bromiaris Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά εγώ ήμουν έτοιμος να την αγοράσω, την παρήγγειλα κιόλας αλλά σήμερα ακύρωσα την παραγγελία... Προχθές πήγα σε ένα φιλαράκι στο σπίτι του και είχε αγοράσει την συγκεκριμένη τηλεόραση στην προηγούμενη προσφορά… Απογοητεύτηκα ολοκληρωτικά. Άλλο να την βλέπεις για λίγα λεπτά στο κατάστημα όπου την δικαιολογείς λόγο του δυνατού λευκού φωτός… και άλλο να την βλέπεις σε σπίτι με χαμηλό φωτισμό… Έτσι σήμερα πήγα με τα ίδια χρήματα και αγόρασα μια Samsung 4Κ Smart 43 ίντσες και είναι η μέρα με την νύκτα. Καμία σχέση. Βέβαια έχασα 12 ίντσες οθόνη αλλά η ποιότητα εικόνας είναι μέρα με την νύκτα. Και ειδικά στο σήμα της επίγειας τηλεόρασης… Τεσπα. Καλή συνέχεια… Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από bromiaris
Salvation81 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, lionheart75 είπε Τραβηγμένο απο τα μαλλιά. Τον Νοέμβριο που την πήρα πήγα σε 3 καταστήματα και δεν την βρήκα πουθενά στημένη, μόνο την μικρή (το γράφω και στο νήμα που είχα ανοίξει νομίζω). Με βάση την μικρή την αγόρασα και δεν είδα διαφορά. Μηπως τοτε ξερουν οτι η μεγαλη εχει καποια θεματακια; Δεν θελω να πιστεψω οτι οσοι λενε για σκιες και για γωνια θεασεις οτι ειναι βαλτοι απο την SONY και την Samsung πχ
lionheart75 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν μένεις Αθήνα και σε ενδιαφέρει η tv μπορώ ευχαρίστως να σε κεράσω ένα καφεδάκι στο σπίτι μου στην Αργυρούπολη και να δείς με τα μάτια σου αν υπάρχει πρόβλημα με γωνίες θέασης και σκιές. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις και διαφορετικά σημεία θέασης στο καθιστικό αρκεί βέβαια να μην κάτσεις στην τραπεζαρία που είναι στην άλλη μεριά καθώς θα χάνεις λίγο εικόνα απο το τζάκι στο οποίο είναι κρεμασμένη δίπλα. Mετά το ίδιο αρχείο ή πρόγραμμα μπορούμε να το δούμε αν θέλεις στην UE50J6200 και θα κρίνεις αν αξίζει ή όχι τα χρήματά της με το παραπάνω. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από lionheart75 1
Salvation81 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Αν μένεις Αθήνα και σε ενδιαφέρει η tv μπορώ ευχαρίστως να σε κεράσω ένα καφεδάκι στο σπίτι μου στην Αργυρούπολη και να δείς με τα μάτια σου αν υπάρχει πρόβλημα με γωνίες θέασης και σκιές. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις και διαφορετικά σημεία θέασης στο καθιστικό αρκεί βέβαια να μην κάτσεις στην τραπεζαρία που είναι στην άλλη μεριά καθώς θα χάνεις λίγο εικόνα απο το τζάκι στο οποίο είναι κρεμασμένη δίπλα. Mετά το ίδιο αρχείο ή πρόγραμμα μπορούμε να το δούμε αν θέλεις στην UE50J6200 και θα κρίνεις αν αξίζει ή όχι τα χρήματά της με το παραπάνω. Αθηνα μενω (νομιζω ειχα συνεργαστει και με καποιον lionheart στο παρελθον - δεν θυμαμαι αν εισουν εσυ) αλλα δεν με ενδιαφερει η εν λογο τηλεοραση για να μπω σε τετοια διαδικασια. Εγω απλα λεω πως μου κανει εντυπωση οσοι λενε αρνητικα πραγματα να ειναι βαλτοι.
georsev Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα και εγώ την τηλεόραση.Λοιπον ανάμικτα συναισθήματα...πάσχει από τις γρήγορες κινήσεις..απο θέμα τώρα ποιότητα εικονας θέλει λίγο ψάξιμο αν και δεν έχει πολλες ρυθμίσεις να πειράξεις όπως σε μια panasonic tx 42 as600e που φοράει γιαπονεζικο πάνελ που εχω...συγκρίσει αυτές τις 2 τηλεόρασης πρέπει να υπερτερεί λίγο η panasonic μου αλλά δεν είναι και κάτι το τρομερό η παλιά μου τηλεόραση...ένα περίεργο πράγμα μωλις την έβγαλα από την συσκευασία και την άναψα δεν μου άρεσε καθόλου η εικόνα της...μετά από ώρα λίγο πείραγμα με τις ρυθμίσεις το μάτι προσαρμόστηκε,αυτοκαλιμπραριστικε δεν μπορώ να καταλάβω δείχνει μία χαρά και ρυθμίσει στο φυσικο τ άφησα...τώρα μέσα από το κρυφό μενού δεν ξέρω άμα μπορούμε να την πειράξουμε παραπάνω.. Σε κάτι βίντεο 4k που έβαλα να παίξει αν και δεν ξέρω κατά πόσο τα έτρεχε 4κ μέσο youtube λόγο σύνδεσης μου άρεσα πολύ τα χρώματα της ειδικά μαύρο!! Αυτό που με ξενίζει λίγο είναι στις γρήγορες κινήσεις..δεν τα καταφερνει καλά εκεί δυστυχώς.. Στο smart κομμάτι είναι καλή.. Από ήχο είναι αξιοπρεπεστατη Επομένως σαν πρώτη φάση που την είδα αλλά θέλει ψάξιμο από ρυθμισεις το μόνο που την κάνει προσφορά είναι οι πολλές ιντσες σε αυτή την τιμή... Δεν μπορώ να πω ότι το μετάνιωσα αλλά δεν ξετρελαθηκα και ολας..το μόνο που μου άρεσε πολύ είναι ότι γεμησε τον τοίχο μου... Δεν θα πείσω κανέναν να την πάρει γιατί είναι πολύ μετρια τηλεόραση κάτι που το περιμένεις με αυτά τα λεφτά.... Όσοι την θέλετε λόγο μεγέθους μπορείτε να την δείτε από κοντά.. Αυτό που θα ήθελα περισσότερο σε αυτήν την τηλεόραση είναι λίγες παραπάνω ρυθμίσεις εικόνας άμα είχε και φυσικά να τα κατάφερνε καλύτερα στις γρήγορες κινήσεις..τι να κάνουμε ότι πληρώσεις περνεις..τώρα μας μένει αν αντέξει στο μέλλον... Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από georsev 1
cineaste Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 4 hours ago, bromiaris said: Παιδιά εγώ ήμουν έτοιμος να την αγοράσω, την παρήγγειλα κιόλας αλλά σήμερα ακύρωσα την παραγγελία... Προχθές πήγα σε ένα φιλαράκι στο σπίτι του και είχε αγοράσει την συγκεκριμένη τηλεόραση στην προηγούμενη προσφορά… Απογοητεύτηκα ολοκληρωτικά. Άλλο να την βλέπεις για λίγα λεπτά στο κατάστημα όπου την δικαιολογείς λόγο του δυνατού λευκού φωτός… και άλλο να την βλέπεις σε σπίτι με χαμηλό φωτισμό… Έτσι σήμερα πήγα με τα ίδια χρήματα και αγόρασα μια Samsung 4Κ Smart 43 ίντσες και είναι η μέρα με την νύκτα. Καμία σχέση. Βέβαια έχασα 12 ίντσες οθόνη αλλά η ποιότητα εικόνας είναι μέρα με την νύκτα. Και ιδικά στο σήμα της επίγειας τηλεόρασης… Τεσπα. Καλή συνέχεια… Δεν την πουλάει και το eshop να έχεις καλή εγγύηση, που να τρέχεις με τον Κωτσόβολο τώρα...
maxdore217 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, georsev είπε Παρέλαβα και εγώ την τηλεόραση.Λοιπον ανάμικτα συναισθήματα...πάσχει από τις γρήγορες κινήσεις..απο θέμα τώρα ποιότητα εικονας θέλει λίγο ψάξιμο αν και δεν έχει πολλες ρυθμίσεις να πειράξεις όπως σε μια panasonic tx 42 as600e που φοράει γιαπονεζικο πάνελ που εχω...συγκρίσει αυτές τις 2 τηλεόρασης πρέπει να υπερτερεί λίγο η panasonic μου αλλά δεν είναι και κάτι το τρομερό η παλιά μου τηλεόραση...ένα περίεργο πράγμα μωλις την έβγαλα από την συσκευασία και την άναψα δεν μου άρεσε καθόλου η εικόνα της...μετά από ώρα λίγο πείραγμα με τις ρυθμίσεις το μάτι προσαρμόστηκε,αυτοκαλιμπραριστικε δεν μπορώ να καταλάβω δείχνει μία χαρά και ρυθμίσει στο φυσικο τ άφησα...τώρα μέσα από το κρυφό μενού δεν ξέρω άμα μπορούμε να την πειράξουμε παραπάνω.. Σε κάτι βίντεο 4k που έβαλα να παίξει αν και δεν ξέρω κατά πόσο τα έτρεχε 4κ μέσο youtube λόγο σύνδεσης μου άρεσα πολύ τα χρώματα της ειδικά μαύρο!! Αυτό που με ξενίζει λίγο είναι στις γρήγορες κινήσεις..δεν τα καταφερνει καλά εκεί δυστυχώς.. Στο smart κομμάτι είναι καλή.. Από ήχο είναι αξιοπρεπεστατη Επομένως σαν πρώτη φάση που την είδα αλλά θέλει ψάξιμο από ρυθμισεις το μόνο που την κάνει προσφορά είναι οι πολλές ιντσες σε αυτή την τιμή... Δεν μπορώ να πω ότι το μετάνιωσα αλλά δεν ξετρελαθηκα και ολας..το μόνο που μου άρεσε πολύ είναι ότι γεμησε τον τοίχο μου... Δεν θα πείσω κανέναν να την πάρει γιατί είναι πολύ μετρια τηλεόραση κάτι που το περιμένεις με αυτά τα λεφτά.... Όσοι την θέλετε λόγο μεγέθους μπορείτε να την δείτε από κοντά.. Αυτό που θα ήθελα περισσότερο σε αυτήν την τηλεόραση είναι λίγες παραπάνω ρυθμίσεις εικόνας άμα είχε και φυσικά να τα κατάφερνε καλύτερα στις γρήγορες κινήσεις..τι να κάνουμε ότι πληρώσεις περνεις..τώρα μας μένει αν αντέξει στο μέλλον... Καλορίζικη φίλε μου , αν είναι μόνη της σε ένα χώρο σίγουρα κάποια στιγμή θα συνηθίσεις και δεν θα έχεις κανένα θέμα( βάλε και όποιες ρυθμίσεις σου κάνουν και όλα οκ) ... Στο πρόβλημα που λες με την κίνηση καταλαβαίνω ότι η προηγούμενη που είχες ήταν 120hz λογικά και έτσι σου φάνηκε στο μάτι με την μια η διαφορά . Σίγουρα η panasonic είναι καλύτερη ως κατασκευή ( αυτό δεν τίθεται ως θέμα ) όπως και οι αντίστοιχες σημερινές Sony , Samy ακόμα και lg ! Έβαλα κομμάτι σε μαύρο ( όπως το δικό της καλό μαύρο που λέτε! ) γιατί η tv δεν είναι τόσο φθηνή όπως συνέχεια γράφεται εδώ και διαβάζει ο καθένας σε έρευνα στο skroutz ( και το έχω πει 1000 φορές) όλες οι κατασκευές vestel στα ίδια χρήματα είναι , οπότε όταν μπαίνει σε προσφορά είναι μια φθηνή επιλογή μέχρι εκεί όμως. Σε 1-2 μήνες θα έρθουν οι νέες σειρές , πιστεύω θα δούμε πολλές διακυμάνσεις σε τιμές Ουσιαστικά ο μόνος που έχει ξετρελαθεί είναι ο lionheart75 ο οποίος έχει ως μοναδικό κριτήριο την προηγούμενη του tv στην οποία δεν έμεινε ευχαριστιμένος και για αυτό στο προηγούμενο ποστ που την είχε βάλει πριν 3 μήνες είχε συμμετοχή ανά 2 ποστ ένα δικό του όπως και εδώ ( χωρίς λόγο κατά την γνώμη μου ) , μέχρι τώρα και ευτηχώς 3 άτομα που αγόρασαν έχουν εκφράσει αντίθετες γνώμες από αυτές που έχουν ακουστεί! Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Κανένας δεν είπε ότι είναι ελαττωματική ...συγκρίσιμη με ακριβότερες κατά την δικιά μου γνώμη δεν είναι ( και για εμένα δεν έχει σημασία ούτε το va panel γιατί ως σκοπός είναι all around χρήση . Μην πάρεις κάτι στραβά , προφανώς και δεν την κρίνω αρνητικά απλά με χαλάει η τόση διαφήμιση στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ! Μια χαρά κλείνεις με την λέξη ότι πληρώνεις παίρνεις στα 449€ / 55'' είναι μια φθηνή επιλογή ( χωρίς πολλά πολλά )
heavyrain Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 16 σελιδες για μια φασον 55αρα στα 449€ δεν θελει πολυ σκεψη. Παρα πολυ το ψιριζετε! Τι περιμενε σε τετοια τιμη... απλα την παιρνεις για να χεις μια μεγαλη τηλεοραση, μην ασχολειστε με κινηση, χρωματα, local dimming κτλ σε τετοια χρηματα!
georsev Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, maxdore217 είπε Καλορίζικη φίλε μου , αν είναι μόνη της σε ένα χώρο σίγουρα κάποια στιγμή θα συνηθίσεις και δεν θα έχεις κανένα θέμα( βάλε και όποιες ρυθμίσεις σου κάνουν και όλα οκ) ... Στο πρόβλημα που λες με την κίνηση καταλαβαίνω ότι η προηγούμενη που είχες ήταν 120hz λογικά και έτσι σου φάνηκε στο μάτι με την μια η διαφορά . Σίγουρα η panasonic είναι καλύτερη ως κατασκευή ( αυτό δεν τίθεται ως θέμα ) όπως και οι αντίστοιχες σημερινές Sony , Samy ακόμα και lg ! Έβαλα κομμάτι σε μαύρο ( όπως το δικό της καλό μαύρο που λέτε! ) γιατί η tv δεν είναι τόσο φθηνή όπως συνέχεια γράφεται εδώ και διαβάζει ο καθένας σε έρευνα στο skroutz ( και το έχω πει 1000 φορές) όλες οι κατασκευές vestel στα ίδια χρήματα είναι , οπότε όταν μπαίνει σε προσφορά είναι μια φθηνή επιλογή μέχρι εκεί όμως. Σε 1-2 μήνες θα έρθουν οι νέες σειρές , πιστεύω θα δούμε πολλές διακυμάνσεις σε τιμές Ουσιαστικά ο μόνος που έχει ξετρελαθεί είναι ο lionheart75 ο οποίος έχει ως μοναδικό κριτήριο την προηγούμενη του tv στην οποία δεν έμεινε ευχαριστιμένος και για αυτό στο προηγούμενο ποστ που την είχε βάλει πριν 3 μήνες είχε συμμετοχή ανά 2 ποστ ένα δικό του όπως και εδώ ( χωρίς λόγο κατά την γνώμη μου ) , μέχρι τώρα και ευτηχώς 3 άτομα που αγόρασαν έχουν εκφράσει αντίθετες γνώμες από αυτές που έχουν ακουστεί! Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Κανένας δεν είπε ότι είναι ελαττωματική ...συγκρίσιμη με ακριβότερες κατά την δικιά μου γνώμη δεν είναι ( και για εμένα δεν έχει σημασία ούτε το va panel γιατί ως σκοπός είναι all around χρήση . Μην πάρεις κάτι στραβά , προφανώς και δεν την κρίνω αρνητικά απλά με χαλάει η τόση διαφήμιση στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ! Μια χαρά κλείνεις με την λέξη ότι πληρώνεις παίρνεις στα 449€ / 55'' είναι μια φθηνή επιλογή ( χωρίς πολλά πολλά ) Αυτό είναι το θέμα ότι δεν ήταν ούτε η παλιά μου στα 100hz αντίθετος μια φθηνή τηλεόραση panasonic που την είχα πάρει πριν 3-4 χρόνια στα 350ε που ήταν πολύ καλή προσφορά...και ερχόμαστε μετά από 4 χρόνια ανεβαίνουμε στα 450ε και εκεί που θα έπρεπε λίγο καλύτερη δεν είναι δυστυχώς.Εχει μεγαλύτερο θέμα στην κίνηση από την panasonic..πιστεύω αν αναβαθμίσουν τον επεξεργαστή κίνησης εικόνας το πανελακι θα τα πάει πολύ καλύτερα...η επόμενη σειρά μπορεί να είναι καλύτερη...ένα καλό δεν έχει clouding έχει ένα πάρα πολύ λίγο bleeding στο κάτω γωνίες... Για να κλείσω θα έπρεπε όσοι την έχετε πάρει να μην την υποστηρίζετε τόσο γιατί περνετε και άλλους στο λαιμό σας... 1
lionheart75 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, maxdore217 είπε Ουσιαστικά ο μόνος που έχει ξετρελαθεί είναι ο lionheart75 ο οποίος έχει ως μοναδικό κριτήριο την προηγούμενη του tv στην οποία δεν έμεινε ευχαριστιμένος και για αυτό στο προηγούμενο ποστ που την είχε βάλει πριν 3 μήνες είχε συμμετοχή ανά 2 ποστ ένα δικό του όπως και εδώ ( χωρίς λόγο κατά την γνώμη μου ) , μέχρι τώρα και ευτηχώς 3 άτομα που αγόρασαν έχουν εκφράσει αντίθετες γνώμες από αυτές που έχουν ακουστεί! Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Το ότι έχω ξετρελαθεί που το στηρίζεις; Είμαι ευχαριστημένος με το παραπάνω για την αγορά που έκανα με βάση τα χρήματα από ξόδεψα, αυτό τονίζω. Θετικά σχόλια δεν έχουν εκφραστεί μόνο από μένα αλλά και από άλλους που την πήραν και στα 3 νήματα που έχουν ανοίξει, μάλλον αυτά σου διαφεύγουν επιμελώς καθώς αυτοί που είναι ευχαριστημένοι είναι η πλειοψηφία ενώ το αντίθετο η μειοψηφία. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να πάρω την άδειά σου για να συμμετέχω σε ένα νήμα. Την έχω και συμμετέχω με βάση την εμπειρία μου απο αυτή, δεν γράφω σεντόνια χωρίς να την έχω στην κατοχή μου ή ακόμα χειρότερα χωρίς καν να την έχω δεί, όπως άλλοι. Θεωρώ ότι πρέπει να μπει ένα τέλος στο νήμα να τελειώνουμε γιατί πολύ τράβηξε. 11 λεπτά πριν, georsev είπε Αυτό είναι το θέμα ότι δεν ήταν ούτε η παλιά μου στα 100hz αντίθετος μια φθηνή τηλεόραση panasonic που την είχα πάρει πριν 3-4 χρόνια στα 350ε που ήταν πολύ καλή προσφορά...και ερχόμαστε μετά από 4 χρόνια ανεβαίνουμε στα 450ε και εκεί που θα έπρεπε λίγο καλύτερη δεν είναι δυστυχώς.Εχει μεγαλύτερο θέμα στην κίνηση από την panasonic..πιστεύω αν αναβαθμίσουν τον επεξεργαστή κίνησης εικόνας το πανελακι θα τα πάει πολύ καλύτερα...η επόμενη σειρά μπορεί να είναι καλύτερη...ένα καλό δεν έχει clouding έχει ένα πάρα πολύ λίγο bleeding στο κάτω γωνίες... Για να κλείσω θα έπρεπε όσοι την έχετε πάρει να μην την υποστηρίζετε τόσο γιατί περνετε και άλλους στο λαιμό σας... Πές μου τώρα ότι αναφέρεται στην Panasonic TX-42AS600W που είχαμε πάρει πολλοί απο εδώ μέσα (και εγώ) στα 349 ευρώ τον Οκτώβριο του 2014 απο το Public γιατί αν αναφέρεσαι σε αυτή θα με πιάσουν τα γέλια. http://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-panasonic-tx-42as600w-smart-led-full-hd/prod6110073pp/ Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από lionheart75
georsev Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Το ότι έχω ξετρελαθεί που το στηρίζεις; Είμαι ευχαριστημένος με το παραπάνω για την αγορά που έκανα με βάση τα χρήματα από ξόδεψα, αυτό τονίζω. Θετικά σχόλια δεν έχουν εκφραστεί μόνο από μένα αλλά και από άλλους που την πήραν και στα 3 νήματα που έχουν ανοίξει, μάλλον αυτά σου διαφεύγουν επιμελώς καθώς αυτοί που είναι ευχαριστημένοι είναι η πλειοψηφία ενώ το αντίθετο η μειοψηφία. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να πάρω την άδειά σου για να συμμετέχω σε ένα νήμα. Την έχω και συμμετέχω με βάση την εμπειρία μου απο αυτή, δεν γράφω σεντόνια χωρίς να την έχω στην κατοχή μου ή ακόμα χειρότερα χωρίς καν να την έχω δεί, όπως άλλοι. Θεωρώ ότι πρέπει να μπει ένα τέλος στο νήμα να τελειώνουμε γιατί πολύ τράβηξε. Πές μου τώρα ότι αναφέρεται στην Panasonic TX-42AS600W που είχαμε πάρει πολλοί απο εδώ μέσα (και εγώ) στα 349 ευρώ τον Οκτώβριο του 2014 απο το Public γιατί αν αναφέρεσαι σε αυτή θα με πιάσουν τα γέλια. http://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-panasonic-tx-42as600w-smart-led-full-hd/prod6110073pp/ Panasonic tx 42 as600e δεν ξέρω αν λέμε την ίδια..va panel και αυτή με πολύ clouding αλλά με πιστότητα στα χρώματα της και λίγο πιο καλές γωνίες από την jvc... Όπως τα λες και εσύ πριν 4 χρόνια...βέβαια δεν έχει κάνει κιχ τόσες ώρες που έχει δουλέψει..άμα βγάλει και η jvc τόσο θα μπορώ να πω ότι ήταν μια καλή αγορά μέχρι εκεί όμως...αυτό με την κίνηση ξέρεις που με ξενίζει παρά μα πάρα πολύ?όταν περνάνε γράμματα όπως κάτω κάτω σε κίνηση εκεί βγάζεις τα μάτια σου για να τα διαβάσεις και μερικές φορές σε κάποια video από youtube αυτά που λένε ότι είναι 4k διαφημιστικα αλλά δεν ξέρω αν όντος έπαιζε 4k λόγο συνδεσης παρατηρούσα κάποια σπασίματα νομίζω η απλά ήταν το βίντεο που είναι τραβηγμένο σε πιο γρήγορη ταχυτητα και το κάνουν αυτο .....τηλεοπτικά κανάλια χθες που έβαλα σε κανένα δεν μου άρεσε η ποιότητα μόνο το ΣΚΑΪ που έπεζε κάποια στιγμή το survivor εκεί μπορώ να πω ότι ήταν ευχάριστο..σαν πρώτη μέρα πιστεύεις ότι περιμένεις κάτι καλό αλλά προσγειωνεσε ότι ξέρεις έδωσες 449ε...αλλά εντάξει επόμενο είναι δεν το μετάνιωσα..άμα βγάλει 3-4 χρονακια θα είναι μια χαρά..
maxdore217 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε Το ότι έχω ξετρελαθεί που το στηρίζεις; Είμαι ευχαριστημένος με το παραπάνω για την αγορά που έκανα με βάση τα χρήματα από ξόδεψα, αυτό τονίζω. Θετικά σχόλια δεν έχουν εκφραστεί μόνο από μένα αλλά και από άλλους που την πήραν και στα 3 νήματα που έχουν ανοίξει, μάλλον αυτά σου διαφεύγουν επιμελώς καθώς αυτοί που είναι ευχαριστημένοι είναι η πλειοψηφία ενώ το αντίθετο η μειοψηφία. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να πάρω την άδειά σου για να συμμετέχω σε ένα νήμα. Την έχω και συμμετέχω με βάση την εμπειρία μου απο αυτή, δεν γράφω σεντόνια χωρίς να την έχω στην κατοχή μου ή ακόμα χειρότερα χωρίς καν να την έχω δεί, όπως άλλοι. Θεωρώ ότι πρέπει να μπει ένα τέλος στο νήμα να τελειώνουμε γιατί πολύ τράβηξε. Θα σου πω , το στηρίζω λοιπόν (και αυτό μπορεί να το δει ο κάθε ένας ) από το πρώτο θέμα που είχες ανοίξει και πριν την αγοράσεις ουσιαστικά είχες μπει σε λεπτομέρειες τύπου: Nα με μια lg δίπλα δίπλα είναι πολύ καλύτερη , πήγα σήμερα και γινόταν ο χαμός για την συγκεκριμένη μπορεί να εξαντληθεί τρέξτε χριστιανοί! ( VA Panel vs Ιps , λες και ήσουν παρόν στις κατασκευαστικές να δεις τι βάζουν μέσα ) , μόνο την σελίδα 2 να δεις έχεις κάνει 7 ποστ ( που ) εκθειάζεις την συγκεκριμένη όπως έχει πει κάποιο άλλο μέλος. Υπερβολικά Θετικά σχόλια έχεις εκφράσει μόνο εσύ και ο what που όμως δεν την έχει την tv ( απλά είναι υπέρμαχος των va ) και ως ένα σημείο έχει κάποιο δίκιο ( για το μαύρο με συγκεκριμένες όμως ρυθμίσεις και φωτισμούς ) , όχι όμως εδώ. Για το σύνολο λοιπόν και μπορεί να το δει πάλι ο κάθε ένας 2-3 σελίδες πίσω έχουν γράψει πολλά άτομα την γνώμη τους όπως και το παλικάρι πάνω. Ωστόσο δεν ψάχνει ο καθένας να πάρει μεγάλη tv. Κάποιοι μπορούν να πουν τι 55'' , τι 49'' ( και εκεί να βρουν καλύτερες περιπτώσεις, θεωρώ ) πάλι μεγάλη tv θα έχουν σε σχέση με το παρελθόν. Πίσω σου είπε κάποιο μέλος κάτι που ισχύει και πάλι είπες δεν παίζει αυτό ...προφανώς και αν βλέπεις στα 30cm μια tv 49'' με μια 55'' που είναι ίδιες στα χαρακτηριστικά η 49 θα δείχνει καλύτερα το ίδιο περιεχόμενο (υλικό ). Όσο για εμένα την έχω δει δύο φορές και μάλιστα την 55'' ( στο κατάστημα του Περιστερίου υπάρχει τοποθετημένη , για να την δει όποιος θέλει ) Καμία άδεια δεν χρειάζεται να πάρεις αγαπητέ , απλά οι εμμονές όταν δεν έχουμε και μέτρο σύγκρισης πρέπει να είναι λιγότερες και να προσπαθούμε να κάνουμε μια αξιόλογη κριτική . Να δώσω και ένα παράδειγμα ( στο skroutz υπαρχει αυτή η αξιολόγηση ) Την πηρα σημερα φαινεται πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης εχει ωραιο menu στα απλα καναλια η εικονα ειναι μετρια αλλα τα video στο youtube εχουν πολυ καλητερη εικονα σε γενικεσ γραμμες αξιζει η αγορα. Σε αναληση 4Κ δεν την εχω δοκιμασει ακομα αλλα δειχνει οτι θα παιξει αριστα. Χωρίς να έχει δοκιμάσει 4k , λέει την Μ...@ προφανώς δεν μου φαίνεται μόνο εμένα άκυρη γιαυτό την έχουν βρει χρήσιμη 0 στους 7! 1
lionheart75 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, georsev είπε Panasonic tx 42 as600e δεν ξέρω αν λέμε την ίδια..va panel και αυτή με πολύ clouding αλλά με πιστότητα στα χρώματα της και λίγο πιο καλές γωνίες από την jvc... Όπως τα λες και εσύ πριν 4 χρόνια...βέβαια δεν έχει κάνει κιχ τόσες ώρες που έχει δουλέψει..άμα βγάλει και η jvc τόσο θα μπορώ να πω ότι ήταν μια καλή αγορά μέχρι εκεί όμως...αυτό με την κίνηση ξέρεις που με ξενίζει παρά μα πάρα πολύ?όταν περνάνε γράμματα όπως κάτω κάτω σε κίνηση εκεί βγάζεις τα μάτια σου για να τα διαβάσεις και μερικές φορές σε κάποια video από youtube αυτά που λένε ότι είναι 4k διαφημιστικα αλλά δεν ξέρω αν όντος έπαιζε 4k λόγο συνδεσης παρατηρούσα κάποια σπασίματα νομίζω η απλά ήταν το βίντεο που είναι τραβηγμένο σε πιο γρήγορη ταχυτητα και το κάνουν αυτο .....τηλεοπτικά κανάλια χθες που έβαλα σε κανένα δεν μου άρεσε η ποιότητα μόνο το ΣΚΑΪ που έπεζε κάποια στιγμή το survivor εκεί μπορώ να πω ότι ήταν ευχάριστο..σαν πρώτη μέρα πιστεύεις ότι περιμένεις κάτι καλό αλλά προσγειωνεσε ότι ξέρεις έδωσες 449ε...αλλά εντάξει επόμενο είναι δεν το μετάνιωσα..άμα βγάλει 3-4 χρονακια θα είναι μια χαρά.. Μάλιστα... η ίδια είναι απλά είχε εξαντληθεί η μαύρη και μου έφεραν τότε την άσπρη TX 42AS600W η δικιά μου (η οποία πουλήθηκε πριν 3 μήνες που αγόρασα την jvc και στη θέση της μπήκε η samsung). Την είχα 3 χρόνια στην κρεβατοκάμαρα κρεμασμένη σε βάση απέναντι από το Κρεβάτι στα 1,5 μέτρα. Προφανώς βλέπουμε διαφορετικά πράγματα καθώς η συγκεκριμένη είχε την χειρότερη πιστότητα στα χρώματα από όσες τηλεοράσεις είχα και έχω δει. Για τις γωνίες δε, σε σχέση φυσικά με την jvc του τίτλου, πάλι θα γελάσω καθώς τα άχρωμο panel της είχε και θολούρα. Δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε καθώς αν πιστεύεις ότι η συγκεκριμένη Panasonic υπερτερεί απο την Jvc ότι και να πούμε είναι εις μάτην.
stroumfita2 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, georsev είπε Panasonic tx 42 as600e δεν ξέρω αν λέμε την ίδια..va panel και αυτή με πολύ clouding αλλά με πιστότητα στα χρώματα της και λίγο πιο καλές γωνίες από την jvc... Όπως τα λες και εσύ πριν 4 χρόνια...βέβαια δεν έχει κάνει κιχ τόσες ώρες που έχει δουλέψει..άμα βγάλει και η jvc τόσο θα μπορώ να πω ότι ήταν μια καλή αγορά μέχρι εκεί όμως...αυτό με την κίνηση ξέρεις που με ξενίζει παρά μα πάρα πολύ?όταν περνάνε γράμματα όπως κάτω κάτω σε κίνηση εκεί βγάζεις τα μάτια σου για να τα διαβάσεις και μερικές φορές σε κάποια video από youtube αυτά που λένε ότι είναι 4k διαφημιστικα αλλά δεν ξέρω αν όντος έπαιζε 4k λόγο συνδεσης παρατηρούσα κάποια σπασίματα νομίζω η απλά ήταν το βίντεο που είναι τραβηγμένο σε πιο γρήγορη ταχυτητα και το κάνουν αυτο .....τηλεοπτικά κανάλια χθες που έβαλα σε κανένα δεν μου άρεσε η ποιότητα μόνο το ΣΚΑΪ που έπεζε κάποια στιγμή το survivor εκεί μπορώ να πω ότι ήταν ευχάριστο..σαν πρώτη μέρα πιστεύεις ότι περιμένεις κάτι καλό αλλά προσγειωνεσε ότι ξέρεις έδωσες 449ε...αλλά εντάξει επόμενο είναι δεν το μετάνιωσα..άμα βγάλει 3-4 χρονακια θα είναι μια χαρά.. Όπα και εδώ σπασίματα ???? Εγώ έχω μια JVC LT-55K560 την είχα πάρει πριν κάνα χρόνο σε παρόμοια προσφορά, έχω τα ίδια σπασίματα στα HD Κανάλια. γνωρίζει κάνεις αν φτιάχνεται αυτό από κάνα service menu πχ? Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από stroumfita2
maxdore217 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 53 λεπτά πριν, georsev είπε Αυτό είναι το θέμα ότι δεν ήταν ούτε η παλιά μου στα 100hz αντίθετος μια φθηνή τηλεόραση panasonic που την είχα πάρει πριν 3-4 χρόνια στα 350ε που ήταν πολύ καλή προσφορά...και ερχόμαστε μετά από 4 χρόνια ανεβαίνουμε στα 450ε και εκεί που θα έπρεπε λίγο καλύτερη δεν είναι δυστυχώς. Εχει μεγαλύτερο θέμα στην κίνηση από την panasonic..πιστεύω αν αναβαθμίσουν τον επεξεργαστή κίνησης εικόνας το πανελακι θα τα πάει πολύ καλύτερα...η επόμενη σειρά μπορεί να είναι καλύτερη...ένα καλό δεν έχει clouding έχει ένα πάρα πολύ λίγο bleeding στο κάτω γωνίες... Για να κλείσω θα έπρεπε όσοι την έχετε πάρει να μην την υποστηρίζετε τόσο γιατί περνετε και άλλους στο λαιμό σας... Απενεργοποίησε όλες τις επιλογές που κάνουν αυτόματες διορθώσεις και δες αν έχει αλλάξει κάτι ως προς την κίνηση. Γενικά καλό είναι να δεις ποιες ρυθμίσεις σου κάνουν , πιθανόν να πρέπει να έχεις κάποιες προεπιλογές ( αν σου δίνει την επιλογή ) ανάλογα το υλικό που βάζεις ώστε να το δείχνει όσο καλύτερα μπορεί . Τις πληροφορίες στο μαύρο τις τόνισα επειδή είναι σημαντικές. .. έχουν αναφερθεί βέβαια και στα προηγούμενα αλλά καλό είναι να λέγονται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις