Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, georsev είπε

Ξέρεις εμένα με ξένισε όταν κάποια στιγμή είχα κάποιο κανάλι και δεν μπορούσα να διαβάσω κάτω κάτω τα γράμματα στις ειδήσεις..

Τώρα που μου το λές βλέπω ΣΚΑΙ ειδήσεις και περνάνε απο κάτω τα ΄κινούμενα γράμματα πολύ ευανάγνωστα και καθαρά. Γιατί εσύ το αντιμετωπίζεις αυτό?? Δεν καταλαβαίνω.

• Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, georsev είπε

Ξέρεις εμένα με ξένισε όταν κάποια στιγμή είχα κάποιο κανάλι και δεν μπορούσα να διαβάσω κάτω κάτω τα γράμματα στις ειδήσεις..

Αυτό ακριβώς φίλε μου. Βλέπαμε ειδήσεις στον Σκαι και δεν έβλεπες τα γράμματα των ειδήσεων που πέρναγαν.. μαζί με την κακή για εμένα ποιότητα στα χρώματα…

Όπως είπα με δυνατό φως στο κατάστημα την δικαιολογούσα, αλλά σε πραγματικές συνθήκες για εμένα προσωπικά δεν άξιζε… Η Samsung που πήρα με τα ίδια χρήματα αλλά με 12 λιγότερες ίντσες είναι η ημέρα με την νύκτα.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Στα κανάλια αποθηκεύεις μόνο τα HD τους και όχι τα αναλογικά τους. Θα δεις τεράστια διαφορά αν δεν το έχεις κάνει.

Αν το έχεις κάνει συγχώρα με αλλά ψάχνω να δώ γιατί αντιμετωπίζεις κάτι τέτοιο. 

Αυτό με τα γράμματα στις ειδήσεις, χωρίς να σε αμφισβητώ, μου κάνει εντύπωση καθώς δεν έχω παρατηρήσει κάτι

Δεν ήταν hd το κανάλι...μάλλον για αυτό... θέλει ψάξιμο..

Δημοσ.

Απο

1 λεπτό πριν, georsev είπε

Δεν ήταν hd το κανάλι...μάλλον για αυτό... θέλει ψάξιμο..

Αποθηκεύεις μόνο τα HD κανάλια τους, όχι τα αναλογικά. Όλα έχουν HD. Κάντο και θα με θυμηθείς, θα δείς τεράστια διαφορά. ;) 

Μετά κάνε τον κόπο να σχολιάσεις αποτελέσματα! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Αυτό ακριβώς φίλε μου. Βλέπαμε ειδήσεις στον Σκαι και δεν έβλεπες τα γράμματα των ειδήσεων που πέρναγαν.. μαζί με την κακή για εμένα ποιότητα στα χρώματα…

Όπως είπα με δυνατό φως στο κατάστημα την δικαιολογούσα, αλλά σε πραγματικές συνθήκες για εμένα προσωπικά δεν άξιζε… Η Samsung που πήρα με τα ίδια χρήματα αλλά με 12 λιγότερες ίντσες είναι η ημέρα με την νύκτα.

Φίλε μου σε 3-3,5μ απόσταση τι να μου κάνει η 43αρα? χειρότερα θα βγάλουν τα μάτια μου για να βλέπω τους υπότιτλους...

Επεξ/σία από georsev
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Xωρίς και πάλι να σε αμφισβητήσω, άλλωστε χρόνια τώρα συμφορουμίτες εδώ. Το κανάλι ήταν HD ή έβλεπες το αναλογικό;

Αντιλαμβάνεστε ότι, ειδικά σε μια 4k tv, βλέπουμε μόνο HD κανάλια αλλιώς το αποτέλεσμα είναι χάλια και φυσικά πολύ χειρότερο απο την παλιά hd ready μας ή fhd μας...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε

Απο

Αποθηκεύεις μόνο τα HD κανάλια τους, όχι τα αναλογικά. Όλα έχουν HD. Κάντο και θα με θυμηθείς, θα δείς τεράστια διαφορά. ;) 

Μετά κάνε τον κόπο να σχολιάσεις αποτελέσματα! 

Μένω επαρχία και με αυτόματο συντονισμό δεν μου έβγαλε παρά μόνο το ert σε hd...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, georsev είπε

Φίλε μου σε 3-3,5 τι να μου κάνει η 43αρα? χειρότερα θα βγάλουν τα μάτια μου για να βλέπω τους υπότιτλους...

Και να σου «έκανε» τώρα είναι αργά. Απλά εγώ λέω ότι αν και την παρήγγειλα απογοητεύτηκα όταν την είδα σε κανονικές συνθήκες… και προτίμησα να θυσιάσω ίντσες αλλά να έχω απίστευτη ποιότητα εικόνας γιατί τα χρήματα που είχα ήταν συγκεκριμένα.

Επεξ/σία από bromiaris
Δημοσ.
Μόλις τώρα, georsev είπε

Μένω επαρχία και με αυτόματο συντονισμό δεν μου έβγαλε παρά μόνο το ert σε hd...

Στο ψηφιακό κανάλι της ert έχεις τέτοιο πρόβλημα; πές μου σε παρακαλώ γιατί ειλικρινά μου έχουν πέσει τα μαλλιά με αυτά που διαβάζω εδώ. 

Μόλις τώρα, bromiaris είπε

Και να σου «έκανε» τώρα είναι αργά. Απλά εγώ λέω ότι αν και την παρήγγειλα απογοητεύτηκα όταν την είδα σε κανονικές συνθήκες… και προτίμησα να θυσιάσω ίντσες αλλά να έχω απίστευτη ποιότητα εικόνας.

@bromiaris πιστεύω φίλε ότι βιάστηκες λίγο. Καλά έκανες στην τελική και μόνο εσύ ξέρεις καλύτερα τι είναι για σένα, αλλά νομίζω ότι βιάστηκες.

Αν είσαι Αθήνα κερνάω καφέ! :) 

3 λεπτά πριν, georsev είπε

Ψάξτο manually. Τι διάολο εκεί που βρίσκεσαι δεν πιάνεις digea? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε

Στο ψηφιακό κανάλι της ert έχεις τέτοιο πρόβλημα; πές μου σε παρακαλώ γιατί ειλικρινά μου έχουν πέσει τα μαλλιά με αυτά που διαβάζω εδώ. 

Μόνο ΕΡΤ πιανω σε hd...

6 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Και να σου «έκανε» τώρα είναι αργά. Απλά εγώ λέω ότι αν και την παρήγγειλα απογοητεύτηκα όταν την είδα σε κανονικές συνθήκες… και προτίμησα να θυσιάσω ίντσες αλλά να έχω απίστευτη ποιότητα εικόνας γιατί τα χρήματα που είχα ήταν συγκεκριμένα.

Και να μου έκανε δεν θα την αγόραζα γιατί έχω ήδη 42αρα...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

@bromiaris πιστεύω φίλε ότι βιάστηκες λίγο. Καλά έκανες στην τελική και μόνο εσύ ξέρεις καλύτερα τι είναι για σένα, αλλά νομίζω ότι βιάστηκες.

Δυστυχώς η εικόνα είναι υποκειμενική… και ο κάθε ένας βλέπει διαφορετικά…

Στον Κωτσόβολο με δυνατό λευκό φως μου φαινόταν ικανοποιητική. Άλλωστε δεν περίμενα παπάδες… αλλά σε πραγματικές συνθήκες δεν μου άρεσε καθόλου…

Για να αυξήσω τις ίντσες ήθελα +100, +150 ευρώ παραπάνω τα οποία δεν είχα. Οπότε συμβιβάστηκα στο μέγεθος αλλά όχι στην ποιότητα για τα δικά μου μάτια…

2 λεπτά πριν, georsev είπε

Και να μου έκανε δεν θα την αγόραζα γιατί έχω ήδη 42αρα...

οπότε όλα καλά…

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Ψάξτο manually. Τι διάολο εκεί που βρίσκεσαι δεν πιάνεις digea? 

Τα hd κανάλια είναι για δοκιμαστική λήψη μόνο για Αττική και Θεσσαλονίκη 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gusdevelopers είπε

Δηλαδή τα HD κανάλια που πιάνω στο πατρικό μου στην άλλη άκρη της Ελλάδας τι είναι?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gusdevelopers είπε

Ok ομολογώ δεν το ήξερα, σε ευχαριστώ για την επισήμανση! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...