karaLRS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε ο μεσος ορος τιμης βγαινει απο αμαξια που δεν εχουν ροδες και πωλουνται ανταλλακτικα μεχρι μοντελα του 18 με 0km οποτε πρεπει να κοιτας την καθε περιπτωση ξεχωριστα... Σου ξαναλέω με τις τιμές τις αγοράς ΜΠΟΡΕΙΣ με 12κ να πάρεις ένα πολύ καλό αμάξι που πριν 7 χρόνια είχε 30.000 ευρώ Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από karaLRS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 59 minutes ago, karaLRS said: Το δικό μου είχε 30.800, έχει 122.000 χιλιόμετρα, ατρακαριστο και άριστα συντηρημένο. Είναι του 2010 και κάπου εκεί στα 10-12 θα φύγει. Θεωρείς μπορντελο ένα τέτοιο αμάξι; Αυτα που εγραψα ΔΕΝ αναφερονται στην περιπτωση σου. Συγκεκριμενα δεν διαβασα καν την περιπτωση σου ή τα ποστ σου. Τα ποστ μου ειναι η γενικη μου αποψη περι μτχ και καινουριων κι οχι η αποψη μου για την δικη σου περιπτωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, karaLRS είπε Σου ξαναλέω με τις τιμές τις αγοράς ΜΠΟΡΕΙΣ με 10-12κ να πάρεις ένα πολύ καλό αμάξι που πριν 7 χρόνια είχε 30.000 ευρώ Κατσε ρε φιλε γιατι θα τρελαθουμε....απο τις Alfa εκει μεσα δηλαδη τις 108 αγγελιες...Ποσα αμαξια ειχαν 30k οταν βγηκαν? Εγω μπαινω στο site της Alfa και βλεπω guilietta απο 17k mito απο 12k στην gulia δεν βγαζει τιμη αλλα ας πουμε 20-22 αλλα και παλι ποσες εχει εκει μεσα? Και εκει ειναι που ΞΑΝΑΛΕΩ ο φιλος ενδιαφερεται για guilietta μεταχειρησμενη και εχει 15k γιατι δεν περιμενει να μαζεψει αλλα 5k η ας τα δωσει με δοσεις να παρει μια ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ τι ποιο απλο? ΥΓ: ας κρατησουμε και στο μυαλο οτι οταν αγοραζεις ενα αμαξι μτχ τα πολλα extra Που του προσθετεις ΣΠΑΝΙΑ τα κοστολογεις...Δηλαδη αν εχει ζαντες αλουμινιου 17αρες αντι για 16 δεν θα το προσθεσεις στην τιμη γενικα...Οπως και αν εχει bluetooth η parkassist...Συνηθως η τιμη ειναι γενικοτερη για το αμαξι και μονο αν εχεις κατι πολυ σπανιο το αναφερεις. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από Αλεξανδρος A.92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, mp123 είπε Καταρχή μιλά καλύτερα. Την διαφορά την ξέρω ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα. Την διαφορά που λέω ακόμα να καταλάβεις τι εννοώ. Το κόμπλεξ του want to be εννοώ. Δηλαδή να στο κάνω πιο απλά να το καταλάβεις στο χωριό σου. Έχεις λεφτά; παίρνεις το a4 κούτα 35000.εκει είναι η μαγκιά. Τώρα η κουτό πονηριά θα πάρω το ακριβό αμάξι μτχ να νομίζουν πως είμαι κάποιος το θεωρώ βλακεια.το έκανα για 4 μήνες. Κατάλαβα πως είναι λάθος. Κατάλαβες τώρα. Δεν νομίζω να κατάλαβες....... Εγω να μιλησω καλυτερα ή εσυ που αποκαλεις καγκουρα οποιον θελει ενα καλυτερο αμαξι? Οσο για το κομπλεξ του want to be και την κουτοπονηρια επειδη την ειχες εσυ (οπως παραδεχεσαι και ο ιδιος εξαλλου...) δεν σημαινει πως την εχουν ολοι. Καποιοι αλλοι δεν ειναι σαν εσενα, ξερουν για ποιους λογους θελουν να παρουν καποιο συγκεκριμενο αμαξι και οι λογοι δεν ειναι η καγκουρια... Σιγουρα υπαρχουν και τετοιοι αλλα το να τσουβαλιαζεις χωρις να γνωριζεις τον αλλο, δεν εχει λογικη. Δεν ειναι ολοι σαν εσενα να παρουν αμαξι για το want to be και να καταληξουν να τρεχουν και να μην φτανουν μολις το παρουν... Υπαρχουν αλλοι λογοι σημαντικοι για να κατασταλαξεις σε τετοιο αμαξι και η καγκουρια δεν ειναι ενας απο αυτους... Θα επρεπε να τους γνωριζεις τους λογους σαν μηχανικος και να μην θεωρεις πως οποιος θελει τετοιο αμαξι το θελει μονο και μονο επειδη ειναι καγκουρας... Το ποσο συγχυσμενος εισαι φαινεται και απο το γεγονος οτι θεωρεις μαγκια να παρεις το Α4 κουτα. Σαν τα 20χρονα... Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από crom251 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, karaLRS said: Σου ξαναλέω με τις τιμές τις αγοράς ΜΠΟΡΕΙΣ με 12κ να πάρεις ένα πολύ καλό αμάξι που πριν 7 χρόνια είχε 30.000 ευρώ 7ετια. 80.000-150.000 χλμ. Εχμ, αυτο δεν ειναι "πολυ καλο μτχ", αλλά ΚΑΡΑμεταχειρισμενο οσο δε παει.... Σε οσο καλη κατασταση κι αν ειναι (χλωμο να τα εχει ολα τελεια μετα απο τοση χρηση), ειναι η ηλικια και τα χλμ που το αμαξι αρχιζει να ζηταει. Και ακριβως αυτο προσπαθει να αποφυγει αυτος που θα πουλησει το αμαξι με τα 150.000χλμ. Σε καμια περιπτωση δε θα εδινα 12 χιλιαρικα για τετοιο αυτοκινητο, πολλα λεφτα, για μεγαλο ρισκο. Βαζω αλλα 2-3χιλιαρικα και παιρνω ford focus του κουτιου με 8 χρονια εργοστασιακη εγγυηση μεχρι την τελευταια βιδα του αυτοκινητου.... Σιγα μη δωσω 12χιλιαρικα για αμαξι που κοντευει 10ετια και 200.000χλμ με ξεθωριασμενο χρωμα απο τον ηλιο και τις βροχες που εχει μαζεψει τοσο καιρο στους δρομους. (Στα 12.000 βαλε μινιμουμ και κανα χιλιαρικο επιπλεον για τα πρωτα συμμαζεματα τυπου λαστιχα κλπ, αντιθετα στα 15.000 που λεω εγω παιρνεις κλειδι στο χερι). Σορρυ μαγκα αλλα για 2.000 ευρω διαφορα ειλικρινα δεν θεωρω εξυπνη κινηση να προτιμησει κανεις την giulieta 7ετιας απο το (παραδειγμα) focus εργοστασιου... Θεωρω οτι υπαρχουν καλυτερα παραδειγματα για να υπερασπιστει κανεις την επιλογη μτχ. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από YourTrueLegend 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Έχοντας αγοράσει 3 και πουλήσει 2 αυτοκινητα το 2017 πήρα μια πολύ καλή γεύση από την αγορά αυτοκινήτου. Διαπιστωσα ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις ένα καλό αυτοκίνητο που θα είναι και με τον εξοπλισμό που το θέλεις. Πολλά αυτοκινητα από leasing με ανεπιβεβαίωτο ιστορικό και πολλά τρακαρισμένο. Επισης επειδή έχω έναν πολύ καλό φίλο που δουλεύει στην Avis θέλω να επιστήσω την προσοχή σε όσους αγοράζουν αυτοκινητα ενός έτους με λίγα χιλιόμετρα.Μου εξήγησε ότι η εταιρια που δουλεύει αγοράζει καινούργια αυτοκινητα και τα έχει διαθέσιμα για τη σεζόν,δηλαδή από τον Απρίλιο μέχρι και τον Οκτώβριο όπου με την λήξη της σεζόν τα πουλάνε και βγαίνουν στην αγορά των μεταχειρισμένων.Η Ελλάδα είναι μια τουριστική χώρα με τεράστιο αριθμό ενοικιαζομένων αυτοκινήτων που καταλήγουν στους εμπόρους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γενικα μακρυα απο εμπορους...Μονο Ιδιωτη αυτο το λεμε συνεχεια...Οποιος θελει να αγορασει απο εμπορο ρισκαρει τα παντα. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από Αλεξανδρος A.92 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 35 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Κατσε ρε φιλε γιατι θα τρελαθουμε....απο τις Alfa εκει μεσα δηλαδη τις 108 αγγελιες...Ποσα αμαξια ειχαν 30k οταν βγηκαν? Εγω μπαινω στο site της Alfa και βλεπω guilietta απο 17k mito απο 12k στην gulia δεν βγαζει τιμη αλλα ας πουμε 20-22 αλλα και παλι ποσες εχει εκει μεσα? Και εκει ειναι που ΞΑΝΑΛΕΩ ο φιλος ενδιαφερεται για guilietta μεταχειρησμενη και εχει 15k γιατι δεν περιμενει να μαζεψει αλλα 5k η ας τα δωσει με δοσεις να παρει μια ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ τι ποιο απλο? ΥΓ: ας κρατησουμε και στο μυαλο οτι οταν αγοραζεις ενα αμαξι μτχ τα πολλα extra Που του προσθετεις ΣΠΑΝΙΑ τα κοστολογεις...Δηλαδη αν εχει ζαντες αλουμινιου 17αρες αντι για 16 δεν θα το προσθεσεις στην τιμη γενικα...Οπως και αν εχει bluetooth η parkassist...Συνηθως η τιμη ειναι γενικοτερη για το αμαξι και μονο αν εχεις κατι πολυ σπανιο το αναφερεις. Μην τρελαθείς απότομα εννοείται την παίρνεις και με 17 χιλιάρικα αλλά όχι όπως την θες.άλλο τα 170 άλογα άλλο τα 120 , άλλο οι 18άρες άλλο οι 16άρες κλπ. γιατί να μην το προσθέσεις στην τιμή αφού ο άλλος αυτό ψάχνει; Δεν μίλησα να πάρει ΜΤΧ giulietta με 15.000 ευρώ . αν έχεις 15 στην άκρη για πλάκα πας σε καινούργιο. 39 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε 7ετια. 80.000-150.000 χλμ. Εχμ, αυτο δεν ειναι "πολυ καλο μτχ", αλλά ΚΑΡΑμεταχειρισμενο οσο δε παει.... Σε οσο καλη κατασταση κι αν ειναι (χλωμο να τα εχει ολα τελεια μετα απο τοση χρηση), ειναι η ηλικια και τα χλμ που το αμαξι αρχιζει να ζηταει. Και ακριβως αυτο προσπαθει να αποφυγει αυτος που θα πουλησει το αμαξι με τα 150.000χλμ. Σε καμια περιπτωση δε θα εδινα 12 χιλιαρικα για τετοιο αυτοκινητο, πολλα λεφτα, για μεγαλο ρισκο. Βαζω αλλα 2-3χιλιαρικα και παιρνω ford focus του κουτιου με 8 χρονια εργοστασιακη εγγυηση μεχρι την τελευταια βιδα του αυτοκινητου.... Σιγα μη δωσω 12χιλιαρικα για αμαξι που κοντευει 10ετια και 200.000χλμ με ξεθωριασμενο χρωμα απο τον ηλιο και τις βροχες που εχει μαζεψει τοσο καιρο στους δρομους. (Στα 12.000 βαλε μινιμουμ και κανα χιλιαρικο επιπλεον για τα πρωτα συμμαζεματα τυπου λαστιχα κλπ, αντιθετα στα 15.000 που λεω εγω παιρνεις κλειδι στο χερι). Σορρυ μαγκα αλλα για 2.000 ευρω διαφορα ειλικρινα δεν θεωρω εξυπνη κινηση να προτιμησει κανεις την giulieta 7ετιας απο το (παραδειγμα) focus εργοστασιου... Θεωρω οτι υπαρχουν καλυτερα παραδειγματα για να υπερασπιστει κανεις την επιλογη μτχ. 9000 χιλιάδες έδινες; https://www.car.gr/12070783-alfa-romeo-giulietta-1-4-turbo-nea-timh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 43 λεπτά πριν, karaLRS είπε εννοείται την παίρνεις και με 17 χιλιάρικα αλλά όχι όπως την θες.άλλο τα 170 άλογα άλλο τα 120 , άλλο οι 18άρες άλλο οι 16άρες κλπ. γιατί να μην το προσθέσεις στην τιμή αφού ο άλλος αυτό ψάχνει; Να χαμε να λεγαμε...με 15k ετσι κ αλλιως δεν παιρνεις ουτε μτχ την giulietta που λεμε...τις βλεπω στα 19-22 χιλιαρικα...Ακομα πιο πολλα για μτχ... Αν θες αμαξι 30K πρεπει να τα εχεις και ολας γιατι ετσι κ αλλιως δεν θα μπορεσεις να το συντηρησεις σε βαθος χρονου ακομα και να το αγορασεις με 5k.! 44 λεπτά πριν, karaLRS είπε Δεν μίλησα να πάρει ΜΤΧ giulietta με 15.000 ευρώ . αν έχεις 15 στην άκρη για πλάκα πας σε καινούργιο. Αυτο τα λεει ολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 39 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said: Αν θες αμαξι 30K πρεπει να τα εχεις και ολας γιατι ετσι κ αλλιως δεν θα μπορεσεις να το συντηρησεις σε βαθος χρονου ακομα και να το αγορασεις με 5k.! Αυτο τα λεει ολα... Εγώ πάντως μια χαρά μπορούσα να συντηρησω το RAV4 που είχαμε. Να το αγοράσω καινούργιο όμως με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, NickTG είπε Εγώ πάντως μια χαρά μπορούσα να συντηρησω το RAV4 που είχαμε. Να το αγοράσω καινούργιο όμως με τίποτα. toyota γαρ... δεν ειναι Alfa δεν ειναι μπεμπα-Merce κτλπ... ουτε αυτο που λεω ειναι απολυτο...απλα οταν εχεις 10k-15k budget το να παρεις αμαξι των 30k ειναι καπως παραλογο. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από Αλεξανδρος A.92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Αν θες αμαξι 30K πρεπει να τα εχεις και ολας γιατι ετσι κ αλλιως δεν θα μπορεσεις να το συντηρησεις σε βαθος χρονου ακομα και να το αγορασεις με 5k.! Αυτο τα λεει ολα... Θες μα μου πεις τι συντήρηση έχει η giulietta γιατί φαίνεσαι γνώστης... Έλεος με τα στερεότυπα!! Παίρνεις μτχ γιατί έχει κάποια απομείωση σε σχέση με το καινούργιο. Με το ίδιο σκεπτικό γιατί να δώσω 7κ για ένα Peugeot 208 μτχ όταν καινούργιο ξεκινάει από 10κ;; Απλό γιατί θέλω τον καλό τον κινητήρα diesel, το navi, το αυτόματο και τα δερμάτινα καθίσματα. Σαφώς υπάρχουν και Peugeot 208 με 5κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, karaLRS said: 9000 χιλιάδες έδινες; https://www.car.gr/12070783-alfa-romeo-giulietta-1-4-turbo-nea-timh Προσωπικα οχι, κι επισης το ιδιο θα συμβουλευα οποιονδηποτε πηγαινε να παρει τουρμπατο αμαξι με 90.000 χλμ, αν δεν βεβαιωθει πρωτα οτι το τουρμπο ειναι προσφατα συντηρημενο, αν οχι αλλαγμενο. Επιπλεον στην αγγελια που δινεις, δεν βλεπω να αναφερει πουθενα "ατρακαριστο". Παραλειψη; Η μηπως οχι; ΥΓ. Απο τα λιγα που φαινονται στις φωτο παντως, με το καλημερα θες ενα 400ρακι+++ για βαψιμο μπροστινου προφυλακτηρα. Eπισης η μοναδικη ζαντα που πηρε φωτο, ειναι γρατζουνισμενη. Αν υποθεσουμε οτι ολες οι αλλες ζαντες ειναι σε αριστη κατασταση κι οτι επελεξε να βγαλει φωτο τη χειροτερη του ζαντα, παμε λοιπον αλλο ενα 500ρι-600ρι για αλλαγη μιας ζαντας, +1.000 με το καλημερα εισαι μονο απο οσα φαινονται απο μερικες φωτο. Βαλε και οσα δε φαινονται και be my guest. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από YourTrueLegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, karaLRS είπε Με το ίδιο σκεπτικό γιατί να δώσω 7κ για ένα Peugeot 208 μτχ όταν καινούργιο ξεκινάει από 13κ;; μια διορθωσουλα... μπορει αναλογικα τα λεφτα να ειναι τα ιδια δηλαδη το μισο σχεδον της τιμης. σαν λεφτα ομως τα 7k για μεταχειρησμενο δεν ειναι ιδια με τα 15k...αν δεν το καταλαβαινεις αυτο προφανως αντιλαμβανομαστε τα πραγματα διαφορετικα και δεν χρειαζεται να εχει καποιος δικιο η αδικο. Απλα εχουμε διαφορετικες αποψεις και τελος. 10 λεπτά πριν, karaLRS είπε Θες μα μου πεις τι συντήρηση έχει η giulietta γιατί φαίνεσαι γνώστης... Έλεος με τα στερεότυπα!! Γνωστης δεν ειμαι μπορω να καταλαβω ομως τι διαφορα καταναλωσης,τελη κυκλοφοριας,πιο ακριβα Service και εξαρτηματα εχει ενα αυτοκινητο 180αλογων και 2λιτρο που κοστιζει 30k με ενα των 15k με 1400κινητηρα και 120 αλογα. Δεν χρειαζεται να εισαι ειδικος...Και προσθεσε και την χρηση που θα κανεις στο ενα και στο αλλο,γιατι μην μου πεις οτι και στις 2 περιπτωσεις θα το χρησιμοποιεις ακριβως με τον ιδιο τροπο γιατι τοτε καλυτερα μην το παρεις. αλλιως μπορεις να δει και αυτο https://www.car.gr/11526137-alfa-romeo-brera-3-2-jts-v6-24v-4x4-skyview Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από Αλεξανδρος A.92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, karaLRS είπε Μην τρελαθείς απότομα εννοείται την παίρνεις και με 17 χιλιάρικα αλλά όχι όπως την θες.άλλο τα 170 άλογα άλλο τα 120 , άλλο οι 18άρες άλλο οι 16άρες κλπ. γιατί να μην το προσθέσεις στην τιμή αφού ο άλλος αυτό ψάχνει; Δεν μίλησα να πάρει ΜΤΧ giulietta με 15.000 ευρώ . αν έχεις 15 στην άκρη για πλάκα πας σε καινούργιο. 9000 χιλιάδες έδινες; https://www.car.gr/12070783-alfa-romeo-giulietta-1-4-turbo-nea-timh ποια είναι η διάφορα? προσωπικά θα προτιμούσα 16άρες για ελληνικούς δρόμους και οι αλλαγές ελαστικών δεν θα τσούζουν όπως με 18άρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα