Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραιος ...Εβαλα το καταγραφη απο usb στο on απο off που το ειχε (αν εκανα λαθος το ξαναγυρναω) και παω να δω τωρα πως γραφει  

23 λεπτά πριν, powerup είπε

Πως ενεργοποιητε το service menu ?

και τυχον ενεργοποιηση του μηπως σημενει κι χασιμο της εγγυησης της tv?

Βγαλε καμια φωτο (για να ξερεις πως ηταν προτου την ανακατεψεις) με τις αρχικες ρυθμισεις Αυτο ειχα κανει εγω με την παλια μου που την πειραζα και Ισως να τις ποσταρουμε μετα και εδω

...Αν και δεν θελει και πολυ ανακατεμα εφοσον δεν ξερουμε απο δαυτα γιατι μπορει να παθει και κανα κοκομπλοκο! :ρ

• Like 1
  • Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά και σε μένα δεν την έχει αυτή την επιλογή που λετε  HDMI: ΠΛΗΡΕΣ ΦΑΣΜΑ, αλλά νομίζω σχετίζετε με το αν συδέεται συσκευη στην υποδοχή hdmi τότε στο βγάζει. Εγω παρελαβα την tv προχθές και στο service menu μου εμφανίζει εκδοση λογισμικου V.2.40.14.0 με ημερομηνία ενημέρωσης 6-12-17 . Τώρα όσον αφορά τις ρυθμίσεις εικόνας εγώ παιδιά τα καλύτερα αποτελέσματα στα δικά μου μάτια τα πήρα στην επιλογή Λειτουργία Εικόνας : Δυναμικός . Στις επιλογές που προτείνετε καποιοι εδώ ένιωθα ότι δεν είχα πλούσια εικόνα με έντονα χρώματα και καθαρότητα στο πως βλέπω. Έχω, Εξοικονόμηση ενέργειας: Ελάχιστη, και στις Προηγμένες ρυθμίσεις έχω στις επιλογές, Δυναμική Αντίθεση: Υψηλό, Ελλάτωση Θορύβου: Κλειστό, Θερμοκρασία Χρώματος: Κανονικό, Ζουμ σε εικόνα: 16:9, Λειτουργία ταινίας : Αυτόματα.

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, mantzaflaris είπε

Βλεπω τωρα πως ενω την εχω συνδεδεμενη στο PC με HDMI μου την εμφανίζει την επιλογή αλλα  οταν βάζω κανάλι για να παίξει ως tv δεν την βλεπω πουθενά...

Εχεις δικιο βγαζει την επιλογη αυτη μονο οταν ειναι συνδεδεμενη η tv με hdmi (εγω εχω συνδεδεμενο tv box με την tv) οταν το αφαιρεσα δεν εμφανισε αυτη την επιλογη.

Παντος οταν το συνδεετε με hdmi καλα ειναι η επιλογη αυτη να εινα :Ανοιχτο.

Για να ποιανει ολο το φασμα των χρωματων.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, powerup είπε

Στις προηγμενες ρυθμισεις σε μενα εχει την επιλογη (τερμα κατω)

HDMI πληρες φασμα : Ανοιχτο

Σε σενα δεν υπαρχει .

Δειτε κι οι υπολυποι κατοχοι αν υπαρχει αυτη η επιλογη?

Μια εξηγηση ειναι οτι προστεθηκε μετα, στην παρτιδα του Ιανουαριου 2018

ενω του lionheard75 ειναι απο τη παρτιδα  του black friday (Νοεμβριου 2017)

Δεν έχω τίποτα συνδεδεμένο σε HDMI γιαυτό δεν υπάρχει και η επιλογή. Στην Tv μόνο ηχόμπαρα έχω πάνω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, mantzaflaris είπε

Απο χθες την εχω... αλλα και εγω θέλω να πειράξω αυτο το backlight!

Η TV ειναι οντως ψιλομαπα ...

Τι εννοείς ψιλό μάπα? Έβαλες τις ρυθμίσεις που προτείνουν τα παιδιά? 

Επεξ/σία από liovag
Δημοσ.
2 ώρες πριν, liovag είπε

Τι εννοείς ψιλό μάπα? Έβαλες τις ρυθμίσεις που προτείνουν τα παιδιά? 

Η εικονα ειναι θαμπη συγκριτικα ακομα και με μια παλια (φτηνη της σειρας) που εχω 42΄ lcd οχι led δεκαετιας

Δεν βλεπω για πχ ρυτιδες κτλ που βλεπω στην παλια τωρα (τις εχω διπλα διπλα για τεσταρισμα)

Ακομα και το τρεμοπαιγμα της ειναι επικο μπροστα στην παλια που ηταν και αυτη ~50-60hz

Οκ δεν το μετανιωσα αλλα με χαλασε καπως η συγκριση οταν εγραφα το μνμ...

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mantzaflaris είπε

Η εικονα ειναι θαμπη συγκριτικα ακομα και με μια παλια (φτηνη της σειρας) που εχω 42΄ lcd οχι led δεκαετιας

Δεν βλεπω για πχ ρυτιδες κτλ που βλεπω στην παλια τωρα (τις εχω διπλα διπλα για τεσταρισμα)

Ακομα και το τρεμοπαιγμα της ειναι επικο μπροστα στην παλια που ηταν και αυτη ~50-60hz

Aν θες πεσμας τι ρυθμισεις εβαλες?

Οταν λες βλεπεις tv ενοεiς καναλια sd η hd υλικο?

Αν συγκρινεις 42 με 55 σε sd (πχ mega) ειναι λιγο αδικο για την 55'.

Οταν λες τρεμοπαιγμα τι εννοεις (αυξομειωση τις εντασης του φωτισμου)?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, mantzaflaris είπε

Αν ισχύουν όσα λες γιατί όσοι την έχουν αγοράσει να λένε τα καλύτερα για αυτήν?τι να πω...και εγω την έχω παραγγείλει λογικά αύριο μεθαύριο θα την έχω αλλά άμα ισχύουν αυτά που λες δεν θα την αγόραζα διότι εμείς στην επαρχία δεν έχουμε την δυνατότητα να την δούμε αν και στην συγκεκριμένη λόγο διακοπών τα Χριστούγεννα την είχα δει σε ένα μαγαζί αλλά δεν ηταν τόσο χάλια όπως περιγράφεις...εντάξει άμα έχεις δίπλα σου oled οθόνες πάει το μάτι σου εκεί και δεν της έδωσα σημασία λόγο ότι είχε τελειώσει η προσφορά.Ελπιζω να μην το μετανιώσω που την αγόρασα...

Επεξ/σία από georsev
Δημοσ.

Καλη ειναι ρε παιδια αλλα συγκριτικα μιλαω παντα!

Και οκ ηταν ατυχης η εκφραση αλλα ηταν πανω στη στιγμη που την πρωτοτσεκαρα...

12 λεπτά πριν, georsev είπε

Αν ισχύουν όσα λες γιατί όσοι την έχουν αγοράσει να λένε τα καλύτερα για αυτήν?τι να πω...και εγω την έχω παραγγείλει λογικά αύριο μεθαύριο θα την έχω αλλά άμα ισχύουν αυτά που λες δεν θα την αγόραζα διότι εμείς στην επαρχία δεν έχουμε την δυνατότητα να την δούμε αν και στην συγκεκριμένη λόγο διακοπών τα Χριστούγεννα την είχα δει σε ένα μαγαζί αλλά δεν ηταν τόσο χάλια όπως περιγράφεις...εντάξει άμα έχεις δίπλα σου oled οθόνες πάει το μάτι σου εκεί και δεν της έδωσα σημασία λόγο ότι είχε τελειώσει η προσφορά.Ελπιζω να μην το μετανιώσω που την αγόρασα...

Στην αρχη ισως σου φανει καπως αλλα μετα σα να αυτοκαλιμπραριστικε ενα πραγμα

Δε νομιζω να το μετανοιωσεις και σορι για την αναστατωση :(

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, powerup είπε

Aν θες πεσμας τι ρυθμισεις εβαλες?

Οταν λες βλεπεις tv ενοεiς καναλια sd η hd υλικο?

Αν συγκρινεις 42 με 55 σε sd (πχ mega) ειναι λιγο αδικο για την 55'.

Οταν λες τρεμοπαιγμα τι εννοεις (αυξομειωση τις εντασης του φωτισμου)?

Αν μπορουσες matzaflaris να  απαντησεις στα παραπανω θα διευκολινες τους υπολοιπους να καταλαβουν τι ακριβος εννοεις.

Επεξ/σία από powerup
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

HD βλεπω Αυτο ηταν με το που ανοιξα την tv χωρις να πειραξω κατι Δηλαδη με τις εργοστασιακες ρυθμισεις τσεκαροντας αλλαζοντας μονο τις επιλογες σινεμα, φυσικο κτλ

Ακομα οταν εγραψα το παραπανω και με το που την συνδεσα στο pc ανοιγοντας το γκουγκλ ειδα  στο ασπρο του φοντο την μιση οθονη αρκετα σκοτεινοτερη

Αργοτερα καταλαβα πως δεν θελει καθολου να την κοιτας υπο γωνια και να εισαι στην ευθεια με αυτη ...Ειναι που ειχα και ips πριν

Καλη ειναι ξαναλεω αλλα ισως ειναι που ηθελα τον χρονο μου να την συνηθισω

Επεξ/σία από mantzaflaris
  • Like 1
Δημοσ.

Πέρασε από τα χέρια μου μια για δύο μέρες την πρωτοχρονιά όταν την είχαν 419.30€ για τα δικά μου στάνταρ, κακή τηλεόραση, πρόβλημα με το arc, κακή κίνηση λόγω 50hz πάνελ και θαμπά χρώματα. Ευτυχώς μπόρεσα και την επέστρεψα πίσω και μου γύρισαν τα χρήματα μου. Για να εξηγούμε και να μην παρεξηγούμε. Γι τα χρήματα της όλα καλά. Σε σχέση με f&u και turbox καλύτερη λόγω VA. Αλλά προσωπικά μιλώντας πάντα, ανέβηκα σε χρήματα και πήρα κάτι καλύτερο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...