georsev Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, maxdore217 είπε Απενεργοποίησε όλες τις επιλογές που κάνουν αυτόματες διορθώσεις και δες αν έχει αλλάξει κάτι ως προς την κίνηση. Γενικά καλό είναι να δεις ποιες ρυθμίσεις σου κάνουν , πιθανόν να πρέπει να έχεις κάποιες προεπιλογές ( αν σου δίνει την επιλογή ) ανάλογα το υλικό που βάζεις ώστε να το δείχνει όσο καλύτερα μπορεί . Τις πληροφορίες στο μαύρο τις τόνισα επειδή είναι σημαντικές. .. έχουν αναφερθεί βέβαια και στα προηγούμενα αλλά καλό είναι να λέγονται! Έβαλα αυτά που πρωτηνατε πιο πριν αλλά στο δυναμικό με καμία περίπτωση δεν μπορείς να παρακολουθήσεις όπως το έχετε βάλει μερικοί...πολύ κορεσμό στα χρώματα...το έχω βάλει στο φυσικό αλλα θα το ψάξω γιατί κάθησα λίγη ώρα να την ψαχουλεψω...αν βελτιώσουμε λίγο την κίνηση θα είμαι χαρούμενος πολύ...δεκτή η οποία βοήθεια σου στις ρυθμίσεις... 36 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Μάλιστα... η ίδια είναι απλά είχε εξαντληθεί η μαύρη και μου έφεραν τότε την άσπρη TX 42AS600W η δικιά μου (η οποία πουλήθηκε πριν 3 μήνες που αγόρασα την jvc και στη θέση της μπήκε η samsung). Την είχα 3 χρόνια στην κρεβατοκάμαρα κρεμασμένη σε βάση απέναντι από το Κρεβάτι στα 1,5 μέτρα. Προφανώς βλέπουμε διαφορετικά πράγματα καθώς η συγκεκριμένη είχε την χειρότερη πιστότητα στα χρώματα από όσες τηλεοράσεις είχα και έχω δει. Για τις γωνίες δε, σε σχέση φυσικά με την jvc του τίτλου, πάλι θα γελάσω καθώς τα άχρωμο panel της είχε και θολούρα. Δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε καθώς αν πιστεύεις ότι η συγκεκριμένη Panasonic υπερτερεί απο την Jvc ότι και να πούμε είναι εις μάτην. Μην τρελενεσαι και μην φαντασιωνεσαι με την συγκεκριμένη τηλεόραση...να πάρε να βελτιώσεις την panasonic αν την έχεις ακόμα και σύγκρινε πάλι... https://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1402040248 Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από georsev
bromiaris Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, cineaste είπε Δεν την πουλάει και το eshop να έχεις καλή εγγύηση, που να τρέχεις με τον Κωτσόβολο τώρα... Τελικά δεν άντεξες και την είπες και σήμερα την μ@@@@@@...
greed Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οταν την ειπα εγω σκουπιδι ημουν ο κακος.. Αλλα σκουπιδι ειναι η συγκεκριμενη απο οπου και να τη κοιταξει καποιος. Ουτε μετρια που κανουν 500-600€ ουτε καλη που κανουν 600-900€ ουτε παρα πολυ καλη που κανουν 900€+. Σκουπιδι 55" θα αγορασετε. Αν δεν εχετε προβλημα παρτε την απλα να ξερετε τι αγοραζετε. Οπως ειχα πει και πιο πισω κριμα ειναι να μη δωσετε +100-150€ να πατε σε μια μετρια tv τουλαχιστον. Μπραβο στα παλικαρια που την αγορασανε και μπηκαν εδω να πουν ως εχει η κατασταση. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από greed
what_if Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 εγω απο εδω κ περα θα το σκεφτω πολυ να ανεβασω προσφορα οτιδηποτε ο πολυς κοσμος δεν σκαμπαζει κ δεν αντιλαμβανεται οτι πολλες φορες οταν πληρωνεις λιγα χρηματα πρεπει να εισαι ετοιμος να κανεις κ καποιες υποχωρησεις ασε δε που το θεμα εικονα/ηχος ειναι πολυ υποκειμενικο ,πολλοι πχ θεωρουν την κακη εντονη εικονα καλη κ το αναποδο γενικως δεν υπαρχει λογος να μπλεκεις με τον καθενα που δεν εχει αντιληψη των αναλογιων κ της αγορας 1
paramedic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Την έχει συνδέσει κάνεις σε κονσόλα πχ Xbox 360 να μας πει τι λέει σε παιχνίδια όσον αφορά την κίνηση; Επίσης αυτό που κοιτάμε δεν είναι αν είναι φοβερή και τρομερή η τηλεόραση αλλά αν αξίζει τα λεφτά της τουλάχιστον. Όλοι θέλουμε BMW για αυτοκινητο αλλά την δουλειά μας την κάνουμε με Huyndai η κάτι παρεμφερές. Πριν 10 χρόνια έδωσα 1600€ από τα 2000€ που έκανε τότε μια και βρήκα προσφορά για μια 46αρα samsung. Ακόμα μια χαρά παίζει αλλά αν μου έλεγες να δώσω και πάλι τόσα θα σου έλεγα ότι είναι πεταμένα λεφτά αφού στην τελική το 99% της χρήση της είναι απλή θέαση καναλιών και το υπόλοιπο καμμία ταινία. Επίσης γιατί όλα τα νήματα για τηλεοράσεις πρέπει να γίνονται διαγωνισμός του στυλ: ποιος την έχει πιο μεγάλη; ποτέ δεν κατάλαβα. 1
maxdore217 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, greed είπε Οταν την ειπα εγω σκουπιδι ημουν ο κακος.. Αλλα σκουπιδι ειναι η συγκεκριμενη απο οπου και να τη κοιταξει καποιος. Ουτε μετρια που κανουν 500-600€ ουτε καλη που κανουν 600-900€ ουτε παρα πολυ καλη που κανουν 900€+. Σκουπιδι 55" θα αγορασετε. Αν δεν εχετε προβλημα παρτε την απλα να ξερετε τι αγοραζετε. Οπως ειχα πει και πιο πισω κριμα ειναι να μη δωσετε +100-150€ να πατε σε μια μετρια tv τουλαχιστον. Μπραβο στα παλικαρια που την αγορασανε και μπηκαν εδω να πουν ως εχει η κατασταση. Σκουπίδι δεν είναι ! Για να είναι σκουπίδι θα έπρεπε να ήταν ελαττωματικό προϊόν ! Ως ώρας κανένας δεν έχει πει κάτι τέτοιο ....κακός ο ένας λέει τα καλύτερα και ο άλλος τα χειρότερα κανέναν δεν βοηθάτε έτσι. Κάτι ακόμα και επειδή όλα κρίνονται με βάση τις επιλογές που υπάρχουν , για αυτούς που θέλουν VA panel επώνυμο κι όλας Υπάρχει αυτή εδώ : https://www.skroutz.gr/s/12907792/Samsung-UE50MU6170.html#reviews που έχει και hdr και είναι direct led ( Φυσικά 100€ περισσότερα -5'' , 2.54x5 στο διαγώνιο ) https://www.displayspecifications.com/en/model/0646c69 Επιλογές υπάρχουν πολλές και με την έλευση των καινούργιων θα υπάρχουν περισσότερες σε λίγο καιρό.
greed Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Θες να μου πεις γιατι στο ιδιο budget να προτιμησει καποιος την jvc εναντι των αλλων; Αν η samsung που δειχνεις ειναι μια μετριοτητα. Η jvc τι ειναι;
lionheart75 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, paramedic είπε Την έχει συνδέσει κάνεις σε κονσόλα πχ Xbox 360 να μας πει τι λέει σε παιχνίδια όσον αφορά την κίνηση; Επίσης αυτό που κοιτάμε δεν είναι αν είναι φοβερή και τρομερή η τηλεόραση αλλά αν αξίζει τα λεφτά της τουλάχιστον. Όλοι θέλουμε BMW για αυτοκινητο αλλά την δουλειά μας την κάνουμε με Huyndai η κάτι παρεμφερές. Πριν 10 χρόνια έδωσα 1600€ από τα 2000€ που έκανε τότε μια και βρήκα προσφορά για μια 46αρα samsung. Ακόμα μια χαρά παίζει αλλά αν μου έλεγες να δώσω και πάλι τόσα θα σου έλεγα ότι είναι πεταμένα λεφτά αφού στην τελική το 99% της χρήση της είναι απλή θέαση καναλιών και το υπόλοιπο καμμία ταινία. Επίσης γιατί όλα τα νήματα για τηλεοράσεις πρέπει να γίνονται διαγωνισμός του στυλ: ποιος την έχει πιο μεγάλη; ποτέ δεν κατάλαβα. Tην έχω δοκιμάσει με xone s και ps4 αλλά θα μου επιτρέψεις να μην σχολιάσω καθόλου εντυπώσεις, πιστεύω να καταλαβαίνεις τον λόγο. Συμμετέχω στο νήμα καθαρά για να παραθέσω εντυπώσεις και εμπειρίες που έχω με την συγκεκριμένη και φυσικά με βάση το πώς αντιλαμβάνομαι εγώ τα πράγματα. Όμως όταν ασχολείσαι, με μοναδικό σκοπό να βοηθήσεις και μόνο, για κάποιους όλο αυτό σημαίνει εμπάθεια ή κάποιον απώτερο σκοπό. Δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι υπάρχουν και αυτά τα άτομα που δεν αποσκοπούν κάπου για να κάνουν κάτι. Σίγουρα δεν έχουμε όλοι τις ίδιες απαιτήσεις ή τα ίδια θέλω, επομένως πάντα θα υπάρχουν και αρνητικές απόψεις για κάτι. Στην προκειμένη επαναλαμβάνω οι θετικές απόψεις είναι περισσότερες από τις αρνητικές. Για το θέμα με την κίνηση σε video games σε κονσόλες ας σχολιάσει λοιπόν κάποιος άλλος που έχει δοκιμάσει. 2 λεπτά πριν, greed είπε Θες να μου πεις γιατι στο ιδιο budget να προτιμησει καποιος την jvc εναντι των αλλων; Αν η samsung που δειχνεις ειναι μια μετριοτητα. Η jvc τι ειναι; Και μας βάζεις λοιπόν αντί της jvc τις f&u και την felix για ανταγωνιστές ... μάλιστα. Όσο πάς το κάνεις και καλύτερο! Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από lionheart75
greed Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατι η jvc ειναι sony? Που τη πουλαει μονο ενα καταστημα και το ονομα αυτου αρχιζει απο κοτσο; Εχει και hitachi η λιστα. Nουμερα θελω. Γιατι η jvc σε καμια περιπτωση δεν ειναι προσφορα. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από greed
lionheart75 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, greed είπε Γιατι η jvc ειναι sony? Που τη πουλαει μονο ενα καταστημα και το ονομα αυτου αρχιζει απο κοτσο; Εχει και hitachi η λιστα. Nουμερα θελω. Γιατι η jvc σε καμια περιπτωση δεν ειναι προσφορα. Η hitachi που παραθέτεις είναι αδερφή της jvc, vestel είναι και αυτή αλλά guess what είναι περσινό μοντέλο. Λυπάμαι που θα στο πω ειλικρινά αλλά είσαι άσχετος, μην ασχολείσαι άλλο γιατί έχεις κουράσει. 1
greed Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Η hitachi που παραθέτεις είναι αδερφή της jvc, vestel είναι και αυτή αλλά guess what είναι περσινό μοντέλο. Λυπάμαι που θα στο πω ειλικρινά αλλά είσαι άσχετος, μην ασχολείσαι άλλο γιατί έχεις κουράσει. Mαλλον εσυ εισαι και γκαβος. 2017 στο γραφει και ολας. Αλλα ειπαμε. Οτι αγοραζεις εσυ ειναι το καλυτερο.. Ειμαι σιγουρος πως σε 2-3 μηνες θα τη πουλησεις και δεν θες να μπει κανενας εδω μεσα και να διαβασει αρνητικα σχολια. Γιαυτο το σκουπιδακι ποναει παροτι ειναι αληθεια. Επισης διακρινω μια αντιπαθεια προς felix & f&u οταν η jvc ειναι εταιρια ιδιας κατηγοριας; Μαλιστα. Επιχειρηματα δεν διαβασα. Δειχνει το ποσο ασχετος ειμαι εγω και το ποσο σχετικος εισαι εσυ. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από greed
georsev Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Έχει κουράσει πολύ το θέμα...η τηλεόραση για απλή και μόνο χρήση είναι μια χαρά τέλος!!!τώρα στο θέμα μας οι κάτοχοι της τηλεόρασης να ανεβάσουν ρυθμίσεις που έχουν βάλει....να δοκιμάσουμε να συγκρίνουμε... 1
lionheart75 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, greed είπε Mαλλον εσυ εισαι και γκαβος. 2017 στο γραφει και ολας. Αλλα ειπαμε. Οτι αγοραζεις εσυ ειναι το καλυτερο.. Ειμαι σιγουρος πως σε 2-3 μηνες θα τη πουλησεις και δεν θες να μπει κανενας εδω μεσα και να διαβασει αρνητικα σχολια. Γιαυτο το σκουπιδακι ποναει παροτι ειναι αληθεια. Επισης διακρινω μια αντιπαθεια προς felix & f&u οταν η jvc ειναι εταιρια ιδιας κατηγοριας; Μαλιστα. Επιχειρηματα δεν διαβασα. Δειχνει το ποσο ασχετος ειμαι εγω και το ποσο σχετικος εισαι εσυ. Εκ πρώτης στα γρήγορα έχουν σίγουρα διαφορά στον εξοπλισμό. Η jvc του τίτλου έχει 4 HDMI η hitachi 55HK4W4 έχει 3. Η jvc έχει 3 usb (το ένα usb 3.0) η hitachi 55HK4W4 έχει 2 usb 2.0 Πιθανόν να έχουν διαφορές και αλλού αλλά δεν θα κάτσω τώρα να το ψάξω. Επίσης οι άτοκες δόσεις του Κώτσου είναι σημαντικοί για κάποιους. Σε καλύπτουν τα επιχειρήματα ή να το ψάξω και άλλο; Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από lionheart75
lionheart75 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, greed είπε Ενταξει δεν περιμενα και κατι καλυτερο. Έχεις πολύ πλάκα. Ας το κλειδώσει κάποιος mod να τελειώνουμε. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από lionheart75
Προτεινόμενες αναρτήσεις