Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Καλημερα .Καπου ειχα διαβασει οτι δεν δουλευει η τελευτια εκδοση του ghost με windows 10 και η symantec εχει εγκαταλειψει το προγραμμα απο αναβαθμισεις . Το εκανα εγκατασταση αλλα δεν δεχεται το key που δεχεται σε windows 7. Καποια ιδεα ?Ευχαριστω.
Alex-V Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Απτη στιγμη που δεν υποστηριζεται επισημα απο τα 10 και η symantec το εχει εγκαταληψει, λογικο να εχει καποια "κουσουρια". Εχεις ενεργοποιημενο το κλειδι σε καποιο αλλο pc? Για εναλλακτικη λυση, δοκιμασε το clonezilla. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Σας ευχαριστω.Ναι το εχω ενεργοποιησει στο ιδιο pc αλλα σε windows 7.
Alex-V Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δοκιμασε να απεγκαταστησεις το ghost απο το pc με τα 7 και δοκιμασε να ξαναπερασεις το κλειδι. Αλλα εγω προσωπικα θα αλλαζα προγραμμα μιας και υπαρχουν νεοτερες και πολυ καλες λυσεις οπως το ghost.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα