zio10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Καλά δεν παίρνεις μόνο μικρό για την πόλη με 15000. Όντως το καινούργιο είναι καινούργιο αλλά είναι σε μεγάλο βαθμό και ψυχολογικό το θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, zio10 είπε Ποιο λες από 38 με 8; Παλιά είχα πάρει την alfa gt 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, adi32 είπε Παλιά είχα πάρει την alfa gt Σε ζηλεύω να ξέρεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 παιδια να ρωτησω κατι ασχετο..ειναι λιγο εκτος θεματος αλλα επειδη μαζευτηκαμε πολλοι καποιος θα ξερει..ενα focus φιλου 2χρονων εχει λαμπες κλασικες αλογονου κ θελει να τις αλλαξει..να ειναι σαν εργοστασιακα ξενον..τι θα μπορουσε να βαλει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, zio10 είπε Σε ζηλεύω να ξέρεις! Μόνο που πήγαινες στην πυλωτη και έβαζες μπρος και άκουγες τον ήχο έφτανε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Σιγουρα το τι το θες το αμαξι παιζει ρολο... Αλλα (προσωπικη αποψη παντα) αν θες αμαξι για να πας στο ...supemarket, παλι δεν χρειαζεται να σκασεις 15 χιλιαρικα για ενα καινουργιο της σειρας. Με λιγο ψαξιμο και ενα μαστορα εμπιστοσυνης βρισκεις αξιοπιστες λυσεις με ελαχιστα χρηματα... Αν ειναι να σκασεις 15 χιλιαρικα εχεις να επιλεξεις. Απο την μια ενα αμαξακι της σειρας που το μονο του πλεονεκτημα ειναι πως ειναι καινουργιο και απο την αλλη ενα αμαξι αλλης κατηγοριας, πιο αξιοπιστο, πιο ασφαλες, με καλυτερες επιδοσεις, καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα κλπ κλπ. Ναι υπαρχει παντα το ρισκο του μτχ αλλα εννοειται κιολας πως δεν θα παρεις το 1ο που θα βρεις μπροστα σου. Θα το ψαξεις, θα συμβουλευτεις μαστορα, θα αξιολογησεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Φιλικά πάντα σου λέω μην είσαι καγκουρας.βαλε ακόμα 1000 1500 το πολύ και πήγαινε δες το καινούργιο suzuki vitara, το Kia sonic, το Toyota corolla, το Opel astra, το Hyundai i20, το Kia ceed,. Τι να το κάνω το μτχ που δεν ξέρω τι προβλήματα θα μου βγάλει. Αντέ να πάρεις μαστορα να στο ελέγξει. Θα σου δώσει 5 χρόνια εγγύηση. Πάρε καινούργιο man να ξέρεις τι σου γίνετε. 15000 είναι λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Είναι καγκουρας όποιος θέλει να πάρει κάτι καλύτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 1 minute ago, mp123 said: Φιλικά πάντα σου λέω μην είσαι καγκουρας.βαλε ακόμα 1000 1500 το πολύ και πήγαινε δες το καινούργιο suzuki vitara, το Kia sonic, το Toyota corolla, το Opel astra, το Hyundai i20, το Kia ceed,. Τι να το κάνω το μτχ που δεν ξέρω τι προβλήματα θα μου βγάλει. Αντέ να πάρεις μαστορα να στο ελέγξει. Θα σου δώσει 5 χρόνια εγγύηση. Πάρε καινούργιο man να ξέρεις τι σου γίνετε. 15000 είναι λεφτά. συμφωνω με αυτα που λες αλλα το θεμα μου δεν ειναι παρω ενα ωραιο αμαξακι και να συμβιβαστω..το θεμα ειναι να παρω καποιο που θα αγγιζει σε χαρακτηριστικα,αξιοπιστια και οδιγικη συμπεριφορα το ηδη υπαρχον audi a4 που σκεφτομαι να πουλησω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, NickTG είπε Είναι καγκουρας όποιος θέλει να πάρει κάτι καλύτερο? Άμα είναι κούτα όχι. 2 λεπτά πριν, mike0402 είπε συμφωνω με αυτα που λες αλλα το θεμα μου δεν ειναι παρω ενα ωραιο αμαξακι και να συμβιβαστω..το θεμα ειναι να παρω καποιο που θα αγγιζει σε χαρακτηριστικα,αξιοπιστια και οδιγικη συμπεριφορα το ηδη υπαρχον audi a4 που σκεφτομαι να πουλησω! Το να πάρεις μια γενιά πιο νέο αυτοκίνητο από αυτό που έχεις δεν θα καταλάβεις τίποτα. Μια χαρά αμάξι έχεις του 2009.δεν λέει με την καμία να το δώσεις να πάρεις αμάξι πάλι μτχ μια γενιά πιο καινούργιο. Αν θέλεις να καταλάβεις διαφορά μάζεψε αλλά 7000 να πάρεις κάτι καινούργιο αξιοπρεπές καινούργιο πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, mp123 said: Άμα είναι κούτα όχι. Ενώ αν είναι μεταχειρισμένο είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν στην αγορα του μτχ αμαξιου το ψαξεις, και εχεις και ενα μαστορα δικο σου να το κοιταξει και να δωσει το ok (πως ειναι πραγματικα τα χλμ, δεν εχει καποια σοβαρο θεμα κλπ) οι πιθανοτητες προβληματων εκμηδενιζονται. Τι προβλημα να βγαλει ενα Audi π.χ. με 50-60 χιλιαδες πραγματικα χιλιομετρα? Το αμαξι ουσιαστικα ειναι καινουργιο... Απλα θελει την απαιτουμενη προσοχη και να μην πας στα γκαβα να παρεις το 1ο που θα βρεις... Αναφορά σε κείμενο Φιλικά πάντα σου λέω μην είσαι καγκουρας Αναφορά σε κείμενο Άμα είναι κούτα όχι. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από crom251 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως 15 χιλιάδες για μεταχειρισμένο θα έδινα μόνο για αμάξι φίλου που το ξέρω προσωπικά. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από zio10 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Α και το παλικαρι εχει Audi A4 του 2009 με 160ps. Το αν αξιζει να το αλλαξει για παει σε κατι αντιστοιχο λιγο πιο καινουργιο ειναι θεμα συζητησης... Το να του προτεινετε να δωσει το Audi για να παρει ...Kia Stonic δεν ειναι σοβαρη συζητηση... Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από crom251 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 49 λεπτά πριν, NickTG είπε Ενώ αν είναι μεταχειρισμένο είναι? Εδώ είναι θέμα του καθενός με τις αντιλήψεις του. Έκανα και εγώ το λάθος να πάρω - καλό ακριβό - αμάξι μτχ. Πήρα την 316 bmw 3 χρόνων αυτοκίνητο μισή τιμή από ότι είχε καινούργια. Τι κατάλαβα. Τιποτα. Ένα μτχ είναι. Για αυτό μιλάω ότι το σκεπτικό του ανθρώπου το κατάλαβενω γιατί και εγώ αυτές τις αντιλήψεις είχα. Για αυτό λοιπον για να μην σας κουράζω άλλο από καθαρά προσωπική εμπειρία λέω ένα καινούργιο χαμηλής κατηγορίας είναι καλύτερο από ένα παλιό μτχ. Δεν κατηγορώ αυτούς που θέλουν να πάρουν με τόσα λεφτά μτχ ακριβή κατηγορία αυτοκίνητο. Ο καθένας όπως το βλέπει. Εγώ θέλω να κοιμάμε για 5 χρόνια ήσυχος. Μόνο τα σέρβις να του κάνω. Αν είναι για μτχ αυτοκίνητο το πολύ να έδινα όλα μαζί με τα σέρβις, λάστιχα κλπ 10000 για αμάξι το πολύ 5 εστίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα