Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, maxdore217 είπε

Σκουπίδι δεν είναι ! 

Για να είναι σκουπίδι θα έπρεπε να ήταν ελαττωματικό προϊόν ! Ως ώρας κανένας δεν έχει πει κάτι τέτοιο ....κακός ο ένας λέει τα καλύτερα και ο άλλος τα χειρότερα κανέναν δεν βοηθάτε έτσι. 

Κάτι ακόμα και επειδή όλα κρίνονται με βάση τις επιλογές που υπάρχουν , για αυτούς που θέλουν VA panel επώνυμο κι όλας 

Υπάρχει αυτή εδώ : https://www.skroutz.gr/s/12907792/Samsung-UE50MU6170.html#reviews 

που έχει και hdr και είναι direct led   ( Φυσικά 100€ περισσότερα   -5'' , 2.54x5 στο διαγώνιο ) 

https://www.displayspecifications.com/en/model/0646c69

Επιλογές υπάρχουν πολλές και με την έλευση των καινούργιων θα υπάρχουν περισσότερες σε λίγο καιρό. 

H samsung αυτή είναι σίγουρα VA ή είναι λαχείο και μπορεί να σου στείλουν PLS?

Επεξ/σία από kostas123pao
  • Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, kostas123pao είπε

H samsung αυτή είναι σίγουρα VA ή είναι λαχείο και μπορεί να σου στείλουν PLS?

H mu6170 είναι pls 99.9%. ;) 

https://www.displayspecifications.com/en/model/3a83b9e

Αντιθέτως η mu6122 είναι στις 50" va ενώ στις 55" pls.

Edit: τώρα είδα ότι ανεφέρεστε στην 50άρα. Η 50άρα mu6172 ενώ αναφέρεται σαν va panel σε παραδίπλα φόρουμ πολλοί που πήγαν να την δουν από κοντά ανέφεραν ότι έχει pls και όχι va (δεν την έχω δει προσωπικά). Οπότε μάλλον είναι ρουλέτα. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Confused 1
Δημοσ.

Διαβάζω μέρες τώρα τα σχόλια σας και απλά παρατηρώ, χωρίς να ξαναμπω στην διαδικασία να σχολιάσω και να ξανακρίνω θετικά η αρνητικά κτλ. Μένω έκπληκτος πραγματικά, ειδικά με όλους εσας που πήγατε (υποτίθετε το ψάξατε) ακουμπήσατε το κομπόδεμα σας και μόλις την βάλατε σε λειτουργία ξεκινήσατε να ξινίζετε να απογοητέυεστε να λέτε μέτρια προς κακά λόγια για την οθόνη, το πάνελ, τα χρώματα ,την ποιότητα κατασκευής και δε ξέρω γω τι άλλο. Μπήκατε ακόμα και στη διαδικασία να κρίνετε τον χρήστη -lionheart- Και να πειτε ότι ειναι ο μόνος που τα βλέπει όλα κορυφαία πάνω στην τηλεοραση αυτή. Πάνω σαυτό εχω να πω μονο ένα πράγμα, ότι ναι ο μεγαλύτερος μάγκας είναι μόνο ο lionheart έδω μέσα, για τον πολύ απλό λόγο ότι έψαξε μελέτησε και στην τελική ΝΑΙ αγόρασε αυτό που πραγματικά περίμενε και έπιασαν τόπο τα λεφτά του και αυτό φαίνεται απτα σχόλια του. Πέρα απαυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπήκατε μερικοί στον άδικο κόπο και δώσατε 450 ευρώ απο την στιγμή που πραγματικά πιστέυατε και ήσασταν την άποψης ''ΕΛΑ ΜΩΡΕ450 ΕΧΕΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΣΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ''. Ο άλλος μπαίνει και σχολιάζει και λέει οτι δεν έπαθα και πλακα με τα χρώματα της αλλά την έχει στο μενου στο ΄''φυσικος'' και δεν έχει πειράξει και καθόλου τις ρυθμίσεις εικόνας αποτι λέει.....ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. Επίσης, υπάρχουν τόσα πολλά μοντέλα αρκετά κοντά σαυτό της Jvc που πραγματικά υπόσχονται πολλά και είναι και επώνυμες και ποιοτικές απότι λένε, εσεις όμως πήγατε και πήρατε την Jvc που στην ουσία δεν την επιθυμούσατε με την καρδιά σας. Σας παραθέτω λίγα μοντέλα τα όποια ήταν στο μυαλό μου πριν λίγες μέρες που ήταν να πάρω την απόφαση μου.

1 : Philips 55pus6162 (519 ευρώ στο eshop) : 55 ίντσες, smart, 4κ οθόνη πολλά υποσχόμενη με κορυφαία οθόνη η οποία ανταγωνίζεται άνετα την SAMSUNG UE55MU6170 η οποία κοστίζει 700 ευρώ. Υπάρχει και VS VIDEO ανάμεσα στα δύο μοντέλα στο youtube με νικητή στην αποδοση εικόνας την philips.

2 : LG 55UJ620V (579 ευρώ στο σκρούτζ τότε) : 55 ίντσες , smart, 4k οθόνη ποιοτική και πολύ αποδοτική σύμφωνα με κριτικές σε ελληνικά καταστηματα και φόρουμ και πάνω απόλα με το διεθνές και αναγνωρισμένο σήμα της κορυφαίας μάρκας LG.

Ενημερωτικά κάθισα και σας έγραψα 2 υποψήφιες φανταχτερες περιπτώσεις αγορας τηλεόρασης με πολύ λίγα παραπάνω ευρώ συγκριτικά της jvc, και σας ρωτάω λοιπόν για να τελειώσω. Ψάξατε διαβάσατε ενημερωθήκατε για το τι θέλετε ?? Γιατί δεν προτιμήσατε τα παραπανω μοντέλα που σας παρουσίασα και πήρατε την jvc την μέτρια σε πόιότητα με τα μούφα χρώματα και το πανελ made in turkey?? Γιατί πήγατε και πήρατε VESTEL τηλεόραση πραγματικά αναρωτιέμαι!! Έχει γίνει κουραστικό το όλο θέμα με τις τόσες σελίδες πραγματικά.

ΥΓ : Το 2013 στο γάμο μου έδωσα το ποσό των 2150 ευρώ και πήρα samsung led 55 ιντσων τηλεόραση smart τότε. Στις 2 εβδομάδες είχα 4 καμμένα pixel και μου πρότεινε η εταιρέια να την μεταφέρω στο χώρο τους για να μου την επισκευάσουν επειδη αντικατάσταση γίνεται μόνο στα 7 πίξελ και πάνω. Μετά απο 2 μέρες με πήραν τηλ να με ενημερώσουν οτι η τηλεόραση έχει καμμένη οθόνη και ότι μάλλον την ζημιά την εκανα εγώ κατά την μεταφορά της στην αντιπροσωπέια τους για την επισκευή των πίξελ και ότι η ζημιά κόστιζε τοτε 550 εύρω για αλλάγή πάνελ. Οποιος επιθυμεί να του δώσω την διεύθυνση της χωματερής που μένω να πάει να καμαρώσει τι θα πει ποιοτική τηλεόραση τι θα πει ότι πληρώνεις παίρνεις και τι θα πει κολοσος. Δεν εχω κάτι αλλο να πω.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, silver_29 είπε

Διαβάζω μέρες τώρα τα σχόλια σας και απλά παρατηρώ, χωρίς να ξαναμπω στην διαδικασία να σχολιάσω και να ξανακρίνω θετικά η αρνητικά κτλ. Μένω έκπληκτος πραγματικά, ειδικά με όλους εσας που πήγατε (υποτίθετε το ψάξατε) ακουμπήσατε το κομπόδεμα σας και μόλις την βάλατε σε λειτουργία ξεκινήσατε να ξινίζετε να απογοητέυεστε να λέτε μέτρια προς κακά λόγια για την οθόνη, το πάνελ, τα χρώματα ,την ποιότητα κατασκευής και δε ξέρω γω τι άλλο. Μπήκατε ακόμα και στη διαδικασία να κρίνετε τον χρήστη -lionheart- Και να πειτε ότι ειναι ο μόνος που τα βλέπει όλα κορυφαία πάνω στην τηλεοραση αυτή. Πάνω σαυτό εχω να πω μονο ένα πράγμα, ότι ναι ο μεγαλύτερος μάγκας είναι μόνο ο lionheart έδω μέσα, για τον πολύ απλό λόγο ότι έψαξε μελέτησε και στην τελική ΝΑΙ αγόρασε αυτό που πραγματικά περίμενε και έπιασαν τόπο τα λεφτά του και αυτό φαίνεται απτα σχόλια του. Πέρα απαυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπήκατε μερικοί στον άδικο κόπο και δώσατε 450 ευρώ απο την στιγμή που πραγματικά πιστέυατε και ήσασταν την άποψης ''ΕΛΑ ΜΩΡΕ450 ΕΧΕΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΣΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ''. Ο άλλος μπαίνει και σχολιάζει και λέει οτι δεν έπαθα και πλακα με τα χρώματα της αλλά την έχει στο μενου στο ΄''φυσικος'' και δεν έχει πειράξει και καθόλου τις ρυθμίσεις εικόνας αποτι λέει.....ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. Επίσης, υπάρχουν τόσα πολλά μοντέλα αρκετά κοντά σαυτό της Jvc που πραγματικά υπόσχονται πολλά και είναι και επώνυμες και ποιοτικές απότι λένε, εσεις όμως πήγατε και πήρατε την Jvc που στην ουσία δεν την επιθυμούσατε με την καρδιά σας. Σας παραθέτω λίγα μοντέλα τα όποια ήταν στο μυαλό μου πριν λίγες μέρες που ήταν να πάρω την απόφαση μου.

1 : Philips 55pus6162 (519 ευρώ στο eshop) : 55 ίντσες, smart, 4κ οθόνη πολλά υποσχόμενη με κορυφαία οθόνη η οποία ανταγωνίζεται άνετα την SAMSUNG UE55MU6170 η οποία κοστίζει 700 ευρώ. Υπάρχει και VS VIDEO ανάμεσα στα δύο μοντέλα στο youtube με νικητή στην αποδοση εικόνας την philips.

2 : LG 55UJ620V (579 ευρώ στο σκρούτζ τότε) : 55 ίντσες , smart, 4k οθόνη ποιοτική και πολύ αποδοτική σύμφωνα με κριτικές σε ελληνικά καταστηματα και φόρουμ και πάνω απόλα με το διεθνές και αναγνωρισμένο σήμα της κορυφαίας μάρκας LG.

Ενημερωτικά κάθισα και σας έγραψα 2 υποψήφιες φανταχτερες περιπτώσεις αγορας τηλεόρασης με πολύ λίγα παραπάνω ευρώ συγκριτικά της jvc, και σας ρωτάω λοιπόν για να τελειώσω. Ψάξατε διαβάσατε ενημερωθήκατε για το τι θέλετε ?? Γιατί δεν προτιμήσατε τα παραπανω μοντέλα που σας παρουσίασα και πήρατε την jvc την μέτρια σε πόιότητα με τα μούφα χρώματα και το πανελ made in turkey?? Γιατί πήγατε και πήρατε VESTEL τηλεόραση πραγματικά αναρωτιέμαι!! Έχει γίνει κουραστικό το όλο θέμα με τις τόσες σελίδες πραγματικά.

ΥΓ : Το 2013 στο γάμο μου έδωσα το ποσό των 2150 ευρώ και πήρα samsung led 55 ιντσων τηλεόραση smart τότε. Στις 2 εβδομάδες είχα 4 καμμένα pixel και μου πρότεινε η εταιρέια να την μεταφέρω στο χώρο τους για να μου την επισκευάσουν επειδη αντικατάσταση γίνεται μόνο στα 7 πίξελ και πάνω. Μετά απο 2 μέρες με πήραν τηλ να με ενημερώσουν οτι η τηλεόραση έχει καμμένη οθόνη και ότι μάλλον την ζημιά την εκανα εγώ κατά την μεταφορά της στην αντιπροσωπέια τους για την επισκευή των πίξελ και ότι η ζημιά κόστιζε τοτε 550 εύρω για αλλάγή πάνελ. Οποιος επιθυμεί να του δώσω την διεύθυνση της χωματερής που μένω να πάει να καμαρώσει τι θα πει ποιοτική τηλεόραση τι θα πει ότι πληρώνεις παίρνεις και τι θα πει κολοσος. Δεν εχω κάτι αλλο να πω.

Εδωσα 2800Ε τα Χριστουγεννα του 2007 για την SONY 55A2000 (55αρα 3DLP) και δουλευει αψευγαδιαστα ακομα.

Βεβαια οκ πηρα και μια 55αρα Curved Samsung πριν 3 χρονια αλλα δεν ξερω, δεν περιμενω να βγει σκυλι σαν την SONY (μακαρι να βγω λαθος).

Οπως και να εχει παιζει και το οτι πληρωνεις παιρνεις και το να μην σου τυχει. Προσωπικα πιστευω πως αν μπλεξεις με αντιπροσωπειες βραστα χαραλαμπε. Προτιμω να μπλεκω με το Αμαζον (μπαμ και κατω λυσεις) παρα με αντιπροσωπειες.

Δημοσ.

μαγκες μην κουραζεστε! ισχυει το ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ! το θεμα ειναι να εχετε τυχη και να μη σας χαλασει γιατι θα εχετε τρεχαματα? οσο για ΤουρκοVESTEL συμφωνω με silver_29, μαπα το καρπουζι!

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, mtriandros είπε

μαγκες μην κουραζεστε! ισχυει το ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ! το θεμα ειναι να εχετε τυχη και να μη σας χαλασει γιατι θα εχετε τρεχαματα? οσο για ΤουρκοVESTEL συμφωνω με silver_29, μαπα το καρπουζι!

Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα ή δεν διάβασες όλο το κείμενο μου ή δεν παρακολουθείς το άρθρο απο  την αρχή του. Εγώ έχω αγοράσει την τηλεόραση εδώ και 5 μέρες και τους λόγους που την αγόρασα καθώς και τις εντυπώσεις μου τις επισυνάπτω στις προηγούμενες σελίδες . Το παραπάνω σχολιο μου αφορά αυτούς που την αγόρασαν και ξαφνικά έπεσαν απτα σύννεφα. Τους αγοραστες δηλαδή του .......ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΩ.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 25/2/2018 στις 3:50 ΜΜ, silver_29 είπε

Παιδιά και σε μένα δεν την έχει αυτή την επιλογή που λετε  HDMI: ΠΛΗΡΕΣ ΦΑΣΜΑ, αλλά νομίζω σχετίζετε με το αν συδέεται συσκευη στην υποδοχή hdmi τότε στο βγάζει. Εγω παρελαβα την tv προχθές και στο service menu μου εμφανίζει εκδοση λογισμικου V.2.40.14.0 με ημερομηνία ενημέρωσης 6-12-17 . Τώρα όσον αφορά τις ρυθμίσεις εικόνας εγώ παιδιά τα καλύτερα αποτελέσματα στα δικά μου μάτια τα πήρα στην επιλογή Λειτουργία Εικόνας : Δυναμικός . Στις επιλογές που προτείνετε καποιοι εδώ ένιωθα ότι δεν είχα πλούσια εικόνα με έντονα χρώματα και καθαρότητα στο πως βλέπω. Έχω, Εξοικονόμηση ενέργειας: Ελάχιστη, και στις Προηγμένες ρυθμίσεις έχω στις επιλογές, Δυναμική Αντίθεση: Υψηλό, Ελλάτωση Θορύβου: Κλειστό, Θερμοκρασία Χρώματος: Κανονικό, Ζουμ σε εικόνα: 16:9, Λειτουργία ταινίας : Αυτόματα.

Αυτές η ρυθμίσεις που έχεις βαλει,δεν είναι υπερβολικά κορεσμένα τα χρώματα?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, georsev είπε

Αυτές η ρυθμίσεις που έχεις βαλει,δεν είναι υπερβολικά κορεσμένα τα χρώματα?

Κορεσμένα ναι είναι, υπερβολικά κορεσμένα δεν θα το ελεγα. Στα δικά μου μάτια πάντα. Και στην δευτερη μου tv που έχω σπιτι(samsung 32 fhd) έτσι τα έχω ρυθμίσει τα χρώματα. Στην jvc εκεί ένιωσα ότι πήρα έντονο-καθαρό χρώμα και εικόνα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, silver_29 είπε

Κορεσμένα ναι είναι, υπερβολικά κορεσμένα δεν θα το ελεγα. Στα δικά μου μάτια πάντα. Και στην δευτερη μου tv που έχω σπιτι(samsung 32 fhd) έτσι τα έχω ρυθμίσει τα χρώματα. Στην jvc εκεί ένιωσα ότι πήρα έντονο-καθαρό χρώμα και εικόνα.

Στις γρήγορες κινήσεις πως σου φαίνεται εσένα;με σύγκριση άλλη φθηνή τηλεόραση με 50hz πάνελ;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, georsev είπε

Στις γρήγορες κινήσεις πως σου φαίνεται εσένα;με σύγκριση άλλη φθηνή τηλεόραση με 50hz πάνελ;

Συγκριτικά με τα 50 hz πάνελ μου φαίνεται ικανοποιητική η απόδοση στην ποιότητα. Δεν διακρίνω έυκολα σπασίματα στην εικόνα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, silver_29 είπε

Συγκριτικά με τα 50 hz πάνελ μου φαίνεται ικανοποιητική η απόδοση στην ποιότητα. Δεν διακρίνω έυκολα σπασίματα στην εικόνα.

Ξέρεις εμένα με ξένισε όταν κάποια στιγμή είχα κάποιο κανάλι και δεν μπορούσα να διαβάσω κάτω κάτω τα γράμματα στις ειδήσεις..

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, georsev είπε

Ξέρεις εμένα με ξένισε όταν κάποια στιγμή είχα κάποιο κανάλι και δεν μπορούσα να διαβάσω κάτω κάτω τα γράμματα στις ειδήσεις..

Η ιδέα σου ήταν!  ;)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georsev είπε

Στα κανάλια αποθηκεύεις μόνο τα HD τους και όχι τα αναλογικά τους. Θα δεις τεράστια διαφορά αν δεν το έχεις κάνει.

Αν το έχεις κάνει συγχώρα με αλλά ψάχνω να δώ γιατί αντιμετωπίζεις κάτι τέτοιο. 

Αυτό με τα γράμματα στις ειδήσεις, χωρίς να σε αμφισβητώ, μου κάνει εντύπωση καθώς δεν έχω παρατηρήσει κάτι

Δημοσ.

Εχεις δικιο, αλλα σχεδον ολοι ξερουμε πανω κατω τι θελουμε, απλα δεν μπορουμε να το βρουμε γιατι οι εταιριες δεν ειναι ξεκαθαρες η και παραποιουν τα δεδομενα (δες debate για hz και πανελ) και δεν εχουμε τις καταλληλες γνωσεις / εργαλεια να κανουμε συγκρισεις. Βασικό κριτήριο για καθε budget πρεπει να ειναι το panel, το know-how και η ποιοτης/ ελεγχος υλικων. Τηλεορασεις φασον οπως Vestel, πασχουν συγκριτικα σ'αυτα με αποτελεσμα μακροπροθεσμα το φτηνο γινετε ακριβο και η συνολικη εμπειρια αρνητικη. Περα απ' αυτα μην αγοραζετε μονο βασει προσφορων kai specs.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...