Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Vestel χώρα κατασκευής Τουρκία ?

ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ βοηθηστε τους ΓΕΙΤΟΝΕΣ να αναπτυχθουν γιατι εχουν πολλα εξοδα τωρα με τους 2,5 ΠΟΛΕΜΟΥΣ....

• Like 2
  • Confused 5
  • Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γενικα πηγαινε την σε ρυθμιση cinema

k ριξε το backlight οσο κατω μπορεις για να μην σου φαινεται σκοτεινη

επισης σε ολες τις εισοδους ρυθμισε την να μην κανει overscanning , σε εσενα αν δεν το λεει point to point θα το λεει just η 1:1 pixel mapping η καπως ετσι

βγαλε τελειως μειωσεις θορυβου κ sharpness

Επεξ/σία από what_if
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι απλά θα κουραστεις και είναι ψιλοζαλαδα επειδή είναι πολλές ιντσες να κοιτάς από άκρη σε άκρη.

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Η εικόνα είναι ok απλά δεν μπορώ να την αποδώσω σωστά στη φωτογραφία. Θα το κοιτάξω βέβαια και αυτό μιας και σίγουρα θα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Σε ευχαριστώ! :) 

Εχω την συγκεκριμένη στις 49",αλλα στο netflix δεν σε αφήνει να κάνεις ρυθμίσεις.Επίσης,μια απορία μου εχει να κάνει με το hdr,ενω στα specs δεν το αναφέρει,στο Netflix το προσφέρει σαν υλικο.Τελικα,υποστηρίζει η οχι hdr δεν εχω καταλάβει...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, what_if είπε

ok αλλα δεν νομιζω οτι εχω κανει καπου λαθος στα specs ,επισης edge led η direct lec χωρις local dimming δεν εχουν διαφορα, δεν εγραψα πουθενα για hdr ασε που κ οι φθηνες επωνυμες με hdr εχουν hdr για τα ματια του κοσμου με κακες υλοποιησεις που πολλες φορες δεν δουλευον κλπ

για την εικονα της ας πουν οι κατοχοι για το αν αξιζει η οχι ,το μονο σιγουρο ειναι οτι σε αυτα τα λεφτα δεν εχουν παιξει 55 ιντσες smart με va panel k καλη εικονα συμφωνα με τα παλαιοτερα topics

επισης να αναφερω για να ειναι ξεκαθαρο οτι το va δεν υπαρχει πουθενα ως επισημο spec ,αυτο ισχυριζονται κατοχοι 

Πρόσεξε , δεν λέω ότι είναι άσχημη ( αλλά ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά ) 

Η tv είναι vestel άρα φασόν ( πως γίνεται να ισχύει το είναι καλύτερη από Lg και κάποιες άλλες  ) όταν η lg και η samsung είναι οι μοναδικές εταιρίες που βγάζουν πάνελ και η πρώτη μάλιστα βγάζει και την καλύτερη τεχνολογία όλων τις oled..... θέλω να πω μην λέμε ότι μας κατεβαίνει στο κεφάλι μπορεί η tv είναι ok ωστόσο καμία σχέση δεν έχει η εταιρία που έχει κλείσει και τα δικαιώματα τις τα έχει ο κώτσος με κάποιες άλλες που υπάρχουν ακόμα και κάνουν σε παρόμοια αρχική τιμή ( ναι για εμένα πρέπει να παίζει σε αυτήν την τιμή ) και το κρίνω με βάση την εικόνα που είδα και την κατασκευή που έχει. Η Αρχική τιμή που κάνει έκπτωση ( 599€ είναι αστεία ) με βάση την συνολική εικόνα της.

Μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο ( 413€ έκανε πριν καιρό δεν βλέπω τον λόγο να κάνει περισσότερο όταν βγαίνουν και άλλα μοντέλα στα ίδια λεφτά πλέον ) η ιστορία αυτό θα δείξει αργά ή γρήγορα. όποιος την χρειάζεται αύριο την χτυπάει και τώρα  βέβαια.  Ωστόσο τον καταναλωτή τον βολεύει να την πάει όσο κάτω γίνεται ! 

Τώρα τα va και τα λοιπά σου έγραψα τι ισχύει μην διαβάζουμε και κρίνουμε μονομερώς ότι μας συμφέρει.

Όσο για προσωπική άποψη ( αυτήν λέω ) γιατί έτυχε και την έχω δει από κοντά την tv δίπλα από την 55 sony που direct led  οπως είπα και η διαφορά ήταν αισθητή ( αν τώρα έβαλαν όλες τις ρυθμίσεις λάθος από τον Κώστο είναι άλλο θέμα , αλλά δεν νομίζω ) είχαν διαφορά 140€ αλλά και διαφορά στην εικόνα και την ποιότητα κατασκευής! 

ουσιαστικά τιμή Ίντσας μας ενδιαφέρει ... προσωπικά περιμένω να δω πότε θα βάλει προσφορά τις πολύ καλύτερες Hisense ( που είναι ένα σκαλί πάνω από αυτές τις φασόν και λίγο κάτω από τις επώνυμες. ) 

Το ότι έγινε ντόρος εδώ μέσα δεν σημαίνει ότι πάντα είναι καλό. ( τότε έγινε ένα μπαμ σε μερικές τιμές , τώρα έχουν περάσει 3 μήνες από τότε! 

Επεξ/σία από maxdore217
  • Like 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, nos1 είπε

Εχω την συγκεκριμένη στις 49",αλλα στο netflix δεν σε αφήνει να κάνεις ρυθμίσεις.Επίσης,μια απορία μου εχει να κάνει με το hdr,ενω στα specs δεν το αναφέρει,στο Netflix το προσφέρει σαν υλικο.Τελικα,υποστηρίζει η οχι hdr δεν εχω καταλάβει...

Τις ρυθμίσεις στην εικόνα θα τις κάνεις από πριν και όχι μέσα στην εφαρμογή. Φυσικά και δεν σε αφήνει να πειράξεις οτιδήποτε από ρύθμιση μέσα από την εφαρμογή.

Για το Hdr όντως το έχω δει και εγώ ότι το προσφέρει σαν υλικό μέσα από το Netflix.

Δυστυχώς υπάρχει πολύ ελλιπής πληροφόρηση των specs της συγκεκριμένης αλλά σαν τηλεόραση αξίζει με το παραπάνω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να εχει αγορασει δικαιωματα  της φιρμας το εργοστασιο κατι αλλο παιζει.Δεν ξερει κανεις τα μεσα του επειδη μοιαζουν με αλλα

Επεξ/σία από Diskimpex
Δημοσ.
2 ώρες πριν, maxdore217 είπε

Η tv είναι vestel άρα φασόν ( πως γίνεται να ισχύει το είναι καλύτερη από Lg και κάποιες άλλες  ) όταν η lg και η samsung είναι οι μοναδικές εταιρίες που βγάζουν πάνελ και η πρώτη μάλιστα βγάζει και την καλύτερη τεχνολογία όλων τις oled..... θέλω να πω μην λέμε ότι μας κατεβαίνει στο κεφάλι μπορεί η tv είναι ok ωστόσο καμία σχέση δεν έχει η εταιρία που έχει κλείσει και τα δικαιώματα τις τα έχει ο κώτσος με κάποιες άλλες που υπάρχουν ακόμα και κάνουν σε παρόμοια αρχική τιμή ( ναι για εμένα πρέπει να παίζει σε αυτήν την τιμή ) και το κρίνω με βάση την εικόνα που είδα και την κατασκευή που έχει. Η Αρχική τιμή που κάνει έκπτωση ( 599€ είναι αστεία ) με βάση την συνολική εικόνα της.

Μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο ( 413€ έκανε πριν καιρό δεν βλέπω τον λόγο να κάνει περισσότερο όταν βγαίνουν και άλλα μοντέλα στα ίδια λεφτά πλέον ) η ιστορία αυτό θα δείξει αργά ή γρήγορα. όποιος την χρειάζεται αύριο την χτυπάει και τώρα  βέβαια.  Ωστόσο τον καταναλωτή τον βολεύει να την πάει όσο κάτω γίνεται ! 

Τώρα τα va και τα λοιπά σου έγραψα τι ισχύει μην διαβάζουμε και κρίνουμε μονομερώς ότι μας συμφέρει.

Όσο για προσωπική άποψη ( αυτήν λέω ) γιατί έτυχε και την έχω δει από κοντά την tv δίπλα από την 55 sony που direct led  οπως είπα και η διαφορά ήταν αισθητή ( αν τώρα έβαλαν όλες τις ρυθμίσεις λάθος από τον Κώστο είναι άλλο θέμα , αλλά δεν νομίζω ) είχαν διαφορά 140€ αλλά και διαφορά στην εικόνα και την ποιότητα κατασκευής! 

ουσιαστικά τιμή Ίντσας μας ενδιαφέρει ... προσωπικά περιμένω να δω πότε θα βάλει προσφορά τις πολύ καλύτερες Hisense ( που είναι ένα σκαλί πάνω από αυτές τις φασόν και λίγο κάτω από τις επώνυμες. ) 

Το ότι έγινε ντόρος εδώ μέσα δεν σημαίνει ότι πάντα είναι καλό. ( τότε έγινε ένα μπαμ σε μερικές τιμές , τώρα έχουν περάσει 3 μήνες από τότε! 

Κατοχος της εν λογο tv.

Μπορω να κανω καποιες επισημανσεις :

α) το πανελ ειναι va σιγουρα (κανοντας το test με το αποτυπωμα στο πανελ) και εχει αντιθεση 4000:1.Αυτο σημαινει καλο μαυρο αλλα η γωνια θεασης ειναι περιορισμενη.Αν δεν ειστε πολλοι στο σπιτι που θελετε να δειτε ταυτοχρονα το ιδιο εργο σε διαφορετικους καναπεδες δεν υπαρχει θεμα. Ος κατοχος lg  και samsung παλαιοτερα θεωρω το va panel ανωτερο του ips (γριζο κι oxi μαυρο) γιατι βλεπω τηλεοραση  με χαμηλο η καθολου φωτισμο.Αν βλεπετε με απλετο φως προτιμηστε ips panel γιατι εκει υστερει το va panel.

β) ο ηχος ειναι καλυτερος απο μιας samsung 4ετιας(αξιοπρεπεις) αλλα μια ηχομπαρα ειναι η καλυτερη λυση.

γ) δεν εχει hdr αλλα και οι φτηνες samsung kai sony που εχουν,ειναι μονο στα χαρτια γιατι στην πραξη δεν φαινετε η διαφορα. Πανω απο 900€ θα βρεις αξιοπρεπες hdr.

δ) ειναι 50hrz και αυτο φαινετε στις γρηγορες σκηνες γιατι ο επεξεργαστης της δεν ειναι ο καλυτερος δυνατος. Οι επωνυμες αν και 50hrz λογο επεξεργαστη το δειχνουν σε μικροτερο βαθμο.Πανω απο 900€ βρισκεις 100hrz.

ε)Η εικονα πολυ καλη ιδιος στο fhd και 4κ στα ψηφιακα τα παει καλα αναλογικαα με τις ιντσες της.Το εχω στο cinema και δεν πηραξα καποια αλλη ρυθμιση .Οντως στο καταστημα η sony 7095 φαινονταν με ποιο ζωντανα  χρωματα .Αν καποιος την εχει καλυμπαρει ας μας πει ρυθμισεις.

στ) ιντερνετ δεν με ενθουσιασε αλλα εχω tv box και δεν με απασχολισε.

Youtube καλο.Netflix δεν δοκιμασα.

ζ) bleedind ειχε πανω αριστερα και πανω δεξια αλλα και η samsung με διπλασια χρηματα ειχε σε μεγαλυτερο βαθμο.

Οντος για τα χρηματα της ειναι vfm. Aλλα πριν αγορασετε δειτε απο κοντα γιατι τα δικα σας ματια θα την βλεπουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, maxdore217 είπε

κοιτα να δεις τι γινεται

εγω δεν εγραψα πουθενα οτι ειναι καλυτερη απο lg ,samsung κλπ κλπ αν κ πολλα μοντελα της lg ειναι μουφα 4κ k επισης κατω απο 800 οι περισσοτερες επωνυμες ειναι απλα ips ,60hz

αυτο κ μονο αυτο το γεγονος ,δλδ contrast 4000:1 vs 1500:1 το πολυ πολυ, ειναι σιγουρα υπερ της jvc εστω κ με την αναγκη ρυθμισεων για να δειξει τα δοντια της

κ επειδη τα τελευταια χρονια εχουν περασει παμπολες επωνυμες lcd,plasma k led απο τα χερια μου δεν θα ορκιζομουν ουτε για την ποιοτητα κατασκευη τους ,ουτε για τα smart τους

προσωπικα εχοντας μεγαλωσει πια δεν ριχνω τα λεφτα μου παρα μονο στα αποδεδειγμενα vfm που αξιζουν τα λεφτα τους κ οχι στο marketing των εταιρειων 

αν ο αλλος θελει να σπρωξει 1000+ ευρω για tv που εγω το θεωρω απαραδεκτο ε ναι σιγουρα θα παρει καλυτερη εικονα 

αλλιως θα παρει ονομα κ mediocre αποδοση για τα λεφτα του

τι να λεμε δλδ ,ειδα κ την απολυτη vfm σειρα 6 της samsung με το πολυ καλο va ,panel ,τα 120hz ,παρεα ομως με απαραδεκτη ποιοτητα κατασκευης κ τον επεξεργαστη που αδυνατουσε να υπηρετησει την tv ,μιλαμε για 120hz με κολληματα στην κινηση αποκλειστικα κ μονο λογω του soc, για να μην πω για το απαραδεκτο tizen

συμπερασματικα 

οταν η πολυ καλη sony 55xe7076 αν θυμαμαι καλα το μοντελο εχει παιξει κατω απο 600 ευρω κ εχεις την πολυτελεια να περιμενεις τοτε δεν κοιτας τπτ λιγοτερο απο αυτη

αλλιως για αγορα στα 450 για μενα η jvc ειναι μια χαρα, ειναι καλη ποιοτητα εικονας με τα λιγοτερα δυνατα χρηματα 

κ ασε τους αλλους να πληρωνουν μαρκες κ να νομιζουν οτι εχουν μια καποια εξασφαλιση ποιοτητας

Επεξ/σία από what_if
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, what_if είπε

κοιτα να δεις τι γινεται

εγω δεν εγραψα πουθενα οτι ειναι καλυτερη απο lg ,samsung κλπ κλπ αν κ πολλα μοντελα της lg ειναι μουφα 4κ k επισης κατω απο 800 οι περισσοτερες επωνυμες ειναι απλα ips ,60hz

αυτο κ μονο αυτο το γεγονος ,δλδ contrast 4000:1 vs 1500:1 το πολυ πολυ, ειναι σιγουρα υπερ της jvc εστω κ με την αναγκη ρυθμισεων για να δειξει τα δοντια της

κ επειδη τα τελευταια χρονια εχουν περασει παμπολες επωνυμες lcd,plasma k led απο τα χερια μου δεν θα ορκιζομουν ουτε για την ποιοτητα κατασκευη τους ,ουτε για τα smart τους

προσωπικα εχοντας μεγαλωσει πια δεν ριχνω τα λεφτα μου παρα μονο στα αποδεδειγμενα vfm που αξιζουν τα λεφτα τους κ οχι στο marketing των εταιρειων 

αν ο αλλος θελει να σπρωξει 1000+ ευρω για tv που εγω το θεωρω απαραδεκτο ε ναι σιγουρα θα παρει καλυτερη εικονα 

αλλιως θα παρει ονομα κ mediocre αποδοση για τα λεφτα του

τι να λεμε δλδ ,ειδα κ την απολυτη vfm σειρα 6 της samsung με το πολυ καλο va ,panel ,τα 120hz ,παρεα ομως με απαραδεκτη ποιοτητα κατασκευης κ τον επεξεργαστη που αδυνατουσε να υπηρετησει την tv ,μιλαμε για 120hz με κολληματα στην κινηση αποκλειστικα κ μονο λογω του soc, για να μην πω για το απαραδεκτο tizen

συμπερασματικα 

οταν η πολυ καλη sony 55xe7076 αν θυμαμαι καλα το μοντελο εχει παιξει κατω απο 600 ευρω κ εχεις την πολυτελεια να περιμενεις τοτε δεν κοιτας τπτ λιγοτερο απο αυτη

αλλιως για αγορα στα 450 για μενα η jvc ειναι μια χαρα, ειναι καλη ποιοτητα εικονας με τα λιγοτερα δυνατα χρηματα 

κ ασε τους αλλους να πληρωνουν μαρκες κ να νομιζουν οτι εχουν μια καποια εξασφαλιση ποιοτητας

Να πουμε οτι ειναι το μοντελο sony 55χe7096 κι οχι 55χe7076 .

Επισης 2 ατομα γραψαν για το μοντελο αυτο  οτι του ενος καηκε η οθονη σε λιγοτερο απο 1 μηνα και ο δευτερος ακουει ενα ηχο σαν να σκαει ποπ κορν σε τυχεια διαστηματα που προφανος οφειλετε στη συστολη και διαστολη των πλαστικων(  η εταιρια του ειπε οτι ειναι εντος φυσιολογικων οριων ο ηχος αυτος !!!!)

Και μια jvc επισης καηκε σε 20 μερες.

Απο εικονα ειναι ανωτερη η sony απο jvc.

Τωρα ομως η διαφορα τιμης sony και jvc ειναι περιπου 300€ που την καθηστα ασυμφωρη για αγορα σε σχεση με τον ανταγονισμο.

Αν ξαναπαει ποτε στα 594 €(προσφορα στις 1-1-2018) (που το ευχομαστε )τοτε ναι ειναι προσφορα.Αλλα μεχρι τοτε δεν αποτελει vfm προσφορα.

Επεξ/σία από powerup
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, powerup είπε

Απο εικονα ειναι ανωτερη η sony απο jvc.Τωρα ομως η διαφορα τιμης sony 

Σε όλα είναι ανώτερη η sony από την jvc εκτός από ήχο που δεν άκουσα στην δεύτερη αλλά δεν νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά  ( ο λόγος είναι εμφανής , η εταιρία υπάρχει ακόμα , βγάζει το ps4 pro λες να μην έχει κάνει σωστές ρυθμίσεις στην δικιά της tv ? ) 

Δεν ξέρω τι λέει ο όρος αξιοπιστία στο σύνολο του κόσμου ( εγώ πάντως έχω στην κατοχή μου 2 lg , 1 samsung και 1 sony δεν έχω από καμία θέμα . Αυτές οι εταιρίες δύσκολα να είναι χειρότερος από  φασόν ( η sony μάλιστα επειδή πήγες και την είδες και μόνο σου θα είδες ότι έχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα σε σχέση με την jvc ) 

Δεν λέω ότι δεν είναι καλή η jvc ωστόσο καλό είναι να την αφήσουμε να παίσει την χαμηλότερη τιμή μιας και τα 599€ αρχική είπα και πάνω είναι αστεία .

Μην μας πιάνει κότσους ο κότσος! Σιγά σιγά όλες εκεί θα πάνε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, powerup είπε

Να πουμε οτι ειναι το μοντελο sony 55χe7096 κι οχι 55χe7076 .

Επισης 2 ατομα γραψαν για το μοντελο αυτο  οτι του ενος καηκε η οθονη σε λιγοτερο απο 1 μηνα και ο δευτερος ακουει ενα ηχο σαν να σκαει ποπ κορν σε τυχεια διαστηματα που προφανος οφειλετε στη συστολη και διαστολη των πλαστικων(  η εταιρια του ειπε οτι ειναι εντος φυσιολογικων οριων ο ηχος αυτος !!!!)

Και μια jvc επισης καηκε σε 20 μερες.

Απο εικονα ειναι ανωτερη η sony απο jvc.Τωρα ομως η διαφορα τιμης sony 

εγραψα οτι δεν θυμαμαι ακριβως τα μοντελα αλλα ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι καταλαβαν για ποιες sony μιλουσα

τα μοντελα λοιπον ειναι τα 

Sony KD-55XE7077 κ Sony KD-55XE7096

τα οποια ειναι απο τα λιγα επωνυμα vfm κατω απο 800€ ,va panel ,καλη εικονα ,εισαγωγικο hdr,4κ ,smart σε καλες τιμες

ολα τα υπολοιπα που γραφεις συνηγορουν στα οσα εγραψα ,επωνυμες κ μη ειναι πλεον κοντα σε quality control με τις επωνυμες να εχουν απλα περισσοτερο ραφιναρισμενο design κ σεταρισμα τα οποια βεβαια τα πληρωνεις πολυ ακριβα

11 λεπτά πριν, maxdore217 είπε

Σε όλα είναι ανώτερη η sony από την jvc εκτός από ήχο που δεν άκουσα στην δεύτερη αλλά δεν νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά  ( ο λόγος είναι εμφανής , η εταιρία υπάρχει ακόμα , βγάζει το ps4 pro λες να μην έχει κάνει σωστές ρυθμίσεις στην δικιά της tv ? ) 

Δεν ξέρω τι λέει ο όρος αξιοπιστία στο σύνολο του κόσμου ( εγώ πάντως έχω στην κατοχή μου 2 lg , 1 samsung και 1 sony δεν έχω από καμία θέμα . Αυτές οι εταιρίες δύσκολα να είναι χειρότερος από  φασόν ( η sony μάλιστα επειδή πήγες και την είδες και μόνο σου θα είδες ότι έχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα σε σχέση με την jvc ) 

Δεν λέω ότι δεν είναι καλή η jvc ωστόσο καλό είναι να την αφήσουμε να παίσει την χαμηλότερη τιμή μιας και τα 599€ αρχική είπα και πάνω είναι αστεία .

Μην μας πιάνει κότσους ο κότσος! Σιγά σιγά όλες εκεί θα πάνε. 

μα προτεινε κανεις την jvc στα 600? ,προφανως κ οταν θελουν να πουλησουν την ριχνουν σε λιγο πανω απο 400 που ειναι κ η αντικειμενικα σωστη τιμη της κ τοτε ειναι κ καλυτερη αγορα σε σχεση με τις περισσοτερες επωνυμες

Επεξ/σία από what_if
Δημοσ.

Στα 789€ που εχει τωρα η sony σιγουρα μας ποιανει κοτσους ο κωτσος.

Η τιμη της jvc ειναι τιμια σε τιμες 400-450€ .Στο εξωτερικο η dixon πουλα την τηλεοραση στην Αγγλια 449£(507€).

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...