Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, liakos18 είπε

Σκέφτομαι κι εγώ να πάρω ένα με μπλε διακόπτες για γράψιμο. Τα key caps αλλάζουν; Μου φαίνονται λίγο κάπως και θα ήθελα κάτι πιο όμορφο.

αλλάζουν , αλλά μετά ανεβαίνει αρκετά το κόστος , με μια γρήγορη ματιά που έριξα από Ελλάδα ξεκινούν από 15 ευρώ , δε ξέρω πάλι μπορεί να συμφέρει βέβαια !

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, liakos18 είπε

Σκέφτομαι κι εγώ να πάρω ένα με μπλε διακόπτες για γράψιμο. Τα key caps αλλάζουν; Μου φαίνονται λίγο κάπως και θα ήθελα κάτι πιο όμορφο.

Λογικά είναι συμβατά με άλλα keycaps που πωλούνται στα Κινεζομάγαζα. Αρκεί να πάρεις με αντίστοιχο layout και με δυνατότητα backlight.

Είναι λίγο ρίσκο βέβαια αλλά για 10-15 ευρώ το ρισκάρεις νομίζω. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Pure είπε

εχει βρει κανεις καμια καλη σειρα keykaps ?

Εγώ παρήγγειλα αυτά (τα ήθελα άσπρα) αλλά πλέον δεν τα έχει διαθέσιμα. Όταν με το καλό έρθουν θα δούμε τι λένε. 

https://www.banggood.com/White-Dual-Shot-PBT-Translucent-104-KeyCap-backlit-for-Cherry-MX-Keyboard-p-1084996.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN

Δημοσ.

Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος μηχανικό πληκτρολόγιο για χρήση γραφείου? Έστω ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο θόρυβος και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτε το αριθμήτικό πληκτρολόγιο, θα προτείνατε αυτή την αγορά? Έχει κάποιος εμπειρία από χρήση μηχανικού πληκτρολογίου σε επεξεργαστή κειμένου? 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, chris333333 είπε

Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος μηχανικό πληκτρολόγιο για χρήση γραφείου? Έστω ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο θόρυβος και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτε το αριθμήτικό πληκτρολόγιο, θα προτείνατε αυτή την αγορά? Έχει κάποιος εμπειρία από χρήση μηχανικού πληκτρολογίου σε επεξεργαστή κειμένου? 

Εξαιρετική εμπειρία αλλα καθόλου αμελητέος ο θόρυβος για να τον προσπεράσεις.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, chris333333 είπε

Άκου πχ το μεσαίο το οποίο έχει τους ίδιους διακόπτες με αυτό του τίτλου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα παρελαβα το πληκτρολογιο ! αστερι για τα λεφτα του. πολυ ωραια η αλλουμινενια πινελια πανω . δεχετε μεχρι και 6 διαφορετικα πατηματα που το κανει παραπολυ τιμιο . πρωτη φορα περνω οutemou διακοπτες αλλα προερχομενος απο ραζερ και κalhi red ειναι πολυ εθιστηκοι και αυτοι ! 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
12 ώρες πριν, thanasakos7 είπε

δεχετε μεχρι και 6 διαφορετικα πατηματα

Yποτίθεται πως είναι nkro (όσα πλήκτρα θες). Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν το έχω αυτη τη στιγμή μπροστα μου να το δοκιμάσω

Δημοσ.

εχεις δικιο μολις το ενεργοποιησα ! παιρνει αρκετα δεν μπορεσα να βαλω πανω απο 10 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ιδιο πληκτρολογιο με αυτο του τιτλου αλλα και με numpad για οσους το περιμεναν.

http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0947-thor-300-mechanical-green-backlight-blue-outemu-switch-p-PER.573747

Επεξ/σία από 333_halfdevil
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...