Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, tkig είπε

Πέρασε από τα χέρια μου μια για δύο μέρες την πρωτοχρονιά όταν την είχαν 419.30€ για τα δικά μου στάνταρ, κακή τηλεόραση, πρόβλημα με το arc, κακή κίνηση λόγω 50hz πάνελ και θαμπά χρώματα. Ευτυχώς μπόρεσα και την επέστρεψα πίσω και μου γύρισαν τα χρήματα μου. Για να εξηγούμε και να μην παρεξηγούμε. Γι τα χρήματα της όλα καλά. Σε σχέση με f&u και turbox καλύτερη λόγω VA. Αλλά προσωπικά μιλώντας πάντα, ανέβηκα σε χρήματα και πήρα κάτι καλύτερο. 

Σε ποια τηλεόραση προχώρησες μετα από την αλαγη της jvc?

Επεξ/σία από georsev
  • Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τόσο απέναντι πρέπει να είσαι από το va panel; Δηλαδή αν έρθουν 3-4 άτομα σπίτι να δούνε μια ταινία ή έναν αγώνα δεν βλέπουν καλά; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Τόσο απέναντι πρέπει να είσαι από το va panel; Δηλαδή αν έρθουν 3-4 άτομα σπίτι να δούνε μια ταινία ή έναν αγώνα δεν βλέπουν καλά; 

Δεν έχεις θέμα, πρόβλημα έχεις αν την κοιτάς απο το πλάι. Άλλωστε όσο πιο μεγάλη είναι η tv τόσο πιο μεγάλη είναι και η απόσταση που κάθεσαι. 

Στη συγκεκριμένη κάθεσαι πάνω απο τα 2 μέτρα επομένως όσο μεγάλο καναπέ για να έχεις σε μήκος οι γωνίες δεν είναι απαγορευτικές. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Δεν ξερω αν ειναι οκ αλλα εγω ενω ειμαι στο κεντρο αμα παω μισο μετρο δεξια η αριστερα βλεπω τα χρωματα να ξεθωριαζουν αισθητα... Δηλαδη οταν λεω μισο μετρο αυτο το κανω και χωρις καν να αλλαξω θεση (χωρις να σηκωθω)  καθολου και απλα  γυρνωντας δεξια η αριστερα τον κορμο μου!

Αν ειναι ετσι ολες οι VA ουτε και αυτο το γνωριζω.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, mantzaflaris είπε

Δεν ξερω αν ειναι οκ αλλα εγω ενω ειμαι στο κεντρο αμα παω μισο μετρο δεξια η αριστερα βλεπω τα χρωματα να ξεθωριαζουν αισθητα... Δηλαδη οταν λεω μισο μετρο αυτο το κανω και χωρις καν να αλλαξω θεση (χωρις να σηκωθω)  καθολου και απλα  γυρνωντας δεξια η αριστερα τον κορμο μου!

Αν ειναι ετσι ολες οι VA ουτε και αυτο το γνωριζω.

Δεν είναι έτσι όλες οι va...ότι πληρώσεις περνεις...αλλά άμα μου λες ότι τόσο λίγο άμα κοιτάζεις δίπλα τότε δεν έχει καθόλου καλές γωνίες η συγκεκριμένη..τώρα εξαρτάτε και από τι απόσταση την έχεις...άμα την έχεις σε πολύ μικρή απόσταση επομένως  με λίγη κλιση θα χάνεις από εικόνα ..

Επεξ/σία από georsev
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Xander είπε

4k

Εννοω αν οι εφαρμογες της tv :1) στο netflix υποστηριζει 4Κ

Και 2) η εφαρμογη της στο youtube 4k 

Δυσκολο το βλεπω παντος ,δεν αναφερεται τουλαχιστον στο youtube οτι ειναι 4κ

Δημοσ.
Just now, powerup said:

Εννοω αν οι εφαρμογες της tv :1) στο netflix υποστηριζει 4Κ

Και 2) η εφαρμογη της στο youtube 4k 

Δυσκολο το βλεπω παντος ,δεν αναφερεται τουλαχιστον στο youtube οτι ειναι 4κ

Το netflix παίζει σίγουρα 2160p. Θα σου τραβήξω φώτο όταν επιστρέψω σπίτι αν θες. Είναι ανάλογα βέβαια την σύνδεση σου αν θα δεις ποτέ 4k. Εγώ μια απλή 24αρα cosmote έχω που κλειδώνει γύρω στα 15 download και όποτε υπάρχει διαθέσιμο κλειδώνει στα 4k. Για το YouTube νομίζω ότι έχεις δίκαιο ότι δεν σου γράφει σε τι ανάλυση βλέπεις. Νομίζω επιλέγει την μέγιστη 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Xander είπε

Το netflix παίζει σίγουρα 2160p. Θα σου τραβήξω φώτο όταν επιστρέψω σπίτι αν θες. Είναι ανάλογα βέβαια την σύνδεση σου αν θα δεις ποτέ 4k. Εγώ μια απλή 24αρα cosmote έχω που κλειδώνει γύρω στα 15 download και όποτε υπάρχει διαθέσιμο κλειδώνει στα 4k. Για το YouTube νομίζω ότι έχεις δίκαιο ότι δεν σου γράφει σε τι ανάλυση βλέπεις. Νομίζω επιλέγει την μέγιστη 

Επιλεγη στο youtube τη μεγιστη που ειναι μαλλον 1080p αλλιως θα ειχε "σκαλοματα" γιατι εγω εχω 12 mbs κι τα πεζει νερακη αν ηταν 4κ θα ειταν με κομπιασματα.Στο netflix σε πιστευω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο youtube και σε μενα που εχω πατατα συνδεση επιλεγει για μεγιστη 1080ρ...

Αλλα τοτε πατας αριστερο στο κυκλικο και σε παει στο περισσοτερες επιλογες  μετα οκ και δεξι για να πας στο ποιοτητα και να επιλεξεις καμια καλυτερη αναλυση...

Επεξ/σία από mantzaflaris
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, mantzaflaris είπε

Στο youtube και σε μενα που εχω πατατα συνδεση επιλεγει για μεγιστη 1080ρ...

Αλλα τοτε πατας αριστερο στο κυκλικο και σε παει στο περισσοτερες επιλογες  μετα οκ και δεξι για να πας στο ποιοτητα και να επιλεξεις καμια καλυτερη αναλυση...

Εμενα με 12mbs στα 1440p παιζει καλα ,στα 2160p εχει κοληματα στη φορτωση και σταματα συχνα για να φορτωση.Δεν εχει ωραια εικονα σε 4 Κ ?(εμενα μου αρεσει παντος )

Επεξ/σία από powerup
Δημοσ.

Πήγα σε δύο καταστήματα σήμερα να την δω και παρόλο που την είχαν εκεί για αγορά δεν υπήρχε πουθενά στημένη να την δω. Μόνο η πιο μικρή που παρόλο που είναι υποδεέστερη σε χαρακτηριστικά έδειχνε πολύ καλά. Ήθελα να την αγοράσω εκείνη την στιγμή αλλά η ιδέα να προσπαθώ να την χωρέσω στο grande punto μου μόνο γέλιο μου έφερνε. Πρέπει να παω με το skoda yeti να την πάρω που θα χωράει άνετα αλλά αν δεν απατωμαι την Τετάρτη τελειώνει η προσφορά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, paramedic είπε

Πήγα σε δύο καταστήματα σήμερα να την δω και παρόλο που την είχαν εκεί για αγορά δεν υπήρχε πουθενά στημένη να την δω. Μόνο η πιο μικρή που παρόλο που είναι υποδεέστερη σε χαρακτηριστικά έδειχνε πολύ καλά. Ήθελα να την αγοράσω εκείνη την στιγμή αλλά η ιδέα να προσπαθώ να την χωρέσω στο grande punto μου μόνο γέλιο μου έφερνε. Πρέπει να παω με το skoda yeti να την πάρω που θα χωράει άνετα αλλά αν δεν απατωμαι την Τετάρτη τελειώνει η προσφορά;

Οσο λιγοτερες ιντσες τοσο καλυτερη εικονα παντως (συνηθως εστω).

Μηπως την μεγαλη δεν την ειχαν στημενη γιατι παρακολουθουν τι λεει ο κοσμος; Δεν το θεωρω πολυ τραβηγμενο.

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Οσο λιγοτερες ιντσες τοσο καλυτερη εικονα παντως (συνηθως εστω).

Μηπως την μεγαλη δεν την ειχαν στημενη γιατι παρακολουθουν τι λεει ο κοσμος; Δεν το θεωρω πολυ τραβηγμενο.

Τραβηγμένο απο τα μαλλιά. Τον Νοέμβριο που την πήρα πήγα σε 3 καταστήματα και δεν την βρήκα πουθενά στημένη, μόνο την μικρή (το γράφω και στο νήμα που είχα ανοίξει νομίζω).

Με βάση την μικρή την αγόρασα και δεν είδα διαφορά. 

Επεξ/σία από lionheart75
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...