adi32 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Ολα ειναι σχετικα λοιπον Σωστό. Αν έχεις χρήμα παίρνεις καινούριο χωρίς αμφιβολία και ειδικά αν θες κάτι μικρής αξίας. Το είπα με τις προϋποθέσεις της κρίσης που υπάρχει και για τις περιπτώσεις που κάποιος δε διαθέτει πολύ χρήμα για κάτι καλό. Σίγουρα το μεταχειρισμένο κρύβει πολλές παγίδες αλλά αν το ψάξεις βρίσκεις ευκαιρίες για αυτοκίνητα που δε θα έπαιρνες ποτέ. Πχ πήρα αυτοκίνητο αξίας 38000€ με 8000 και άλλο 26000€ με 13000 και τα δύο σε άριστη κατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 48 minutes ago, karaLRS said: Κάτι τέτοιο; το έχω κάνει ήδη 😀 Τι ερώτηση είναι αυτή; πατάω συμπλέκτη, βάζω πρώτη, πατάω λίγο το γκάζι 1000 στροφές και ξεκινάω. Στην δουλειά που πάω με 100 χιλιόμετρα μου καίει 6 λίτρα. Στην πόλη 7-8 και που βρισκεις οθονη και ποιος στην εβαλε?sorry που σε ρωταω αλλα θελω να ξερω πριν προχωρησω σε κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 33 λεπτά πριν, gia_nnis είπε αρα εχει αμεσοτητα απο την στιγμη που πατας το γκαζι..!?!? παραγοντες που μπορει να μην σου δινει καλη αισθηση: -αισθητηρας γκαζιου(χρονοκαθυστερηση) -σασμαν.. -νωχελικο μοτερ στις χαμηλες.. είναι εντελώς υποκειμενικό. πάντως η άλφα από τις 1800 και μετά δίνει πολύ ροπή. Μόλις τώρα, mike0402 είπε και που βρισκεις οθονη και ποιος στην εβαλε?sorry που σε ρωταω αλλα θελω να ξερω πριν προχωρησω σε κατι? δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. σε οποιοδήποτε κατάστημα με ηλεκτρονικά αυτοκινήτου. εγώ την αγόρασα περίπου 240 από ebay , πήρα 100€ την 2din πρόσοψη (πούλησα την παλιά 120€) , το έβαψα κάρμπον 40€ και κάπου 30€ σε αυτόν που μου έκανε την εγκατάσταση για καλώδια κλπ. εμένα είχε και το bose πάνω οπότε ήταν παραπάνω ταλαιπωρία. στα απλά ηχοσυστήμα ο κινέζος δίνει και την φύσα έτοιμη για Plug and play. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δηλαδή πόσα χρήματα έχεις σκοπό να διαθεσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 15 minutes ago, karaLRS said: είναι εντελώς υποκειμενικό. πάντως η άλφα από τις 1800 και μετά δίνει πολύ ροπή. δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. σε οποιοδήποτε κατάστημα με ηλεκτρονικά αυτοκινήτου. εγώ την αγόρασα περίπου 240 από ebay , πήρα 100€ την 2din πρόσοψη (πούλησα την παλιά 120€) , το έβαψα κάρμπον 40€ και κάπου 30€ σε αυτόν που μου έκανε την εγκατάσταση για καλώδια κλπ. εμένα είχε και το bose πάνω οπότε ήταν παραπάνω ταλαιπωρία. στα απλά ηχοσυστήμα ο κινέζος δίνει και την φύσα έτοιμη για Plug and play. οκ μια χαρα ειναι 2 minutes ago, mp123 said: Δηλαδή πόσα χρήματα έχεις σκοπό να διαθεσεις; γυρω στα 15000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, mike0402 είπε γυρω στα 15000 Με 15000 παίρνεις κούτα αμαξάκι με 5 χρόνια εγγύηση να κοιμάσε ήσυχος. Ένταξη δεν θα έχεις το prestige αν είναι αυτό που σε ενδιαφέρει αλλά 15000 για μτχ είναι πάρα πολλά. Άρα βγάλε σέρβις λάστιχα κλπ το αμαξι θα κάνει 13500 14000. Με 15000 παίρνεις κούτα. Θα μυρίζει καινούργιο, εγγύηση. Ούτε να το σκέφτεσαι για μτχ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Με 15000 παίρνεις κούτα αμαξάκι με 5 χρόνια εγγύηση να κοιμάσε ήσυχος. Ένταξη δεν θα έχεις το prestige αν είναι αυτό που σε ενδιαφέρει αλλά 15000 για μτχ είναι πάρα πολλά. Άρα βγάλε σέρβις λάστιχα κλπ το αμαξι θα κάνει 13500 14000. Με 15000 παίρνεις κούτα. Θα μυρίζει καινούργιο, εγγύηση. Ούτε να το σκέφτεσαι για μτχ. Το θέμα πέρα από το να κοιμάσαι ήσυχος είναι και να οδηγάς χαρούμενος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 13 minutes ago, mp123 said: Με 15000 παίρνεις κούτα αμαξάκι με 5 χρόνια εγγύηση να κοιμάσε ήσυχος. Ένταξη δεν θα έχεις το prestige αν είναι αυτό που σε ενδιαφέρει αλλά 15000 για μτχ είναι πάρα πολλά. Άρα βγάλε σέρβις λάστιχα κλπ το αμαξι θα κάνει 13500 14000. Με 15000 παίρνεις κούτα. Θα μυρίζει καινούργιο, εγγύηση. Ούτε να το σκέφτεσαι για μτχ. καλα ειναι ολα αυτα που λες αλλα αν δεν εχει και ωραια οδικη συμπεριφορα δεν λεει κατι!θα συμφωνησω με το φιλο παραπανω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Εξαρτάται τι το θες το αυτοκίνητο. Αν το θες μόνο για να πηγαίνεις σουπερμάρκετ δίνεις ένα 15αρι και παίρνεις ένα καινούριο μικρό και κάνεις τη δουλειά σου ήσυχα κι ωραία. Αν είσαι λάτρης της οδήγησης θες κάτι άλλο που δε το βρίσκεις καινούριο με 10-15000 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, karaLRS said: μπορείς να γίνει λίγο πιο συγκεκριμένος για το παράδειγμά σου; νομίζω μιλάμε για ένα αμάξι που έχει 30.000 ευρώ καινούργιο και μπορείς να το πάρεις σε πολύ καλή κατάσταση με 10-12. εσύ μιλάς για ένα αμάξι που έχει 15 και να το πάρω μετά από ένα χρόνο στα 10; Nαι εφερα ενα τυχαιο παραδειγμα, που ειναι πιο κοντα στη δευτερη προταση σου κι οχι στην δικη σου περιπτωση. Παντως αμαξι των 30κ να το αγορασεις με 10-12κ απλα δεν γινεται. Εκτος αν ειναι μπορντελο. Μιλαμε για ιδιο μοντελο και οχι ποσο εκανε πριν 10 χρονια οταν κυκλοφορησε. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από YourTrueLegend 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Βεβαια με 15000 χιλιαδες παιρνεις καινουργιο ενα αμαξακι της σειρας, ενω με 15 χιλαδες παιρνεις μτχ αμαξι που καινουργιο ισως να μην ειχες ποτε την δυνατοτητα να αγορασεις... Με 15000 παιρνεις απο την μια καινουργιο αλλα κουρσακι, και απο την αλλη με 15000 παιρνεις αμαξαρα (με το οποιο ρισκο βεβαια...) Προσωπικα θεωρω βλακεια με τις ευκαιριες που βρισκεις πια να δωσεις 15000 για να παρεις καινουργιο κουρσακι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, adi32 είπε Σωστό. Αν έχεις χρήμα παίρνεις καινούριο χωρίς αμφιβολία και ειδικά αν θες κάτι μικρής αξίας. Το είπα με τις προϋποθέσεις της κρίσης που υπάρχει και για τις περιπτώσεις που κάποιος δε διαθέτει πολύ χρήμα για κάτι καλό. Σίγουρα το μεταχειρισμένο κρύβει πολλές παγίδες αλλά αν το ψάξεις βρίσκεις ευκαιρίες για αυτοκίνητα που δε θα έπαιρνες ποτέ. Πχ πήρα αυτοκίνητο αξίας 38000€ με 8000 και άλλο 26000€ με 13000 και τα δύο σε άριστη κατάσταση Ποιο λες από 38 με 8; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, crom251 said: Βεβαια με 15000 χιλιαδες παιρνεις καινουργιο ενα αμαξακι της σειρας, ενω με 15 χιλαδες παιρνεις μτχ αμαξι που καινουργιο ισως να μην ειχες ποτε την δυνατοτητα να αγορασεις... Με 15000 παιρνεις απο την μια καινουργιο αλλα κουρσακι, και απο την αλλη με 15000 παιρνεις αμαξαρα (με το οποιο ρισκο βεβαια...) Προσωπικα θεωρω βλακεια με τις ευκαιριες που βρισκεις πια να δωσεις 15000 για να παρεις καινουργιο κουρσακι... Το σκεπτικο σου ειναι λαθος. Οταν αποφασιζεις να αγορασεις αμαξι, αποφασιζεις πρωτα τι αμαξι θες να αγορασεις. Θελω να πω, δεν γινεται την μια να θες να αγορασεις ενα nissan micra και την επομενη ενα nissan qashqai και το αλλο πρωι να θες ενα GTR. Αρα το τι κατηγοριας αμαξι θες πανω-κατω ουσιαστικα το προαποφασιζεις απο νωρις και δεν αλλαζεις γνωμη καθε φορα που βλεπεις ενα μτχ σε "καλη" τιμη. Εχοντας λοιπον 15.000 στην ακρη πρεπει να αποφασισεις για τι σκοπο χρειαζεσαι το αμαξι που θα παρεις. Αν θες αμαξι να κανεις τη δουλεια σου μεσα στην πολη (και οχι μονο) πας σε supermini τυπου micra. Αν θες αμαξι να φορτωνεις μεσα οικογενειες, να κανεις ταξιδια κλπ ή αντιστοιχα ενα αμαξι για να βρεις γυναικα και να..."αποκατασταθεις" τοτε αυτοματως συνηδητοποιεις οτι με 15.000 δεν πας πουθενα και καταληγεις σε μεταχειρα οσο παλαιη αντεχει το μπατζετ σου, με οσα χλμ αντεχει το μπατζετ σου και σε οτι κατασταση αντεχει το μπατζετ σου. Εχω δει τυπους που προκειμενου να εχουνε BMW πουλανε και την μανα τους ας πουμε, οποτε με αυτο το σκεπτικο η μτχ ειναι μονοδρομος. Εχω δει και τυπους που βγαζουν σπυρακια με την πρωτη βλαβη που θα τους βγαλει το αμαξι ή τυπους που απλα δεν εχουν χρονο,ορεξη,γνωση να ψαχνουν για μηνες το καταλληλο μτχ, οποτε αυτοι πανε σε καινουργιο με οσες "εκπτωσεις" χρειαζεται σε επιπεδο prestige/μαρκας/κατηγοριας και πουλ-μουρ. Γιαυτο ξαναλεω οτι δεν υπαρχει λαθος και σωστο, ουτε βλακεια και εξυπναδα. Ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη του καθενος. Εγω προσωπικα αξιολογω ως σημαντικοτερο παραγοντα την αξιοπιστια που θα εχει το αμαξι που θα εχω για να κανω τη δουλεια μου καθημερινα, παρα το brand του. Το brand θα με ενοιαζε για το...δευτερο μου αμαξι, οποτε και ισως να κοιταζα σε μτχ αν δεν εβγαινα οικονομικα να το παρω και αυτο καινουργιο. Βλακεια/ξεβλακεια, αποψεις ειναι αυτες. ΥΓ. Τα παραπανω δε τα λεω υποθετικα. Ετυχα ως τωρα ιδιοκτητης και μεταχειρισμενων και leasing και καινουργιων ιδιοκτητων αυτοκινητων. Ειμαι απολυτα συνηδητοποιημενος στο για ποιους λογους το μτχ θα ηταν η τελευταια μου επιλογη. Αλλα ξαναλεω, προσωπικες επιλογες ειναι αυτες και σε καμια περιπτωση δε θεωρω βλακα αυτον που θα παει για μτχ. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από YourTrueLegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Ότι και να πείτε το μτχ είναι μτχ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Αν εχεις 15k στην ακρη μαζεψε αλλα 5 και παρε την νεα giulietta μιας και σε αυτη αναφερομαστε,καποιος πιο πισω οτι λεει να δωσεις 15k για αμαξι που κανει 30....δεν ξερω ποιο εννοουσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα