greed Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Την ειδα σημερα στο κοτσο. Αηδια σκετη. Ακομα και f&u ηταν καλυτερη. Οσοι την αγορασουν ας πανε πρωτα την δουν απο κοντα. Οχι απο τα σχολια εδω μεσα. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από greed
paramedic Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Ο ένας την λέει απίστευτη κλπ και ο άλλος αηδία. Πώς γίνεται αυτό ρε παιδία; Δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο αντίθετες οι απόψεις. Να έλεγε ο ένας είναι καλή και ο άλλος όχι τόσο καλή το καταλαβαίνω αλλά τόσο μεγάλες διαφορές κάτι παίζει είτε προς την μια ή την άλλη πλευρά. 3
lionheart75 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, greed είπε Την ειδα σημερα στο κοτσο. Αηδια σκετη. Ακομα και f&u ηταν καλυτερη. Οσοι την αγορασουν ας πανε πρωτα την δουν απο κοντα. Οχι απο τα σχολια εδω μεσα. Έχεις δίκιο η f&u είναι καλύτερη, γελάνε και τα τσιμέντα. Εν τω μεταξύ σήμερα την είδες τελικά; Τόσο καιρό που την είχες δεί και την έκραζες τι παίχτηκε; Σοβαρέψου... Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από lionheart75 1
greed Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, paramedic είπε Ο ένας την λέει απίστευτη κλπ και ο άλλος αηδία. Πώς γίνεται αυτό ρε παιδία; Δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο αντίθετες οι απόψεις. Να έλεγε ο ένας είναι καλή και ο άλλος όχι τόσο καλή το καταλαβαίνω αλλά τόσο μεγάλες διαφορές κάτι παίζει είτε προς την μια ή την άλλη πλευρά. Ειναι γνωστο... οταν καποιος αγοραζει κατι πολυ δυσκολα παραδεχεται πως εκανε μια κακη αγορα. Fanμποισμος δεν χωραει (νομιζω) σε tvs. Για μενα ειναι σκουπιδι ακομα και σε αυτη τη τιμη. Και οχι δεν ψαχνω το αριστο αλλα το vfm το πραγματικο. Παροτρυνω δε οσοι ειναι να αγορασουν αυτο το κομματι να πανε να το τσεκαρουν απο κοντα. Προσοχη λοιπον ειδικα αν δεν σας τρεχουν απο τα πατζακια το τι θα αγορασετε. Η tv ειναι μια συμαντικη αγορα καλυτερα 100€ παραπανω παρα τετοια χασουρα στα 450€ Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από greed 1
lionheart75 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ενώ εσύ σαν ειδήμων στις tv θα παρότρυνες τον κόσμο να πάει να αγοράσει την 48" fhd f&u στα 320 ευρώ που ανέβασες χτές...... Φίλε το μόνο πορωμένο fanboy εδώ μέσα είσαι εσύ αγαπητέ που δεν παραδέχεσαι τις κοτσάνες που έχεις αραδιάσει σε τόσες σελίδες. Έλεγες ότι την είχες δει και είναι σκουπίδι και σήμερα μας λές ότι την είδες και είναι σκουπίδι. Ότι να ναι. Την έχει πάρει τόσος κόσμος και είναι ευχαριστημένοι, αυτό τα λέει όλα. Επίσης έχω ήδη πεί και το ξαναλέω, όποιος ενδιαφέρεται να παέι να την δεί απο κοντά, καθώς επίσης όσοι την πήραν να μπούν και να γράψουν εντυπώσεις. p.s.: Επειδή είναι ολοφάνερο ότι σου αρέσει να προκαλείς και δεν πρόκειται κανένας σοβαρός να βγάλει άκρη μαζί σου, το σταματώ εδώ καθώς έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από lionheart75 4
silver_29 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 26 λεπτά πριν, paramedic είπε Ο ένας την λέει απίστευτη κλπ και ο άλλος αηδία. Πώς γίνεται αυτό ρε παιδία; Δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο αντίθετες οι απόψεις. Να έλεγε ο ένας είναι καλή και ο άλλος όχι τόσο καλή το καταλαβαίνω αλλά τόσο μεγάλες διαφορές κάτι παίζει είτε προς την μια ή την άλλη πλευρά. Φίλε μου μπορείς να διαβάσεις τα σχόλια εδώ των χρηστών για το θέμα ,να βγάλεις τα συμπεράσματα σου για την ποιότητα της τηλεόρασης για το αν αξίζει και το αν όχι. Πολύ εύκολα και πάρα πολύ γρήγορα θα συνηδητοποιήσεις ποιός σχολιάζει να περνάει η ώρα, ποιος χαζοκουβεντιάζει, ποιος σχολιάζει με επιχειρήματα, ποιος λέει τη γνώμη του, ποιος αναρτά ώριμα τις εντυπώσεις του και ποιος απλά αμολάει τις κοτσάνες του!! Ενήλικος είσαι υποθέτω και θα καταλάβεις. Επίσης μπορείς πολύ εύκολα να μεταβέις σε σχόλια απο Ελληνες αγοραστές στο σαιτ του Σκρουτζ, του Κωτσόβολου και αρκετά άλλα σχόλια σε Ελληνικά φορουμ, αν ψάξεις θα σε βοηθήσουν. Επίσης μπορεις να αναζητήσεις κριτικές για το συγκεκριμενο μοντελο σε φόρουμ και καταστήματα του εξωτερικού ειδικα στην Αγγλία, απλα αναζήτησε το μοντελο αυτό της jvc με τον κωδικό lt55c870. Κάνε την έρευνα αγοράς σου και ότι θες μπορεις να ρωτήσεις και εδώ. 3
georsev Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, greed είπε Την ειδα σημερα στο κοτσο. Αηδια σκετη. Ακομα και f&u ηταν καλυτερη. Οσοι την αγορασουν ας πανε πρωτα την δουν απο κοντα. Οχι απο τα σχολια εδω μεσα. Εδώ ρε φίλε greed σκέφτεσαι να πάρεις την f&u επειδή είναι energy saver a+++ και βγάζεις χολή για την συγκεκριμένη jvc..που τόσο καιρό δεν την είχες δει καν...πόσο είσαι δλδ 15; Μα το θεό μερικοί δεν έχουν τι να κάνουν και γράφουν ότι τους κατέβει εδώ μέσα... Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από georsev 1
paramedic Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ όπως καλά λες τα έχω κάνει αυτά και έχω καταλήξει απλά δεν είναι δυνατόν σε μια κουβέντα για τηλεόραση να υπάρχουν τόσο αντίθετες απόψεις. Μάτια έχουμε όλοι όχι φωτογραφικούς φακούς. Όταν ο ένας λέει είναι πολύ καλή και VFM και ο άλλος σκουπίδι αρχίζω και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος σκοπος από πίσω και αν τελικά θα πρέπει να παίρνουμε υπόψιν μας τις γνώμες "χρηστών".
Bourdoulas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Ο καθένας έχει άλλα στάνταρ και διαφορετικά μάτια. Το θέμα τηλεόραση θεωρώ ότι είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Η εικόνα που εγώ βλέπω υπέροχη για τα χρήματα που δίνω για κάποιον άλλο μπορεί να είναι σκουπίδι. 2
lionheart75 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, paramedic είπε Εγώ όπως καλά λες τα έχω κάνει αυτά και έχω καταλήξει απλά δεν είναι δυνατόν σε μια κουβέντα για τηλεόραση να υπάρχουν τόσο αντίθετες απόψεις. Μάτια έχουμε όλοι όχι φωτογραφικούς φακούς. Όταν ο ένας λέει είναι πολύ καλή και VFM και ο άλλος σκουπίδι αρχίζω και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος σκοπος από πίσω και αν τελικά θα πρέπει να παίρνουμε υπόψιν μας τις γνώμες "χρηστών". Φίλε μου αν πραγματικά σε ενδιαφέρει η tv πάς μια βόλτα και την βλέπεις απο κοντά. Ο hater στην προκειμένη περίπτωση είναι ένας. Όλοι οι άλλοι λίγο - πολύ ανάλογα με τις απαιτήσεις τους και τα μάτια τους έχουν εκφράσει κυρίως θετικά σχόλια. Επίσης σαν αυτό το νήμα έχουν ανοίξει άλλα 2 απο τον Νοέμβριο για την συγκεκριμένη tv που πρωτοέπαιξε στα 449€. Μπορείς να ανατρέξεις για να δείς εντυπώσεις και άλλων κατόχων αυτής. Δεν υπάρχει σκοπιμότητα και σαφώς και είναι σημαντικές οι γνώμες τον χρηστών, όταν όμως 1 συγκεκριμένος χρήστης θάβει με τον χειρότερο τρόπο απο την αρχή (χωρίς να το έχει δεί απο κοντά) και όλοι οι άλλοι που το έχουν μιλάνε με θετικά σχόλια δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις τι παίζει. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από lionheart75 1
what_if Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, paramedic είπε Εγώ όπως καλά λες τα έχω κάνει αυτά και έχω καταλήξει απλά δεν είναι δυνατόν σε μια κουβέντα για τηλεόραση να υπάρχουν τόσο αντίθετες απόψεις. Μάτια έχουμε όλοι όχι φωτογραφικούς φακούς. Όταν ο ένας λέει είναι πολύ καλή και VFM και ο άλλος σκουπίδι αρχίζω και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος σκοπος από πίσω και αν τελικά θα πρέπει να παίρνουμε υπόψιν μας τις γνώμες "χρηστών". life wisdom παιρνεις στα σοβαρα αποψεις ανθρωπων που σεβεσαι για χ λογους για τους υπολοιπους 2
stelios18120 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Ακριβώς αυτό. Ακούς 1-2 άτομα που θεωρείς σοβαρούς εδώ μέσα. Από εκεί κ πέρα κάνεις ότι θέλεις εσύ 3
powerup Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, greed είπε Την ειδα σημερα στο κοτσο. Αηδια σκετη. Ακομα και f&u ηταν καλυτερη. Οσοι την αγορασουν ας πανε πρωτα την δουν απο κοντα. Οχι απο τα σχολια εδω μεσα. Αξιοπιστια greed και αλλα ....συναφη : 1) Αναρτηση προσφορας f&u σε τιμη μαζι με bonus (μαζι με bonus συγκεκριμενης καρτας που δεν επιτρεπετε απο τους κανονες του forum) Μετα απο κραξιμο αλλαξε την τιμη που τωρα ειναι μολις 9% πιο κατω απο την αμεσος φθηνοτερη του skroutz (αρα συμφωνα με τους κανονες του forum δεν ειναι προσφορα). 2)Αξιζει η tv? Την εχει δει κανεις απο κοντα; ips panel? Ειναι A++ energy και το σκεφτομαι.. αν και κολαω οτι ισως στο μελλον θελησω 4k. Πρωτεινει μια τηλεοραση που δεν ξερει τη panel εχει αν κι εβαλε τα χαρακτηρηστικα της πιο πανω. Ειναι τοσο " ειδικος" που το σκεφτετε να την παρει μονο κι μονο γιατι εχει το "μοναδικο" χαρακτηριστικο Α++ energy. Aλλα κανει πισω γιατι στο μελλον ...Ισως θελησει 4Κ. Ευτυχος την ειδε στο kotsovolo και ειπε: την ειδα κ εγω σημερα στα 299 στο κοτσοβολο. Δεν αξιζει τοσα χρηματα. Δεν ειναι αθλια, δεν ειναι σκουπιδη γιατι αυτος την προτεινε. Τα σχολια δικα σας edit : συμφωνω με την αποψη οσοι θελουν να παν να την δουν πρωτα ,αυτο πρωτεινα απο την αρχη. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από powerup
sxbruno Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Την έχω 2 μήνες τώρα (420ε) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Την χρησιμοποιώ αποκλειστικά για netflix και δεν έχω το παραμικρό παράπονο από εικόνα, ήχο και συνδεσιμότητα.Αν κάποιος τη θέλει για παρόμοια χρήση δεν υπάρχει περίπτωση να το μετανιώσει. Μέχρι στιγμής έχει πει κάποιος από αυτούς που την αγόρασε κάτι αρνητικό; νομίζω όχι.αυτο κάτι λέει. 2
bromiaris Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, greed είπε Την ειδα σημερα στο κοτσο. Αηδια σκετη. Ακομα και f&u ηταν καλυτερη. Οσοι την αγορασουν ας πανε πρωτα την δουν απο κοντα. Οχι απο τα σχολια εδω μεσα. Έλα πες ότι αστειεύεσαι… Είδες τις δυο τηλεοράσεις και σου φάνηκε καλύτερη η F&U? Εγώ πήγα και τις είδα… και έβαλα τον υπάλληλο να βάλει κάποιο κανάλι και όχι απλά demo του Κωτσόβολου. Η JVC ήταν καλύτερη σε σχέση με μια LG και όλες τις F&U που είχε… 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις