Προς το περιεχόμενο

αλλαγη audi a4

mike0402

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Γνωστης δεν ειμαι μπορω να καταλαβω ομως τι διαφορα καταναλωσης,τελη κυκλοφοριας,πιο ακριβα Service και εξαρτηματα εχει ενα αυτοκινητο 180αλογων και 2λιτρο που κοστιζει 30k με ενα των 15k με 1400κινητηρα και 120 αλογα. Δεν χρειαζεται να εισαι ειδικος...Και προσθεσε και την χρηση που θα κανεις στο ενα και στο αλλο,γιατι μην μου πεις οτι και στις 2 περιπτωσεις θα το χρησιμοποιεις ακριβως με τον ιδιο τροπο γιατι τοτε καλυτερα μην το παρεις.

Μάλλον πρέπει να καταλάβεις τότε την διαφορά των 1.3 κυβικών με 170 άλογα και τα 120€ τέλη λόγω χαμηλών ρύπων. 

Ή μήπως ότι θέλει αλλαγή λαδιων ανά 30κ όπως η ίδια η άλφα ρομεο λέει στην συντήρηση; 

Τέλος τα 7κ μπορεί να είναι για σένα και για μένα ότι είναι τα 15κ ή τα 30κ για κάποιους άλλους. 

2 λεπτά πριν, ziaba είπε

ποια είναι η διάφορα? προσωπικά θα προτιμούσα 16άρες για ελληνικούς δρόμους και οι αλλαγές ελαστικών δεν θα τσούζουν όπως με 18άρες

Η διαφορά είναι στην εμφάνιση. Με το ίδιο σκεπτικό πάρε ένα Fiat tipo που έχει 12αρες ζάντες και κοστίζει ένα χιλιάρικο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, karaLRS είπε

Τέλος τα 7κ μπορεί να είναι για σένα και για μένα ότι είναι τα 15κ ή τα 30κ για κάποιους άλλους. 

αν ηταν δεν θα βγαιναν τετοια θεματα στο forum...θα ελεγε παω να παρω καινουριο αμαξι πειτε μου ποιο.

1 λεπτό πριν, karaLRS είπε

1.3 κυβικών με 170 άλογα και τα 120€ τέλη λόγω χαμηλών ρύπων

καταλαβαινω την διαφορα στα 100αδες rx8 στο car gr που μενουν απουλητα...μα γιατι?λιγα τελη εχουν...

Συν οτι το πηγες αλλου μιας και μιλαγαμε για 2λιτρη giulietta των 30k...αλλα δεν πειραζει σου απανταω και ετσι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

αν ηταν δεν θα βγαιναν τετοια θεματα στο forum...θα ελεγε παω να παρω καινουριο αμαξι πειτε μου ποιο

Συν οτι το πηγες αλλου μιας και μιλαγαμε για 2λιτρη giulietta των 30k...αλλα δεν πειραζει σου απανταω και ετσι.

μάλλον ΕΣΥ δεν κατάλαβες για τι μιλαγαμε. Την giulietta μου την ξέρω. 1368cc, 170 άλογα, 30.800€

Τώρα πως σου ήρθε η διλιτρη εσένα του γνώστη  δεν ξέρω. 

Επεξ/σία από karaLRS

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, karaLRS είπε

μάλλον ΕΣΥ δεν κατάλαβες για τι μιλαγαμε. Την giulietta μου την ξέρω. 1368cc, 170 άλογα, 30.800€

Τώρα πως σου ήρθε η διλιτρη εσένα του γνώστη  δεν ξέρω. 

τιμη του site της Alfa αναφερω...Τωρα το οτι εσυ εβαλες οτι extra που επερνε δεν μπορουμε να σε παρουμε και ως παραδειγμα για τα παντα.Ετσι δεν ειναι?

Ουτε να κανεις προτασεις συμφωνα με αυτα τα δεδομενα γιατι πολυ απλα εισαι 1 στους 10000000. Και αν ηταν και ο TS θεωρω οτι θα το ανεφερε

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92

53 λεπτά πριν, karaLRS είπε

Μην σε δω να πεις στις φίλες σου να μην φοράνε τακούνι; χάχα 

Πρώτον δεν έχω φίλες και δεύτερον δεν λέω σε κανέναν ποτέ το τι πρεπε να κάνει στην ζωή του -_-

6 ώρες πριν, moure είπε

Έχοντας αγοράσει 3 και πουλήσει 2 αυτοκινητα το 2017 πήρα μια πολύ καλή γεύση από την αγορά αυτοκινήτου.

Διαπιστωσα ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις ένα καλό αυτοκίνητο που θα είναι και με τον εξοπλισμό που το θέλεις.

Πολλά αυτοκινητα από leasing με ανεπιβεβαίωτο ιστορικό και πολλά τρακαρισμένο.

Επισης επειδή έχω έναν πολύ καλό φίλο που δουλεύει στην Avis θέλω να επιστήσω την προσοχή σε όσους αγοράζουν αυτοκινητα ενός έτους με λίγα χιλιόμετρα.Μου εξήγησε ότι η εταιρια που δουλεύει αγοράζει καινούργια αυτοκινητα και τα έχει διαθέσιμα για τη σεζόν,δηλαδή από τον  Απρίλιο μέχρι και τον Οκτώβριο όπου με την λήξη της σεζόν τα πουλάνε και βγαίνουν στην αγορά των μεταχειρισμένων.Η Ελλάδα είναι μια τουριστική χώρα με τεράστιο αριθμό ενοικιαζομένων αυτοκινήτων που καταλήγουν στους εμπόρους. 

Στη μια σεζόν τα πουλάνε; Δύσκολο μου φαίνεται!

• Thanks 1

6 ώρες πριν, crom251 είπε

Εγω να μιλησω καλυτερα ή εσυ που αποκαλεις καγκουρα οποιον θελει ενα καλυτερο αμαξι?

Οσο για το κομπλεξ του want to be και την κουτοπονηρια επειδη την ειχες εσυ (οπως παραδεχεσαι και ο ιδιος εξαλλου...) δεν σημαινει πως την εχουν ολοι. Καποιοι αλλοι δεν ειναι σαν εσενα, ξερουν για ποιους λογους θελουν να παρουν καποιο συγκεκριμενο αμαξι και οι λογοι δεν ειναι η καγκουρια...

Σιγουρα υπαρχουν και τετοιοι αλλα το να τσουβαλιαζεις χωρις να γνωριζεις τον αλλο, δεν εχει λογικη. Δεν ειναι ολοι σαν εσενα να παρουν αμαξι για το want to be και να καταληξουν να τρεχουν και να μην φτανουν μολις το παρουν... Υπαρχουν αλλοι λογοι σημαντικοι για να κατασταλαξεις σε τετοιο αμαξι και η καγκουρια δεν ειναι ενας απο αυτους... Θα επρεπε να τους γνωριζεις τους λογους σαν μηχανικος και να μην θεωρεις πως οποιος θελει τετοιο αμαξι το θελει μονο και μονο επειδη ειναι καγκουρας...

Το ποσο συγχυσμενος εισαι φαινεται και απο το γεγονος οτι θεωρεις μαγκια να παρεις το Α4 κουτα. Σαν τα 20χρονα...

Έπειτα από όλη την συζήτηση εγώ σας λέω ένα πράγμα. Μην πετάτε τα λεφτά σας στα μτχ. Θα τα πληρώσετε μετά. 

Υγ άμα δεχθώ την άποψή σου τότε δεν πρέπει να πουλάνε καθόλου τα καινούργια μικρομεσαία αυτοκίνητα των 10 -, 15000 ευρώ  και όλοι να αγοράζουμε μτχ 5ατιας.δες την αγορά έξω. Με 15000 οι 99% παίρνουν καινούργιο. 

Έφερα το παράδειγμα μου προς αποφυγή. Πάλι καλά που το κατάλαβα νωρίς. 

Τωρα η οδικη συμπεριφορα της περασμένης γενιάς ενός ακριβού αυτοκινήτου είναι η ιδια με την καινούργια γενιά ενός μικρομεσαίου.

Που την βλέπεις την σύγχυση δεν ξέρω ότι αμάξι έχω πάρει και έχω πάρει κάμποσα πάντα τα έπαιρνα μετρητοίς. Όταν λέω για την αγορά ενός αυτοκινήτου 35000 ότι είναι μαγκιά το λέω πως να το αγοράσει cash  και όχι με 72 δόσεις αν με καταλαβενεις.Για αυτό φιλικά πάντα μην πετάς τόσο μεγάλο ποσό στα μτχ δεν αξίζει. Στο λέω εκ πείρας. Ότι είπαμε φυσικά χωρίς παρεξήγηση. Διάλογο κάνουμε απόψεις λέμε. 

Συμφωνώ, αν έχεις 3, 4, 5 χιλιάρικα πάρε ενα μεταχειρισμένο γιατί δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς. Αν έχεις 15 πάρε ένα καινούργιο να είσαι ησυχος. 

Μπορεί να πετύχεις καλύτερη περίπτωση σε μεταχειρισμένο αλλά είναι περίπτωση και ρισκάρεις. Αν ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις και την περίπτωση συγκεκριμένα οκ μπορεί να αξίζει. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πιο σιγουρη επιλογη οταν εχεις 15.000 ειναι να πας σε καινουργιο. Τελευταια τεχνολογια, εγγυηση για τα επομενα 2 εως 8 χρονια (αναλογως την μαρκα), αμαξι δικο σου απο την πρωτη μερα ωστε να γνωριζεις το ιστορικο του κλπ.

Καταλαβαινω βεβαια κι αυτους που θελουν παση θυσια αμαξι των 30.000 ευρω αλλα δεν τα εχουν. Αυτοι λοιπον πανε θελοντας και μη σε μτχ 8ετιας και βαλε, αναλαμβανοντας ολα τα ρισκα της επιλογης τους. Κι οποιος λεει οτι με ενα καλο ελεγχο, απο ψαγμενο μηχανικο κλπ, εισαι καλυμενος, τοτε προφανως δεν γνωριζει καθολου καλα την αγορα των μεταχειρισμενων.

Προσωπικα, θα επαιρνα μτχ μονο απο γνωστο μου, ετσι ωστε να γνωριζω το ιστορικο και την πραγματικη κατασταση του αυτοκινητου.

ΥΓ. Δεν εχω δει ουτε ενα ιδιοκητη μτχ να υποστηριζει οτι την πατησε με την επιλογη του. Ολοι υποστηριζουν οτι εκαναν την εξυπνοτερη κινηση ever . Να πει εστω, οτι μπηκε 1.000 ευρω μεσα ρε παιδι μου επειδη δεν εντοπισε φθορες&προβληματα κλπ ή επειδη δεν λογαριασε σωστα κατι πριν προχωρησει στην αγορα. Ολοι μα ολοι σου δινουν την εντυπωση οτι το αμαξι 8ετιας με 100.000χλμ που πηραν ηταν σαν καινουργιο. Απο αυτο και μονο καταλαβαινει κανεις οτι κοροιδευομαστε μεταξυ μας...

ΥΓ2. Οι φουστιες που παιζονται στην αγορα μτχ ειναι τοσες πολλες που πραγματικα αυτος που θα παει σε τετοια επιλογη πρεπει να εχει γνωση  "απο μεσα" αλλα και παλι παιζεται αν θα καταληξει σε καλη επιλογη...

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να είμαι ο μόνος που παραδέχεται που έκανα μάλ.... α που πηρα αμάξι των 35000 ευρω 3ετιας με 50000 χλμ περίπου με 16000.δεν το ξανακάνω και ελπίζω ούτε κανένας από εσάς. 

Επεξ/σία από mp123

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Yπάρχουν σε επίσημες αντιπροσωπείες ωστόσο αυτοκίνητα με εγγύηση κατασκευαστή, π.χ. bmw X1 2ετίας με 27.000 ευρώ και κάτω απο 30.000 χιλιόμετρα.

Γι αυτά τι άποψη έχετε?

Επεξ/σία από xgol

4 λεπτά πριν, xgol είπε

Yπάρχουν σε επίσημες αντιπροσωπείες ωστόσο αυτοκίνητα με εγγύηση κατασκευαστή, π.χ. bmw X1 2ετίας με 27.000 ευρώ και κάτω απο 30.000 χιλιόμετρα.

Γι αυτά τι άποψη έχετε?

Εμένα καλύτερες περιπτώσεις μου φαίνονται. Γενικά αν έχει εργοστασιακή εγγύηση αλλάζει το πράγμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δηλαδή που πήρα το 2003 την CLK 230, 22.000 ευρω,μοντέλο 1998 με 41.000χλμ,προκάτοχό μια συνταξιούχα 65 χρονών,από την επίσημη αντιπροσωπεία Mercedes του Μονάχου Γερμανίας,και την έχω μέχρι σήμερα με 295.000 χλμ,πιαστηκα κωτσος;Οι μόνες επισκευές ήταν προληπτικά δίσκο πλατώ,κάνανε τα ρουλεμάν θόρυβο και επισκευή διαφορικού,και αυτό προληπτικά,έκανε θόρυβο.Ολα τα άλλα τα συνήθη.Δεν με άφησε ποτέ στο δρόμο,τα σέρβις του στην ώρα τους.

Η γυναίκα μου λογω δουλειάς έχει εταιρικο αμάξι,καθε 2 χρόνια τους δίνουν καινούριο.εχω οδηγήσει από το 2010 τα Opel Astra,Opel Corsa, Toyota Yaris,Toyota Auris,εντελώς καινούρια.Κανενα τους δεν είχε το περπάτημα,την συμπεριφορά,τη στιβαρότητα,την άνεση και την απόλαυση που έχει το CLK,αμάξι 30 ετιας.

Μεταχειρισμένο είναι ρίσκο, γι'αυτό μόνο από ιδιώτη που τον γνωρίζεις ή από επίσημη αντιπροσωπεία με την εγγύηση που δίνει.

Επεξ/σία από jmmys

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...