Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πόσες μέρες κάνει να έρθει συνήθως; Παρήγγειλα μόλις τώρα και εγω μια! ...Για να δούμε!

...αν και ίσως τελευταίες μέρες των εκπτώσεων την ξαναπάνε στα 413 με παζάρι και ετσι έχω ηδη χάσει ~ 36 €!!! Τεσπα...

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα εγώ σήμερα μετά απο παραγγελία που έκανα την τρίτη το μεσημέρι.

Πάμε στην tv..  ισχύουν ότι γράφουν τα παιδιά στις προηγούμενες σελίδες.. ναι έχει μια "θολούρα" και μια "μουντάδα" στα χρώματα της δεν είναι και η tv που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό το μαυρο είναι οκ .. αλλά τα χρωματάκια κακά τα ψέματα θα τα ήθελα λίγο ποιο ζωντανά. Αν μη τι άλλο η ποιότητα του πανελ φαίνεται και στην πλάγια θέαση που ασπρίζει δηλώνοντας την ποιότητα του. Απο εκεί και πέρα εννοείται σε βίντεο κατεβασμένα 4k 60fps mkv κλπ είναι χάρμα οφθαλμών.  Με λίγα λόγια την κατάσταση σώνουν οι 55" και φυσικά η τιμή.. για εμένα προσωπικά που είμαι στα 4-5 μέτρα μακριά της είναι wooowww σε σχέση με την 42 που είχα λόγο μεγέθους και μόνο.

Επίσης ΤΕΡΑΣΤΙΟ μείον στην περίπτωση μου, πάντα, το ότι δεν παίζει ταυτόχρονα και ήχο από τα ακουστικά και από τα ηχεία της αν συνδέσω κάτι στο Jack..  έψαξα.. έψαξα.. μήπως δεν το βρήκα απλά; δεν ξέρω.. καμιά ιδέα παιδιά ;;;

Αυτά καλορίζικοι σε όποιους την αγόρασαν και να θυμάστε την αγοράσαμε για το μέγεθος :P

• Like 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, riznik είπε

Πάμε στην tv..  ισχύουν ότι γράφουν τα παιδιά στις προηγούμενες σελίδες.. ναι έχει μια "θολούρα" και μια "μουντάδα" στα χρώματα της δεν είναι και η tv που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό το μαυρο είναι οκ .. αλλά τα χρωματάκια κακά τα ψέματα θα τα ήθελα λίγο ποιο ζωντανά. Αν μη τι άλλο η ποιότητα του πανελ φαίνεται και στην πλάγια θέαση που ασπρίζει δηλώνοντας την ποιότητα του. Απο εκεί και πέρα εννοείται σε βίντεο κατεβασμένα 4k 60fps mkv κλπ είναι χάρμα οφθαλμών.  Με λίγα λόγια την κατάσταση σώνουν οι 55" και φυσικά η τιμή.. για εμένα προσωπικά που είμαι στα 4-5 μέτρα μακριά της είναι wooowww σε σχέση με την 42 που είχα λόγο μεγέθους και μόνο.

Επίσης ΤΕΡΑΣΤΙΟ μείον στην περίπτωση μου, πάντα, το ότι δεν παίζει ταυτόχρονα και ήχο από τα ακουστικά και από τα ηχεία της αν συνδέσω κάτι στο Jack..  έψαξα.. έψαξα.. μήπως δεν το βρήκα απλά; δεν ξέρω.. καμιά ιδέα παιδιά ;;;

Αυτά καλορίζικοι σε όποιους την αγόρασαν και να θυμάστε την αγοράσαμε για το μέγεθος :P

Αυτό το ποστ , κλείνει συζήτηση 10 σελίδες !  

Μπράβο φίλε μου , καλές θεάσεις !

Αν παίξεις με τις ρυθμίσεις θα υπάρχει κάποια στιγμή που στο μάτι σου θα είναι σχετικά καλά , οπότε καλορίζικη . 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, riznik είπε

Γίνεται να παίζει και από τα ηχεία και από τα ακουστικά; Άλλες τηλεοράσεις το κάνουν αυτό;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, riznik είπε

Γινετε να βαλεις τις ρυθμησεις τις προηγουμενης σελιδας κι να μας πεις αν βελτιωνετε η εικονα η πες μας δικε σου ρυθμισεις ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

22222

33 λεπτά πριν, zio10 είπε

Γίνεται να παίζει και από τα ηχεία και από τα ακουστικά; Άλλες τηλεοράσεις το κάνουν αυτό;

Ναι το κάνουν και η phillips που είχα πριν την jvc και η sony που έχω. Με ασύρματα ακουστικά απλά συνδεμένα στο audio jack.. στην jvc κόβεται ο ήχος με μιας.

8 λεπτά πριν, powerup είπε

Γινετε να βαλεις τις ρυθμησεις τις προηγουμενης σελιδας κι να μας πεις αν βελτιωνετε η εικονα η πες μας δικε σου ρυθμισεις ?

τις έβαλα καμία διαφορά ίσα ίσα μην σου πω ότι μου φάνηκε πιο σκοτεινή η εικόνα με τις ρυθμίσεις που προτείνεται παιδιά. Δεν πολύ ασχολήθηκα βέβαια να πώ την αλήθεια αλλά νομίζω ότι στο δυναμικό πήρα το ποιο "τίμιο" αποτέλε2σμα. Υπόψιν ότι στην tv βλέπω αποκλειστικά μέσω δέκτη δορυφορικού μέσω hdmi εάν παίζει κάποιο ρόλο.

Επεξ/σία από riznik
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σωστά. Οι ρυθμίσεις δεν μπορεί να είναι σε όλους το ίδιο ( εκτός αν έχετε τις ίδιες συνθήκες στον χώρο ) ανάλογα με την θέση της το καλύτερο  είναι ο κάτοχος να ψάξεις στο μενού της που παίρνει το καλύτερο αποτέλεσμα  για αυτόν .( οι στοκ ρυθμίσεις αφορούν συνθήκες με χαμηλό φωτισμό ,  μάλλον βράδυ ) δεν είναι απαραίτητα οι καλύτερες για όλους.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, riznik είπε

το οτι τα χρωματα αλλαζουν οταν την κοιτας απο οχι καθετη η σχεδον καθετη θεση ειναι φυσικο επακολουθο του οτι το panel ειναι va ,δεν μπορεις να εχεις κ την πιτα ολοκληρη κ τον σκυλο χορτατο

επισης ειχες γραψει οτι την ρυθμισες στο dynamic για να σε ικανοποιει αν θυμαμαι καλα ,δεν υπαρχει πιο λαθος ρυθμιση απο αυτη σε οποιαδηποτε tv κ υποθετω οτι εχεις μαθει σε υπερκορεσμενα χρωματα κ ψαχνεις κατι αναλογο

τεσπα ολα αυτα στην τελικη ειναι προσωπικες προτιμησεις του καθενος 

• Like 1
Δημοσ.

Προς lionheart και what_if: Δεν αφήνετε να πέσει κάτω τίποτα παιδιά.. Με το που γράφει κάποιος μια διαφορετική γνώμη, κατευθείαν παράθεση και απάντηση. Μόνο στο παρόν thread υπάρχουν πάνω από 50 απαντήσεις σας. Μπορώ να καταλάβω ως ένα βαθμό ότι μιλάτε εκ πείρας πάνω στο θέμα μιας και έχετε την συγκεκριμένη τηλεόραση, αλλά την υπερασπίζεστε με ζήλο και επιμονή, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Απο κάποια στιγμή και μετά χάνεται η ουσία και το δίκιο του καθενός. Αν σας καλύπτει, τέλος. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείτε να πείσετε  κάποιον που απλά εχει διαφορετική άποψη.
Μιλάμε για εικόνα, οπότε είναι καθαρά υποκειμενικό το τι αρέσει και τι θεωρεί ο καθένας vfm και αξιοπρεπές για τα μάτια του. Όποιος ενδιαφέρεται, κάνει μία πρώτη έρευνα στο ιντερνετ και μετά πηγαίνει και την βλέπει από κοντά σε κάποιο κατάστημα, όπου μπορεί να την συγκρίνει και με άλλες τηλεοράσεις.

Καλορίζικη σε όσους την πήραν.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αυτό ισχύει 

Είναι εικόνα και ο καθένας την βλέπει διαφορετικα,οπότε καλό είναι να ακούγονται όλες οι γνώμες και μετά να επιλέξουμε,ούτως ή άλλως δεν έχουμε κανένα όφελος απλοί καταναλωτές είμαστε όλοι :)

Δημοσ.

Παιδιά μόλις παρέλαβα και εγώ.. Εντυπώσεις μέσα στο Σκ. Πρώτη ερώτηση γιατί δεβ μπορώ να πειράξω το backlight? Πρέπει να μπω στο service menu? Πως? 

Δημοσ.

Η τηλεόραση παρελήφθη σήμερα το πρώι απο Κωτσόβολο σε άψογη συσκευασία προσεγμένη και όπως έπρεπε. Πρώτες εντυπώσεις μετά απο λίγες ώρες χρήσης πολύ ικανοποιημενος-σχεδόν ενθουσιασμένος. Εικόνα στα απλά κανάλια δεν ειναι τρομερή είναι όμως πολύ καλή, σε βίντεο 4κ απογείωση εικόνας. Ηχος καλός γεμίζει όμορφα με το παραπάνω τον χώρο μου στο σαλόνι που δεν είναι και μικρό, σύμφωνα με τα δικά μου γόύστα δεν ήθελα κάτι το παραπάνω. Την έχω χιλιοζορίσει στο Menu καθώς και στο smart tv και πραγματικά δεν έχει κολλήσει ούτε για λίγο, άρα λογισμικό και ταχύτητα απροβλημάτιστη (μπείτε σε forum και διαβάστε για κάτι philips ειδικα των 700 ευρώ που μένουν κολλημενες στο smart για ώρα και συνέρχονται μόνο με βγάλσιμο πρίζας για πάνω απο 10 φορες τη μέρα καθώς και για τηλεκοντρόλ που ανταποκρίνεται με το τρίτο ή τεταρτο πάτημα του κουμπιού). Η βάση της τηλεόρασης εμένα προσώπικά με ενθουσίασε γιατί ταιρίαζει ως νίκελ και με τις νίκελ αποχρώσεις της σύνθεσης μου στο σαλόνι, εκτός αυτού όμορφη στιβαρη και ντιζα'ι'νάτη βάση. Ακόυστηκαν αρκετά λόγια για τα χρωματα της tv, στα δικά μου μάτια τρομερή απεικόνιση μάυρου, το κόκκινο φαίνεται κατακόκκινο το κίτρινο κανονικά κίτρινο το πράσινο επίσης κανονικότατα πράσινο και πάει λέγωντας( αυτό για όσους υπεθεσαν οτι το κόοκινο φαινεται καπως ρος και τα χρώματα έχουν μια περιεργη απεικόνιση. Εγώ την ρύθμισα στο ''Δυναμικό'', πήρα την καλύτερη δυνατη εικόνα για το γούστο μου και την δική μου αισθητική. Δεν το έχω ψάξει ακόμα όμως τρελλά να σας πω΄την αλήθεια. Τελος όσον αφορά την ζωντάνια των χρωμάτων, εδώ ίσως και να συμφωνήσω με αυτη την ''αρνητική'' κριτική όμως δεν είμαι και πολύ σιγουρος γιαυτό θα πώ απλά...............ίσως να μπορούσε να έχει κάπως πιο ζωντάνα χρώματα. Θολούρες, μουντάδες σύννεφα και βροχές εγώ  προσωπικά δεν βρίσκω προς το παρόν. Και για να κλείσω, θα την χαρακτήριζα value for money πολύ άνετα.......όμως περιμένω μερικά χρονάκια κρατώντας μια ΄μικρή επιφύλαξη για την αξιοπιστία της μόνο και μόνο επειδή είναι made in Turkey. Ομώς είναι πολύ λίγα τα 449 για όσα δίνει και όσα βλέπεις μπροστά σου. Καλές θεάσεις για όσους την έχουν και καλές αγορές για όσους ενδιαφέρονται.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...