Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα το μηχανικο με τους red outemu switches που πηραν πολλοι εδω μεσα(κι εγω) ,βγηκε στο crazy sundays και το genesis thor 300 με τους blue switches(κλικ -κλικ, full θορυβος).http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0945-thor-300-tkl-mechanical-green-backlight-blue-outemu-switch-p-PER.573686

Το συγκεκριμενο δεν εχει numpad ,εχει πρασινο φωτισμο στα πληκτρα κι οχι rgb. Εχοντας το μεγαλυτερο με τους red μπορω να πω οτι μιλαμε για μια ποιοτικη στιβαρη κατασκευη που σ'αυτα τα χρηματα αξιζει και με το παραπανω. Εβαλα μια παραγγελια και γι'αυτο να το εχω στη δουλεια οπου δεν υπαρχει θεμα φασαριας.

Επεξ/σία από 333_halfdevil
  • Thanks 2
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρκετά καλό για τα χρήματα που ζητάει το eshop ειδικά σε περιοχές οπως Χιος κλπ  όπου και υπάρχει ακόμη το χαμηλό φπα ερχεται στα 26 ευρώ περίπου , ούτε στα κινεζομάγαζα που λέει ο λόγος τέτοια τιμή 

Δημοσ.

Για όσους θέλουν και αριθμητικό παίζει το ίδιο με red διακόπτες και λευκό φωτισμό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Dantε είπε

Αν ηταν με numpad θα τσιμπαγα ενα μονο και μονο γιατι οι μπλε ειναι απολαυση στη πληκτρολογηση.

ετσι ακριβως ,εχοντας το ck 104 με κοκκινους (το οποιο εδωσα στην κορη μου) λογω περισσοτερης ησυχιας στην πληκτρολογηση

θα ελεγα οτι αν γραφεις σχετικα γρηγορα οι κοκκινοι σου βγαζουν περισσοτερα λαθη στην πληκτρολογηση ,ειναι πολυ καλοι για παιχνιδια ,για αυτη την χρηση ειναι συνιστωμενοι 

παραγγειλα αυτο του θεματος στα γρηγορα γιατι οι outemou ειναι σιγουρα πολλοι καλοι ,αλλα στην συνεχεια το ακυρωσα οταν ειδα οτι δεν εχει αριθμητικο το οποιο εχω συνηθισει κ χρησιμοποιω σχεδον τυφλα

Επεξ/σία από what_if
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, what_if είπε

ετσι ακριβως ,εχοντας το ck 104 με κοκκινους (το οποιο εδωσα στην κορη μου) λογω περισσοτερης ησυχιας στην πληκτρολογηση

θα ελεγα οτι αν γραφεις σχετικα γρηγορα οι κοκκινοι σου βγαζουν περισσοτερα λαθη στην πληκτρολογηση ,ειναι πολυ καλοι για παιχνιδια ,για αυτη την χρηση ειναι συνιστωμενοι 

παραγγειλα αυτο του θεματος στα γρηγορα γιατι οι outemou ειναι σιγουρα πολλοι καλοι ,αλλα στην συνεχεια το ακυρωσα οταν ειδα οτι δεν εχει αριθμητικο το οποιο εχω συνηθισει κ χρησιμοποιω σχεδον τυφλα

Περασαν απο τα χερια μου ck104 και με μπλε και με κοκκινους.

Κρατησα τους κοκκινους καθαρα λογω θορυβου και βολικοτητας στα παιχνιδια.

Κατα τα αλλα ,αν καποιος γραφει οι μπλε πραγματικα ειναι τρομεροι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, what_if είπε

Ξαναπάρε το motospeed ck104 στα 40 ευρώ με τα μεταφορικά απο Ευρωπαική αποθήκη του Gearbest (G-W-5 που είναι στην Τσεχία) το έχει σε προσφορά 35€ + 5€ μεταφορικά.

https://www.gearbest.com/keyboards/pp_298472.html?wid=89

Σε 3 με 5 εργάσιμες το πολύ θα το έχεις. ;) 

Αν έχεις πόντους θα πέσει και άλλο η τιμή το δοκίμασα πρίν λίγο και περνάνε κανονικά οι πόντοι. 

Διαφορετικά περιμένεις για το Thor 300 με blue outemou με το numpad όταν το ξαναβγάλει σε προσφορά. :) 

edit: Μου βγαίνει εμένα στα 38 ευρώ περίπου το motospeed ck104 με τους πόντους και σκέφτομαι να το ξαναπάρω. Ρε που μπλέξαμε....! :P 

@what_if διαπίστωσα τώρα ότι το thor300 με numpad & με κόκκινους outemou είναι σε προσφορά που άνοιξε o @radiohead στα 35 ευρώ και σου έβαλε το link παραπάνω, οπότε αν δεν θέλεις να μπλέξεις με Κίνα πάρε το thor300 με το numpad αξίζει με χίλια σε αυτά τα χρήματα (αν και για καιρό έπαιζε στα 29,90€ σε προσφορά και του ανέβασαν ένα 5ευρώ την τιμή).  

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδια εγω παρελαβα χθες αλλα εχω ενα θεμα.

Για καποιο λογο το led στο windows key δεν αναβει ενω ολα τα αλλα ειναι αναμενα και δεν νομιζω να φταιει οτι το εχω συνδεμενο σε Mac.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, iCyd είπε

Παιδια εγω παρελαβα χθες αλλα εχω ενα θεμα.

Για καποιο λογο το led στο windows key δεν αναβει ενω ολα τα αλλα ειναι αναμενα και δεν νομιζω να φταιει οτι το εχω συνδεμενο σε Mac.

Για να μην ανάβει το λεντάκι στον συγκεκριμένο διακόπτη είναι καμμένο ή ελαττωματικό απο κατασκευής. Γυρνάς το πληκτρολόγιο πίσω να το ελέγξουν και να στο αντικαταστήσουν με άλλο. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε

Για να μην ανάβει το λεντάκι στον συγκεκριμένο διακόπτη είναι καμμένο ή ελαττωματικό απο κατασκευής. Γυρνάς το πληκτρολόγιο πίσω να το ελέγξουν και να στο αντικαταστήσουν με άλλο. 

Ειμαι μεσα στο DOA 7 ημερων , οποτε αυριο θα το παω πισω.

Δημοσ.

Και σε μένα δεν ανάβει το συγκεκριμένο πλήκτρο.Απότι είδα σε βιντεάκια όμως σε όλα έτσι είναι.Βέβαια τα "review" είναι στα πολωνικά οπότε δεν ξέρω αν αναφέρεται κάτι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...