gia_nnis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Στο σταματα-ξεκινα πως παει? φευγει με λιγο γκαζι ή θελει το γκαζακι του??? καταναλωση εντος? στα 10λ εισαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, gia_nnis said: Μια χαρα αυτοκινητο εχεις.. εκτος αν θελεις να παρεις κατι πιο χαμηλο σε τελη και καταναλωση.. αλλα δεν θα εχεις τα ιδια γκαζια..!!! ναι βασικα ψαχνω κατι καλυτερο σε καταναλωση και τελη..τωρα απο γκαζια και λιγο πιο κατω να ειναι δεν με ενοχλει και πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Καινουριο και μικροτερο ειναι μια λυση επισης .Θα το κρατησεις περισσοτερο και θα εχει και πιο τεχνολογιες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 θελω να εχει και χωρους δεν θελω αμαξι τυπου clio,yaris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, mike0402 είπε ειμαι κατοχος ενος α4 του 2009 1,8τ με 160ps..θα ηθελα να κανω μια αλλαγη να παρω κατι ακομα πιο καινουργιο 2012-2013 και πανω.κοιταω για μεταχειρισμενο και hatchback,golf,gulietta,volvo v40,bmw 116 και mercedes a class.δεν με ενδιαφερει πολυ αν ειναι diesel η βενζινη..αν εχει καποιος αποψη για αυτα τα μοντελα ας μου προτεινει καποιο! εμενα μου αρεσει και το tipo.. καλη επιλογη για καινουργιο.. αλλα με τις επιλογες που γραφεις δεν θελεις να χαλασεις το image..!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με τον επιλογέα DNA της giulietta μπορείς να ρυθμίσεις το χαρακτήρα του αυτοκινήτου σε sport normal και για άσχημες καιρικές συνθήκες ώστε ανάλογα αλλάζει η καταναλωση κσι το πως επιταχύνει φρενάρει στρίβει κλπ. Με προσοχη ακόμα και μέσα στην πόλη ή κατανάλωση πέφτει στα 8-9. Στα ταξίδια καταπίνει για πλάκα πολλά άλλα αυτοκίνητα 1800άρια. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από adi32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 4 minutes ago, adi32 said: Με τον επιλογέα DNA της giulietta μπορείς να ρυθμίσεις το χαρακτήρα του αυτοκινήτου σε sport normal και για άσχημες καιρικές συνθήκες ώστε ανάλογα αλλάζει η καταναλωση κσι το πως επιταχύνει φρενάρει στρίβει κλπ. Με προσοχη ακόμα και μέσα στην πόλη ή κατανάλωση πέφτει στα 8-9. Στα ταξίδια καταπίνει για πλάκα πολλά άλλα αυτοκίνητα 1800άρια. επισης αν παω σε gulietta του 2012-2013 μοντελο που δεν εχει οθονη,μπορω να βαλω εγω μετα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Εγω θα σκεφτομουν και το V40 που αναφερεις παραπανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, mike0402 είπε επισης αν παω σε gulietta του 2012-2013 μοντελο που δεν εχει οθονη,μπορω να βαλω εγω μετα? Το παλιό μοντέλο είχε την οθόνη πανω από το ταμπλό αναδιπλουμενη. Αν μπαίνει δεν πρέπει να συμφέρει οικονομικά και πρέπει να πας σε άλλη λύση Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από adi32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 39 λεπτά πριν, mike0402 είπε επισης αν παω σε gulietta του 2012-2013 μοντελο που δεν εχει οθονη,μπορω να βαλω εγω μετα? Κάτι τέτοιο; το έχω κάνει ήδη 😀 2 ώρες πριν, gia_nnis είπε Στο σταματα-ξεκινα πως παει? φευγει με λιγο γκαζι ή θελει το γκαζακι του??? καταναλωση εντος? στα 10λ εισαι? Τι ερώτηση είναι αυτή; πατάω συμπλέκτη, βάζω πρώτη, πατάω λίγο το γκάζι 1000 στροφές και ξεκινάω. Στην δουλειά που πάω με 100 χιλιόμετρα μου καίει 6 λίτρα. Στην πόλη 7-8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, karaLRS είπε Τι ερώτηση είναι αυτή; πατάω συμπλέκτη, βάζω πρώτη, πατάω λίγο το γκάζι 1000 στροφές και ξεκινάω. Στην δουλειά που πάω με 100 χιλιόμετρα μου καίει 6 λίτρα. Στην πόλη 7-8 αρα εχει αμεσοτητα απο την στιγμη που πατας το γκαζι..!?!? παραγοντες που μπορει να μην σου δινει καλη αισθηση: -αισθητηρας γκαζιου(χρονοκαθυστερηση) -σασμαν.. -νωχελικο μοτερ στις χαμηλες.. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από gia_nnis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, adi32 said: Στην εποχη μας το καινουριο ειναι πεταμενα λεφτα αν δεν εισαι τυχερος να τα εχεις αφθονα Με το που το παρεις το επομενο δευτερολεπτο εχει χασει το 10% τουλαχιστον Mε μια διαφορα. Το αμαξι δεν το αποκτας με τη λογικη του να κανεις επενδυση για να βγαλεις κερδος εκτος αμα εισαι μαντρας...Αλλα επειδη εδω μιλαμε για ιδιωτες που απλα θελουν ενα αμαξι να κανουν τη δουλεια τους , επιχειρηματα περι -10% που το ακουω πολυ συχνα ειναι μια μπουρδα και μιση που ουδεμια σχεση εχουν με το θεμα μας και την αυτοκινηση γενικοτερα. Στο αν ειναι πεταμενα λεφτα το καινουργιο ή το μτχ, ολα ειναι σχετικα και -κυριως- θεμα προσωπικης αποψης του καθενος. Γιατι κι εγω με τη σειρα μου μπορω να υποστηριξω με την ιδια ευκολια οτι ειναι πεταμενα λεφτα το μτχ απο αγνωστο εκτος αν τα εχεις αφθονα. Ενα επιχειρημα ειναι οτι οσο και να το ελεγξεις, αν δεν γνωριζεις τον ιδιοκητη του προσωπικα, δεν ξερεις τι μπορει να κρυβει. Αρα να δωσω 10.000 σε μτχ που δεν ξερω τι κουβαλαει πανω του, οταν μπορω να δωσω αλλα 5.000 και να παρω ενα ολοκαινουργιο αμαξι, για σενα μπορει να φαινεται χαζο, για καποιον αλλον ομως το αναποδο. Ενα αλλο επιχειρημα ειναι οτι μεχρι να πετυχεις σε μτχ το μοντελο που θελεις, με τα χλμ που θελεις, στο χρωμα που το θελεις, στην ηλικια που το θελεις, στα λεφτα που το θελεις και στην κατασταση που το θελεις, ο χρονος που θα χασεις για να πηγαινεις να ψαχνεις αμαξια, ενδεχεται να κοστισει περισσοτερο απ'οτι να ξοδευες εξ'αρχης για να αγορασεις ενα καινουργιο. Προφανως υπαρχουν ευκαιριες σε μτχ, ειδικα αυτην την περιοδο, αλλα υπαρχουν πολυ περισσοτερες κακες επιλογες τις οποιες ο μεσος πολιτης ενδεχεται να μην μπορει να αντιληφθει εγκαιρα και εν τελει να την πατησει. Ολα ειναι σχετικα λοιπον και γι'αυτο το λογο ας μην ειμαστε απολυτοι... Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από YourTrueLegend 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mike0402 είπε θελω να αλλαξω κατηγορια να παω σε hatchback και να πεσω σε κυβικα..σε ενδιαφερει το αυτοκινητο? Ναι κοιτάζω προς τα κει.Εχω ήδη το Β6 με 146.000 χμ. και θέλω να πάω και γω σε νεώτερο αλλά όχι άλλη κατηγορία.Γι'αυτό είπα ρίξε ΡΜ αν το αποφασίσεις. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από Invader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, gia_nnis είπε αρα εχει αμεσοτητα απο την στιγμη που πατας το γκαζι..!?!? Αν βάλεις την επιλογή Dynamic έχει πολύ άμεση απόκριση το γκάζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Γιατι κι εγω με τη σειρα μου μπορω να υποστηριξω με την ιδια ευκολια οτι ειναι πεταμενα λεφτα το μτχ απο αγνωστο εκτος αν τα εχεις αφθονα. Ενα επιχειρημα ειναι οτι οσο και να το ελεγξεις, αν δεν γνωριζεις τον ιδιοκητη του προσωπικα, δεν ξερεις τι μπορει να κρυβει. Αρα να δωσω 10.000 σε μτχ που δεν ξερω τι κουβαλαει πανω του, οταν μπορω να δωσω αλλα 5.000 και να παρω ενα ολοκαινουργιο αμαξι, για σενα μπορει να φαινεται χαζο, για καποιον αλλον ομως το αναποδο. μπορείς να γίνει λίγο πιο συγκεκριμένος για το παράδειγμά σου; νομίζω μιλάμε για ένα αμάξι που έχει 30.000 ευρώ καινούργιο και μπορείς να το πάρεις σε πολύ καλή κατάσταση με 10-12. εσύ μιλάς για ένα αμάξι που έχει 15 και να το πάρω μετά από ένα χρόνο στα 10; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα