FLO Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Ρε παιδιά θα μου πει κανείς πως γίνεται να πειράξω το backlight?
mantzaflaris Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Απο χθες την εχω... αλλα και εγω θέλω να πειράξω αυτο το backlight! Η TV ειναι οντως ψιλομαπα ... 2
lionheart75 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δεν είμαι σπίτι παιδιά όταν πάω θα το κοιτάξω και θα σας πώ. Δεν θυμάμαι και εγώ τώρα πώς το είχα κάνει. 1
greed Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mantzaflaris είπε Απο χθες την εχω... αλλα και εγω θέλω να πειράξω αυτο το backlight! Η TV ειναι οντως ψιλομαπα ... Aπο το service menu λογικα πας στο panel settings. Ετσι το εκανα στη δικια μου (crown) Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από greed
lionheart75 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ήρθα σπίτι και πήγα στην tv για να σας απαντήσω. Στην μόνη ρύθμιση που μπορείς να αλλάξεις το backlight είναι στην Λειτουργία "Φυσικός". Σε όλα τα άλλα preset (Σινεμά όπου το backlight μένει στο 50, Δυναμικός όπου το backlight μένει στο 100) δεν μπορείς να αλλάξεις το backlight. Οι δικές μου ρυθμίσεις που αρέσουν στα μάτια μου. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από lionheart75 1
powerup Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Ήρθα σπίτι και πήγα στην tv για να σας απαντήσω. Στην μόνη ρύθμιση που μπορείς να αλλάξεις το backlight είναι στην Λειτουργία "Φυσικός". Σε όλα τα άλλα preset (Σινεμά όπου το backlight μένει στο 50, Δυναμικός όπου το backlight μένει στο 100) δεν μπορείς να αλλάξεις το backlight. Οι δικές μου ρυθμίσεις που αρέσουν στα μάτια μου. Η δυνατοτητα αλλαγης του backlight ενεργοποιητε αν βαλεις στην εξοικονομιση ενεργειας :χρηστης (ανεξαρτητα απο την επιλογη λειτουργιας) Η επιλογη θερμο νομιζω κιτρινιζει λιγο τα χρωματα(προσωπικη αποψη) εγω εχω κανονικη Και λειτουργια:cinema. Oι υπολιποι? 2
lionheart75 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, powerup είπε Η δυνατοτητα αλλαγης του backlight ενεργοποιητε αν βαλεις στην εξοικονομιση ενεργειας :χρηστης (ανεξαρτητα απο την επιλογη λειτουργιας) Η επιλογη θερμο νομιζω κιτρινιζει λιγο τα χρωματα(προσωπικη αποψη) εγω εχω κανονικη Και λειτουργια:cinema. Oι υπολιποι? Ωραίος δεν το είχα δεί αυτό άρα μπορεί να αλλάξει και στα άλλα preset! Δεν ξέρω εγώ το προτιμώ θερμό, γούστα είναι αυτά.
powerup Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 11 ώρες πριν, lionheart75 είπε Ήρθα σπίτι και πήγα στην tv για να σας απαντήσω. Στην μόνη ρύθμιση που μπορείς να αλλάξεις το backlight είναι στην Λειτουργία "Φυσικός". Σε όλα τα άλλα preset (Σινεμά όπου το backlight μένει στο 50, Δυναμικός όπου το backlight μένει στο 100) δεν μπορείς να αλλάξεις το backlight. Οι δικές μου ρυθμίσεις που αρέσουν στα μάτια μου. Στις προηγμενες ρυθμισεις σε μενα εχει την επιλογη (τερμα κατω) HDMI πληρες φασμα : Ανοιχτο Σε σενα δεν υπαρχει . Δειτε κι οι υπολυποι κατοχοι αν υπαρχει αυτη η επιλογη? Μια εξηγηση ειναι οτι προστεθηκε μετα, στην παρτιδα του Ιανουαριου 2018 ενω του lionheard75 ειναι απο τη παρτιδα του black friday (Νοεμβριου 2017) 1
Bourdoulas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορείτε να συγκρίνετε την έκδοση του firmware. Γιατί πιθανόν η δική σου έχει νεότερη έκδοση. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από Bourdoulas
maxdore217 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Άντε μπράβο ... για γράψτε εκδόσεις να δούμε τι αλλάζει! ( αν αλλάζει )
nos1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Μπορείτε να συγκρίνετε την έκδοση του firmware. Γιατί πιθανόν η δική σου έχει νεότερη έκδοση. 29 λεπτά πριν, maxdore217 είπε Άντε μπράβο ... για γράψτε εκδόσεις να δούμε τι αλλάζει! ( αν αλλάζει ) Και για οσους θα ήθελαν να δουν κάποιες παραπάνω πληροφορίες,MENU 4725 για το service menu,της τηλεόρασης. 2
mantzaflaris Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, powerup είπε Στις προηγμενες ρυθμισεις σε μενα εχει την επιλογη (τερμα κατω) HDMI πληρες φασμα : Ανοιχτο Σε σενα δεν υπαρχει . Δειτε κι οι υπολυποι κατοχοι αν υπαρχει αυτη η επιλογη? Μια εξηγηση ειναι οτι προστεθηκε μετα, στην παρτιδα του Ιανουαριου 2018 ενω του lionheard75 ειναι απο τη παρτιδα του black friday (Νοεμβριου 2017) (Σε αυτη που μου φέρανε προχθές) οχι δεν υπάρχει τέτοια επιλογη Στο μενου τωρα λέει πως έχει την τελευταία έκδοση: V.2.40.14.0 με ημερομηνία προσθήκης της ενημέρωσης: 22-6-17 3 ώρες πριν, nos1 είπε Και για οσους θα ήθελαν να δουν κάποιες παραπάνω πληροφορίες,MENU 4725 για το service menu,της τηλεόρασης. ...Που ειναι αυτο; Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από mantzaflaris 1
powerup Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, mantzaflaris είπε (Σε αυτη που μου φέρανε προχθές) οχι δεν υπάρχει τέτοια επιλογη Στο μενου τωρα λέει πως έχει την τελευταία έκδοση: V.2.40.14.0 με ημερομηνία προσθήκης της ενημέρωσης: 2-6-17 Αυτη ακριβος την εκδοση εχω κι εγω κι εχει την επιλογη αυτη.Πως γινετε αυτο? 3 ώρες πριν, nos1 είπε Και για οσους θα ήθελαν να δουν κάποιες παραπάνω πληροφορίες,MENU 4725 για το service menu,της τηλεόρασης. Πως ενεργοποιητε το service menu ? και τυχον ενεργοποιηση του μηπως σημενει κι χασιμο της εγγυησης της tv? Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από powerup
mantzaflaris Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, powerup είπε Αυτη ακριβος την εκδοση εχω κι εγω κι εχει την επιλογη αυτη.Πως γινετε αυτο? Πως ενεργοποιητε το service menu ? και τυχον ενεργοποιηση του μηπως σημενει κι χασιμο της εγγυησης της tv? Βλεπω τωρα πως ενω την εχω συνδεδεμενη στο PC με HDMI μου την εμφανίζει την επιλογή αλλα οταν βάζω κανάλι για να παίξει ως tv δεν την βλεπω πουθενά... 1
nos1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, powerup είπε Αυτη ακριβος την εκδοση εχω κι εγω κι εχει την επιλογη αυτη.Πως γινετε αυτο? Πως ενεργοποιητε το service menu ? και τυχον ενεργοποιηση του μηπως σημενει κι χασιμο της εγγυησης της tv? Απο το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης,αν πατήσεις MENU και μετα 4725,δεν σε βγάζει στο service menu? Δεν έχεις πρόβλημα με την εγγύηση απο την στιγμή που δεν πειράζεις κατι,απλα μπορείς να δεις κάποια στοιχεια, οπως τη πανελ φοράει,ποσες ωρες εχει λειτουργήσει η tv κ.α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις