mike0402 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 ειμαι κατοχος ενος α4 του 2009 1,8τ με 160ps..θα ηθελα να κανω μια αλλαγη να παρω κατι ακομα πιο καινουργιο 2012-2013 και πανω.κοιταω για μεταχειρισμενο και hatchback,golf,gulietta,volvo v40,bmw 116 και mercedes a class.δεν με ενδιαφερει πολυ αν ειναι diesel η βενζινη..αν εχει καποιος αποψη για αυτα τα μοντελα ας μου προτεινει καποιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δεν αξίζει ένα μοντέλο μετά πάλι μεταχειρισμένο. Πάρε καινούργιο με όσο budget έχεις να διαθέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Στην εποχη μας το καινουριο ειναι πεταμενα λεφτα αν δεν εισαι τυχερος να τα εχεις αφθονα Με το που το παρεις το επομενο δευτερολεπτο εχει χασει το 10% τουλαχιστον Απλα πρεπει να βρεις καποιο κελεπουρι με λιγα χλμ και να το ελεγξεις καλα Δες κι αυτη 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 20 minutes ago, adi32 said: Στην εποχη μας το καινουριο ειναι πεταμενα λεφτα αν δεν εισαι τυχερος να τα εχεις αφθονα Με το που το παρεις το επομενο δευτερολεπτο εχει χασει το 10% τουλαχιστον Απλα πρεπει να βρεις καποιο κελεπουρι με λιγα χλμ και να το ελεγξεις καλα Δες κι αυτη ειναι απο καποια αγγελια η gulietta που μου εστειλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, mike0402 είπε ειναι απο καποια αγγελια η gulietta που μου εστειλες? Από το car είναι αλλά δεν ξέρω σε τι κατασταση είναι και είναι η QV https://www.car.gr/11819860-alfa-romeo-giulietta-quadrifoglio-verde-235-ps Αν δε θες 1700 κυβικά δες με 1400 170 hp αυτές με sports pack που είναι μέρα με τη νύχτα σε εμφάνιση από τις απλές https://www.car.gr/used-cars/alfa_romeo/giulietta.html?sort=mia&engine_power-from=>170&condition=Καινούριο&condition=Μεταχειρισμένο&offer_type=sale&fs=1 Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από adi32 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Giulietta είναι μια τίμια επιλογή, όμορφη με διαφορά από τα υπόλοιπα. Golf και 116 με την καμία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 2 minutes ago, karaLRS said: Giulietta είναι μια τίμια επιλογή, όμορφη με διαφορά από τα υπόλοιπα. Golf και 116 με την καμία. γιατι?εχεις κακια εμπειρια? 9 minutes ago, adi32 said: Από το car είναι αλλά δεν ξέρω σε τι κατασταση είναι και είναι η QV https://www.car.gr/11819860-alfa-romeo-giulietta-quadrifoglio-verde-235-ps Αν δε θες 1700 κυβικά δες με 1400 170 hp αυτές με sports pack που είναι μέρα με τη νύχτα σε εμφάνιση από τις απλές https://www.car.gr/used-cars/alfa_romeo/giulietta.html?sort=mia&engine_power-from=>170&condition=Καινούριο&condition=Μεταχειρισμένο&offer_type=sale&fs=1 ναι βασικα ξεχασα να το αναφερω κοιταω κατω απο 1,8 κυβικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, mike0402 είπε γιατι?εχεις κακια εμπειρια? ναι βασικα ξεχασα να το αναφερω κοιταω κατω απο 1,8 κυβικα Βασικά έχω πολύ καλή εμπειρία με την alfa romeo. εμφανισιακά δεν μπορείς να τα συγκρίνεις. βέβαια γούστα είναι αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 33 minutes ago, karaLRS said: Βασικά έχω πολύ καλή εμπειρία με την alfa romeo. εμφανισιακά δεν μπορείς να τα συγκρίνεις. βέβαια γούστα είναι αυτά. gulietta εχεις?γιατι κ εγω πριν το audi ειχα μια alfa 156 ευχαριστημενος αλλα την ειχα μονο 5 χρονια με 60000 χιλιομετρα και την πουλησα καινουργια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Εκτός του να πάρεις πιο καινούριο δε σε ικανοποιεί πια η και κάτι άλλο;Επίσης θες να πας σε άλλη κατηγορία.Να καταλήξεις τι ακριβώς θες γιατί τα λεφτά είναι αρκετά.Οταν πάντως το βάλεις για πούλημα στείλε ένα PM από δω.Για γούστα πάντως πας σε Ιταλίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 1 minute ago, Invader said: Εκτός του να πάρεις πιο καινούριο δε σε ικανοποιεί πια η και κάτι άλλο;Επίσης θες να πας σε άλλη κατηγορία.Να καταλήξεις τι ακριβώς θες γιατί τα λεφτά είναι αρκετά.Οταν πάντως το βάλεις για πούλημα στείλε ένα PM από δω.Για γούστα πάντως πας σε Ιταλίδα. θελω να αλλαξω κατηγορια να παω σε hatchback και να πεσω σε κυβικα..σε ενδιαφερει το αυτοκινητο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, mike0402 είπε ειμαι κατοχος ενος α4 του 2009 1,8τ με 160ps..θα ηθελα να κανω μια αλλαγη να παρω κατι ακομα πιο καινουργιο 2012-2013 και πανω.κοιταω για μεταχειρισμενο και hatchback,golf,gulietta,volvo v40,bmw 116 και mercedes a class.δεν με ενδιαφερει πολυ αν ειναι diesel η βενζινη..αν εχει καποιος αποψη για αυτα τα μοντελα ας μου προτεινει καποιο! Μια χαρα αυτοκινητο εχεις.. εκτος αν θελεις να παρεις κατι πιο χαμηλο σε τελη και καταναλωση.. αλλα δεν θα εχεις τα ιδια γκαζια..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Μια χαρα αυτοκινητο εχεις.. εκτος αν θελεις να παρεις κατι πιο χαμηλο σε τελη και καταναλωση.. αλλα δεν θα εχεις τα ιδια γκαζια..!!! Δηλαδή η giulietta 1.4 170hp είναι πιο αργή; 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Σε καποιο φασμα στροφων ισως οχι.. αλλα σιγουρα αυτο που εχει σαν συνολικη ιπποδυναμη παει καλυτερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, mike0402 είπε gulietta εχεις?γιατι κ εγω πριν το audi ειχα μια alfa 156 ευχαριστημενος αλλα την ειχα μονο 5 χρονια με 60000 χιλιομετρα και την πουλησα καινουργια.. Την έχω 7 χρόνια από τις πρώτες. Όλα καλά και ωραία αν εξαιρέσεις ότι έχει θέση για καφέ μόνο για τον οδηγό! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα