lionheart75 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Έχω το πλήρες με το αριθμητικό και το logo των windows ανάβει κανονικά. Δεν ξέρω αν είναι διαφορετικό στο TKL που έχετε εσείς αν και μου κάνει εντύπωση. 1
spy94 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Έχω το πλήρες με το αριθμητικό και το logo των windows ανάβει κανονικά. Δεν ξέρω αν είναι διαφορετικό στο TKL που έχετε εσείς αν και μου κάνει εντύπωση. Και μας εντύπωση μας κάνει μην νομίζεις Σε κανένα άλλο δεν το χω ξαναδει 2
iCyd Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, spy94 είπε Και σε μένα δεν ανάβει το συγκεκριμένο πλήκτρο.Απότι είδα σε βιντεάκια όμως σε όλα έτσι είναι.Βέβαια τα "review" είναι στα πολωνικά οπότε δεν ξέρω αν αναφέρεται κάτι.. Στη φωτογραφια που εχει το eshop ειναι αναμενο , επισης αν το βγαλεις και δεις απο κατω εχει ledακι. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από iCyd
spy94 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μήπως έχει κάνα ειδικό mode που μόνο τότε ενεργοποιείται? Τέσπα,προσωπικά δεν το χρειαζόμουν γιαυτό δεν το έψαξα και πολύ αλλά το τσίμπησα για να δω αν όντως αληθεύουν τα σχόλια περί στιβαρής κατασκευής.Όντως το πληκτρολόγιο είναι κορυφαίο vfm.Θα το ψάξω λίγο αύριο και ενημερώνω.Ας μας πουν και οι υπόλοιποι που παρέλαβαν αν ανάβει σε αυτούς. 1
lionheart75 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πράγματι σε όσα βίντεο είδα δεν φαίνεται να ανάβει το windows key σε κανένα TKL. Στο κουτί της συσκευασίας φαίνεται αναμμένο καθώς και στη σελίδα του e-shop αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Προφανώς δεν είναι πρόβλημα του πληκτρολογίου αλλά έτσι είναι στη συγκεκριμένη έκδοση (κακώς βέβαια μιας και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που το έκαναν αυτό). Δοκιμάστε με το fn + ins να αλλάξετε mods μη τυχόν και είναι θέμα mod, πράγμα που δεν νομίζω βέβαια. Επίσης με το fn + 1-2-3 κλπ αλλάζει mods για συγκεκριμένα παιχνίδια και με το fn + 9 - 0 κάνετε custom mods, ψάχτε μην τυχόν και αλλάξει κάτι. (δείτε και στο manual του κατασκευαστή). Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από lionheart75
anonik Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 15 ώρες πριν, spy94 είπε Και σε μένα δεν ανάβει το συγκεκριμένο πλήκτρο. 15 ώρες πριν, lionheart75 είπε Για να μην ανάβει το λεντάκι στον συγκεκριμένο διακόπτη είναι καμμένο ή ελαττωματικό απο κατασκευής. Γυρνάς το πληκτρολόγιο πίσω να το ελέγξουν και να στο αντικαταστήσουν με άλλο. 16 ώρες πριν, iCyd είπε Για καποιο λογο το led στο windows key δεν αναβει ενω ολα τα αλλα ειναι αναμενα το 'προβληματικό' πλήκτρο ανάβει αν πατήσετε ταυτόχρονα το FN και αυτό το πλήκτρο. Τότε σταματά να δουλεύει (δεν κανει τίποτα το win πλήκτρο) όσο μένει αναμένο. Είναι game mode για αυτούς που παίζουν και χρησιμοποιούν τα πλήκτρα wasd για να μή το πατούν κατά λάθος και βγαίνουν από το παιχνίδι. Μόλις ξαναπατήσετε ταυτόχρονα το fn και το win το λεντ στο πλήκτρο σβήνει και το πλήκτρο δουλεύει πάλι 4 1
V-a-c Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ανάβει το logo στα TKL μόλις παρέλαβα το δικό μου με μπλε διακόπτες , επίσης ούτε του αδερφού μου ανάβει ( TKL κόκκινοι διακόπτες ) . 1
anonik Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δε μιλάμε για το logo (genesis) μιλάμε για το πλήκτρο των windows. εκτός αν με το 'logo' εννοείς το win... Εχεις δοκιμάσει αυτό που λέω λίγο πιο πάνω και δε δουλεύει; 1
V-a-c Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, anonik είπε Δε μιλάμε για το logo (genesis) μιλάμε για το πλήκτρο των windows. εκτός αν με το 'logo' εννοείς το win... Εχεις δοκιμάσει αυτό που λέω λίγο πιο πάνω και δε δουλεύει; sorry κεκτημένη ταχύτητα ... το πλήκτρο windows ανάβει ... το αναβοσβήνεις όπως σωστά είπες FN+Πλήκτρο και φαίνεται αναμμένο μόνο όταν το pc είναι ανοικτό ! 2
lionheart75 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Οπότε δεν υπάρχει θέμα κύριοι! Μπράβο @anonik! 3
panosaman1999 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) παιδια αξιζει το συγκεκριμενο πληκτρολογιο γιατι σκεφτομαι την αγορα μπορει καποιος που το εχει να μου πει ειναι καλο για gaming αλλα και για γραψιμο Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από panosaman1999
Nidonas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, panosaman1999 said: παιδια αξιζει το συγκεκριμενο πληκτρολογιο γιατι σκεφτομαι την αγορα μπορει καποιος που το εχει να μου πει ειναι καλο για gaming αλλα και για γραψιμο Ως κάτοχος θα έλεγα ότι αξίζει. Για γράψιμο οι μπλε είναι πολύ βολικοί. Για gaming δε μπορώ να φανταστώ λόγο, γιατί να μην κάνει. Τί το ιδιαίτερο πρέπει να έχει για gaming ; Επίσης είναι TKL, δηλαδή όπως έχει αναφερθεί δεν έχει numpad. Εμένα αυτό με βολεύει. Το κακό των μπλε είναι ο θόρυβος. Αν δεν έχεις ξαναδουλέψει μηχανικό καλό θα ήταν να δοκιμάσεις κάπου πρώτα.
vaggos400 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Παιδια. Μιλάμε για μηχανικό στα 28 ευρω. Μην το σκέφτεστε. Και έχει και εγγύηση. Εγώ άμα δεν είχα θα τσιμπουσα ενα μια και η μεμβράνη είναι χρόνια πισω 1
V-a-c Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Στις 23/2/2018 στις 5:38 ΜΜ, panosaman1999 είπε παιδια αξιζει το συγκεκριμενο πληκτρολογιο γιατι σκεφτομαι την αγορα μπορει καποιος που το εχει να μου πει ειναι καλο για gaming αλλα και για γραψιμο το πληκτρολόγιο με μπλε διακόπτες για γράψιμο το θεωρώ ανώτερο και πιο απολαυστικό σε σχέση με το πληκτρολόγιο με τους κόκκινους διακόπτες
liakos18 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Σκέφτομαι κι εγώ να πάρω ένα με μπλε διακόπτες για γράψιμο. Τα key caps αλλάζουν; Μου φαίνονται λίγο κάπως και θα ήθελα κάτι πιο όμορφο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα