Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

c10402882-1l.jpg

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/178113-jvc-lt55k870-55

Τα γνωστα, VA panel οπως λενε τα παιδια εδω στο insomnia απο παλαιοτερες προσφορες , καλη εικονα ,δεν εχει bt κ δορυφορικο δεκτη ,smart,55" 4Κ κλπ

για περισσοτερα διαβαστε τα παλαιοτερα topics

αν δεν ειχα αγορασει την γνωστη blaupunkt του you την χτυπαγα αβλεπι

Επεξ/σία από what_if
  • Like 4
  • Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εν ολοιγις κ οπως λενε απο παλαιοτερα θεματα ειναι η φθηνοτερη 4κ 55 με va panel κ καλη εικονα που μπορεις να αγορασεις ,προφανως φασονιαρα με vestel πανελ κλπ

ειναι κανονικη 4k

Επεξ/σία από what_if
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αυτό που δεν έχει αναφερθεί στο προηγούμενο πουθενά είναι ότι είναι edge led ( VA ) 4k χωρίς ΗdR ( Από κοντά μου φάνηκε σκοτεινή και άτονη )  

Καλό είναι να ανέβουν  μερικές φωτό ( από κατόχους και εφόσον έχουν γίνει οι ρυθμίσεις ) γιατί στα λόγια άκρη δεν βγαίνει !   το μάτι θα μας πει την αλήθεια . 

Συγκριτικά με μια sony xe70xx ( va direct) με hdr η οποία δεν παίζει βέβαια σε προσφορά , ήταν νύχτα μέρα η διαφορά στην εικόνα ... μπορεί να φταίνε και οι ρυθμίσεις ( αλλά σίγουρα δεν φταίνε μόνο αυτές ) 

Ουσιαστικά πριν αρχίσουμε να ξεστοκάρουμε για λόγο του κωστόβολου  , η αγορά δείχνει ότι  θα πάνε σε αυτά τα χρήματα όλες οι φασόν σιγά σιγά  ( είτε με φθηνό Va είτε με φθηνό Ιps ) χαρακτηριστικό παράδειγμα η sharp που στα 499€ δεν έχει φύγει ούτε μια. 

Τέλος να πω ότι έχει μπει και στα 413€ ( καλή τιμή εκείνη ) μόνο fu παίζουν φθηνότερα (πάλι από vestel ) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναφορά σε κείμενο

η sharp που στα 499€ δεν έχει φύγει ούτε μια

Και πώς να φύγει, όταν με ένα κατοστάρικο παραπάνω (δηλαδή στα 600 Ευρώ) βγαίνουν κάθε λίγο σε προσφορά τηλεοράσεις της Philips και της Sony που είναι πολύ καλύτερες.

Επεξ/σία από emmanuel5
Δημοσ.

ok αλλα δεν νομιζω οτι εχω κανει καπου λαθος στα specs ,επισης edge led η direct lec χωρις local dimming δεν εχουν διαφορα, δεν εγραψα πουθενα για hdr ασε που κ οι φθηνες επωνυμες με hdr εχουν hdr για τα ματια του κοσμου με κακες υλοποιησεις που πολλες φορες δεν δουλευον κλπ

για την εικονα της ας πουν οι κατοχοι για το αν αξιζει η οχι ,το μονο σιγουρο ειναι οτι σε αυτα τα λεφτα δεν εχουν παιξει 55 ιντσες smart με va panel k καλη εικονα συμφωνα με τα παλαιοτερα topics

επισης να αναφερω για να ειναι ξεκαθαρο οτι το va δεν υπαρχει πουθενα ως επισημο spec ,αυτο ισχυριζονται κατοχοι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@what_if Κρίμα πάνω που πήρες την blaupunkt ξαναβγήκε σε προσφορά. Όποιος δεν έχει κόλλημα με μάρκες και δεν διαθέτει τα βαλάντια να πάει σε samy ή sony με hdr και λοιπά καλούδια την αγοράζει πρίν εξαντληθεί.

Η εικόνα της είναι πολύ καλή για τα χρήματά της και είναι real 4k RGB με VA panel. Επίσης ο ήχος της είναι καλός αν και την έχω σε ηχόμπαρα. 

Το μόνο που με χάλασε με τον χρόνο που την έχω στην κατοχή μου είναι η έλλειψη Bt καθώς είναι κάτι που χρησιμοποιούσα στην J6200 της οποίας πήρε την θέση.

Κατά τα άλλα η tv είναι άψογη για τα χρήματά της και έχω κυριολεκτικά λιώσει στο Netflix και σε ταινίες (όταν την αφήνουν σε ησυχία τα μικρά). :) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

@what_if Κρίμα πάνω που πήρες την blaupunkt ξαναβγήκε σε προσφορά. Όποιος δεν έχει κόλλημα με μάρκες και δεν διαθέτει τα βαλάντια να πάει σε samy ή sony με hdr και λοιπά καλούδια την αγοράζει πρίν εξαντληθεί.

Η εικόνα της είναι πολύ καλή για τα χρήματά της και είναι real 4k RGB με VA panel. Επίσης ο ήχος της είναι καλός αν και την έχω σε ηχόμπαρα. 

Το μόνο που με χάλασε με τον χρόνο που την έχω στην κατοχή μου είναι η έλλειψη Bt καθώς είναι κάτι που χρησιμοποιούσα στην J6200 της οποίας πήρε την θέση.

Κατά τα άλλα η tv είναι άψογη για τα χρήματά της και έχω κυριολεκτικά λιώσει στο Netflix και σε ταινίες (όταν την αφήνουν σε ησυχία τα μικρά). :) 

οντως αλλα εχω στρωσει κ την blaupunkt με λιγη ρυθμιση κ ειμαι πραγματικα ευχαριστημενος ,εννοειται οπως κ το γραφω οτι αν δεν ειχα αγορασει την χτυπαγα χωρις σκεψη

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, greed είπε

60hz οτι πρεπει για να μη δεις μπαλα;

Να υποθέσω ότι είχες πάντα 120 hz panel για να βλέπεις μπάλα. 

Μια χαρά βλέπεις μπάλα. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Οχι δεν ειχα. Απλα βλεπω 400hz στο σκρουτζ κλπ και λεω γιατι να παρω 60hz παλι και να μου σπαει τα νευρα τοσο για μπαλα οσο για παιχνιδια. Πολυ φοβαμαι σε τετοιες ιντσες πως θα ειναι ακομα πιο σημαντικο.
Καλα για τα γραμματα που περνανε κατω στην οθονη απο τα δεξια προς τα αριστερα και δεν μπορεις να τα διαβασεις ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικες φωτό απο κινητό για να δειτε εικόνα και μαύρο. Δυστυχώς το δωμάτιο δεν ήταν σκοτεινό και υπάρχουν λίγες αντανακλάσεις.

https://imgur.com/a/UQVCr

https://imgur.com/a/CuePp

https://imgur.com/a/8RPNP

Tις εικόνες τις έχω κάνει crop και φαίνονται λίγο θολές και θαμπές, όμως αυτό δεν ισχύει στην πραγματικότητα. Γενικά δεν μπορώ να αποδώσω τελείως την εικόνα της με το κινητό για να δείτε όσοι ενδιαφέρεστε. 

20180218_124956.jpg

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με λιγο σεταρισμα λογικα θα παρεις καλυτερη εικονα,δες εδω

https://www.rtings.com/tv/learn/how-to-calibrate-your-tv

@lion

δες στο τοπικ της blaupunkt k εφαρμοσε σε γενικες γραμμες τα ιδια πλην χρωματων κ θα δεις διαφορα

Επεξ/σία από what_if
  • Like 1
Δημοσ.

Η εικόνα είναι ok απλά δεν μπορώ να την αποδώσω σωστά στη φωτογραφία. Θα το κοιτάξω βέβαια και αυτό μιας και σίγουρα θα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Σε ευχαριστώ! :) 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...