Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, nos1 είπε

Θεωρητικά,δεν ψάχνουμε για μοντελα αλλα κοιτάμε την πλακέτα που έχουμε ,ας πούμε η 49αρα φοράει την mb 120.

Δώσε σε παρακαλώ πληροφορίες, αν ξέρεις, πως μπορούμε να δούμε την πλακέτα που φοράμε. Δεν το έχω ψάξει καθόλου. 

• Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Δώσε σε παρακαλώ πληροφορίες, αν ξέρεις, πως μπορούμε να δούμε την πλακέτα που φοράμε. Δεν το έχω ψάξει καθόλου. 

Πατας MENU 4725 και θα δεις κατι αντίστοιχο οπως στην παρακάτω φωτο...

Κοιτάς την επικεφαλίδα με τις παρενθέσεις  που γραφει εκδοση λογισμικού,πλακέτα που φοραει κτλ.

ves.jpg

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nos1 είπε

Πατας MENU 4725 και θα δεις κατι αντίστοιχο οπως στην παρακάτω φωτο...

Κοιτάς την επικεφαλίδα με τις παρενθέσεις  που γραφει εκδοση λογισμικού,πλακέτα που φοραει κτλ.

ves.jpg

Σε ευχαριστώ, πολύ χρήσιμο το ποστάρισμά σου στο νήμα! :) 

Δημοσ.

Βάση τα λεγόμενα του φίλου πάνω με το screen  η mb130 πλακέτα η λογισμικό και εδώ μέσα που αναφέρει κάποιος με κάποια καινούρια μοντέλα φοράμε την ίδια και λέει ότι κατασκευάζεται με μητρική πλακέτα και πίνακα lg...

https://tavsiyeforumu.com/konu-jvc-124-cm-4k-uhd-smart-led-tv-1899-tl-ye-bime-geliyor.html

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, georsev είπε

Βάση τα λεγόμενα του φίλου πάνω με το screen  η mb130 πλακέτα η λογισμικό και εδώ μέσα που αναφέρει κάποιος με κάποια καινούρια μοντέλα φοράμε την ίδια και λέει ότι κατασκευάζεται με μητρική πλακέτα και πίνακα lg...

Κι εγω απ'οτι εχω δει,με samsung η lg parts δουλεύουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απότι λένε εδώ έχουμε αναβάθμιση λογισμικού...

https://tavsiyeforumu.com/konu-17mb130-connected-anakart-kullanıcılarına-yeni-güncelleme-çıktı-3-4-7-1-1-0.html

Πρέπει να το ψάξουμε το φορουμ αυτό διότι κάπου διάβασα ότι τα updates βοηθανε στην ποιότητα την εικόνας πάρα πολύ δλδ στο upscaling

Επεξ/σία από georsev
Δημοσ.

Έχω βγάλει τα μάτια μου με τα τουρκικά...έχουν βγάλει πολλές αναβαθμίσεις από τη τρέχουσα που έχουμε.. Επίσης βελτιώνουν κατά πολύ την ποιότητα της εικόνας απότι λένε από την έκδοση 2.36.xx και μετα...Ποιος όμως είναι ο θαρραλέος στο φόρουμ να δοκιμάσει?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, georsev είπε

Έχω βγάλει τα μάτια μου με τα τουρκικά...έχουν βγάλει πολλές αναβαθμίσεις από τη τρέχουσα που έχουμε.. Επίσης βελτιώνουν κατά πολύ την ποιότητα της εικόνας απότι λένε από την έκδοση 2.36.xx και μετα...Ποιος όμως είναι ο θαρραλέος στο φόρουμ να δοκιμάσει?

Αφου υπαρχουν μονο στα τουρκικα, ισως ειναι μονο για εκει.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Αφου υπαρχουν μονο στα τουρκικα, ισως ειναι μονο για εκει.

Δεν νομίζω....τι στο καλό δεν μπορούν να βάλουν έστω αγγλικά...απλά έχει δυνατό φόρουμ απότι βλέπω και έχουν υποστήριξη αυτές οι vestel...

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, georsev είπε

Εμεις εχουμε ειδη την εκδοση v2.40.14 και ο τυπος πανελ ειναι mb120.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, powerup είπε

Εμεις εχουμε ειδη την εκδοση v2.40.14 και ο τυπος πανελ ειναι mb120.

Mb130 δεν είναι?πρόσεξε την φωτογραφία που ανέβασε πιο πάνω..mb130 γράφει πάνω πάνω δεξιά..και δεν εννοεί το πάνελ αλλά είναι κωδικός της μητρικής πλακέτας νομίζω

Επεξ/σία από georsev
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, georsev είπε

Mb130 δεν είναι?πρόσεξε την φωτογραφία που ανέβασε πιο πάνω..mb130 γράφει πάνω πάνω δεξιά..

Οχι αυτη η φωτο ειναι για την 50 jvc που εχει αλλο πανελ.

Εμεις ειμαστε mb120 με firmware v2.40.14

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, powerup είπε

Οχι αυτη η φωτο ειναι για την 50 jvc που εχει αλλο πανελ.

Εμεις ειμαστε mb120 με firmware v2.40.14

Ανέβασε μια φωτό σε παρακαλώ γιατί είμαι μακριά από την τηλεόραση...μάλλον έχεις δίκιο..δεν ήξερα ότι έχει 50αρα ο φίλος πιο πάνω..

Δημοσ.

Οσοι ετοιμάζεστε για Update ψάξτε το λίγο καλά και προσπαθήστε να μεταφράσετε αρκετά σχόλια για να είστε σίγουροι ότι δεν θα κάνετε καμια πατάτα. Μερικές εταιρέιες βγάζουν πολύ κακά updates και πραγμματικά χαντακώνουν τις tv, και κάποιεσ αλλεσ εταιρείες βγάζουν updates που πραγματικά απογειώνουν το λογισμικό τους προς το καλύτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, georsev είπε

Ανέβασε μια φωτό σε παρακαλώ γιατί είμαι μακριά από την τηλεόραση...μάλλον έχεις δίκιο..δεν ήξερα ότι έχει 50αρα ο φίλος πιο πάνω..

Δεν μπορω να ανεβασω φωτο τωρα.Ειναι mb120 v2.40.14 σιγουρα.Χωρις το επισημο firmware δεν θα ισχυει κι η εγγυηση αν κατι παει στραβα.

Επεξ/σία από powerup
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...