήματα, ούτε τίποτα και την έχω ανοιχτή 24/7 σχεδόν οπότε... Αντιθέτως όμως η samsung UE50J6200, που πήρα τον Δεκέμβριο του 2015, έχει ένα δάκτυλο κενό το panel απο το εξωτερικό πλαστικό στην δεξιά κάτω γωνία και σέρνεται του θανατά στο μενού της. Τα πλαστικά της τρίζουν μόνο με το φύσημα, όχι να την πιάνεις. Επιπλέον αναγκάστηκα να της βάλω μόνιμα powerline για να την έχω ενσύρματα στο Internet καθώς έκανα, κυριολεκτικά, κάποιες φορές μισή ώρα για να την συνδέσω ασύρματα στο ρούτερ καθώς το μενού απλά δεν πάει με τίποτα απο τα κολλήματα. Τι να λέμε τώρα.... 600 ευρώ αγορά σε περίοδο προσφοράς και τα κλαίω. Χίλιες φορές να έδινα λιγότερα και να πήγαινα σε κάποια άλλη, π.χ sony με 60 hz panel. Η jvc απο την άλλη είναι τίμια και νιώθω ότι τα χρήματά μου (450€ ήτοι 8,18€ per inch) έπιασαν τόπο καθώς με καλύπτει με το παραπάνω για αυτά που θέλω αυτή την περίοδο. Στο μέλλον οι απαιτήσεις θα αλλάξουν και θα αλλάξει και η tv όπως είναι λογικό. Αυτοί που την πήραν δε στα 413€, έκαναν ακόμα καλύτερη αγορά και ίσως ξαναπέσει σύντομα σε αυτά τα χρήματα. Όμως και στα 450 δεν νομίζω ότι έχει ανταγωνιστή αυτή τη στιγμή, μιλάμε για τηλεόραση στα ίδια χρήματα με ισάξια χαρακτηριστικά και όχι με 100-150-200 ευρώ παραπάνω κλπ. Καλορίζικη να είναι και να την χαρείς! Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από lionheart75 1
wakabanka Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 13 ώρες πριν, maxdore217 είπε ... προσωπικά περιμένω να δω πότε θα βάλει προσφορά τις πολύ καλύτερες Hisense ( που είναι ένα σκαλί πάνω από αυτές τις φασόν και λίγο κάτω από τις επώνυμες. ) Mπορείς να το αναλύσεις λίγο αυτό;
maxdore217 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, what_if είπε ακομα καλυτερη αγορα θα ηταν οι εισαγωγικες hisense 55n5300 η 55n5700 στα 450 η κ λιγο παρακατω Εδώ είσαι! Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου. ( να είσαι σίγουρος θα παίξουν αργά ή γρήγορα. ) Για τα υπόλοιπα εισαγωγικό hdr δεν έβαλες κανένα xbox X ή ps4 pro για να έχει ουσιαστική εικόνα να συγκρίνει . Ένα είναι σίγουρο οι τιμές θα κάνουν κύκλο , κάθε 3 και λίγο έχουμε αυτές τις τιμές . Όσο για την sony βέβαια είναι δύσκολο γιατί ήταν προσφορά από την sony hellas όχι από το κατάστημα. Οπότε όποιος είναι θα πρέπει να κάνει λίγο υπομονή . Τες/Πα ο καθένας ξέρει τι θέλει και πότε πρέπει. 4 ώρες πριν, wakabanka είπε Mπορείς να το αναλύσεις λίγο αυτό; Tι ανάλυση να κάνω , έχει va panel hdr και έχει περπατήσει στο εξωτερικό αρκετά ( υπάρχουν review να διαβάσεις αρκετά) , αν λες για την τιμή ο κώτσος την έχει βάλει αρκετά ακριβά , αντίστοιχα πας σε samsung σε αυτά τα χρήματα ( οπότε δεν νομίζω να μείνει για πολύ στα 700 ) 2
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μπορει καποιος να δωσςι διαστασεις? Το συνθετο μου ειναι 119 εκατοστα. Με χωραει η θελω και συνθετο???
maxdore217 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Μπορει καποιος να δωσςι διαστασεις? Το συνθετο μου ειναι 119 εκατοστα. Με χωραει η θελω και συνθετο??? Πριν την ρίξεις παραγγελία , δεν ρίχνεις μια ματιά έστω στην εικόνα που έχει βάλει και ο TS εκεί θα δεις ότι δεν έχει ποδαράκια , αλλά το παλιό σύστημα που κατά την δικιά μου γνώμη είναι στα + (θετικά ) που έχει. μιας και δεν δεσμεύεσαι από μικρά έπιπλα. Αλλιώς αν θες να την βάλεις μέσα ( η 49'' είναι 123cm διαγώνια , αυτή είναι μεγαλύτερη ακόμα 139cm. ) Στην 2η περίπτωση μόνο 43'' μπορείς να βάλεις και να έχεις 5cm κενό (109cm) Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από maxdore217
what_if Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, lionheart75 είπε Εμένα δεν μου κάνει κίχ η jvc, ούτε τριγμοί, ούτε κολλήματα, ούτε τίποτα και την έχω ανοιχτή 24/7 σχεδόν οπότε... Αντιθέτως όμως η samsung UE50J6200, που πήρα τον Δεκέμβριο του 2015, έχει ένα δάκτυλο κενό το panel απο το εξωτερικό πλαστικό στην δεξιά κάτω γωνία και σέρνεται του θανατά στο μενού της. Τα πλαστικά της τρίζουν μόνο με το φύσημα, όχι να την πιάνεις. Επιπλέον αναγκάστηκα να της βάλω μόνιμα powerline για να την έχω ενσύρματα στο Internet καθώς έκανα, κυριολεκτικά, κάποιες φορές μισή ώρα για να την συνδέσω ασύρματα στο ρούτερ καθώς το μενού απλά δεν πάει με τίποτα απο τα κολλήματα. Τι να λέμε τώρα.... 600 ευρώ αγορά σε περίοδο προσφοράς και τα κλαίω. Χίλιες φορές να έδινα λιγότερα και να πήγαινα σε κάποια άλλη, π.χ sony με 60 hz panel. Η jvc απο την άλλη είναι τίμια και νιώθω ότι τα χρήματά μου (450€ ήτοι 8,18€ per inch) έπιασαν τόπο καθώς με καλύπτει με το παραπάνω για αυτά που θέλω αυτή την περίοδο. Στο μέλλον οι απαιτήσεις θα αλλάξουν και θα αλλάξει και η tv όπως είναι λογικό. Αυτοί που την πήραν δε στα 413€, έκαναν ακόμα καλύτερη αγορά και ίσως ξαναπέσει σύντομα σε αυτά τα χρήματα. Όμως και στα 450 δεν νομίζω ότι έχει ανταγωνιστή αυτή τη στιγμή, μιλάμε για τηλεόραση στα ίδια χρήματα με ισάξια χαρακτηριστικά και όχι με 100-150-200 ευρώ παραπάνω κλπ. Καλορίζικη να είναι και να την χαρείς! ισχυουν ολα οσα λες ,ειχα την ιδια σε 48 ιντσες ,το μονο που αξιζε ηταν το panel της αλλα αξιζε τρελα ,σημερα για τετοιο panel θες χιλιαρικο 1
fysikos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μήπως για αγορά tv αξίζει να περιμένουμε το τελος της άνοιξης-αρχες καλοκαιριού που θα ξεκινα και το μουντιάλ και λογικά θα έχουν προσφορες;
kwma Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε Μπορει καποιος να δωσςι διαστασεις? Το συνθετο μου ειναι 119 εκατοστα. Με χωραει η θελω και συνθετο??? (Υ * Π * Β) 784 x 1248 x 220 mm
georsev Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Το smart os της τηλεόρασης τι λέει?ποιο os είναι?
powerup Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Eχει καλυμπραρει καποιος την tv να μας πει ρυθμισεις?
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, maxdore217 είπε Πριν την ρίξεις παραγγελία , δεν ρίχνεις μια ματιά έστω στην εικόνα που έχει βάλει και ο TS εκεί θα δεις ότι δεν έχει ποδαράκια , αλλά το παλιό σύστημα που κατά την δικιά μου γνώμη είναι στα + (θετικά ) που έχει. μιας και δεν δεσμεύεσαι από μικρά έπιπλα. Αλλιώς αν θες να την βάλεις μέσα ( η 49'' είναι 123cm διαγώνια , αυτή είναι μεγαλύτερη ακόμα 139cm. ) Στην 2η περίπτωση μόνο 43'' μπορείς να βάλεις και να έχεις 5cm κενό (109cm) Εχω 42αρα αυτη τηνστιγμη και εχ αδκετο κενο εισαι σιγουρος για τις 43?
maxdore217 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Εχω 42αρα αυτη τηνστιγμη και εχ αδκετο κενο εισαι σιγουρος για τις 43? Εσύ ξέρεις τι χωράει και τι όχι τις διαστάσεις στις δώσαμε και διαγώνιο που έγραψα εγώ και Υ * Π * Β) 784 x 1248 x 220 mm που έγραψε το μέλος kwma, πάρε μέτρο και δες. @powerup κάνε έναν κόπο αν μπορείς να βάλεις 2 εικόνες ( μια τηλεοπτικό ert 1080 και μια από ταινία ότι καλύτερο έχεις να δούμε αποτελέσματα εικόνα ) Θα βοηθήσει να σου προτείνουν ρυθμίσεις . Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από maxdore217
powerup Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, maxdore217 είπε Εσύ ξέρεις τι χωράει και τι όχι τις διαστάσεις στις δώσαμε και διαγώνιο που έγραψα εγώ και Υ * Π * Β) 784 x 1248 x 220 mm που έγραψε το μέλος kwma, πάρε μέτρο και δες. @powerup κάνε έναν κόπο αν μπορείς να βάλεις 2 εικόνες ( μια τηλεοπτικό ert 1080 και μια από ταινία ότι καλύτερο έχεις να δούμε αποτελέσματα εικόνα ) Θα βοηθήσει να σου προτείνουν ρυθμίσεις . Οι φωτογραφιες δεν απεικονιζουν αυτο που βλεπω γιατι αλλιωνουν αρκετα τα χρωματα και εχουν μια θολουρα. Ευχαριστω για το ενδιαφερον παντος
greed Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δειτε τα συννεφα πανω αριστερα. Κανει διακυμανση η αντιθεση στα χρωματα δηλαδη καθολου smooth. Αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα να μη μπορειτε να παιξετε games σαν ανθρωποι αλλα και να χαρειτε τα τοπια. Δεξια στο 5.1 δειτε τα συννεφα. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από greed
Προτεινόμενες αναρτήσεις