gusdevelopers Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε Μια από τα ίδια. Τώρα το έμαθα. Νόμιζα σε όλη την επικράτεια έπαιζαν τα hd κανάλια. Δυστυχώς όχι 1
lionheart75 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε αναλογικό σήμα παιδιά το αποτέλεσμα θα είναι κάκιστο. Όταν έκανα συγχρονισμό πέταξα κάθε τι αναλογικό και κράτησα μόνο τα ψηφιακά κανάλια. Άλλωστε όλα τα μεγάλα και γνωστά κανάλια έχουν ψηφιακά, τώρα στα τοπικά θα υπάρχει πρόβλημα. Η διαφορά στην tv ήταν χαώδης. Το επισημάνω για να το κάνετε όσοι κάτοχοι της Tv έχετε την δυνατότητα και δεν έχετε κάνει ήδη. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από lionheart75
bromiaris Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, gusdevelopers είπε Δυστυχώς όχι Πάντως στον θεσσαλικό κάμπο.. στην Πρέβεζα, Ιωάννινα, Δομοκό, Καβάλα και Πάτρα παίζουν κανονικά τα Hd star, skai, ant1, ert και ε.
gusdevelopers Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, bromiaris είπε Πάντως στον θεσσαλικό κάμπο.. στην Πρέβεζα, Ιωάννινα, Δομοκό, Καβάλα και Πάτρα παίζουν κανονικά τα Hd star, skai, ant1, ert και ε. Αυτό πάλι δεν το ήξερα ευχαριστώ για την ενημέρωση. Για να μην βγούμε άλλο off-topic εδώ είναι αναλυτικά ο πίνακας https://www.digea.gr/233/category/15/Anakoinoseis/el#collapse8 Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από gusdevelopers 1
georsev Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Έπαθα πλάκα μωλις έτρεξα 4k αυτό το βίντεο...όσοι την έχετε τρέξτε το...καθόμουν και χαζευα..
lionheart75 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, georsev είπε Έπαθα πλάκα μωλις έτρεξα 4k αυτό το βίντεο...όσοι την έχετε τρέξτε το...καθόμουν και χαζευα.. Τα έχω δεί κάτι τέτοια αντίστοιχα. Την πρώτη μέρα που την συνέδεσα. Δες στο youtube 4k video με τα meteora και θα πάθεις πλάκα.
georsev Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, silver_29 είπε Τώρα που μου το λές βλέπω ΣΚΑΙ ειδήσεις και περνάνε απο κάτω τα ΄κινούμενα γράμματα πολύ ευανάγνωστα και καθαρά. Γιατί εσύ το αντιμετωπίζεις αυτό?? Δεν καταλαβαίνω. Τότε σίγουρα είχε θέμα το κανάλι και μου είχε μαμισι την ψυχολογία μου... Αφού μπισταγα τι κεφάλι μου κατω,έλεγα δεν μπορεί τόσο χάλια διότι άμα της φορτωσεις 4κ υλικό η τηλεόραση απογειώνεται...τώρα εμείς επαρχία που δεν έχουμε τα hd κανάλια είμαστε άξιοι της μοίρας μας δυστυχώς..να δούμε πότε θα τα βάλουν.. Δοκίμασα επίσης τις δικές σου ρυθμίσεις αλλά άλλαξα μόνο σε κλειστό την δυναμική αντίθεση... Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από georsev
powerup Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, georsev είπε Τότε σίγουρα είχε θέμα το κανάλι και μου είχε μαμισι την ψυχολογία μου... Αφού μπισταγα τι κεφάλι μου κατω,έλεγα δεν μπορεί τόσο χάλια διότι άμα της φορτωσεις 4κ υλικό η τηλεόραση απογειώνεται...τώρα εμείς επαρχία που δεν έχουμε τα hd κανάλια είμαστε άξιοι της μοίρας μας δυστυχώς..να δούμε πότε θα τα βάλουν.. Δοκίμασα επίσης τις δικές σου ρυθμίσεις αλλά άλλαξα μόνο σε κλειστό την δυναμική αντίθεση... Ας συνοψησουμε μεχρι τωρα για την tv μας Θετικα(+) • Τιμη ανα ιντσα(Σε 4Κ smart ειναι τωρα η 4η χαμηλοτερη τιμη στο skroutz ,στα 419,30 την αγορασα εγω) • Eικονα σε περιεχομενο 4Κ και 1080p, οπως και σε καναλια hd ψηφιακα. • Ηχος αξιοπρεπεις για led tv(μια ηχομπαρα βοηθα αρκετα βεβαια). • Πανελ VA για καλυτερο μαυρο. • Δυνατοτητες smart που δουλευουν απροβληματιστα. • Νetflix κι Youtube με αναλυση εως 4Κ (αν το συκωνει η συνδεση σας,για 4k χρειαζετε συνδεση VDSL) •Αρκετες δυνατοτητες διασυνδεσης hdmi ,usb2,usb3,vga ... • Επίγειος ψηφιακός δέκτης DVB-T2/HEVC • Βαση σταθερη και στιβαρη με δυνατοτητα να περιστρεφετε το πανελ δεξια αριστερα για αλλαγη σημειου παρακολουθησης. Αρνητικα(-) • Κινηση στις γρηγορες σκηνες (ο επεξεργαστης της δεν βοηθαει στην ομαλοτητα της κινησης ειναι κι 50hrz και η γρηγορες σκηνες εχουν μια θολουρα). • Περιορισμενες γωνιες θεασης (περιορισμενες λογο πανελ VA). • Παρακολουθηση περιεχομενου sd απο ψηφιακα καναλια( αυτο συμβαινει στις περισσοτερες4Κ με διαγωνιο 55" και πανω ) • Χρωματα μουντα out of box θα έλεγα...(με πείραγμα στις ρυθμίσεις βελτιώνεται η εικόνα) • Πανελ λεπτο (ξεσκονισμα με swifer) • Τηλεκοντρολ λιγο αβολο. Ετσι για να εχουμε μια γενικη εικονα της τv Αν θελετε να συμπληρωσετε κατι να το κανω. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από powerup
maxdore217 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) @POWERUP Παρακολουθηση περιεχομενου sd απο ψηφιακα καναλια( δεν κανει καλο upscaling) Αυτό δεν είναι πρόβλημα ( θα ήταν καλύτερο να το αφαιρέσεις κι όλας ,ακόμα και sony να έπαιρνες το ίδιο αποτέλεσμα θα είχες ) καμία 55'' 4k δεν θα δείξει αξιοπρεπές αρχείο 576 που είναι το τηλεοπτικό σήμα στα σημεία που δεν έχουν κάνει την αναβάθμιση οπότε δεν υπάρχει λόγος συζήτησης . Υποσημείωση ( μικρή που όμως κάποιον μπορεί να ενδιαφέρει που μπαίνει να διαβάσει τώρα): Αν θυμάμαι καλά εσύ την έχεις αγοράσει 413,30€ στην ενδιάμεση προσφορά οπότε ναι τιμή ανά ίντσα σε εσένα είναι η φθηνότερο και ως ώρας , τώρα όμως στα 449€ δεν είναι! Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από maxdore217
georsev Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Επίσης μουντα χρώματα out of box θα έλεγα...(με πείραγμα στις ρυθμίσεις βελτιώνεται η εικόνα) 1
paramedic Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Εξαντλήθηκε παιδιά. Έτσι μου είπαν στο τηλεφωνικό κέντρο που πήρα για διαθεσιμότητα τουλάχιστον. 1
powerup Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ΤΕΛΟΣ........ εχει αφαιρεθει η δυνατοτητα αγορας απο το site του kotsovolou κι απο το skroutz Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από powerup
nos1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 https://tavsiyeforumu.com/konu-vestel-mb82-kurtarma-mb100-mb110-mb120-mb130-mb140-çekirdek-yazılım-konusu.html Για οσους εχουν την όρεξη και την υπομονή(μου βγήκαν τα μάτια με το google translate),στο παραπάνω forum ανεβάζουν συχνα firmware updates και γενικά έχει αρκετές πληροφορίες για τα μοντέλα vestel,μιας και ουσιαστικά μιλάμε για τις ίδιες tv. 1
powerup Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, nos1 είπε https://tavsiyeforumu.com/konu-vestel-mb82-kurtarma-mb100-mb110-mb120-mb130-mb140-çekirdek-yazılım-konusu.html Για οσους εχουν την όρεξη και την υπομονή(μου βγήκαν τα μάτια με το google translate),στο παραπάνω forum ανεβάζουν συχνα firmware updates και γενικά έχει αρκετές πληροφορίες για τα μοντέλα vestel,μιας και ουσιαστικά μιλάμε για τις ίδιες tv. Να ξεραμε κι ποια ειναι η αντιστοιχια firmware αναμεσα σε jvc κι vestal πριν χαθουμε στην ......μεταφραση.
nos1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, powerup είπε Να ξεραμε κι ποια ειναι η αντιστοιχια firmware αναμεσα σε jvc κι vestal πριν χαθουμε στην ......μεταφραση. Θεωρητικά,δεν ψάχνουμε για μοντελα αλλα κοιτάμε την πλακέτα που έχουμε ,ας πούμε η 49αρα φοράει την mb 120.
Προτεινόμενες αναρτήσεις