Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια γιατι ασχολειστε τοσο εντονα; αφηστε τον καθενα να πει την αποψη του. Εσεις απλα επιλεξτε ποιον ακουτε πραγματικα, και ποιον προσπερνατε.

Επειδη πηγα και εγω απο ενα καταστημα κωτσου, να ριξω μια ματια, οχι για την συγκεκριμενη, ουτε γιατι ενδιαφερομαι για τηλ., αλλα δυστυχως δεν την ειχαν στημενη να τη δω. Ειχαν μεινει μονο 2-3 κομματια σφραγισμενα.

Το μονο σιγουρο παντως, ειναι οτι μια F&U που ειχε σε μια ακρη, ειχε μακραν την χειροτερη εικονα απο διαφορα μοντελα, lg, sony, samsung, που ηταν διπλα. Οποτε και δια της εις ατοπον απαγωγη, να το δω, πολυ δυσκολα η JVC  να ειχε χειροτερη εικονα.

• Like 1
  • Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι την έχετε έχει το πρότυπο Vesa 200x200 για την βάση στήριξης στον τοίχο ή μεγαλύτερο????

Επεξ/σία από bromiaris
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Όσοι την έχετε έχει το πρότυπο Vesa 200x200 για την βάση στήριξης στον τοίχο ή μεγαλύτερο????

Την έχω στο τοίχο αλλά μου φαίνεται είναι μεγαλύτερο. Tην έχω κρεμάσει με αυτή τη βάση:

https://www.beskas.gr/prod.php?pr=5205046770121

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Την έχω στο τοίχο αλλά μου φαίνεται είναι μεγαλύτερο. Tην έχω κρεμάσει με αυτή τη βάση:

https://www.beskas.gr/prod.php?pr=5205046770121

Ρωτώ γιατί αν είναι να την αγοράσω και έχει μόνο 200x200 (δηλαδή 20εκατοστα απόσταση βίδα από βίδα) τότε και μια πολύ μικρότερη βάση κάνει… δεν χρειάζεται βάση τέρας 400x400

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Ρωτώ γιατί αν είναι να την αγοράσω και έχει μόνο 200x200 (δηλαδή 20εκατοστα απόσταση βίδα από βίδα) τότε και μια πολύ μικρότερη βάση κάνει… δεν χρειάζεται βάση τέρας 400x400

Δυστυχώς την έχω κρεμάσει και δεν μπορώ να σου απαντήσω σίγουρα. Εγώ την είχα τη συγκεκριμένη απο την UE50J6200 οπότε την χρησιμοποίησα και στην JVC. Όμως ίσως είναι 200χ200 καθώς περίσσευαν τρύπες στις βέργες.  

edit: Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να είναι 200χ200 καθώς 40 εκατοστά βίδα ανά βίδα μου φαίνεται πολύ.

Άλλωστε vesa mount έχει χαμηλά στην πλάτη καθώς έχει εξόγκωμα πίσω (πάνω λεπτή και χοντραίνει χαμηλά που μπαίνει η βάση).

Άρα μάλλον είναι 200χ200. Ας μετρήσει κάποιος που δεν την έχει κρεμασμένη. :) 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Δυστυχώς την έχω κρεμάσει και δεν μπορώ να σου απαντήσω σίγουρα. Εγώ την είχα τη συγκεκριμένη απο την UE50J6200 οπότε την χρησιμοποίησα και στην JVC. Όμως ίσως είναι 200χ200 καθώς περίσσευαν τρύπες στις βέργες.  

edit: Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να είναι 200χ200 καθώς 40 εκατοστά βίδα ανά βίδα μου φαίνεται πολύ.

Άλλωστε vesa mount έχει χαμηλά στην πλάτη καθώς έχει εξόγκωμα πίσω (πάνω λεπτή και χοντραίνει χαμηλά που μπαίνει η βάση).

Άρα μάλλον είναι 200χ200. Ας μετρήσει κάποιος που δεν την έχει κρεμασμένη. :) 

Αυτό το εξόγκωμα στο κάτω μέρος σκέφτομαι.. αν πάρεις μεγάλη βάση τα 2 κάθετα σίδερα, ίσως να εξέχουν προς τα κάτω και να βρίσκουν στο εξόγκωμα…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Αυτό το εξόγκωμα στο κάτω μέρος σκέφτομαι.. αν πάρεις μεγάλη βάση τα 2 κάθετα σίδερα, ίσως να εξέχουν προς τα κάτω και να βρίσκουν στο εξόγκωμα…

Μάλλον δεν κατάλαβες ή εγώ δεν εξήγησα σωστά. Η TV στο πάνω μισό σχεδόν δεν έχει υποδοχές για βάση και είναι πιο λεπτή. Οι τρύπες για την βάση είναι στο άλλο μισό χαμηλά που γίνεται η πλάτη πιο πλατιά (το εξόγκωμα το οποίο όμως είναι απο άκρη σε άκρη) .

Εκεί θα μπούν οι βέργες και δεν πρόκειται να βρίσκουν πουθενά αφού θα εφάπτονται στην πλάτη που εξέχει. Ελπίζω να έγινα πιο κατανοητός. :) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, powerup είπε

Αξιοπιστια greed και αλλα ....συναφη :

1) Αναρτηση προσφορας f&u σε τιμη μαζι με bonus (μαζι με bonus συγκεκριμενης καρτας που δεν επιτρεπετε απο τους κανονες του forum)

Μετα απο κραξιμο αλλαξε την τιμη που τωρα ειναι μολις 9% πιο κατω απο την αμεσος φθηνοτερη του skroutz (αρα συμφωνα με τους κανονες του forum δεν ειναι προσφορα).

2)Αξιζει η tv? Την εχει δει κανεις απο κοντα; ips panel?
Ειναι A++ energy και το σκεφτομαι.. αν και κολαω οτι ισως στο μελλον θελησω 4k.

Πρωτεινει μια τηλεοραση που δεν ξερει τη panel εχει αν κι εβαλε τα χαρακτηρηστικα της πιο πανω.

Ειναι τοσο " ειδικος" που το σκεφτετε να την παρει μονο κι μονο γιατι εχει το "μοναδικο" χαρακτηριστικο  Α++ energy.

Aλλα κανει πισω γιατι στο μελλον ...Ισως θελησει 4Κ.

Ευτυχος την ειδε στο kotsovolo και ειπε:

την ειδα κ εγω σημερα στα 299 στο κοτσοβολο.

Δεν αξιζει τοσα χρηματα.

Δεν ειναι αθλια, δεν ειναι σκουπιδη γιατι αυτος την προτεινε.

Τα σχολια δικα σας 

edit : συμφωνω με την αποψη οσοι θελουν να παν να την δουν πρωτα ,αυτο πρωτεινα απο την αρχη.

Το οτι κατι βγαινει φθηνοτερα και τυχανει να το ανεβαζω ως προσφορα (κοιταω για tv τουτη τη περιοδο οχι μια αλλα δυο) σημαινει δα πως ειναι και δικη μου προταση; 
Στο ιδιο το ποστ ρωταω αν αξιζει. Εσυ που εισαι ειδικος μυριζεις τα νυχια του χεριου σου ή τον ποδαριων σου και ξερεις αν αξιζει; 
Μαλλον το δευτερο. 
Βασικα σαφως το 2ο οταν μας λες πως η  jvc σε αυτα τα χρηματα αξιζει γελανε και οι πετρες. 
ΝΑσε δε για περι του va panel που σημεριζεστε εδω μεσα ειναι σαν να λετε το 3g εχει καλυτερες ταχυτητες απο το 4g.
Τοσο βλακες ειναι που βαζουν το καλο πανελ στα φθηνα.. 
Ο αλλος εδω μεσα περιμενει να δει μαυρο απο va panel που δεν θα μπορει να δει ολοκληρη φωτογραφια αν το βαλω και κατσει λιγο πιο δεξια ή αριστερα. 
Τα hz & τα led τα εχετε χεσμενα εδω μεσα.. παιξτε με το contrast μπας και δειτε λιγο πιο σωστη εικονα αλλα οσο και να το προσπαθειτε δεν θα την δειτε με jvc και panel απο τα lidl.

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.
4 ώρες πριν, greed είπε

Το οτι κατι βγαινει φθηνοτερα και τυχανει να το ανεβαζω ως προσφορα (κοιταω για tv τουτη τη περιοδο οχι μια αλλα δυο) σημαινει δα πως ειναι και δικη μου προταση; 
Στο ιδιο το ποστ ρωταω αν αξιζει. Εσυ που εισαι ειδικος μυριζεις τα νυχια του χεριου σου ή τον ποδαριων σου και ξερεις αν αξιζει; 
Μαλλον το δευτερο. 
Βασικα σαφως το 2ο οταν μας λες πως η  jvc σε αυτα τα χρηματα αξιζει γελανε και οι πετρες. 
ΝΑσε δε για περι του va panel που σημεριζεστε εδω μεσα ειναι σαν να λετε το 3g εχει καλυτερες ταχυτητες απο το 4g.
Ο αλλος εδω μεσα περιμενει να δει μαυρο απο va panel που δεν θα μπορει να δει ολοκληρη φωτογραφια αν το βαλω και κατσει λιγο πιο δεξια ή αριστερα. 
Τα hz & τα led τα εχετε χεσμενα εδω μεσα.. παιξτε με το contrast μπας και δειτε λιγο πιο σωστη εικονα αλλα οσο και να το προσπαθειτε δεν θα την δειτε με jvc και panel απο τα lidl.

Αξιοπιστια , ηθος, επιπεδο,γνωσεις και αλλα συναφη του μελους greed (μερος 2ο )

1) Μιλαει για δηθεν  "προσφορα " που ανεβασε ενω δεν ειναι προσφορα συμφωνα με τους κανονες του forum αρα θα επρεπε να αφαιρεθει.

Γιατι σαν λαγονικο μυριζει τις ......προσφορες απο μακρια.

2)Η f&u  " μυριζει" απο μακρια οτι ειναι va panel (4000:1) και fason απο τη vestal τουρκιας ,αλλα το λαγονικο μπερδευτηκε για τους εξης λογους:

Α) Η παγκοσμιος γνωστη μαρκα f&u (που πουλα μονο στην Ελλαδα φασον tv)

Β) Η οντος καλη Α++ energy αποδοση.(ιδιος αυτη τον εκανε να θελει να την παρει .Φερμαρει το...λαγονικο.)

Η επιλεκτικη μνημη του και η ασθενης οσφρυση του δεν του επετρεψε να θυμηθει αυτα που πιστευε  οτι το εργοστασιο vestal ειναι στην ...τουρκια και βγαζει σκ..ουπιδια .Ανταυτου το λαγονικο εχασε τον προσανατολισμο του κι εψαχνε στα σκ..ουπιδια (να μην πω αλλη λεξη που του αρεσει κι ιδιαιτερα για ευνουτους λογους).

Το γνωστο ρητο "εκει που εφτυνες τωρα ...γλυφεις"παει γαντι στο λαγονικο μας.

Σαν να μην εφτανε η ασθενης μνημη και οσφρηση του εν λογο λαγονικου προστεθηκε και η ασθενης οραση γιατι ξαφνικα αρχισε να βλεπει το γρι ...μαυρο (ips panel) και το μαυρο ...γρι(va panel).

Ειναι βεβαιο τωρα ποια οτι το λαγονικο μας βρισκετε σε πληρη συνχηση και εχει αφηνιαση (δεν ειναι κι λιγο να χασεις μνημη ,οσφρηση  και οραση μαζι).

Πρεπει να διξουμε κατανοηση .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, greed είπε

Μαλλον το δευτερο. 

Είχες ποτέ σου va panel? γιατί όλες οι εταιρίες βάζουν στα ακριβά τους μοντέλα va panel είναι τυχαίο ή και αυτό θα το αμφισβητησεις όπως κάνεις συνήθως...εδώ υποστηρίζεις ότι το ips είναι καλύτερο....δλδ δεν φτάνει που αμφισβητείς εμάς εδώ στο φόρουμ αλλά όλες τις γνωστές εταιρείες που βάζουν va panel..

Επίσης εσύ κάθεσαι και βλέπεις τηλεόραση πάνω από 45 μοίρες..και ναι με την ips θα βλέπεις πολύ καλύτερα αλλά μετά από λίγη ώρα θα χρειάζεσαι ντεπον...

Τελος πάντων..αρκετά ασχοληθηκαμε με την πάρτη σου,ειπαμε όποιος θέλει πριν την αγορά της να πάει να την δει από κοντά και αν του αρέσει να προβεί στην αγορά της...οι οι υπόλοιποι που βγάζουν χολή στην συγκεκριμένη να πάνε σε άλλο ποστ(τύπου f&u να υποστηρίξουν εκει)..

Επεξ/σία από georsev
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, powerup είπε

Ειναι βεβαιο τωρα ποια οτι το λαγονικο μας βρισκετε σε πληρη συνχηση και εχει αφηνιαση (δεν ειναι κι λιγο να χασεις μνημη ,οσφρηση  και οραση μαζι).

Ευθανασία γίνεται :P ; Με 400 ευρα  55 ' και το ψιριζουν μέχρι αηδίας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά προς τι οι διαμάχες συνέχεια;

Όποιος θέλει αγοράζει.

Όποιος δεν θέλει πάει παρακάτω. 

Απλό και εύκολο. :)

43 λεπτά πριν, Damachi είπε

Ευθανασία γίνεται :P ; Με 400 ευρα  55 ' και το ψιριζουν μέχρι αηδίας

Ναι ξεχνάμε που παλιά παίρναμε 42" με 2000€ ;) ;) :P τώρα για 55" 4κ δίνουν 400-500€ και κάνουν και ναζια.

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, powerup είπε

Αξιοπιστια , ηθος, επιπεδο,γνωσεις και αλλα συναφη του μελους greed (μερος 2ο )

1) Μιλαει για δηθεν  "προσφορα " που ανεβασε ενω δεν ειναι προσφορα συμφωνα με τους κανονες του forum αρα θα επρεπε να αφαιρεθει.

Γιατι σαν λαγονικο μυριζει τις ......προσφορες απο μακρια.

2)Η f&u  " μυριζει" απο μακρια οτι ειναι va panel (4000:1) και fason απο τη vestal τουρκιας ,αλλα το λαγονικο μπερδευτηκε για τους εξης λογους:

Α) Η παγκοσμιος γνωστη μαρκα f&u (που πουλα μονο στην Ελλαδα φασον tv)

Β) Η οντος καλη Α++ energy αποδοση.(ιδιος αυτη τον εκανε να θελει να την παρει .Φερμαρει το...λαγονικο.)

Η επιλεκτικη μνημη του και η ασθενης οσφρυση του δεν του επετρεψε να θυμηθει αυτα που πιστευε  οτι το εργοστασιο vestal ειναι στην ...τουρκια και βγαζει σκ..ουπιδια .Ανταυτου το λαγονικο εχασε τον προσανατολισμο του κι εψαχνε στα σκ..ουπιδια (να μην πω αλλη λεξη που του αρεσει κι ιδιαιτερα για ευνουτους λογους).

Το γνωστο ρητο "εκει που εφτυνες τωρα ...γλυφεις"παει γαντι στο λαγονικο μας.

Σαν να μην εφτανε η ασθενης μνημη και οσφρηση του εν λογο λαγονικου προστεθηκε και η ασθενης οραση γιατι ξαφνικα αρχισε να βλεπει το γρι ...μαυρο (ips panel) και το μαυρο ...γρι(va panel).

Ποιηση σου βγαζω το καπελο. Η ανεργια σε εφτασε σε αυτα τα επιπεδα ή κατι αλλο;

6 ώρες πριν, georsev είπε

Είχες ποτέ σου va panel? γιατί όλες οι εταιρίες βάζουν στα ακριβά τους μοντέλα va panel είναι τυχαίο ή και αυτό θα το αμφισβητησεις όπως κάνεις συνήθως...εδώ υποστηρίζεις ότι το ips είναι καλύτερο....δλδ δεν φτάνει που αμφισβητείς εμάς εδώ στο φόρουμ αλλά όλες τις γνωστές εταιρείες που βάζουν va panel..

Επίσης εσύ κάθεσαι και βλέπεις τηλεόραση πάνω από 45 μοίρες..και ναι με την ips θα βλέπεις πολύ καλύτερα αλλά μετά από λίγη ώρα θα χρειάζεσαι ντεπον...

Τελος πάντων..αρκετά ασχοληθηκαμε με την πάρτη σου,ειπαμε όποιος θέλει πριν την αγορά της να πάει να την δει από κοντά και αν του αρέσει να προβεί στην αγορά της...οι οι υπόλοιποι που βγάζουν χολή στην συγκεκριμένη να πάνε σε άλλο ποστ(τύπου f&u να υποστηρίξουν εκει)..

Οχι βρε δεν ειχα ποτε μου va panel. Απο crt πηγα απευθειας σε ips.
Ειναι γνωστο εξαλλου πως το va panel κανει θαυματα εναντι ips.
edge led παρτε και δειτε μαυρο απο τα lidl ειτε ips ειτε va.
Συμαντικος λογος να παρει καποιος tv (αυτο που εμαθα εδω) ιντσες & va panel να ειναι και ολα τα αλλα να πανε στο καδο των αχρηστων.
Εξαλλου ειναι γνωστο πως ολοι θελουμε tv για να βλεπουμε μενεγακη και survivor.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρομαι πολύ που όλες οι σύγχρονες τηλεοράσεις μου φαίνονται πολύ καλές και δεν με απασχολούν όλα αυτά που γράφετε!

Όταν έρθει η ώρα θα πάρω την μεγαλύτερη που μπορώ με τα λεφτά που μπορώ να δώσω και θα είμαι σούπερ! :D

Επεξ/σία από zio10
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...