V-a-c Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, liakos18 είπε Σκέφτομαι κι εγώ να πάρω ένα με μπλε διακόπτες για γράψιμο. Τα key caps αλλάζουν; Μου φαίνονται λίγο κάπως και θα ήθελα κάτι πιο όμορφο. αλλάζουν , αλλά μετά ανεβαίνει αρκετά το κόστος , με μια γρήγορη ματιά που έριξα από Ελλάδα ξεκινούν από 15 ευρώ , δε ξέρω πάλι μπορεί να συμφέρει βέβαια !
lionheart75 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, liakos18 είπε Σκέφτομαι κι εγώ να πάρω ένα με μπλε διακόπτες για γράψιμο. Τα key caps αλλάζουν; Μου φαίνονται λίγο κάπως και θα ήθελα κάτι πιο όμορφο. Λογικά είναι συμβατά με άλλα keycaps που πωλούνται στα Κινεζομάγαζα. Αρκεί να πάρεις με αντίστοιχο layout και με δυνατότητα backlight. Είναι λίγο ρίσκο βέβαια αλλά για 10-15 ευρώ το ρισκάρεις νομίζω.
Pure Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 εχει βρει κανεις καμια καλη σειρα keykaps ?
lionheart75 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, Pure είπε εχει βρει κανεις καμια καλη σειρα keykaps ? Εγώ παρήγγειλα αυτά (τα ήθελα άσπρα) αλλά πλέον δεν τα έχει διαθέσιμα. Όταν με το καλό έρθουν θα δούμε τι λένε. https://www.banggood.com/White-Dual-Shot-PBT-Translucent-104-KeyCap-backlit-for-Cherry-MX-Keyboard-p-1084996.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN
liakos18 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από liakos18
chris333333 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος μηχανικό πληκτρολόγιο για χρήση γραφείου? Έστω ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο θόρυβος και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτε το αριθμήτικό πληκτρολόγιο, θα προτείνατε αυτή την αγορά? Έχει κάποιος εμπειρία από χρήση μηχανικού πληκτρολογίου σε επεξεργαστή κειμένου?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, chris333333 είπε Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος μηχανικό πληκτρολόγιο για χρήση γραφείου? Έστω ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο θόρυβος και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτε το αριθμήτικό πληκτρολόγιο, θα προτείνατε αυτή την αγορά? Έχει κάποιος εμπειρία από χρήση μηχανικού πληκτρολογίου σε επεξεργαστή κειμένου? Εξαιρετική εμπειρία αλλα καθόλου αμελητέος ο θόρυβος για να τον προσπεράσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, chris333333 είπε Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος μηχανικό πληκτρολόγιο για χρήση γραφείου? Έστω ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο θόρυβος και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτε το αριθμήτικό πληκτρολόγιο, θα προτείνατε αυτή την αγορά? Έχει κάποιος εμπειρία από χρήση μηχανικού πληκτρολογίου σε επεξεργαστή κειμένου? Άκου πχ το μεσαίο το οποίο έχει τους ίδιους διακόπτες με αυτό του τίτλου
White Wolf Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Με διαφορα οι πιο θορυβοδεις οι outemu απο αυτο το βιντεακι....ουτε για πλακα δεν θα τους επαιρνα ειδικα σε υπνοδωματιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σημερα παρελαβα το πληκτρολογιο ! αστερι για τα λεφτα του. πολυ ωραια η αλλουμινενια πινελια πανω . δεχετε μεχρι και 6 διαφορετικα πατηματα που το κανει παραπολυ τιμιο . πρωτη φορα περνω οutemou διακοπτες αλλα προερχομενος απο ραζερ και κalhi red ειναι πολυ εθιστηκοι και αυτοι ! Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης
anonik Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 12 ώρες πριν, thanasakos7 είπε δεχετε μεχρι και 6 διαφορετικα πατηματα Yποτίθεται πως είναι nkro (όσα πλήκτρα θες). Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν το έχω αυτη τη στιγμή μπροστα μου να το δοκιμάσω
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 εχεις δικιο μολις το ενεργοποιησα ! παιρνει αρκετα δεν μπορεσα να βαλω πανω απο 10
333_halfdevil Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ιδιο πληκτρολογιο με αυτο του τιτλου αλλα και με numpad για οσους το περιμεναν. http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0947-thor-300-mechanical-green-backlight-blue-outemu-switch-p-PER.573747 Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από 333_halfdevil 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα